Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αν οι άνθρωποι που χρειάζονται ανθρώπους είναι οι πιο ευτυχισμένοι στον κόσμο, αυτή μπορεί να είναι η πιο αποδοτική σας μέρα! Η σημερινή σύγκρουση της Σελήνης με την Αφροδίτη, ίσως προκαλέσει κάπως τη σύμπνοιά σας με τους ανθρώπους που θα συναντάτε. Γι’ αυτό μειώστε λίγο την ταχύτητα της προσέγγισης, μέχρι να γνωρίσετε τα υπέρ και τα κατά των εν λόγω ατόμων. Μετά θα μπορείτε να ανοίξετε την καρδιά σας και να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας!

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά απαιτεί να ανταμείβετε τον εαυτό σας και με λίγη διασκέδαση, αγαπητοί Ταύροι! Ωστόσο, η σημερινή σύγκρουση της Αφροδίτης (που σας κυβερνά) με τη Σελήνη στον τομέα της καριέρας σας, μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία. Μην μεταβάλετε τις απόψεις και τα ζητούμενά σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του συνόλου. Τουλάχιστον πείτε τη γνώμη σας, έστω για να ακουστεί. Αν δεν ληφθεί υπόψιν στις τελικές αποφάσεις, δεν είστε πλέον υποχρεωμένοι να τηρήσετε και τη δική σας δέσμευση!

 Δίδυμοι

Οι λεπτομέρειες έχουν σημασία, αγαπητοί Δίδυμοι! Το σημερινό συγκρουσιακό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη στον οίκο σας των οραμάτων, ενδέχεται να σας περιπλέξει με αντικρουόμενα μηνύματα. Ο χρόνος και οι πόροι σας είναι πολύτιμα, γι’ αυτό μην αρκεστείτε σε μια χειραψία ή στην καλή φήμη των άλλων. Μια καταγραφή και επαλήθευση των λεγομένων, ακόμα και με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, θα αποτρέψει μελλοντικά προβλήματα. Διαβάστε ακόμα και τα ψιλά γράμματα σε κάθε συμφωνία, προσεγγίστε με ευγένεια και τακτ τα άτομα με επιρροή που μπορεί να επηρεάσουν την πορεία σας.

Καρκίνος

Είναι ξεμυάλισμα ή πραγματικό συναίσθημα, αγαπητοί Καρκίνοι; Τα ερωτικά μηνύματα θα είναι κάπως μπερδεμένα σήμερα, που η αισθησιακή Αφροδίτη συγκρούεται με την συναισθηματική Σελήνη στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Όσο κι αν σας σαγηνεύσει μια έντονη έλξη, δεν πρέπει να ενδώσετε αν δεν διασφαλίσετε τη διάρκειά της. Συλλέξτε όλες τις πληροφορίες πριν κάνετε την επόμενη κίνησή σας. Από την άλλη πλευρά, να αποφύγετε κι εσείς να δώσετε υποσχέσεις που ίσως να μην τηρήσετε!

Λέων

Ίσως να είναι αδύνατον να εκπληρώσετε τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από εσάς, αγαπητοί Λέοντες! Με την εξωστρεφή Σελήνη στον τομέα των σχέσεών σας, κάποιος θέλει και δικαιούται τα καλύτερα. Ωστόσο, η σημερινή σύγκρουση του φεγγαριού με την Αφροδίτη της αφοσίωσης, θέλει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε τους πάντες. Μην ενδώσετε στα αισθήματα ενοχής, εστιάστε στις απαραίτητες αλλαγές που θα βοηθήσουν εσάς να ισορροπήσετε. Κάθε δημιουργική συνδιαλλαγή θα σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας!

 Παρθένος

Δεν αρκεί να θέλετε να βελτιωθεί η φυσική σας κατάσταση, αγαπητοί Παρθένοι… Πρέπει να κινηθείτε, να ασκηθείτε και να επενδύσετε προς αυτή την κατεύθυνση! Με τη θολή Σελήνη να προκαλεί την Αφροδίτη της αρμονίας, σήμερα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη δύναμη της θέλησής σας. Μην αμελείτε τις δεσμεύσεις σας για την ευημερία σας. Αν δεν μπορείτε να πείτε «όχι» στη βιτρίνα ενός ζαχαροπλαστείου, αποφύγετε τη συνάντηση! Το όνομα αυτού του παιχνιδιού είναι η αγάπη για τον εαυτό σας, για να αρχίσετε να μετράτε πλεονεκτήματα!

