Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Σε αντίθεση με τους δημοφιλείς μύθους σχετικά με τους Κριούς, νοιάζεστε πολύ για την ευτυχία των άλλων ανθρώπων. Όμως, οι σημερινοί ουρανοί σας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να απολαμβάνετε και λίγο τον απαραίτητο χρόνο που θα είναι αφιερωμένος στον εαυτό σας.

Μια τεταμένη αντίθεση του μεγαλόκαρδου και γενναιόδωρου Δία στο ζώδιό σας εξισορροπεί τη ζυγαριά. Σίγουρα, αισθάνεστε πιο άνετα όταν όλοι οι άλλοι είναι ικανοποιημένοι, αλλά ίσως να εμποδίζετε τη δική σας πρόοδο με αυτή τη συμπεριφορά. Ξεφορτωθείτε τις τύψεις σας και βρείτε τη δύναμη να λέτε όχι – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ίσως χάσετε έναν καφέ ή μια βραδινή έξοδο με φίλους.

Πάντα θα υπάρχει μια ακόμα πρόσκληση, οπότε φροντίστε πρώτα τις δικές σας ανάγκες. Αν είστε στα πρόθυρα να χωρίσετε το σύντροφό σας, να απαρνηθείτε την κολλητή σας φίλη ή να πείτε κάτι που δεν θα μπορέσετε ποτέ να πάρετε πίσω, σταματήστε να πιέζετε τις καταστάσεις, Κριέ! Με βάση τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, οι ενέργειές σας μπορεί να φαίνονται δικαιολογημένες, αλλά βρίσκονται υπό την επήρεια του ανάδρομου Ερμή, η οποία ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου.

Αυτός ο κύκλος που διαταράσσει τις ισορροπίες συνέβη σε μεγάλο βαθμό στον τομέα των συνεργασιών σας, τροφοδοτώντας με ένταση τους στενότερους δεσμούς σας. Και από τις 23 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής περνάει με ανάδρομη πορεία από τον έκτο οίκο των απαιτήσεών σας, δίνοντας στα λόγια σας μια δόση σκληρότητας. Η ανακούφιση θα έρθει αυτή την Κυριακή, καθώς ο Ερμής σταματάει την αναδρομή του, ενθαρρύνοντάς σας να σχετίζεστε με τους άλλους χωρίς να επικρίνετε ή να καταδικάζετε.

Ταύρος

Μην κάνετε τις δουλειές των άλλων δικές σας, Ταύρε. Η αντίθεση Δία-Αφροδίτης του Σαββάτου ζητά να θέσετε καλύτερα όρια – ειδικά αν κάποιος στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό (ή αποκλειστικά!) επάνω σας. Σπάστε τη δυναμική της συνεξάρτησης, ενθαρρύνοντας αυτό το άτομο να είναι πιο αυτάρκες. Μην ενστερνίζεστε την συνήθειά του να βασίζεται πάντα σε άλλους και μην προσπαθείτε συνεχώς να τον σώσετε. Μπορεί να νομίζετε ότι κάνετε το σωστό, αλλά πρέπει να εξετάσετε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Υπάρχει κάποιο προσωπικό ή ιδιοτελές συμφέρον; Ίσως αποφεύγετε κάτι στη δική σας ζωή εστιάζοντας σε αυτούς. Στρέψτε την προσοχή στον εαυτό σας. Ευτυχώς, η σημερινή αντίθεση Αφροδίτης-Δία σας βοηθά να προχωρήσετε τις συζητήσεις σας σε βαθύτερα νερά.

