Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
 Κριός

Η οικονομική ζωή σας μπορεί να αναπτυχθεί αναπάντεχα, Κριοί, αλλά θα πρέπει να χρειαστεί να πάρετε λίγο πιο τολμηρά ρίσκα απ’ ό,τι συνήθως. Και αυτό λέει κάτι. Με την ένωση της ευαίσθητης Σελήνης με τον Ουρανό στον Οίκο των χρημάτων σας, μπορεί να ακούσετε για μια νέα δουλειά ή να σας ζητήσουν να κάνετε μια παρουσίαση για το πρότζεκτ των ονείρων σας. Στην προσωπική ζωή, πάρτε τον χρόνο σας όταν απαντάτε στις κλήσεις και τα μηνύματα ενός θαυμαστή. Αφήστε τις σχέσεις να εξελιχθούν φυσικά. Διατηρήστε έναν αέρα μυστηρίου που θα σας κάνει πιο ελκυστικούς.

Την Κυριακή οι θερμοκρασίες μπορεί να ανέβουν καθώς ο Άρης, ο πλανητικός κυβερνήτης σας, σχηματίζει ένα ενεργητικό τρίγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Αυτή η ταραχώδης ενέργεια μπορεί να σας κάνει να λέτε τις απόψεις σας χωρίς φίλτρο, πράγμα που μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα. Θυμηθείτε: Μόνο και μόνο επειδή σκέφτεστε κάτι, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το πείτε. Και ό,τι κι αν κάνετε, μην στείλετε ένα παρορμητικό μήνυμα τα ξημερώματα –περιμένετε μέχρι μετά το πρωινό για να νιώσετε πιο ήρεμοι. Ή, ακόμα καλύτερα: Κλείστε τελείως το τηλέφωνο και πηγαίνετε γυμναστήριο!

Ταύρος

Δεν είστε λουλουδάκι, Ταύροι, αλλά ίσως εκπλαγείτε από τις πράξεις σας το Σάββατο. Η Σελήνη μπαίνει στην ομάδα του άστατου Ουρανού στο ζώδιό σας. Τα πιο τρελά και πιο ανορθόδοξα μέρη της προσωπικότητάς σας μπορεί να ανέβουν στην επιφάνεια, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί θετικό ή όχι και τόσο αν η παρέα σας προσβάλλεται εύκολα. Ενώ το ζώδιο σας ωθεί τους κανόνες στα όρια και ξέρει την αξία του να κρατά τους άλλους σε εγρήγορση, προσέξτε να μην το παρακάνετε.

Την Κυριακή όταν ο Χείρωνας σχηματίσει ένα ενεργητικό τρίγωνο με τον Άρη, το μυαλό σας θα περάσει σε υπερδιέγερση. Ό,τι σχέδια κι αν έχετε για το σαββατοκύριακο, φροντίστε να αφήσετε και μερικές στιγμές ησυχίας. Ένα μάθημα γιόγκα ή διαλογισμός είναι αυτό που χρειάζεστε για να βγάλετε τις επόμενες μέρες. Καθώς ο δωδέκατος οίκος κυβερνά τη ψυχή, λίγη αυτοανάλυση θα οδηγήσει σε τεράστιες αποκαλύψεις. Αυτή η όψη θα δείξει επίσης σε ποιους τομείς το παρακάνετε. Αν πνίγεστε στις ευθύνες, ζητήστε από έναν φίλο να σας βοηθήσει ή να πάρει από τα χέρια σας τυχόν περιττές δουλειές. Μερικές φορές φορές το «όχι» είναι πολύ καλή λέξη.

Δίδυμοι

Πνίγεστε στην ακαταστασία; Έχει έρθει η ώρα να αναλάβετε οριστική δράση. Η ένωση της Σελήνης με τον Ουρανό στον δωδέκατο Οίκο σας του τέλους, θα σας δώσουν κίνητρα να καθαρίσετε τον χώρο σας από τα πάντα. Τι τα θέλετε τόσα πράγματα τέλος πάντων, Δίδυμοι; Σωροί από χαρτιά, κλειστά δώρα, φάκελοι… Όλα αυτά σας αποσπούν την προσοχή από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Βγάλτε τις σακούλες σκουπιδιών, της ανακύκλωσης και για δωρεά, αλλά έχετε κατά νου ότι ο Ουρανός μπορεί να σας κάνει λίγο σκληρούς. Σκεφτείτε διπλά τα «ίσως» πριν τα πετάξετε.

