Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Πανσέληνος στον Ταύρο φωτίζει τον 2ο Οίκο σας, αγαπητοί Κριοί! Τα χρήματα και η υλική ασφάλεια θα βρεθούν στο επίκεντρο της άμεσης προσοχής σας. Αφιερώστε χρόνο στην οργάνωση των στόχων σας αλλά και σε αποδοτικά συστήματα, που θα βοηθήσουν να επιβλέπετε τα έξοδά σας. Ένας καλύτερος προϋπολογισμός θα εξυπηρετήσει τα όνειρά σας για να ξεκινήσετε ένα καινούργιο επαγγελματικό εγχείρημα!

Ταύρος

Είστε έτοιμοι να αδράξετε τους καρπούς των κόπων σας, αγαπητοί Ταύροι; Η μοναδική Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιό σας, χαμογελά πλατιά στη σκληρή δουλειά που επενδύσατε τους τελευταίους έξι μήνες! Γνωστοποιήστε στους αμφισβητίες σας ότι δεν έχετε χώρο για αρνητική ενέργεια, πλέον θα στήσετε την πιο αποδοτική σας ομάδα. Παράλληλα, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να αφυπνίσει τη ρομαντική σας πλευρά… Αναδείξτε τον πιο λαμπερό εαυτό σας!

 Δίδυμοι

Σήμερα να κινηθείτε διακριτικά και χωρίς δεσμευτικές υποσχέσεις, αγαπητοί Δίδυμοι. Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα κεντρίσει τον νωχελικό 12ο Οίκο σας, που σας κάνει πιο υποχωρητικούς και οξύνει το υποσυνείδητό σας. Το τελευταίο που θέλετε, είναι γλέντι και φασαρία. Παραμερίστε για λίγο τις κοινωνικές δραστηριότητες και εστιάστε στην προσωπική σας ηρεμία!

Καρκίνος

Πόσο βοηθούν την ψυχολογία σας οι στενοί σας άνθρωποι, αγαπητοί Καρκίνοι; Η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο, αφορά τον 11ο Οίκο σας της φιλίας, των ομάδων και της δικτύωσής σας. Μπορεί να αποφασίσετε να σμικρύνετε τον κύκλο σας για να τονωθεί η αξία του. Αρχίστε με την ρεαλιστική αξιολόγηση της προσφοράς του καθενός. Αν ασχολείστε με ένα συνεργατικό εγχείρημα αυτή την περίοδο, ο θρίαμβος μπορεί να σας περιμένει στην επόμενη γωνία… Πάνω στην ώρα για να στήσετε τα θεμέλια για κάτι καινούργιο!

Λέων

Πόσο παλέψατε για να προσεγγίσετε ένα λαμπρό μέλλον, αγαπητοί Λέοντες; Σε αυτό το ερώτημα καλείστε να απαντήσετε σήμερα, που η Πανσέληνος στον Ταύρο φωτίζει τον 10ο Οίκο σας. Η βασιλική σας υπόσταση, τα επιτεύγματά σας, η αποφασιστικότητα αλλά και τα κίνητρά σας, είναι τα σημεία που πρέπει να μελετήσετε. Αυτή είναι η περίοδος να αρχίσετε να απολαμβάνετε καρπούς, για τους κόπους που καταβάλατε τους τελευταίους έξι μήνες. Αξιοποιήστε τα μέσα μαζικής σας δικτύωσης, για να ενημερώσετε για όσα μπορείτε να προσφέρετε στο εξής!

Παρθένος

Πού θα θέλετε να βρεθείτε, αγαπητοί Παρθένοι; Η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο και τον 9ο Οίκο σας του κόσμου, ζητά επεκτάσεις και μετακινήσεις σε κάθε προορισμό! Αρχίστε να προγραμματίζετε τα ταξίδια σας για την επόμενη χρονιά ή για τη γιορτινή περίοδο. Η μέρα αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, γι’ αυτό δοκιμάστε την τύχη σας σε οικονομικό αλλά και προσωπικό επίπεδο… Είναι βέβαιο ότι θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας!