Αναλάβετε τα ηνία! Η Κυριακή έρχεται με μια ισχυρή προειδοποίηση αυτοφροντίδας! Από τις 9 Σεπτεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής είναι ανάδρομος, ενώ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της οπισθοδρόμησής του στον Ζυγό και στον έκτο οίκο της υγείας σας, κάνοντάς σας ιδιαίτερα ευαίσθητους στο στρες και τα μικρόβια. Μπορεί να έχετε βγάλει από την ρουτίνα σας την τακτική δραστηριότητα και την ισορροπημένη διατροφή. Σήμερα, ο Ερμής κινείται προς τα εμπρός, αποκαθιστώντας την ισορροπία. Για τις επόμενες οκτώ ημέρες, ο Ερμής παραμένει στην Παρθένο και τον εκφραστικό πέμπτο οίκο σας. Αν σοφά δαγκώνατε τη γλώσσα σας το προηγούμενο διάστημα, πλέον είναι ασφαλές να μιλήσετε.

Δίδυμοι

Σε κάθε ικανό Δίδυμο, αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης. Αλλά μήπως μπλέκεστε σε κουτσομπολιά ή δράματα; Η αντιπαράθεση του Σαββάτου μεταξύ της πλουσιοπάροχης Αφροδίτης και του υπερβολικού Δία σας δίνει μια προειδοποίηση. Αποφύγετε να παρασυρθείτε στην υστερία λαμβάνοντας μια απόσταση από καταστάσεις που έχουν εξελιχθεί από ευχάριστες σε χαοτικές. Τα νεύρα σας μπορεί εύκολα να ξεσπάσουν, δημιουργώντας ένα χάος που θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε αργότερα. Αποφύγετε να στείλετε τυχόν συναισθηματικά φορτισμένα μηνύματα. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς θα φανεί στους άλλους μια ανάρτησή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτιμήστε να είστε επιφυλακτικοί αντί να πατήσετε το κουμπί της δημοσίευσης.

Την Κυριακή, ο Ερμής κινείται και πάλι προς τα εμπρός, επαναφέροντας τη δυναμική του στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Ίσως νιώθετε έτοιμοι να εκραγείτε από τις 9 Σεπτεμβρίου, όταν ο κυβερνήτης σας έγινε ανάδρομος, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του στον Ζυγό και τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Από την επιστροφή ενός πρώην μέχρι ένα αφεντικό που σας φτάνει στα όριά σας, οι άνθρωποι σας έχουν δυσκολέψει περισσότερο από ποτέ! Επιδιορθώστε τη σχέση σας με κάποιον που μπορεί να πληγώσατε κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας, παίρνετε το πράσινο φως για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Καρκίνος

Όσο κι αν προσπαθείτε, δεν μπορείτε να τους κάνετε όλους ευτυχισμένους, Καρκίνε. Η έντονη αντιπαράθεση του Σαββάτου μεταξύ της ερωτικής Αφροδίτης και του ηδονιστή Δία προκαλεί τριβές στην ομάδα σας, αναγκάζοντάς σας να διαλέξετε στρατόπεδο. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για καθέναν ξεχωριστά και κινδυνεύετε να υπερβάλλετε εαυτόν προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τις ανάγκες όλων. Με αυτόν τον τρόπο, το μόνο που καταφέρνετε είναι να τους διευκολύνετε και να επιτρέπετε να συνεχιστεί αυτή η δυναμική των αναγκών. Αποτρέψτε τον εαυτό σας από τη συνεχή δυσαρέσκεια, ενθαρρύνοντας τους άλλους να φροντίσουν τον εαυτό τους.

Κηρύξτε κατάπαυση του πυρός αυτή την Κυριακή! Μετά από μια δύσκολη ανάδρομη πορεία που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής διορθώνει την πορεία του και επαναφέρει την ειρήνη στη ζωή σας. Κατά το μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του, ο Ερμής βρισκόταν στον οικιακό σας τομέα, προκαλώντας χάος στο σπίτι και τα οικογενειακά σας θέματα. Πιθανές συγκρούσεις με συγγενείς, ιδιαίτερα με γυναίκες, ή μια χαοτική κατάσταση στον προσωπικό σας χώρο ξεκαθαρίζουν τώρα. Για τις επόμενες οκτώ ημέρες, ο Ερμής θα παραμείνει στην Παρθένο και τον ευκρινή τρίτο οίκο σας. Επικοινωνήστε με άτομα στα οποία φερθήκατε λάθος και προγραμματίστε ραντεβού για καφέ ώστε να αποκαταστήσετε την αρμονία στους δεσμούς σας.