Την Κυριακή, ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Χείρωνα τροφοδοτεί μια σύγκρουση. Αντί να πηδήσετε στην πρώτη γραμμή, μείνετε μόνο παρατηρητές. Υπό αυτή τη διέλευση ρισκάρετε να φανείτε συγκαταβατικοί, ακόμα κι αν δεν το θέλετε. Ένας ψεύτικος φίλος μπορεί να σας εκνευρίσει την Κυριακή, αλλά μην τσιμπήσετε. Αντίθετα, μελετήστε τη συμπεριφορά τους και βρείτε κοινά σημεία μεταξύ σας. Πιθανώς έχετε πολλά κοινά με αυτό το άτομο και μπορεί να καταλήξετε στο τέλος πραγματικοί φίλοι!

Καρκίνος

Κάντε ό,τι σας εκφράζει, Καρκίνοι και έξτρα μπόνους αν το κάνετε με στυλ! Δεν είναι δύσκολο για το καλόγουστο ζώδιό σας, δεδομένης και της εκτίμησης που δείχνετε σε όλα όσα έχουν να κάνουν με την τεχνολογία. Η ένωση Σελήνης και Ουρανού στον οίκο της τεχνολογίας σας θα σας βοηθήσουν να ενημερώσετε τις εφαρμογές σας. Ο Ουρανός φέρνει το είδος της αλλαγής στην οποία δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε πια, τότε κάντε το.

Την Κυριακή ένα τρίγωνο ανάμεσα στον φιλόδοξο Άρη και τον Χείρωνα σάς δίνει έξτρα ενέργεια για να γυμναστείτε. Αλλά με προσοχή. Έχετε πολλά να κάνετε και μπορεί εύκολα να εξαντληθείτε. Χωρίστε τους στόχους σας σε μικρότερα, βιώσιμα βήματα και μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να τα τελειώσετε όλα.

 Λέων

Μην χάσετε τη συγκέντρωσή σας επειδή είναι σαββατοκύριακο! Ταχεία αλλαγή έρχεται καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό – και η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να συμβεί. Μια απρόσμενη ευκαιρία μπορεί να βρεθεί στα εισερχόμενά σας από κάποιον από το παρελθόν σας. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν τις ακούσετε. Και δεν υπάρχει καλύτερη ώρα από τώρα!

Την Κυριακή ένα τρίγωνο ανάμεσα στον αισθησιακό Άρη και τον καρμικό Χείρωνα μπορεί να ελκύσει ένα γοητευτικό ξένο στην τροχιά σας. Όχι, στην αρχή μπορεί να μην μοιάζει με τον τύπο σας. Αλλά μια συναρπαστική συζήτηση (και ποιος ξέρει τι άλλο) μπορεί να σας πείσει να έχετε ανοιχτό μυαλό. Αν έχετε ήδη σχέση, κάντε πιο πικάντικη τη ρουτίνα σας με μια σέξι απόδραση ή με διακοπές στο σπίτι. Σπάστε τις βαρετές συνήθειες και εξερευνήστε νέα όρια μαζί. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε τον δεσμό σας πιο δυνατό.

Παρθένος

Ξέρετε πώς να κάνετε τη μοίρα να γελάσει, Παρθένοι; Πείτε της τα σχέδιά σας. Το Σάββατο η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στη ζώνη της περιπέτειας σας. Το μόνο πράγμα για το οποίο μπορείτε να είστε σίγουροι είναι ότι όλα θα είναι απρόβλεπτα. Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να μάθετε να παραδίνεστε, πράγμα στο οποίο το ζώδιό σας πάντα χρειάζεται ένα μάθημα. Να είστε έτοιμοι να αντιδράτε γρήγορα σε ευκαιρίες που θα προκύπτουν απ’ το πουθενά.

Μπορεί να μιλάτε με ανθρώπους από μακριά πριν τελειώσει το σαββατοκύριακο ή ακόμα και να κλείσετε μια πτήση για να δείτε κάποιον αγαπημένο σας. Την Κυριακή, το τρίγωνο Άρη – Χείρωνα προκαλεί έναν σημαντικό διάλογο με έναν συγγενή ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας. Αποφύγετε τα άσχημα σχόλια και δοκιμάστε μια πιο θετική λύση. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δεθείτε μέσω κουτσομπολιού, αλλά μην το κάνετε, Παρθένοι. Ο αρνητισμός αυτός θα σας κάνει να φανείτε κακιασμένοι και, ειλικρινά, είστε καλύτεροι απ’ αυτό!