Ζυγός

Έχετε σκεφτεί μήπως αυθυποβάλλεστε σε κακή διάθεση, αγαπητοί Ζυγοί; Αν συμβαίνει είναι θετική είδηση, γιατί σημαίνει ότι μπορείτε και να πάψετε να το κάνετε! Η Σελήνη συγκρούεται σήμερα με την Αφροδίτη της υπερβολής, στον 2ο Οίκο σας της προσγείωσης. Αλλάξτε συνειδητά τη ροή των πραγμάτων, αρνούμενοι να πιέζεστε για μικροπράγματα. Κάντε μια ανάπαυλα αποτοξίνωσης από πρόσωπα ή πράγματα που σας πιέζουν. Επιλέξτε να αφιερώσετε χρόνο σε δημιουργικά εγχειρήματα που βελτιώνουν τη διάθεσή σας!

 Σκορπιός

Χάσατε τη μιλιά σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Για αυτό ευθύνεται μια σύγκρουση ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας σήμερα. Την προκαλεί μια συνεύρεση σύγχυσης, ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και την εξωστρεφή Αφροδίτη που κινείται ανάδρομη στο ζώδιό σας. Από τη μία θέλετε να βρεθείτε με πολύ κόσμο και να προωθήσετε το τελευταίο σας εγχείρημα… Από την άλλη θέλετε να απομακρυνθείτε από όλους και όλα. Επειδή όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, θα σας βοηθήσει η σκέψη ότι μπορείτε να κερδίσετε πολλά αν πιεστείτε λίγο!

 Τοξότης

Οφείλετε να παραδεχθείτε ότι είστε φρικτοί ψεύτες, αγαπητοί Τοξότες! Αν δεν πιστεύετε κάτι, σήμερα μην προσπαθήσετε καν να προσποιηθείτε. Η αντιδραστική Σελήνη συγκρούεται με τον ευγενική Αφροδίτη στον τομέα της ενδοσκόπησής σας, καλώντας σας να είστε αυθεντικοί. Πρέπει να τιμήσετε τα συναισθήματά σας, να μην προσπαθήσετε να νιώσετε καλύτερα μεταφέροντας την ευθύνη σε άλλους. Να είστε προσεκτικοί με την «εποικοδομητική» κριτική που ασκείτε, γιατί όλα έχουν το τίμημά τους!

 Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε άλλο τις επαγγελματικές απαιτήσεις, αγαπητοί Αιγόκεροι! Γι’ αυτό σήμερα στην εξωστρέφεια των άλλων, εσείς να απαντήσετε με εσωστρέφεια. Η αποδοτική Σελήνη συγκρούεται με την φλύαρη Αφροδίτη, στον 11ο Οίκο σας της συνεργασίας. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε δύσκολη θέση προς κάποια άτομα του κύκλου σας. Ίσως θελήσουν να σας εμπλέξουν σε κουτσομπολιά, ίσως να χρειάζονται τη σύμπραξή σας σε κάποιο θέμα. Φροντίστε να αξιολογήσετε τις προσεγγίσεις τους και να λειτουργήσετε αναλόγως, ειδικά αν αφορούν τα επαγγελματικά σας!

Υδροχόος

Σήμερα ενδέχεται να νιώθετε ως επαναστάτες με καλή αιτία, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη από το ζώδιό σας κεντρίζει τον τομέα της ατομικότητάς σας, κάνοντάς σας ανυπόμονους προς όσους δεν σκέφτονται για τον εαυτό τους. Η προκλητική συνάντηση του φεγγαριού με την ειρηνοποιό Αφροδίτη στον 10ο Οίκο σας της παράδοσης, σας ωθεί να παραδεχθείτε ότι δεν εκτιμώνται όσο πρέπει οι σπουδαίες ιδέες σας. Επιλέξτε να μειώσετε τον ενθουσιασμό σας, μέχρι να σχολάσετε και να φτάσετε στο σπίτι!

Ιχθύες

Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει να κάνετε βήματα προόδου, έχετε τώρα τη στήριξη της Σελήνης από τον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων. Από την άλλη πλευρά, το φεγγάρι συγκρούεται σήμερα με την Αφροδίτη στον τομέα σας της ειλικρίνειας. Αυτό θα σας πιέσει να ξεκαθαρίσετε επιτέλους τη θέση σας σε πολλά θέματα. Μαζέψτε το κουράγιο σας και κάντε εκείνη τη συζήτηση, που θα επιλύσει ακόμα και μακροχρόνιες πικρίες. Η εμπειρία θα είναι καθαρτική και επουλωτική, βάζοντας τα πράγματα στην ομαλή τους πορεία