Λέων

Η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητη αυτό το Σάββατο, καθώς η έντονη αντίθεση Αφροδίτης-Δία βάζει φωτιά στις επικοινωνιακές σας ζώνες. Το τυπικά ειλικρινές ζώδιό σας δεν γνωρίζει όρια (ή φίλτρα), αλλά κάτω από αυτούς τους τεταμένους ουρανούς, το να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Μετρήστε προσεκτικά τα λόγια σας τώρα, αλλιώς κινδυνεύετε να θέσετε σε κίνδυνο μια σημαντική συμμαχία. Κρατήστε τις συζητήσεις σας ανάλαφρες, μπαίνοντας κατευθείαν στο θέμα αντί να παρεκκλίνετε. Διαπραγματεύεστε μια συμφωνία; Παρόλο που μπορεί να μην συμφωνείτε απαραίτητα με όλα, πειθαρχήστε αρκετά ώστε να συναντήσετε το άλλο άτομο κάπου στη μέση.

Οι συγκρούσεις και οι διαμάχες δεν θα σας επηρεάσουν αυτή την Κυριακή, καθώς ο Ερμής διορθώνει την πορεία του και προχωρά δυναμικά στην Παρθένο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Από τις 9 Σεπτεμβρίου που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία του, οι προσπάθειες επικοινωνίας σας ναυάγησαν. Το τηλέφωνο και ο υπολογιστής σας μπορεί να δυσλειτουργούσαν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, δοκιμάζοντας την υπομονή σας. Ξεκινώντας από τώρα, μπορείτε να ξεμπερδέψετε όσα έχουν προκύψει και να αποκαταστήσετε τη λογική στις σχέσεις σας. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο και τον τομέα των χρημάτων σας. Αφιερώστε χρόνο στην εξισορρόπηση του προϋπολογισμού σας και στην κατάρτιση ενός οικονομικού σχεδίου για το φθινόπωρο.

Παρθένος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία του Σαββάτου σας αφυπνίζει οικονομικά, ενθαρρύνοντάς σας να περιορίσετε τα έξοδά σας. Τα ψώνια μπορεί να σας γεμίζουν με χαρά πού και πού, αλλά μήπως οι υπερβολικές σας αγορές κρύβουν την ανάγκη σας για περισσότερη φροντίδα; Είναι εύκολο να λέτε στον εαυτό σας ότι “αξίζετε” κάτι, ειδικά όταν εργάζεστε τόσο σκληρά, αλλά μπορείτε να ζήσετε πλουσιοπάροχα χωρίς να σπαταλάτε όλα σας τα χρήματα. Δοκιμάστε τον δημιουργικό καταναλωτισμό διοργανώνοντας μια ανταλλαγή ρούχων με τις συναδέλφους σας. Ή κρατήστε χρήματα στην άκρη για κάτι πολυτελές αντί να ψωνίζετε παρορμητικά και να καταλήγετε μετανιωμένοι.

Πρόκειται να νιώσετε ανακούφιση αυτή την Κυριακή, Παρθένε, καθώς ο Ερμής διορθώνει την πορεία του μετά από μια μπερδεμένη αναδρομή τριών εβδομάδων που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου. Κατά το μεγαλύτερο μέρος της οπισθοδρόμησής του, ο Ερμής βρισκόταν στη ζώνη της εργασίας και των οικονομικών σας, προκαλώντας προστριβές με συναδέλφους και οικονομικό χάος. Και το χειρότερο; Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής πέρασε στην Παρθένο, κάνοντάς σας να νιώθετε βαθύτατα παρεξηγημένοι. Με τον κυρίαρχο πλανήτη σας να έχει επιστρέψει στην ορθή πορεία του -και να κινείται στο ζώδιό σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου- έχετε το ελεύθερο να εφαρμόσετε τις μεγάλες ιδέες σας και να επαναφέρετε τον προϋπολογισμό σας στα φυσιολογικά.

