Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Είστε έτοιμοι να δαμάσετε ένα νέο κύμα ευημερίας, Κριέ; Η ηλιακή έκλειψη (νέα Σελήνη) του Σαββάτου στον δεύτερο οίκο της εργασίας και των χρημάτων σας, σας ευλογεί με απροσδόκητες ευκαιρίες για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Καθώς οι εκλείψεις είναι γνωστό οτι διευκολύνουν τις ξαφνικές αλλαγές, θα μπορούσατε να συναντήσετε τον συνεργάτη των ονείρων σας, να βρείτε την τέλεια δουλειά ή ακόμη και να σας έρθει μια επιχειρηματική ιδέα εκατομμυρίων.

Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να καθυστερήσετε, οπότε μείνετε επικεντρωμένοι στον στόχο σας. Οι σπόροι που θα φυτέψετε σήμερα θα είναι έτοιμοι για συγκομιδή σε έξι μήνες!

Η στρατηγική είναι στην ψυχή σας, Κριέ, αλλά μην αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους σαν μέσο για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Το να χειραγωγείτε τους άλλους για να πάρετε αυτό που θέλετε -είτε πρόκειται για έναν στόχο είτε για μια σχέση- είναι βέβαιο ότι θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Σκεφτείτε γιατί νιώθετε άβολα να δείξετε όλα σας τα χαρτιά. Ίσως να εμπιστευτήκατε κάποιον ενώ ήταν πολύ νωρίς για να το κάνετε. Σταματήστε να προσπαθείτε να ωθήσετε μια σχέση σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι. Αφήστε την να εξελιχθεί φυσικά και να γίνει αυτό που είναι γραφτό να γίνει. Ένα βήμα τη φορά.

Ταύρος

Γυρίστε σε μια νέα σελίδα, Ταύρε! Η ηλιακή έκλειψη (νέα Σελήνη) του Σαββάτου πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, και είναι η δεύτερη στη σειρά εκλείψεων που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο. Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται συνήθως με τις εκλείψεις, καθώς αποκαλύπτονται περιοχές που ήταν κρυμμένες. Όχι μόνο θα μπορούσατε να έχετε μια μεγάλη στιγμή ανακάλυψης σχετικά με το μονοπάτι που θέλετε να ακολουθήσετε στη συνέχεια, αλλά αυτή η έκλειψη τροφοδοτεί επίσης και το θάρρος σας να σταματήσετε να αμφιταλαντεύεστε για τα όνειρά σας και να κάνετε πραγματικά κάτι γι’ αυτά! Ενώ η σημερινή μέρα φέρνει την αφύπνιση, θα έχετε τους επόμενους έξι μήνες για να πραγματοποιήσετε αυτό που επιθυμείτε.

Σημειώστε την 8η Νοεμβρίου στο ημερολόγιό σας -την ημερομηνία της αντίστοιχης σεληνιακής έκλειψης της πανσελήνου στον Ταύρο- ως το σημείο εκδήλωσης. Τα ετερώνυμα μπορεί να απωθούνται την Κυριακή, καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον πεισματάρη Κρόνο. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας προσπαθώντας να συνεργαστείτε με κάποιον που έχει δραστικά διαφορετικές αξίες με εσάς. Αλλά ακόμα και με συγγενικά πνεύματα, κινδυνεύετε να περιμένετε πολλά από τους ανθρώπους σήμερα. Αν η δυναμική δεν υπάρχει με φυσικό τρόπο, σταματήστε να πιέζετε τις καταστάσεις. Το πιθανότερο είναι ότι όλοι σας χρειάζεστε ένα διάλειμμα.

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη του Σαββάτου – μια ισχυρή ηλιακή έκλειψη – προσγειώνεται στον δωδέκατο οίκο της πνευματικότητας και της θεραπείας σας. Σας περιμένει μια πύλη που θα σας οδηγήσει υπέροχα νέα κεφάλαια και δυνατότητες, αλλά πρώτα, πάρτε μια ανάσα, Δίδυμοι. Αυτή είναι μια ισχυρή μέρα για να απελευθερώσετε τη δυσαρέσκεια ή να κάνετε ένα σταθερό βήμα προς την απελευθέρωση από τα δεσμά του πόνου του παρελθόντος. Αν δεν αφιερώνετε χρόνο σε μια καθημερινή πρακτική διαλογισμού, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε. Η χαλαρωτική κίνηση, όπως η γιόγκα, το κολύμπι και ο χορός μπορεί επίσης να σας ωφελήσουν.

