Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μην επιτρέψετε να χαθεί ο έλεγχος σε μια ομαδική δραστηριότητα, αγαπητοί Κριοί! Αν ετοιμάζεστε για έξοδο με φίλους ή το ταίρι σας, να ξέρετε ότι σήμερα το συναίσθημα δεν συμβαδίζει με το χρήμα. Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, σας συμβουλεύει να πληρώσει ο καθένας το δικό του μερίδιο. Επίσης, αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις περί διαχείρισης χρημάτων, γιατί το πιο πιθανό είναι να έρθετε σε ρήξη με τους υπόλοιπους παριστάμενους!

Ταύρος

Κοιτάξτε καλά μπροστά σας πριν κάνετε άλματα, αγαπητοί Ταύροι! Η σημερινή συνάντηση έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, θα σας αναγκάσει να βγάλετε τα γυαλιά της αισιοδοξίας και να δείτε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Κάποιες φορές, μόνο η αγάπη δεν αρκεί σε μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Δεν πρέπει να χάσετε τον μακροπρόθεσμο προσανατολισμό σας, γι’ αυτό μια συμβιβαστική προσέγγιση θα εξυπηρετήσει καλύτερα τον σκοπό σας επί του παρόντος.

Δίδυμοι

Τι είπατε ότι θέλετε να κάνετε, αγαπητοί Δίδυμοι; Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, ενδέχεται να σας γεμίσει με αισιόδοξα συναισθήματα σήμερα. Ωστόσο, αυτή η οπτική μπορεί να είναι παραπλανητική. Από τη μία λατρεύετε να σας θεωρούν επιτυχημένους και φιλόδοξους, από την άλλη νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι παρορμητικό. Κάποιες φορές, η καλύτερη κίνηση είναι να απομακρύνεστε από τους προβολείς. Αρκεστείτε στο να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, χωρίς να κλείσετε το τηλέφωνό σας… Δεν πρέπει να χάσετε στο μεταξύ κάποιο σημαντικό μήνυμα!

Καρκίνος

Το συλλογικό πνεύμα θα λειτουργήσει κάπως ιδιόρρυθμα στην ιδιοσυγκρασία σας σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Ίσως να δυσκολευτείτε λίγο, αν θελήσετε να συνδυάσετε τα θέλω των άλλων με τα δικά σας. Όταν χρειαστεί να τραβήξετε τη γραμμή ανάμεσα στον εγωισμό και την ανιδιοτέλεια, αναρωτηθείτε αν έχετε ως γνώμονα την υποχρέωση ή την απόλαυσή σας. Θα είναι πιο συνετό για εσάς να απομακρυνθείτε από εκείνους τους ανθρώπους που απομυζούν την ενέργειά σας και ξεπερνούν τα εσκαμμένα. Επιστρέψτε μετά το σαββατοκύριακο, για να ελέγξετε κατά πόσο έχουν λάβει το μήνυμα!

Λέων

Η διακριτικότητα θα πρέπει να αντικαταστήσει τον ενθουσιασμό σας για ένα στόχο ή εγχείρημα, αγαπητοί Λέοντες! Κάποιες φορές, είναι καλύτερα να μην διαλαλείτε τα μελλοντικά σας σχέδια και να μην προσκαλείτε ανεξέλεγκτα κι άλλους να μετάσχουν σε αυτά. Οι πολλές απόψεις μπορεί να θολώσουν τους στόχους σας, καθώς η ορμή σας θα έρθει αντιμέτωπη με την αδιαφορία ή και τη ζήλια των άλλων. Η συμβουλή των άστρων για εσάς σήμερα, είναι να κρατήσετε τις ιδέες για τον εαυτό σας και να επιλέξετε μια άλλη μέρα για να τις συζητήσετε.

Παρθένος

Ο αυθορμητισμός σας θέλει να πάρει τα ηνία σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι; Καλύτερα να σκεφτείτε διεξοδικά όλες τις πιθανές συνέπειες, πριν «αμολήσετε» το σκανταλιάρικο παιδί που κρύβετε μέσα σας! Αν δεν δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, ακόμα και η πιο καλοπροαίρετη κίνησή σας μπορεί να αποβεί μοιραία. Ελέγξτε ξανά τον προϋπολογισμό σας, διαβάστε ξανά τους κανόνες, δείτε ξανά τη λίστα των καλεσμένων σας… Όποια κι αν είναι η δραστηριότητα που θέλετε να κάνετε, μην την κάνετε αν δεν έχετε επιβεβαιώσει τα δεδομένα σας. Δεν θέλετε να στέλνετε απολογητικές επιλογές κατόπιν εορτής!