Ζυγός 

Μην βιάζεστε, Ζυγέ! Ένα ρομαντικό ειδύλλιο ή ένα εκκολαπτόμενο επιχειρηματικό εγχείρημα μπορεί να σας έχει ξετρελάνει, αλλά η αντίθεση Αφροδίτης-Δία του Σαββάτου σας προσγειώνει στην πραγματικότητα.

Καθώς το πέπλο της ψευδαίσθησης σηκώνεται και βλέπετε την κατάσταση πιο καθαρά, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι προσδοκίες σας μπορεί να είναι μη ρεαλιστικές. Κάντε ένα βήμα πίσω και επανεκτιμήστε τους κοινούς σας στόχους και τα οράματά σας, διασφαλίζοντας ότι θέλετε τα ίδιο πράγματα.

Είναι άλλο να κάνετε μεγάλα όνειρα και άλλο να δημιουργείτε ψεύτικες ελπίδες προβάλλοντας τις φαντασιώσεις σας σε αυτό το άτομο. Θα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να ακουστείτε από αυτή την Κυριακή. Η ζωή σας ήταν χαοτική από τις 9 Σεπτεμβρίου, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής έγινε ανάδρομος στο ζώδιό σας μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.

Τις τελευταίες εννέα ημέρες, ο Ερμής βρίσκεται στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας, αφήνοντάς σας να νιώθετε εξαντλημένοι από όλα αυτά. Η ανακούφιση έρχεται καθώς ο Ερμής διορθώνει την πορεία του σήμερα, αλλάζοντας τη διάθεση και την αποφασιστικότητά σας. Προετοιμαστείτε για το επερχόμενο ντεμπούτο σας: Όταν ο Ερμής επιστρέψει στον Ζυγό στις 10 Οκτωβρίου, το μήνυμά σας θα γίνει δεκτό με ενθουσιασμό.

Σκορπιός

Υπάρχει κάτι που σας τρώει, Σκορπιέ; Αντί να το παραμερίζετε πεισματικά, η αντίθεση του Σαββάτου μεταξύ της εγκάρδιας Αφροδίτης και του αισιόδοξου Δία σας ενθαρρύνει να το διερευνήσετε. Είτε πρόκειται για έναν χρόνιο πόνο στα πλευρά σας είτε για μια ανησυχία που δεν μπορείτε να αποβάλλετε, εστιάστε την προσοχή σας σε αυτό το ζήτημα. Αντί να ψάχνετε για απαντήσεις στο διαδίκτυο ή να προσπαθήσετε να βρείτε την άκρη μόνοι σας, γιατί να μην συμβουλευτείτε έναν ειδικό; Είναι πιθανό όλα να είναι μια χαρά, αλλά όπως πάντα, καλύτερα να είστε σίγουροι παρά να το μετανιώσετε αργότερα. Το σώμα και τα συναισθήματά σας μπορεί να συνεργάζονται για να σας μεταφέρουν ένα σημαντικό μήνυμα.

Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να ξεκουραστείτε από αυτή την Κυριακή. Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 9 Σεπτεμβρίου στον δωδέκατο οίκο της επούλωσης και της ολοκλήρωσής σας. Αυτή η ομιχλώδης και απομονωτική περίοδος μπορεί να σας έχει αφήσει να αισθάνεστε μόνοι και εξαντλημένοι. Καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται προς τα εμπρός σήμερα, θα είστε σε θέση να ζητήσετε και να λάβετε ό,τι χρειάζεστε, από μια τηλεφωνική αναβάθμιση μέχρι μια παραγωγική ομαδική συνάντηση. Αν δεν ήσασταν ξεκάθαροι για το ποιος σας καλύπτει στην ομάδα σας, σύντομα θα δείτε το πραγματικό πρόσωπο των ανθρώπων.

