Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο 24-25/09

Κριός 

Αυτές οι δουλειές που εκκρεμούν δεν πρόκειται να γίνουν μόνες τους, Κριέ, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε μια κουραστική διαδικασία αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην πραγματικότητα, χάρη σε μια ισχυρή αντίθεση μεταξύ του ονειρικού διδύμου Αφροδίτης και Ποσειδώνα – και στη συνέχεια χάρη στο αλχημικό τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα – θα καταφέρετε να νιώσετε χαρά μέσα από κάθε εργασία.

Λάβετε την απαραίτητη ενέργεια ακούγοντας μια μουσική λίστα αναπαραγωγής που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τις εργασίες σας, και συνεχίστε τη μέρα με ένα υγιεινό δεκατιανό και μια βόλτα στη λαϊκή αγορά. Ακούστε ομιλίες από τους αγαπημένους σας γκουρού της ευεξίας και θα νιώσετε έτοιμοι να ξεκινήσετε το φετινό φθινόπωρο θέτοντας ως προτεραιότητα την αυτοφροντίδα σας. Με τη νέα Σελήνη της Κυριακής στον ειρηνοποιό Ζυγό, μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα για τη διόρθωση μιας σημαντικής σχέσης. Το κλειδί για να προχωρήσετε μπροστά; Το να επικεντρωθείτε στους κοινούς σας στόχους αντί να ανασύρετε συνεχώς πράγματα από το παρελθόν.

Παίζοντας το παιχνίδι των ευθυνών το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ανοίξετε ξανά παλιές πληγές. Το να ξεκινήσετε από την αρχή μπορεί να απαιτήσει μερικούς συμβιβασμούς, αλλά θα αξίζει τον κόπο αν μπορέσετε να επανεκκινήσετε αυτή την ένωση. Αυτή η σεληνιακή ανύψωση θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια πολλά υποσχόμενη προοπτική, η οποία μπορεί να μην είναι η προφανής επιλογή. Μείνετε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα!

Ταύρος

Θα πρέπει να δεσμευτείτε πλήρως… ή να κρατήσετε κάποιες από αυτές τις πολύτιμες ιδέες για τον εαυτό σας; Καθώς η δημιουργός Αφροδίτη παίρνει ενέργεια από τον ρευστό Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, η απάντηση μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκη απ’ όσο περιμένετε. Αν η διαίσθησή σας δημιουργεί αμφιβολίες για μια συγκεκριμένη συνεργασία, μην την αγνοήσετε. Φροντίστε να ψάξτε τα πραγματικά γεγονότα. Το να μάθετε να συνεργάζεστε καλά με τους άλλους και ταυτόχρονα να προστατεύετε τη δική σας πνευματική ιδιοκτησία θα μπορούσε να είναι το εισιτήριο που χρειάζεστε για ένα νέο χρηματοδοτούμενο έργο.

Αν αποφασίσετε τελικά να συμμετάσχετε, μην αφήσετε τα άλλα μέλη της ομάδας να σας πιέσουν με τις δικές τους ατζέντες. Την Κυριακή η νέα Σελήνη φωτίζει τον έκτο οίκο της αυτοφροντίδας σας, επαναφέροντάς σας στην πορεία προς την ισορροπημένη ευεξία. Αν έχετε διολισθήσει σε ανθυγιεινές συνήθειες, μη μένετε σε αυτές, κάντε μια αρχή. Ξεκινήστε τη γιόγκα αν δεν το έχετε κάνει ήδη, εφοδιάστε την κουζίνα σας με καθαρές τροφές και οργανώστε τη ροή των εργασιών σας. Ψάχνετε για μια νέα δουλειά; Ελπιδοφόρα στοιχεία μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας, αλλά μην περιμένετε να γίνουν όλα απο μόνα τους. Ενεργοποιηθείτε!

Δίδυμοι

Τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο μπορεί να διακοπούν από μια εργασιακή επείγουσα ανάγκη ή από ένα μέλος της οικογένειάς σας που αντιμετωπίζει μια κρίση. Είστε το πρώτο άτομο που αναζητούν όλοι μέσα στο περιβάλλον σας, καθώς οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι θα ανταποκριθείτε με λόγια ενσυναίσθησης. Πόσο όμως θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να εμπλακεί εδώ; Δεν χρειάζεται να μοιράζετε συμβουλές συνεχώς- απλώς ακούστε υπομονετικά και αφήστε τους να ξεσπάσουν. Αν αυτές οι συζητήσεις γίνουν πολύ συναισθηματικές ή προσωπικές, δεν πειράζει να πατήσετε φρένο και να τους καθοδηγήσετε σε ένα πιο κατάλληλο μέρος υποστήριξης.