Ζυγός

Πόσο βαθιά είναι η αγάπη σας, Ζυγοί; Πολύ, για μερικούς από σας! Είναι ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά (πιθανώς κι από τον ίδιο σας τον εαυτό), αλλά θα αποκαλυφθεί το Σάββατο. Η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον ριζοσπαστικό Ουρανό στον οίκο των έντονων συναισθημάτων. Μπορεί να είναι όλα καλά μέχρι το τέρας της ζήλιας να κάνει μια ξαφνική εμφάνιση στη ζωή σας ή ο ανταγωνισμός να ανέβει στην επιφάνεια. Μπορεί να μην μπορείτε να καταπνίξετε αυτά τα αισθήματα, αλλά μπορείτε να τα διοχετεύσετε σε κάτι υγιές που λείπει απ’ τη ζωή σας. Και αν νιώσετε ότι κάποιος σας αντιγράφει, μην ξεχνάτε ότι μπορούν να προσποιηθούν ότι είναι εσείς αλλά δεν θα είναι ποτέ.

Το τρίγωνο Άρη – Χείρωνα της Κυριακής μπορεί να προκαλέσει μια έντονη αντιπαράθεση με έναν καλό φίλο ή σύντροφο. Μείνετε σε ισορροπία καθώς λύνετε το πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος για υπερβολικές αντιδράσεις. Μπορείτε να βρείτε μια ειρηνική λύση, αρκεί να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας. Μπορεί να ανέβουν οι θερμοκρασίες με κάποιον που γνωρίζετε μέσω διαδικτύου ή κοινών φίλων. Απολαύστε την έλξη αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να ένα σύντομο και δυνατό μάθημα και όχι το ευτυχισμένο τέλος σας.

Σκορπιός

Μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη διαδρομή για το πλοίο της αγάπης το Σάββατο, Σκορπιοί. Η ταραχώδης ενέργεια της ευαίσθητης Σελήνης και του εκρηκτικού Ουρανού ταρακουνάνε τον οίκο των σχέσεων σας. Πριν τελειώσει η μέρα, μπορεί να χρειαστεί να οδηγήσετε το πλοίο μέσα από τις συμπληγάδες. Το κόλπο: η διπλωματία σας! Πιθανώς κάποιος θα έχει άσχημη μέρα και δεν θέλει να σας έχει απέναντί του. Αλλά για να το δείτε αυτό, πρέπει να αφήσετε χώρο για τον δικό τους θυμό. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τη σχέση σας αν καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτή την καταιγίδα.

Το τρίγωνο Άρη – Χείρωνα της Κυριακής, σς ενθαρρύνει να αναδιαμορφώσετε τον προϋπολογισμό σας και να πάρετε στον έλεγχο σας τα χρήματά σας. Κατεβάστε εφαρμογές οργάνωσης ή επενδύστε σε ένα νέο γκάτζετ που θα σας βοηθήσει. Ακόμα κι αν φοβάστε την τεχνολογία, είναι καλό να έχετε αντίγραφα των δεδομένων σας και προστασία για τους κωδικούς σας.

Τοξότης

Χάνετε από τώρα την ορμή σας για τους στόχους που βάλατε για το 2020; Μπορείτε να επανέλθετε πριν γίνει μεγάλη ζημιά αν εκμεταλλευτείτε τις όψεις του Σαββάτου. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον μετασχηματιστικό Ουρανό στη ζώνη της υγείας και της γυμναστικής και κάνει θαύματα για την κινητοποίησή σας. Αλλά είναι στο χέρι σας να το διατηρήσετε από εκεί και πέρα. Βρείτε ασκήσεις που θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση ή θα σας διασκεδάσουν. Προσθέστε και μια νότα ανθρωπισμού, όπως μαραθώνιους που γίνονται για τέτοιους σκοπούς και θα μείνετε πιο αφοσιωμένοι.

Την Κυριακή, ένα θετικό τρίγωνο ανάμεσα στον Χείρωνα και τον Άρη στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει ερωτική διάθεση. Δείξτε την ευαισθησία σας, αλλά μην ανοίξετε όλα τα συναισθηματικά χαρτιά σας –ακόμα. Αυτή η ένωση μπορεί να σας κάνει πιο παρορμητικούς, αλλά το να δείχνετε υπερβολική εμπιστοσύνη είναι η αχίλλειος πτέρνα σας, Τοξότες. Βεβαιωθείτε ότι δεν προβάλετε χαρακτηριστικά σε ανθρώπους που δεν τα έχουν.