Σε ένα μήνα από τώρα, θα μπορούσατε να ξεχειλίζετε από έμπνευση – και να είστε πολύ πιο πάνω από κάθε ασήμαντο δράμα που σας απασχόλησε στο παρελθόν! Μείνετε αποφασιστικοί αυτή την Κυριακή, όταν μια δύσκολη γωνία μεταξύ της συναισθηματικής Σελήνης και του αυστηρού Κρόνου θα μπορούσε να αναμοχλεύσει πικρά συναισθήματα για όσους έχετε υποστηρίξει. Θυμηθείτε: Αν προσφερθήκατε εθελοντικά να τους βοηθήσετε, δεν είναι δίκαιο να τους κατηγορείτε ότι σας εκμεταλλεύτηκαν. Αποφασίστε να είστε πιο ειλικρινείς. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν διαισθητικά τι χρειάζεστε.

Καρκίνος

Η ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου προσγειώνεται στον Ταύρο, φορτίζοντας τον ενδέκατο οίκο της συνδεσιμότητας και του αλτρουισμού σας, και εμπνέοντάς σας να κάνετε τη διαφορά στη γωνιά του κόσμου σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, ρωτήστε τους φίλους σας για την πολιτική τους συμμετοχή και τον ακτιβισμό τους. Ενδέχεται να σας αποκαλυφθούν μέσα που θα σας οδηγήσουν προς την ιδανική διέξοδο για να καταφέρετε να ασκήσετε επιρροή. Επαγγελματικά, δώστε προσοχή στη δυναμική των ομάδων.

Τι θα μπορούσατε να κάνετε για να βελτιώσετε την επικοινωνία και την αρμονία μεταξύ των συναδέλφων σας; Πιθανότατα υπάρχει κάποια μέθοδος γι’ αυτό, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι καλά δοκιμασμένη και ασφαλής! Αν πρέπει να αναβαθμίσετε τις συσκευές σας, κάντε το πριν ο Ερμής να γίνει ανάδρομος από τις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου. Η διαμάχη της Κυριακής μεταξύ της συναισθηματικής Σελήνης και του αυστηρού Κρόνου μπορεί να σας βρει να συγκρούεστε με κάποιον αγαπημένο σας.

Το ένστικτό σας λέει να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας, αλλά το άλλο άτομο μπορεί να μην είναι έτοιμο να ακολουθήσει το παράδειγμά σας. Η ανάδειξη ευαίσθητων θεμάτων σε ένα ακροατήριο που αντιστέκεται είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε μεγάλα δράματα. Κάποιος από τους δυο σας μπορεί να νιώθει ντροπή για ένα “λάθος”, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να περάσετε στην άμυνα. Η συμπόνια είναι η μόνη διέξοδος -και για τα δύο μέρη.

Λέων

Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας αυτό το Σάββατο, καθώς μια ισχυρή ηλιακή έκλειψη (νέα Σελήνη) στον Ταύρο εισέρχεται στον οίκο της καριέρας και της θέσης σας. Με τη φιλοδοξία σας να είναι αυξημένη, αυτή είναι η ιδανική μέρα για να έρθετε σε επικοινωνία με έναν πιθανό συνεργάτη, να στείλετε ένα έργο ή να ευθυγραμμίσετε την οικογένειά σας γύρω από ένα σημαντικό πλάνο. Και κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, κάθε κίνηση που επιδεικνύετε θα μπορούσε να εκδηλώσει μια συναρπαστική ευκαιρία. Ψάχνετε για μια σταθερή πηγή εισοδήματος; Βελτιώστε τα προφίλ σας και αρχίστε να διαφημίζετε τον εαυτό σας.

Μπορεί να πέσετε πάνω σε μια κρυφή πηγή εισοδήματος που βρίσκεται κάτω από τη μύτη σας. Η Κυριακή φέρνει μια νότα ευαισθησίας, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου προκαλεί τις βαθιά ριζωμένες επιθυμίες σας να βγουν ξαφνικά στην επιφάνεια. Αλλά πρέπει να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας! Το να εκτοξεύετε κατηγορίες ή να κάνετε υπερβολικές γενικεύσεις θα τροφοδοτήσει την σύγκρουση -και θα είναι άδικο για το άλλο άτομο.