Ζυγός

Μήπως έχετε κλειστεί υπερβολικά στη θαλπωρή σας, αγαπητοί Ζυγοί; Η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο, ρίχνει φως στον αλχημιστή 8ο Οίκο σας της μεταμόρφωσης και των ισχυρών δεσμών. Η ώθηση που θα νιώσετε, έχει την πρόθεση να σας δείξει ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν άμεσα στη ζωή σας. Επιστρατεύστε το θάρρος σας, για να αφήσετε πίσω τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι. Μην σας εκπλήξει μια ανέλπιστη έλξη ή η επισφράγιση ενός ενθουσιώδους νέου εγχειρήματος… Είναι η στιγμή του «μέσα ή έξω», χωρίς καμία ενδιάμεση επιλογή

Σκορπιός

Είστε απλώς σέξι ή σέξι με ουσία, αγαπητοί Σκορπιοί; Η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο πυροδοτεί τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων, επαναφέροντας την ισορροπία στις σχέσεις σας. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, γι’ αυτό φανείτε ειλικρινείς προς ένα καινούργιο ενδιαφέρον ή μια παλιότερη γνωριμία. Οι καταστάσεις θα πάρουν γρήγορα επίσημη τροπή, είτε θα αποφασίσετε να μιλήσετε ξεκάθαρα και να επιλύσετε βαλτωμένα προβλήματα. Αν έχετε κάποια επιχειρηματικά σχέδια, φροντίστε να συνεργαστείτε με ακεραιότητα και συνέπεια!

Τοξότης

Σηκωθείτε και κινηθείτε, αγαπητοί Τοξότες! Η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο δραστηριοποιεί τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στη φυσική σας κατάσταση, ακόμα και μικρές αλλαγές μπορούν να επιφέρουν μεγάλα οφέλη. Προσέξτε τη διατροφή σας, φροντίστε την υγεία σας, κάντε την εξάσκηση καθημερινή σας συνήθεια. Θα νιώσετε γρήγορα τη θετική διαφορά σε πολλά επίπεδα!

Αιγόκερως

Εκφραστείτε ελεύθερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο, απελευθερώνει τη δημιουργικότητά σας και τον 5ο Οίκο της φήμης σας. Μην διστάσετε να αναλάβετε δράση και να σκορπίσετε παντού τη μαγεία σας, το θάρρος θα είναι ο καταλύτης για την επιτυχία σας. Η ερωτική σας ζωή τονώνεται επίσης, γι’ αυτό να ξέρετε ότι η αποψινή νύχτα μπορεί να σας μείνει αξέχαστη… Αξιοποιήστε τη συγκυρία, για να αντιμετωπίσετε όσα αποφεύγατε ή απορρίπτατε!

Υδροχόος

Μπορεί η θαλπωρή να είναι η καινούργια «έξοδός» σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Δεν αποκλείεται να το πιστέψετε, καθώς η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο θα φωλιάσει στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της φροντίδας. Ενδώστε στη διάθεση να ασχοληθείτε με το σπιτικό σας, σε επίπεδο διακόσμησης ή και ανακαίνισης. Η σχέση με τη μητέρα σας ή άλλη γυναίκα του οικογενειακού σας κύκλου, μπορεί να αγγίξει ευαίσθητα μεταίχμια. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, σύντομα θα βρεθείτε μπροστά στο ακίνητο των ονείρων σας!

Ιχθύες

Η κοινωνικοποίηση είναι η απάντηση στον ατομικισμό, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτό θα συνειδητοποιήσετε σήμερα, που η Πανσέληνος στον Ταύρο θα φωτίσει τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Είναι η ιδανική στιγμή για να στρέψετε την προσοχή και τη δράση σας στο σύνολο, σε τοπικό ή ευρύτερη επίπεδο. Η επαφή σας με καινούργια άτομα, μπορεί να σας φέρει κοντά σε ανθρώπους με ισχύ!