Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
 Κριός 

Όλοι μας κυνηγάμε τις καλές ευκαιρίες, όμως προσέξτε αυτούς που ίσως προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν αυτό το Σάββατο, Κριοί. Με τον σχολαστικό Ερμή να βρίσκεται σε αντίθεση με τον ευμετάβλητο Ουρανό στους οίκους των χρημάτων σας, κάτι που μπορεί να μοιάζει με τη συμφωνία του αιώνα ίσως να καταλήξει να αδειάσει το πορτοφόλι σας. Προσοχή στις κρυφές χρεώσεις και τα επιτόκια. Μπορεί να συμβαίνει κάτι ύποπτο, γι’ αυτό φροντίστε να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα πριν υπογράψετε οτιδήποτε.

Βάλτε τον δικηγόρο σας να εξετάσει κάθε νομικό ζήτημα για να βεβαιωθείτε ότι δεν προσπαθούν να σας κοροϊδέψουν. Αφιερώστε αυτή την Κυριακή στα προσωπικά σχέδιά σας ή απλά ακολουθήστε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Το πρωί, η Σελήνη περνά από το ζώδιό σας και δεν έχετε καμία διάθεση να σπαταλήσετε το χρόνο σας για να αναλάβετε τις υποχρεώσεις κάποιου άλλου. Στις κοινωνικές σας συναναστροφές, προσέξτε να μην επισκιάσετε τους άλλους. Δώστε χρόνο σε όλα τα μέλη της ομάδας σας, ωστέ να εκφραστούν.

Ταύρος

Χρειάζεστε ένα διάλειμμα, Ταύρε; Η τεταμένη ευθυγράμμιση του Σαββάτου μεταξύ του φλύαρου Ερμή και του εκρηκτικού Ουρανού δοκιμάζει την υπομονή σας. Έχετε πολύ μικρή ανοχή στην ανωριμότητα ή την έλλειψη αξιοπιστίας των ανθρώπων. Η αυθόρμητη αντίδρασή σας μπορεί να είναι να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αλλά δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο, Ταύρε.

Αντ’ αυτού, αποδεχτείτε τις ελλείψεις των άλλων υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας ότι, όπως κι εσείς, είναι απλώς άνθρωποι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχουν ιδέα για το πώς σας επηρεάζει η συμπεριφορά τους. Εκφράστε τις σκέψεις σας! Καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό και τον δωδέκατο οίκο των ολοκληρώσεών σας την Κυριακή, αφήστε τα περασμένα γεγονότα στο παρελθόν, και μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Αν κάποιος πρώην προσπαθήσει να σας προσεγγίσει ξανά, μην αφήσετε να σας ξεγελάσει η ιδέα ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά.

Δίδυμοι

Το παλιό ρητό ότι η αλλαγή είναι το μόνο σταθερό πράγμα στον κόσμο ισχύει σίγουρα για εσάς, Δίδυμοι, αλλά αυτό μπορεί επίσης να είναι κάτι που σας δημιουργεί άγχος. Μπορεί να μην γίνετε ποτέ ένα πλάσμα της συνήθειας. Θυμηθείτε ότι το να ανανεώνετε τα πράγματα γύρω σας δεν χρειάζεται να σημαίνει συνολική αναμόρφωση του τρόπου ζωής σας. Ξεκινήστε με κάποιες μικρές αλλαγές στο πλαίσιο της αντίθεσης Ερμή-Ουρανού του Σαββάτου. Ενσωματώστε την πρωινή άσκηση στη ρουτίνα σας, ανταλλάξτε τον απογευματινό καφέ με έναν φυσικό χυμό και γεμίστε το πιάτο σας με φυλλώδη λαχανικά.

Η Σελήνη κινείται στον Κριό και στον ενδέκατο οίκο της ομαδικής δραστηριότητάς σας την Κυριακή. Αξιολογήστε τον στενό σας κύκλο και βεβαιωθείτε ότι περιβάλλεστε από ανθρώπους που βγάζουν τον καλύτερό σας εαυτό. Πριν όμως υποβιβάσετε κάποιον θεωρώντας ότι δεν αξίζει το χρόνο σας, γνωριστείτε καλύτερα. Δημιουργήστε το σκηνικό για μια χαλαρή συζήτηση, ίσως με ένα ποτό ή δείπνο. Αφού χαλαρώσουν, μπορεί να ανακαλύψετε την πιθανότητα ενός ειδυλλίου ή τις απαρχές μιας επαγγελματικής συνεργασίας.

Καρκίνος

Είστε μια στοργική ψυχή, Καρκίνε, αλλά προσέξτε! Ο αστρικός χάρτης του Σαββάτου θα μπορούσε να σας απορροφήσει στις προσωπικές υποθέσεις άλλων ανθρώπων εις βάρος σας. Απομακρυνθείτε από το κουτσομπολιό και πάρτε το δρόμο της υπεροχής. Αν κάποιος προσπαθήσει να σας κάνει διαμεσολαβητή του και να σας αναγκάσει να πάρετε θέση σε ένα δικό του ζήτημα, υπενθυμίστε του όλα τα καλά χαρακτηριστικά του άλλου ατόμου που τον έλκυσαν εξ αρχής σε αυτό.