Τοξότης

Μια πνευματική συνάντηση… ή μια φλογερή αντιπαράθεση; Οι εντάσεις με έναν φίλο ή συνάδελφο μπορεί να προκαλέσουν τριβές, αλλά κάντε μια παύση πριν κάνετε ή πείτε κάτι που θα μετανιώσετε. Το Σάββατο, μια τεταμένη ευθυγράμμιση μεταξύ της ερωτικής Αφροδίτης και του ηδονιστικού Δία θα μπορούσε να προκαλέσει χάος. Μην τροφοδοτείτε το δράμα κάποιου άλλου.

Αν έχετε σχέδια με ένα έντονο άτομο που είναι ικανό να απορροφήσει όλη σας την ενέργεια, δοκιμάστε μια δραστηριότητα που δεν απαιτεί να αφοσιωθείτε αποκλειστικά σε αυτό. Μια εμπνευσμένη ταινία θα μπορούσε να σας δώσει κάτι για να μιλήσετε εκτός από τα προσωπικά του θέματα. Και αν όλα τα άλλα αποτύχουν, αναβάλλετε το ραντεβού σας!

Τα μπερδέματα της καριέρας σας ξεκαθαρίζουν αυτή την Κυριακή! Ενώ τα πράγματα πήγαιναν καλά στη δουλειά σας, ο Ερμής έκανε μια στροφή στον τομέα της ομαδικής σας εργασίας στις 9 Σεπτεμβρίου, και στη συνέχεια άρχισε να δημιουργεί ζητήματα στον τομέα της καριέρας σας, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Αν αυτή η φάση άναψε περισσότερες από μια φωτιές, μπορείτε να αρχίσετε να τις σβήνετε τώρα, καθώς ο αγγελιοφόρος πλανήτης διακόπτει την ανάδρομη πορεία του σήμερα.

Αναβαθμίστε τα gadgets και τους υπολογιστές σας και συγκεντρώστε τους συναδέλφους σας για μια φθινοπωρινή εναρκτήρια συνάντηση για την επιστροφή στις υποχρεώσεις σας. Δώστε σε όλους να καταλάβουν ότι η παραγωγικότητα ξεκινάει τώρα και αναλάβετε προσωπικά την ευθύνη για τα αποτελέσματα της ομάδας σας.

Αιγόκερως

Θέστε αποφασιστικά τα όριά σας αυτό το Σάββατο. Αν κάποιος εκμεταλλεύεται τη φροντίδα και τη γενναιοδωρία σας, πρέπει να μπουν ξεκάθαρα όρια. Η σύγκρουση μεταξύ της ανοιχτόκαρδης Αφροδίτης και του επεκτατικού Δία σας υπενθυμίζει ότι δεν πειράζει να λέτε όχι και ότι είναι απαραίτητο να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Πώς μπορείτε να φροντίσετε κάποιον άλλον αν δεν φροντίσετε πρώτα τον εαυτό σας; Κρατήστε αυτό το άτομο σε υγιή απόσταση για τουλάχιστον μία ή δύο ημέρες. Το να του δώσετε χώρο να καταλάβει μόνος του το πρόβλημά του είναι στην πραγματικότητα περισσότερο χρήσιμο παρά επιβλαβές.

Οι όποιες επαγγελματικές επιβραδύνσεις θα αρχίσουν να ανακτούν ταχύτητα την Κυριακή, καθώς ο Ερμής ολοκληρώνει μια δύσκολη ανάδρομη πορεία που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο αγγελιοφόρος πλανήτης βρισκόταν στον οίκο της καριέρας σας μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια γλίστρησε στον ειλικρινή ένατο οίκο σας. Ευτυχώς για εσάς, ο Ερμής διακόπτει την ανάδρομη πορεία του σήμερα, αποκαθιστώντας την τάξη και βοηθώντας σας να συγχρονιστείτε ξανά με συναδέλφους και φίλους. Ένα αδιέξοδο εγχείρημα μπορεί να επιταχυνθεί.