Υπάρχει έντονος ρομαντισμός γύρω σας αυτή την Κυριακή, καθώς η νέα Σελήνη στον Ζυγό φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Σας έχουν κουράσει τα social media; Βγείτε στον πραγματικό κόσμο και επιδιώξτε το φλερτ. Βρεθείτε με μια νέα παρέα και περάστε τη μέρα σας έξω. Αν είστε ήδη σε σχέση, ένα ραντεβού μεγάλης διάρκειας θα μπορούσε να είναι ό,τι πρέπει για να αποκαταστήσετε το πάθος ανάμεσά σας. Σκέφτεστε το “επόμενο μεγάλο βήμα”; Αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για να αναφέρετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας ως ζευγάρι και να βρεθείτε στο ίδιο κεφάλαιο.

Καρκίνος

Θα φωτίσετε κάθε δωμάτιο στο οποίο θα μπείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, Καρκίνε, καθώς η ευχάριστη Αφροδίτη συμμετέχει σε έναν παθιασμένο χορό με τον γοητευτικό Ποσειδώνα και τον ισχυρό Πλούτωνα. Αν αναζητάτε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, ενεργοποιήστε τη γοητεία σας. Αλλά μην παρασυρθείτε τόσο πολύ ώστε να αρχίσετε να προβάλλετε τις ιδιότητές σας στον επίδοξο εραστή σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, χρησιμοποιήστε τον έντονο μαγνητισμό σας για να συνδεθείτε με έναν νέο φίλο ή δυνητικό συνεργάτη. Απλά μην αφήσετε όλη αυτή την κοινωνικοποίηση να σας αποσπάσει την προσοχή από τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

Μπορείτε να τα κάνετε όλα μαζί- το θέμα είναι η ισορροπία. Την Κυριακή, η νέα Σελήνη στον Ζυγό προσγειώνεται στον τέταρτο οίκο σας και ενισχύει την αγάπη για την ”φωλιά” σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να ανακαινίσετε τον χώρο σας; Αυτή η άνετη διέλευση θα ευλογήσει όλους τους τύπους των αλλαγών, είτε ανανεώνετε το μπάνιο σας, είτε αναδιαμορφώνετε το σαλόνι σας για να απολαύστετε σε αυτό το φετινό φθινόπωρο. Μόλις όλα είναι σε τάξη, προσκαλέστε τους αγαπημένους σας για μια διασκεδαστική συγκέντρωση. Προσπαθήστε όμως να περιμένετε μέχρι ο Ερμής να σταματήσει την ανάδρομη πορεία του στις 2 Οκτωβρίου, προτού αγοράσετε νέα λευκά είδη ή προσλάβετε έναν εργολάβο.

Λέων

Ένα επικίνδυνα χαμηλό τραπεζικό υπόλοιπο αποτελεί έναν σίγουρο τρόπο για να αυξήσετε τα επίπεδα του άγχους σας. Και με την ηδονιστική Αφροδίτη να ελέγχεται από τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα αυτό το Σαββατοκύριακο, θα ήταν φρόνιμο να περιορίσετε κάθε υπερβολικό έξοδο. Κρατήστε αυτό το καινοτόμο προϊόν περιποίησης του δέρματος και την μοντέρνα τσάντα από vegan δέρμα σε μια λίστα επιθυμιών μέχρι να ξεπεράσετε τις οικονομικές σας δυσκολίες. Κάτι που, παρεμπιπτόντως, θα μπορούσε να συμβεί συμπτωματικά αν μιλήσετε για δουλειές αυτό το Σαββατοκύριακο!

Είναι πιθανόν να ανακαλύψετε μια διασκεδαστική δραστηριότητα κοντά στο σπίτι σας αυτή την Κυριακή, καθώς η νέα Σελήνη στον Ζυγό ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο της τοπικής σας δράσης. Περιπλανηθείτε από μια φθινοπωρινή λαϊκή αγορά σε μια τοπική μπουτίκ. Ακούστε μια μπάντα να παίζει σε έναν φιλόξενο χώρο. Αν δεν υπάρχει τίποτα που να συμβαίνει κοντά σας, κάντε αυτό που ένας Λέων ξέρει καλύτερα: οργανώστε κάτι διασκεδαστικό! Ρίξτε μερικά φρέσκα υλικά στην κατσαρόλα σας και καλέστε τους φίλους σας για ένα αυτοσχέδιο δείπνο, μια βραδιά παιχνιδιού ή ένα δημιουργικό καραόκε στο σαλόνι σας. Ενθαρρύνετε τους καλεσμένους σας να φέρουν επιπλέον άτομα. Με την ευαίσθητη Σελήνη να τροφοδοτεί τη σημερινή ημέρα, θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον με προοπτική να γίνει ο καλύτερός σας φίλος!