Αιγόκερως

Το Σάββατο ο Έρωτας μπορεί να κάνει μια απρόσμενη εμφάνιση στα πιο ασυνήθιστα μέρη. Αν είστε ελεύθεροι, δείτε τι κάνουν όσοι σας ενδιαφέρουν ή τι ενδιαφέροντα πάρτι μπορεί να συμβαίνουν. Κάτω από αυτή την αυθόρμητη ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Ουρανό στη ζώνη του ρομαντισμού σας, μια χαλαρή σύνδεση μπορεί να μετατραπεί σε έλξη. Ελεύθεροι; Κάντε το αποστολή σας να είστε πιο διαθέσιμοι. Δεσμευμένοι; Λίγο σοκ μπορεί να αποδειχθεί αφροδισιακό, αρκεί να μην το παρακάνετε.

Την Κυριακή, η ένωση Άρη – Χείρωνα μπορεί να φέρει ένταση στο σπίτι. Ένας αγαπημένος μπορεί να σας τραβήξει μέσα σε μια κρίση ή ένας φίλος να σας παραπονεθεί για κάποιο θέμα. Είναι σημαντικό να είστε υποστηρικτικοί αλλά και να τιμάτε τα όριά σας. Το τελευταίο που θέλετε είναι να μπείτε βαθιά σε τέτοιες καταστάσεις. Αν δεν μπορείτε να αντέξετε αυτή την έντονη ενέργεια τώρα, διαλέξτε μια μέρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα που θα μπορέσετε να βρεθείτε με αυτό το άτομο. Και, ποιος ξέρει, μέχρι τότε μπορεί να έχει λυθεί το πρόβλημα!

Υδροχόος

Το Σάββατο δεν είναι η μέρα για να αγνοείτε τα μηνύματά σας, Υδροχόοι. Ακόμα κι αν έχετε εκατομμύρια πράγματα να κάνετε, κάποιος αγαπημένος σας μπορεί να σας χρειάζεται. Με την ευαίσθητη Σελήνη να ευθυγραμμίζεται με τον κυβερνήτη σας τον απρόβλεπτο Ουρανό, ένας καλός φίλος ή συγγενής μπορεί να σας στείλει SOS και θα πρέπει να απαντήσετε γρήγορα. Σημείωση: Δεν είστε υπεύθυνοι για τα δράματα που προκαλούν στον εαυτό τους, ειδικά καθώς θα τους έχετε ήδη προειδοποιήσει για τις συνέπειες. Αλλά αν χρειάζονται να συζητήσουν κάτι, μπορείτε σίγουρα να βρείτε πέντε ή δέκα λεπτά (αλλά πείτε τους ότι πρέπει να επιστρέψετε στα σχέδιά σας!).

Την Κυριακή έρχεται ένα διαφωτιστικό τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Χείρωνα: Θα σας εμπνεύσει να μπείτε σε έναν νέο κοινωνικό κύκλο ή να συνδεθείτε με μερικά αδελφικά πνεύματα. Μην κάνετε οριστικά σχέδια, ωστόσο, γιατί μια απρόσμενη πρόσκληση μπορεί να εμφανιστεί και να αποθεώσει το υπόλοιπο του σαββατοκύριακού σας.

Ιχθύες

Δεν είστε οι τύποι που θα ντραπούν να εκφραστούν δημιουργικά, Ιχθύες… Αλλά μπορεί σήμερα να το ανεβάσετε σε άλλο επίπεδο. Μια σταθεροποιητική Σελήνη στον Ταύρο, συνδέεται με τον καινοτόμο Ουρανό στον τομέα της επικοινωνίας σας. Είτε πρέπει να κάνετε μια παρουσίαση είτε να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση, μην συγκρατηθείτε σε θέμα στυλ! Τολμηρά χρώματα και εικόνες που τραβούν το βλέμμα; Γιατί όχι; Αν κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ένα τρελό σύνολο, είστε εσείς!

Η Κυριακή φέρνει ένα θετικό τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Χείρωνα και σας δίνει το επαγγελματικό πράσινο φως να βγάλετε χρήματα. Αυτή η ενέργεια καινοτομίας φέρνει μια απρόσμενη λύση σε ένα δημιουργικό εμπόδιο. Κρατήστε τα εργαλεία σύλληψης πάνω σας γιατί οι ιδέες θα ρέουν! Μην νιώθετε ενοχές αν ακυρώσετε τον καφέ, για να δουλέψετε πάνω σε έναν πίνακα ή το επιχειρηματικό σας σχέδιο για το 2020! Η ένωση αυτή δεν γίνεται κάθε μέρα, αλλά μόνο μια φορά ανά δύο χρόνια.