Ζυγός

Τα όρια θα θαμπώσουν κάπως σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί. Η γραμμή που χωρίζει το σικ από το κιτς είναι πολύ λεπτή, γι’ αυτό μην το ρισκάρετε. Θωρακίστε τον εαυτό σας έναντι στις παρορμητικές κινήσεις, τόσο όσο αφορά αχρείαστες αγορές όσο και στην αρένα του ρομαντισμού. Μην κοιτάτε τις βιτρίνες που σας γνέφουν δελεαστικά, μην αναμένετε με κομμένη την ανάσα απάντηση στο μήνυμα που στείλατε… Κάντε μια παύση από αυτά, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αγαπήστε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο!

Σκορπιός

Δεν ισχύει πάντα το «δούναι και λαβείν», αγαπητοί Σκορπιοί! Ο κόσμος είναι γεμάτος με ανθρώπους που μόνο παίρνουν – κάτι που γνωρίζετε κι εσείς πολύ καλά, μιας και έχετε ενίοτε αυτή την τάση. Σήμερα καλείστε να μελετήσετε τις σοβαρές σχέσεις της ζωής σας, προκειμένου να δείτε αν υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνετε και αυτά που παίρνετε. Κανείς δεν θα διαβάσει τη σκέψη της, γι’ αυτό εκφράστε τις ανάγκες σας. Εστιάστε στη γαλήνη που θα νιώσετε από αυτή την τακτική, παρά να ρισκάρετε να πληγωθείτε ή να πληγώσετε.

Τοξότης

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, αγαπητοί Τοξότες! Μήπως το έχετε παρακάνει με τα καθήκοντα που αναλαμβάνετε; Ρισκάρετε να εξουθενώσετε τον εαυτό σας, όσο κι αν σας αρέσει να απασχολείστε συνεχώς με κάτι. Σήμερα στραφείτε στην ομαδική εργασία, ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να βρείτε συνεργούς εξίσου αποδοτικούς με εσάς. Λειτουργήστε ως καθοδηγητές, προκειμένου να βρεθείτε όλοι στο ίδιο επίπεδο.

Αιγόκερως

Επενδύστε στην ηρεμία σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Όσο κι αν οι στόχοι σας διαφαίνονται λαμπεροί στον ορίζοντα, η ταχύτητα μπορεί να σας οδηγήσει σε απώλεια ή παράβλεψη σημαντικών λεπτομερειών. Επιλέξτε να κινηθείτε αργά και σταθερά, για να κερδίσετε στην κούρσα της ημέρας. Αφού επιβεβαιώσετε ότι όλα βαίνουν καλώς, μπορείτε να στραφείτε και στις δημιουργικές πτυχές των εγχειρημάτων σας!

Υδροχόος

Με τη Σελήνη να διασχίζει τα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας, σήμερα αναλαμβάνετε ιδιαίτερες αποστολές! Φροντίστε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις χωρίς να έχετε ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες, όπως και να μην παίρνετε αποφάσεις που εμπλέκουν κι άλλα άτομα χωρίς να τα έχετε συμβουλευτεί. Μπορεί τα σχέδιά σας να χρειάζονται κάποιες ακόμη ρυθμίσεις, προκειμένου να ικανοποιούν τα ζητούμενα όλων των πλευρών. Μακροπρόθεσμα, αυτή η πρακτική θα σας φέρει περισσότερα οφέλη!

Ιχθύες

Μετρήστε ως το δέκα πριν ανοίξετε το στόμα σας, αγαπητοί Ιχθύες! Οι λέξεις που προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε ή ο τρόπος που θα εκφραστείτε, ενδέχεται να πληγώσουν ένα ευαίσθητο άτομο. Είναι πιο συνετό να επιλέξετε με περισσότερη προσοχή τις μάχες που προκαλείτε, ίσως κάποιοι να μην είναι πρόθυμοι ή έτοιμοι να ακούσουν όσα έχετε να πείτε. Να είστε πιο ευγενείς και διακριτικοί αν πρόκειται να θίξετε ευαίσθητα θέματα – ή καλύτερα να τα αφήσετε για μια άλλη μέρα!