Παρθένος

Σας αρέσει να βοηθάτε όταν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά μήπως εμπλέκεστε υπερβολικά πολύ, Παρθένε; Η στοργική Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο, ο γενναιόδωρος πλανήτης ελέγχεται από τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Ώρα να θέσετε όρια! Αν έχετε δώσει απλόχερα τη βοήθεια και τον χρόνο σας σε όσους σας χρειάστηκαν, μπορεί τώρα να νιώθετε ότι οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας.

Πριν κάνετε μια ακόμα θυσία, σταματήστε τον εαυτό σας και αλλάξτε τη δυναμική. Απαντήστε σε όλα τα αιτήματα λέγοντας ότι θα επανέλθετε μια στιγμή που θα είστε ελεύθεροι. Σκεφτείτε τι υπάρχει ήδη στο ημερολόγιό σας, και ακόμη κι αν υπάρχει χώρος, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας: θα σας εξαντλήσει ή θα σας ενεργοποιήσει η ανάμειξή σας σε αυτό; Καθώς η νέα Σελήνη στον Ζυγό ενεργοποιεί τον οικονομικό σας τομέα αυτή την Κυριακή, μπορεί να αποκτήσετε εμμονή με την αύξηση των χρημάτων σας.

Αναλάβετε δράση και ξεκινήστε να δουλεύετε, Παρθένε, γιατί αυτή είναι η αρχή ενός κερδοφόρου εξαμηνιαίου κύκλου. Ακόμα κι αν δεν έχετε -ακόμα- τη δουλειά των ονείρων σας, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε άμεσα, όπως το να δημοσιεύσετε τη δουλειά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να συμμετέχετε σε σημαντικές επικοινωνιακές εκδηλώσεις για να συνδεθείτε με ανθρώπους του κλάδου σας.

Αλλά μην εστιάζετε μόνο σε τρόπους με τους οποίους θα βγάλετε χρήματα- σχεδιάστε επίσης μια στρατηγική και για την αποταμίευσή τους. Βέβαια, ίσως χρειαστεί να μειώσετε κάποιες πολυτέλειες και να κάνετε πιο προσεκτικές επιλογές στα έξοδά σας. Ως οι επιμελητές του ζωδιακού κύκλου, αυτή είναι μια πρόκληση που αξίζει να αναλάβετε.

Ζυγός 

Συνήθως είστε πολύ χαλαροί τύποι, Ζυγοί, αλλά με την Αφροδίτη να παγιδεύεται από τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να αισθάνεστε υπερβολική πίεση. Αν οι άνθρωποι σας δημιουργούν εκνευρισμό, μην στραφείτε εναντίον τους.

Το να εξαπολύσετε μια συναισθηματική καταιγίδα θα κάνει την κατάσταση χειρότερη. Γράψτε στο ημερολόγιό σας, ξεσπάστε στον καλύτερό σας φίλο ή πηγαίνετε μια βόλτα για να ηρεμήσετε.

Μόλις αποκατασταθεί η ηρεμία, μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε δημιουργικές λύσεις. Επειδή όμως αυτή τη στιγμή μπορεί εύκολα να χάσετε το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις, περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να το λύσετε. Η νέα Σελήνη της Κυριακής στο ζώδιό σας δίνει το έναυσμα για μια προσωπική επανάσταση.