Υδροχόος

Εκφράστε όσα νιώθετε, Υδροχόε, αλλά μην αποκαλύπτετε πάρα πολλά. Η υπερβολικά εκφραστική αντίθεση Αφροδίτης-Δία του Σαββάτου σας υπενθυμίζει ότι είναι απαραίτητο να φιλτράρετε τα πράγματα. Βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του να είστε αυθεντικοί και του να φέρεστε ανάρμοστα. Υπάρχει μια τάση να προσβάλλετε άθελά σας τους άλλους κάτω από αυτούς τους ουρανούς, ακόμα και με ένα τυχαίο σχόλιο που ίσως σας ξεφύγει. Με την ίδια λογική, προσέξτε να μην μοιράζεστε υπερβολικά τις σκέψεις σας με τους άλλους -ιδιαίτερα αν δεν έχετε σαφή αίσθηση των προθέσεών τους. Κρατήστε τις συζητήσεις σύντομες και ανάλαφρες.

Ώρα να νιώσετε ανακούφιση αυτή την Κυριακή! Η ανάδρομη πορεία του άτακτου Ερμή, που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου, φτάνει στο τέλος της. Ενώ ο επικοινωνιακός πλανήτης κινούταν στον ένατο οίκο της εξερεύνησης και της επέκτασής σας για το πρώτο μισό της πορείας του, μπορεί να αντιμετωπίσατε προβλήματα με τα ταξίδια και την τεχνολογία. Παρ’ όλα αυτά, αυτό ήταν μάλλον προτιμότερο από τις συναισθηματικές εκρήξεις που ακολούθησαν όταν ο Ερμής άρχισε να κινείται ανάδρομος μέσω του όγδοου οίκου της οικειότητάς σας στις 23 Σεπτεμβρίου. Αφήστε τα όλα πίσω σας τώρα. Καθώς ο Ερμής κινείται προς τα εμπρός στη δυναμική Παρθένο, είναι ασφαλές να ανοίξετε την καρδιά σας και να μοιραστείτε και πάλι τα συναισθήματά σας.

Ιχθύες

Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να μετατραπεί σε εμμονή αυτό το Σάββατο, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σας κάνει να ασχολείστε τόσο πολύ με μια κατάσταση που δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε σε τίποτα άλλο. Υπό κανονικές συνθήκες, είστε σε θέση να κάνετε ένα βήμα πίσω κάθε φορά που σας κυριεύει αυτή η εμμονική συμπεριφορά. Αλλά κάτω από αυτούς τους ουρανούς, μπορεί να δυσκολευτείτε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα.

Αν διαπιστώσετε ότι πέφτετε στα ίδια λάθη, αποπροσανατολίστε το μυαλό σας από αυτό το θέμα απασχολούμενοι με την καθημερινότητα. Κάντε τις δουλειές του σπιτιού ή ασχοληθείτε με μια εύκολη εργασία. Αν αφεθείτε στην απλότητα της ζωής, αυτό το ακανθώδες ζήτημα μπορεί να λυθεί από μόνο του.

Είστε έτοιμοι να ξαναβρείτε τον συγχρονισμό σας αυτή την Κυριακή; Από τις 9 Σεπτεμβρίου, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής έγινε ανάδρομος στις ζώνες των συνεργασιών σας, νιώσατε το βάρος των ρομαντικών αναταραχών ή των διαξιφισμών με τους συναδέλφους σας.

Οι οικονομικές τριβές μπορεί επίσης να σας έχουν απογοητεύσει. Τα καλά νέα είναι πως ο πλανήτης του ηλιακού συστήματος που κυβερνά την τεχνολογία και τις διαπροσωπικές υποθέσεις, κινείται σήμερα προς τα εμπρός.

Ξεκινήστε να εξομαλύνετε τις ατέλειες σε μια επισφαλή κοινή επιχείρηση και να αποκαταστήσετε κάποιες βασικές σχέσεις. Οι τρεις τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες, αλλά μπορείτε να μάθετε από αυτές εντοπίζοντας και αμβλύνοντας τους στρεσογόνους παράγοντες που μετέτρεψαν τις συγκρούσεις σε κρίσεις. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με ένα σημαντικό πρόσωπο, είναι ασφαλές να το κάνετε τώρα.