Σταματήστε να περιμένετε από τους ανθρώπους να μαντέψουν τι σκέφτεστε και, αντίθετα, εκφράστε τις ανάγκες σας με σαφήνεια. Αν ελπίζετε να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σας, να είστε περισσότερο ευγενικοί παρά απαιτητικοί.

Παρθένος

Κρατήστε τις ειδοποιήσεις του κινητού σας ενεργοποιημένες αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι ευρύτερες προοπτικές σας καλούν, καθώς η ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στον Ταύρο, αναζωογονεί τον οίκο των ταξιδιών και της περιπέτειάς σας, ο οποίος θα μπορούσε να φέρει ένα συναρπαστικό μήνυμα από μακριά.

300x300aΜπορεί να μην είστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε σε ένα αεροπλάνο, αλλά μπορείτε ακόμα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Εγγραφείτε σε ένα μάθημα ξένων γλωσσών, παρακολουθήστε ντοκιμαντέρ με υπότιτλους ή διαβάστε βιβλία συγγραφέων από διαφορετικούς πολιτισμούς για να διευρύνετε την οπτική σας.

Η εκπαίδευση και η επιχειρηματικότητα ενεργοποιούνται από αυτή τη σεληνιακή ανύψωση. Μήπως ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα ή να ξεκινήσετε μια παράλληλη δραστηριότητα στο τραπέζι της κουζίνας σας; Δώστε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες την Κυριακή, αλλά μην χάνετε από τα μάτια σας τις προθεσμίες, ενώ τελειοποιείτε ένα κείμενο ή μια παρουσίαση.

Η σχολαστικότητά σας εκτιμάται, Παρθένε, αλλά τα έργα πρέπει να ολοκληρωθούν εγκαίρως. Αν διαισθάνεστε ότι θα ξεφύγετε από μια δέσμευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε το συντομότερο δυνατό.

Ζυγός 

Όταν φαίνεστε καλά, νιώθετε καλά, Ζυγέ, αλλά η ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στον Ταύρο ανατρέπει αυτή την εξίσωση. Με τον όγδοο οίκο της μεταμόρφωσής σας να ενεργοποιείται από αυτές τις ισχυρές σεληνιακές ακτίνες, κοιτάξτε μέσα σας και γίνετε ειλικρινείς για το πώς αισθάνεστε.

Δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό να βλέπετε τα δύσκολα σημεία, αλλά έτσι θα κάνετε τα πράγματα να αλλάξουν δραστικά.

Δώστε στον εαυτό σας χρόνο μέχρι τη σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 8 Νοεμβρίου για να μεταμορφώσετε οτιδήποτε σημαντικό. Αυτή είναι επίσης μια ιδανική στιγμή για να εστιάσετε στη μακροπρόθεσμη οικονομική σταθερότητα. Συγκεντρώνοντας πόρους, μπορείτε να προχωρήσετε πιο γρήγορα, είτε κοιτάζετε ένα επενδυτικό ακίνητο είτε ένα τραπεζικό δάνειο για μια νεοσύστατη επιχείρηση.

Οι πλανήτες της Κυριακής σας ενθαρρύνουν να διατηρήσετε τον δημιουργικό έλεγχο, ακόμη και αν η διπλωματική σας πλευρά θέλει να δώσει σε όλους τον λόγο. Το πρόβλημα είναι ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν βλέπουν ακριβώς τη μεγάλη εικόνα αυτού που προτείνετε. Κάντε υπομονή και εξηγήστε ξανά μέχρι να γίνει κατανοητό. Τούτου λεχθέντος, με τον σκληροτράχηλο Κρόνο να έρχεται αντιμέτωπος με τη συναισθηματική Σελήνη, ίσως θα ήταν καλύτερα να πορευτείτε μόνοι σας για σήμερα.