Ετοιμαστείτε για το επόμενο μεγάλο σας κεφάλαιο, Ζυγοί! Τι θα θέλατε να πετύχετε τους επόμενους έξι μήνες; Δημιουργήστε τη λίστα με τους στόχους των ονείρων σας και, στη συνέχεια, καταστρώστε ένα σχέδιο δράσης. Σας καταβάλλει το μέγεθος των φιλοδοξιών σας; Διασπάστε αυτούς τους μεγαλύτερους στόχους σε μικρότερα, διαχειρίσιμα καθήκοντα. Τα μικρά βήματα θα μετατραπούν γρήγορα σε γιγαντιαία άλματα.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον πειραματικό ενδέκατο οίκο σας για όλο το Σαββατοκύριακο, μπορεί να θέλετε να ταρακουνήσετε τα δεδομένα στις σχέσεις σας . Όμως να είστε προσεκτικοί Σκορπιέ, καθώς ο πλανήτης της αγάπης ελέγχεται από τον απεριόριστο Ποσειδώνα και τον αυστηρό Πλούτωνα, θολώνοντας την αλάνθαστη κρίση σας. Σίγουρα, ένας παθιασμένος δεσμός μπορεί να είναι διασκεδαστικός. Αλλά τι γίνεται με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις; Σκεφτείτε όλα τα πιθανά αποτελέσματα πριν εισχωρήσετε σε κάτι που πιθανόν να μετανιώσετε. Ευτυχώς, μπορείτε να διακόψετε ελεύθερα κάθε ανθυγιεινό δεσμό αυτή την Κυριακή, καθώς η νέα Σελήνη σκύβει πάνω από τον δωδέκατο οίκο σας, αυτόν των ολοκληρώσεων.

Αλλά πρώτα, σκεφτείτε καλά αν είναι δυνατή μια θεραπευτική συμφιλίωση. Έχετε έρθει σε διαμάχη με έναν κολλητό σας φίλο; Σταματήστε να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο και δείτε την κατάσταση με ενσυναίσθηση. Η συμπόνια μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσά σας. Συνεχίζετε να παρασύρεστε στο ρόλο του σωτήρα για έναν συγγενή; Θέστε όρια. Θα κοιμάστε καλύτερα τα βράδια μόλις διευθετήσετε αυτό το δύσκολο ζήτημα, ακόμα κι αν χρειαστεί να χωρίσουν οι δρόμοι σας για λίγο.

Τοξότης

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αυτό το Σαββατοκύριακο, Τοξότη, αλλά στηρίξτε τις διαισθητικές σας κινήσεις με πραγματικά δεδομένα. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δέκατο οίκο σας, ο οποίος σας κάνει πρόθυμους να υιοθετήσετε μια πολλά υποσχόμενη πιθανότητα. Αλλά με τον θολό Ποσειδώνα και τον οξυδερκή Πλούτωνα να έλκουν αντίθετα την Αφροδίτη, ίσως χρειαστεί να καταγράψετε όλα τα δεδομένα προκειμένου να μελετήσετε τις επιλογές σας. Δεν υπάρχει “λάθος” απάντηση εδώ, αλλά υπάρχει σίγουρα μια λύση που είναι η καλύτερη για εσάς. Συγκεντρώστε την ομάδα σας αυτή την Κυριακή, καθώς η ετήσια νέα Σελήνη στον Ζυγό βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας σας.

Αν νιώθετε πως έχετε χάσει τον μπούσουλα, καλέστε το πιο οξυδερκές άτομο που γνωρίζετε για να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας για ένα αμοιβαίο όφελος. Τους επόμενους έξι μήνες, μια συλλογική προσπάθεια θα μπορούσε να αποβεί κερδοφόρα για όλους. Ψάχνετε ακόμα για την ομάδα που θα σας εκφράζει απόλυτα; Αναζητήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Θα μπορούσατε να προσθέσετε μερικά νέα ονόματα στη συνεχώς διευρυνόμενη παρέα σας.

Αιγόκερως

Έχετε ωθήσει τα πράγματα μέχρι το απροχώρητο, Αιγόκερε, και αυτό το Σαββατοκύριακο θα ήταν φρόνιμο να τα αφήσετε να έρθουν ξανά σε ισορροπία. Με την πολυτελή Αφροδίτη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας να επηρεάζεται από τον ευαίσθητο Ποσειδώνα και τον αλχημικό Πλούτωνα, βρείτε χρόνο για την προσωπική σας φροντίδα. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε μερικούς από τους πόντους ανταμοιβής της πιστωτικής σας κάρτας για μια περιποίηση ή μια θεραπεία σπα; Αν πρέπει να ασχοληθείτε με τη δουλειά, φροντίστε να εντάξετε στο πρόγραμμά σας μερικές στιγμές ξεκούρασης.

Οι επαγγελματικές σας προσπάθειες θα πάρουν μια πολύτιμη ώθηση την Κυριακή, καθώς η ετήσια νέα Σελήνη στον Ζυγό θα περάσει από τον δέκατο οίκο των υψηλών σας επιδόσεων.

