Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Κάντε μεγάλα όνειρα σήμερα, αγαπητοί Κριοί! Το σύμπαν σας δίνει τη δύναμη να πραγματώσετε τις πιο μεγαλεπήβολες φιλοδοξίες σας, αρκεί να οραματιστείτε αυτά που θέλετε. Δεν χρειάζεται να ενημερώσετε κανέναν για όσα θα επιλέξετε, χρειάζεται μόνο να δείτε την ευρύτερη εικόνα όλων των θεμάτων που σας αφορούν. Ενδείκνυται να κάνετε και μικρά διαλείμματα στη διάρκεια της μέρας, προκειμένου να σπάτε τη ρουτίνα και να διευρύνετε την οπτική σας!

Ταύρος

Αδελφές ψυχές ή φίλοι με προνόμια, αγαπητοί Ταύροι; Όλα πέφτουν στο τραπέζι σήμερα και σας μπερδεύουν, καθώς μια αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα θολώσει κάπως την οπτική σας όσο αφορά τα ρομαντικά ενδιαφέροντα. Ωστόσο, η ιδιοσυγκρασία σας κατέχει το δικαίωμα να «δοκιμάζει τα νερά» που άλλοι θα φοβούνταν… Πολλές εμπειρίες μπορούν να προκύψουν από μια αλλαγή στις προσεγγίσεις σας. Ακόμα κι αν δεν καταλήξετε σε ρομάντζο, θα κερδίσετε φίλους και έμπνευση!

Δίδυμοι

Στρέψτε την προσοχή σας στον ρεαλισμό, αγαπητοί Δίδυμοι! Οι υπερβολικές φιλοδοξίες μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα, αν έχετε θέσει τον πήχη πολύ ψηλά όσο αφορά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Πρέπει να γίνετε πιο αποδοτικοί στις δικές σας υποχρεώσεις για κάποια οικογενειακά θέματα. Η ασφάλεια που θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα, θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε και να θίξετε ευθέως τα ζητούμενά σας. Μην διστάσετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας, η ειλικρίνεια θα ενδυναμώσει πολύ τις μεταξύ σας σχέσεις!

Καρκίνος

Τα άστρα σας καλούν να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αξιοποιήστε το αίσιο κλίμα και κάντε δυναμικές αλλαγές, ακόμα και στη διαδρομή σας για τη δουλειά ή τον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους. Το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα κατάλληλα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε, χωρίς να σας φοβίσει η εμφάνιση ή η θέση τους. Ένα από τα θετικά της ημέρας είναι ότι θα ξεχωρίσετε όπου κι αν βρεθείτε, με την κοινωνική ιδιοσυγκρασία και το συνεργατικό σας πνεύμα!

Λέων

Μην βιαστείτε να δηλώσετε ότι ξέρετε καλά τα άτομα που βάζετε στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Λέοντες… Είναι βέβαιο ότι δεν έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα για το παρασκήνιό τους! Υπό τη σημερινή αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, λίγη προσοχή στην «ανάγνωση» ανάμεσα στις γραμμές στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα σας αποκαλύψει όσα σας έκρυψαν. Όταν οι φωτογραφίες θα χάσουν την εστίασή τους, μην διστάσετε να αποκαλύψετε εσείς τα μυστικά. Και μην βιαστείτε να κρίνετε, γιατί όλοι έχουν παρελθόν!

Παρθένος

Δεν θα κερδίσετε τίποτα με την επίκριση, αγαπητοί Παρθένοι. Αν δεν σας ικανοποιεί η συμπεριφορά ενός αγαπημένου σας ανθρώπου, οι κατηγορίες και οι απαιτήσεις απλά θα μεγαλώσουν το χάσμα ανάμεσά σας. Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν στο είδωλο που βλέπετε στον καθρέφτη… Κατασταλάξτε για τον ρόλο που θέλετε να έχετε και προσαρμόστε τη συμπεριφορά σας ανάλογα με τα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Είστε το άλλο μισό της ευθύνης, άρα οφείλετε και τη μισή απολογία!