Σκορπιός

Καθώς η ισχυρή ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στον Ταύρο αυξάνει τη μαγεία στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, μπορεί να είστε έτοιμοι για μια σοβαρή σχέση. Είτε η σύνδεση επικεντρώνεται στον έρωτα είτε στις επιχειρήσεις, μπορεί ξαφνικά να δείτε το πλεονέκτημα της σύζευξης. Αν δεν συμφωνείτε σε όλα, αυτό μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα πλεονέκτημα. Κάποιος που μπορεί να σας προκαλέσει να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία μπορεί να είναι το μυστικό συστατικό που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι χρειαζόσασταν!

Την Κυριακή, σκεφτείτε το δύο φορές πριν μοιραστείτε όλα σας τα όνειρα με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Το σύμπαν σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερα τολμηροί, αλλά οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορεί να μην λειτουργούν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Στην πραγματικότητα, ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητά σας μπορεί να τους κάνει να σας αποθαρρύνουν -ιδιαίτερα αν δεν έχετε κάποιο σχέδιο δράσης στο μυαλό σας. Γλιτώστε τον εαυτό σας από την απογοήτευση και αναζητήστε τη γνώμη κάποιου με τον οποίο δεν έχετε συναισθηματικούς δεσμούς. Διαφορετικά, κρατήστε μερικά μυστικά κρυμμένα μέχρι να αποκρυσταλλώσετε το όραμα και την προσέγγισή σας.

Τοξότης

Κάντε μερικές διατάσεις και φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια. Η βελτιωτική για τη ζωή ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στον Ταύρο πυροδοτεί μια αποστολή έξι μηνών στη ζώνη της υγείας σας. Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας, αν οι σειρές και τα σνακ έχουν γίνει το αγαπημένο σας άθλημα. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα και ξεκινήστε με μερικούς ρεαλιστικούς στόχους.

Αντί να κόψετε πράγματα, σκεφτείτε τι μπορείτε να προσθέσετε. Για παράδειγμα, σηκωθείτε 30 λεπτά νωρίτερα και ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα υγιεινό smoothie και διατάσεις. Οι μικρές αλλαγές αθροίζονται, επιταχύνοντας την επιθυμία σας για μια συνολική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας.

Την Κυριακή, μην χώνετε τη μύτη σας στις δουλειές κάποιου άλλου με την πρόφαση ότι τον βοηθάτε. Αν δεν ζήτησαν τη συμβουλή σας, τα καλοπροαίρετα λόγια μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ και να σας κάνουν να νιώσετε ότι δεν σας εκτιμούν ή ότι σας εκμεταλλεύονται. Υιοθετήστε μια διαφορετική προσέγγιση και αφιερώστε την ενέργειά σας στη φροντίδα του δικού σας κόσμου. Δώστε το καλό παράδειγμα.

Αιγόκερως

Το αχαλίνωτο πάθος έρχεται προς το μέρος σας, καθώς η ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στον Ταύρο πυροδοτεί τον εκφραστικό, παιχνιδίαρικο και γόνιμο πέμπτο οίκο σας. Όποιες κι αν είναι οι επιθυμίες σας, μιλήστε δυνατά γι’ αυτές. Στη συνέχεια, παρακολουθήστε τις να ξεδιπλώνονται τους επόμενους έξι μήνες. Να είστε πολύ συγκεκριμένοι! Το σύμπαν έχει τον τρόπο να παίρνει τα πράγματα πολύ κυριολεκτικά. Μπορεί να θέλετε να παντρευτείτε, να αποκτήσετε ένα μωρό ή να φέρετε στην αγορά ένα δυνητικά προσοδοφόρο προϊόν. Οραματιστείτε τις λεπτομέρειες, όπως τον τόπο του γάμου, τα αγαπημένα ονόματα και πώς θα αισθάνεστε όταν δείτε τη δουλειά σας να πραγματοποιείται.

Αν είστε ελεύθεροι, ενημερώστε την εικόνα του προφίλ σας ή ίσως αναζητήστε μια παλιά φλόγα. Η δημιουργικότητά σας θα πάρει επίσης φωτιά. Ψάξτε γύρω σας και θα ξεθάψετε κρυμμένα ταλέντα ή θα ανακαλύψετε εκ νέου ανεκμετάλλευτα χαρίσματα.