Οι επόμενοι έξι μήνες θα φέρουν απίστευτη δυναμική στην καριέρα σας, οπότε σκεφτείτε πώς θέλετε να την αξιοποιήσετε. Υπάρχει ένα νέο εγχείρημα που λαχταράτε να ξεκινήσετε; Αυτός ο καθοδηγούμενος αστρικός χάρτης σας δίνει την ενέργεια για μια νέα αρχή, οπότε βάλτε τα πράγματα σε κίνηση τώρα. Όταν επιστρέψετε στη δουλειά σας τη Δευτέρα, προγραμματίστε μερικά σημαντικά γεύματα, επικοινωνήστε με πιθανούς επενδυτές, καταρτίστε τον προϋπολογισμό των ονείρων σας. Αν εργάζεστε ήδη για την αποστολή σας, απογειώστε τις προσπάθειές σας στο επόμενο επίπεδο συνεργαζόμενοι με άλλα λαμπρά μυαλά.

Υδροχόος

Ένα από τα χόμπι σας θα μπορούσε να αποκαλύψει δυνατότητες παράλληλης απασχόλησης αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε μείνετε ανοιχτοί σε νέες προοπτικές! Δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από την καθημερινή σας εργασία ή να κάνετε πράξη κάθε ιδιόρρυθμη καινοτομία που σας έρχεται στο μυαλό. Αλλά αν κάποια από αυτές τις σκέψεις σας φαίνεται ότι μπορεί να λειτουργήσει, αφιερώστε χρόνο στην έρευνα για να μάθετε τι μπορεί να χρειαστεί για να την πραγματοποιήσετε. Μπορεί να είναι πιο εφικτό από ό,τι νομίζετε. Θα ξυπνήστε με διάθεση περιπλανητή αυτή την Κυριακή, καθώς η μοναδική νέα Σελήνη στον Ζυγό για το 2022 υπερφορτίζει τον ένατο οίκο των ταξιδιών και της επέκτασής σας.

Αν σας τρώει η επιθυμία να γυρίσετε τον κόσμο, κλείστε ένα ταξίδι που θα γεμίσει την ψυχή σας. Για τους ζευγαρωμένους Υδροχόους, ο σχεδιασμός ενός κοινού ρομαντικού ταξιδιού θα μπορούσε να είναι ό,τι πρέπει για να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Αν δεν έχετε τα χρήματα (ή το χρόνο) για να φύγετε αυτή τη στιγμή, ξεκινήστε ένα πνευματικό ταξίδι. Προμηθευτείτε εισιτήρια για να δείτε ζωντανά κάποιον καλλιτέχνη που αγαπάτε, γίνετε μέλος μιας λέσχης βιβλίου ή εγγραφείτε σε ένα δημιουργικό μάθημα.

Ιχθύες

Κάντε έναν απολογισμό των δεσμών σας και βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε εγκλωβιστεί σε κάποια δύσκολη συναισθηματική δυναμική Ιχθύες. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ερωτική Αφροδίτη αντιτίθεται στον κυβερνήτη σας, τον τρυφερό Ποσειδώνα, αφήνοντάς σας ευάλωτους σε ανθρώπους με συνεχείς ανάγκες και απαιτήσεις. Αλλά μια έξυπνη ακτίνα προερχόμενη από τον Πλούτωνα μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξετε τις σωστές οριοθετικές γραμμές. Είναι καλό να είστε εκεί για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μην επιτρέψετε να επεμβαίνουν στο πρόγραμμά σας. Αν αναλωθείτε υπερβολικά στα προβλήματά τους, οι δικοί σας στόχοι μπορεί να καθυστερήσουν να πραγματοποιηθούν. Επικεντρωθείτε πρώτα στις δικές σας ανάγκες- μόνο τότε θα είστε αρκετά δυνατοί για να υποστηρίξετε όλους τους άλλους.

Όσον αφορά μια συγκεκριμένη σχέση, ωστόσο, θα νιώσετε έτοιμοι να αρχίσετε να γκρεμίζετε τα συναισθηματικά σας τείχη αυτή την Κυριακή, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον όγδοο οίκο των δεσμών και της μεταμόρφωσής σας. Τους επόμενους έξι μήνες, επικεντρωθείτε στην εμβάθυνση του επιπέδου οικειότητας μιας μόνο βασικής σχέσης. Ίσως διστάζετε να μοιραστείτε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, αλλά η απόκρυψη τους θα μπορούσε να καθυστερήσει την πραγματική σύνδεση ανάμεσά σας. Δοκιμάστε να ρίξετε σταδιακά τις άμυνές σας και δείτε πως αυτό θα λειτουργήσει.