Ζυγός

Πόσο ομορφιά μπορείτε να βάλετε μέσα στη ζωή σας, αγαπητοί Ζυγοί; Η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σας θα φτάσει στο ζενίθ της, όταν αναβαθμίσετε αισθητικά το περιβάλλον σας και χαμογελάτε όταν βλέπετε το αποτέλεσμα! Συντονιστείτε με το ένστικτο και όλες τις αισθήσεις σας, για να δείτε την παραγωγικότητά σας να παίρνει την ανιούσα. Οργανώστε τις σημειώσεις και τους φακέλους σας, βάλτε γύρω σας εικόνες που σας ανεβάζουν τη διάθεση, βάλτε φρέσκα λουλούδια στους χώρους σας. Όσο περισσότερο διατηρήσετε αυτή την αρμονία, τόσο περισσότερη εξέλιξη και ευημερία θα λάβετε!

 Σκορπιός

Μήπως έχετε χάσει την αίσθηση της λογικής, αγαπητοί Σκορπιοί; Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα για τα κίνητρα των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας… Μια αντίθεση ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, θα θολώσει την οπτική σας. Αν δεν ικανοποιούνται πλέον οι δικές απαιτήσεις, είναι πολύ πιθανό να έχετε ξεπεράσει το όριο για το πόσα ζητάτε. Κοιτάξτε την ευρύτερη εικόνα και μην βγάζετε βιαστικές ετυμηγορίες, ρωτήστε με ευγένεια και αφήστε τους άλλους να απαντήσουν: μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα!

 Τοξότης

Λένε ότι ο δρόμος για την κόλαση, είναι σπαρμένος από καλές προθέσεις! Με τον φιλάνθρωπο Ποσειδώνα απέναντι στον παρορμητικό Ερμή, πρέπει να καταπνίξετε τη διάθεσή σας για γενναιόδωρες κινήσεις. Όσο ευγενείς κι αν είναι οι προθέσεις σας, δεν είναι δική σας ευθύνη να σώζετε τους πάντες – γνωστούς και αγνώστους. Έχετε τις δικές υποχρεώσεις σας και πρέπει να θέσετε άλλες προτεραιότητες, για να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Αιγόκερως

Ψέματα, μυστικά και κουτσομπολιά; Η σημερινή αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας εμπλέξει σε καταστάσεις που δεν γνωρίζατε καν! Δεν ελέγχετε εσείς όσα λένε οι άλλοι, αλλά να θυμάστε ότι η παραπληροφόρηση ξεπερνά την ταχύτητα του φωτός. Μην πιστεύετε όσα ακούτε και να τα ελέγχετε εις διπλούν, ακόμα κι αν προέρχονται από ανθρώπους που εμπιστεύεστε

 Υδροχόος

Σήμερα δώστε άδεια στο μυαλό σας και ασχοληθείτε με το σώμα και την ψυχή σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Φορέστε τα πιο βολικά σας ρούχα και παπούτσια, βάλτε τη μουσική που σας χαλαρώνει και προσφέρετε στον εαυτό σας ένα όμορφο πρόγευμα. Μια συνεδρία γιόγκα θα σας βοηθήσει να αποσυμπιέσετε τις σκέψεις σας και να συνδεθείτε ξανά με τον εσωτερικό σας κόσμο. Μέχρι το βραδάκι θα είστε πανέτοιμοι να «γράψετε ιστορία» πίσω από τις κλειστές πόρτες με ένα ιδιαίτερο άτομο!

Ιχθύες

Μήπως δυσκολεύεστε να αναπνεύσετε, αγαπητοί Ιχθύες; Η σημερινή σύγκρουση έντασης ανάμεσα στον αγχώδη Ερμή και τον διαισθητικό συγκυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, μπορεί να μεγεθύνει τις απαιτήσεις των άλλων από εσάς σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Πριν να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, διασφαλίστε ότι υπάρχει το περιθώριο να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητα και την ερευνητικότητά σας. Δεν μπορείτε να συνδεθείτε αποδοτικά με τους άλλους, αν δεν έχετε επαφή κατ’ αρχήν με τον εαυτό σας!