Η τεταμένη αντιπαράθεση της Κυριακής μεταξύ της ευαίσθητης Σελήνης και του πεισματάρη Κρόνου βάζει τους ανθρώπους σε μια εγωκεντρική κατάσταση. Το να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση θα αποδειχθεί μεγαλύτερη πρόκληση σήμερα, οπότε αν συνεχίζετε να συγκρούεστε, καλύτερα να αποσυρθείτε για λίγο. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να έχετε φτάσει σε αδιέξοδο με μια συγκεκριμένη ομάδα. Αν η συνεργασία σας δεν βγάζει τον καλύτερο εαυτό όλων, κάντε ένα διάλειμμα.

Υδροχόος

Έχετε παραμελήσει τα οικιακά σας θέματα; Ώρα να ασχοληθείτε με αυτά, Υδροχόε, καθώς η νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο, σας βοηθά να αναλάβετε τα ηνία στο οικιακό μέτωπο. Πρώτα απ’ όλα, δώστε προτεραιότητα στον ποιοτικό χρόνο με τον πιο στενό σας κύκλο. Συνδύαστε το χρόνο μαζί τους με λίγη αυτοφροντίδα και πηγαίντε σε ένα σπα ή συνεργαστείτε για να μαγειρέψετε ένα υγιεινό γεύμα.

Μπορεί να επιδιώξετε να τερματίσετε μια οικογενειακή διαμάχη ή τουλάχιστον να βάλετε σε εφαρμογή τη διαδικασία της συμφιλίωσης. Από άποψη διακόσμησης, αυτή η σεληνιακή άνοδος θα μπορούσε να είναι το σήμα που χρειάζεστε για να ανανεώσετε την εμφάνιση της κατοικίας σας. Δεν χρειάζεται να προχωρήσετε σε μεγάλες μετακομίσεις ή να ξεκινήσετε ανακαινίσεις (εκτός κι αν το θέλετε!)

Μερικά φυτά, πολύχρωμα μαξιλάρια ή κρύσταλλοι θα δώσουν νέα πνοή στο περιβάλλον σας. Το σκληρό τετράγωνο της Κυριακής μεταξύ της ευαίσθητης Σελήνης και του αυστηρού Κρόνου θα μπορούσε να προκαλέσει μια μάχη εξουσίας.

Μια αντιπαράθεση εξαντλεί τη ζωτική σας ενέργεια, αλλά μην υποκύψετε στο όνομα της εξομάλυνσης των πραγμάτων.

Αντιθέτως, κάντε ένα τεράστιο βήμα πίσω για σήμερα. Αφήστε αυτό το άτομο να διαπιστώσει από πρώτο χέρι πόσο ανεκτίμητη είναι πραγματικά η συνεισφορά σας. Ενώ μπορεί να έχετε πολλά να πείτε, η σιωπή σας θα επικοινωνήσει πολύ περισσότερα.

Ιχθύες

Έχετε κάτι να πείτε; Ο κόσμος είναι πρόθυμος να σας ακούσει, καθώς η ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στον Ταύρο αυξάνει την ευγλωττία και την ευστροφία σας. Κάτω από αυτούς τους ουρανούς, οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να είναι δεκτικοί με εσάς οπότε χρησιμοποιήστε την επικοινωνιακή σας επιρροή για να διαδώσετε τις τελευταίες σας επιθυμίες.

Δημιουργικά, μπορεί να εμπνευστείτε να γράψετε μια μικρή ιστορία, να ξεκινήσετε ένα ημερολόγιο με τις σκέψεις σας ή απλώς να καταγράψετε τις παρατηρήσεις σας. Κατά τους επόμενους έξι μήνες, θα μπορούσατε να προσελκύσετε αρκετό κοινό μοιραζόμενοι το έργο σας.

Μια διορατική συζήτηση με έναν έξυπνο φίλο μπορεί να σας δώσει την αυτοπεποίθηση και την έμπνευση να ξεκινήσετε μια μοναδική συνεργασία – και την αρχή για κάτι καινοτόμο! Αυτή την Κυριακή, το να κρύψετε μια διαμάχη κάτω από το χαλί μπορεί να κρατήσει την χαρούμενη διάθεση για λίγο ακόμα, αλλά με ποιο κόστος;

Η αναληθοφάνεια είναι εμπόδιο στην οικειότητα, οπότε διαλύστε την ψεύτικη ενέργεια. Χρησιμοποιήστε το ταλέντο σας στο να εντοπίζετε τα ζητήματα και να συσπειρώνετε τους ανθρώπους σε μια ειρηνική λύση.