Αν η διπλωματία δεν καταφέρει να μετακινήσει τη συζήτηση προς μια θετική κατεύθυνση, τότε απομακρυνθείτε από την όλη κατάσταση ευγενικά. Το μυαλό σας είναι στους μεγάλους στόχους σας αυτή την Κυριακή, χάρη στη μετατόπιση της Σελήνης στον Κριό και στον προσανατολισμένο στο μέλλον δέκατο οίκο σας.

Είστε ικανοποιημένοι με την υπάρχουσα κατάστασή σας ή φιλοδοξείτε για περισσότερα; Ήρθε η ώρα να εντείνετε τις προσπάθειές σας, Καρκίνε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε πίσω στις ανέσεις σας, προκειμένου να προωθήσετε έναν σημαντικό στόχο. Επικεντρωθείτε και ολοκληρώστε το. Θα μπορούσατε να εντυπωσιάσετε τους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να προωθήσουν τις φιλοδοξίες σας.

Λέων

Να περιμένετε για κάτι απροσδόκητο αυτό το Σάββατο, όταν μια αποδιοργανωτική αντίθεση μεταξύ Ερμή και Ουρανού θα σας φέρει τα πάνω κάτω. Εκεί που νομίζατε ότι έχετε σχεδόν ολοκληρώσει ένα μεγάλο έργο, ένας συνεργάτης μπορεί να εμφανιστεί και να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος. Αντί να τον επιπλήξετε, δείτε πώς εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να αναλάβετε να το σώσετε. Είστε πολύ καλοί στο να βρίσκετε τις ιδανικές λύσεις, και επιπλέον η αλλαγή που θα επινοήσετε θα μπορούσε να αποτελέσει βελτίωση σε σχέση με αυτό που δημιουργήσατε προηγουμένως!

Καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό και στον ένατο οίκο της αλήθειας σας την Κυριακή, η ειλικρίνειά σας θα είναι πολύ ισχυρή. Αν θέλετε να βοηθήσετε, κάντε το με διακριτικό τρόπο, αντί να ασκείτε κριτική στους ανθρώπους. Ακόμα κι αν μπορεί να ξέρετε ακριβώς πώς να διορθώσετε τα λάθη τους, κρατηθείτε μέχρι να σας το ζητήσουν. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται πολύ πιο εύκολα στις αλλαγές όταν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις αποφάσεις τους. Δώστε τους αυτή τη δυνατότητα.

Παρθένος

Είναι καλό να διαθέτετε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, Παρθένε, αλλά πρέπει να αφήνετε πάντα περιθώρια για λάθη. Το Σάββατο, μια απρόβλεπτη σύγκρουση μεταξύ του επίμονου Ερμή και του ευμετάβλητου Ουρανού θα μπορούσε να σας φέρει τα πάνω κάτω. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε ξαφνικά την τέλεια σχεδιασμένη πορεία σας σε ανύποπτο χρόνο. Μείνετε ψύχραιμοι. Μόλις χαλαρώσετε και αποδεχτείτε ότι κάτι που είχατε βάλει στο μυαλό σας πρέπει να αλλάξει, θα μπορέσετε να ανοιχτείτε σε νέες δημιουργικές λύσεις. Οι έμφυτες διοικητικές σας ικανότητες θα σας εξυπηρετήσουν σήμερα, οπότε χρησιμοποιήστε τις!

Η ένταση αυξάνεται την Κυριακή, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό και στον οικείο και μελαγχολικό όγδοο οίκο σας. Προσέξτε για μια εμμονική τάση, Παρθένε. Έχετε βάλει την καρδιά σας σε κάτι τόσο έντονα που σχεδόν πληγώνεστε, αλλά η στάση σας μπορεί να φανεί πιεστική ή καταναγκαστική σε κάποιον. Κάνετε νύξεις όταν είναι απαραίτητο, αλλά να είστε διακριτικοί. Πάρτε το χρόνο σας και θα καταφέρετε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των ανθρώπων, πράγμα το οποίο τελικά θα τους φέρει με το μέρος σας.

Ζυγός 

Η ευμετάβλητη σύγκρουση του Σαββάτου μεταξύ του νευρωτικού Ερμή και του απρόβλεπτου Ουρανού, μπορεί να σας ωθήσει στα άκρα. Όταν προκύψει η ανάγκη να παλέψετε ή να φύγετε από μια κατάσταση, αντισταθείτε στο να χάσετε την ψυχραιμία σας ή να ξεσπάσετε. Αντ’ αυτού, πάρτε μια βαθιά ανάσα ή ζητήστε ένα διάλειμμα για να ανακτήσετε την ισορροπία σας. Άλλωστε, το άτομο που σας δημιουργεί πίεση οφείλεται πιθανότατα στην καταπονημένη καθημερινότητά σας! Βελτιώστε το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να ενσωματώσετε περισσότερα διαλείμματα στην ημέρα σας και να βοηθήσετε στη μείωση των στρεσογόνων καταστάσεων.

Καλέστε έναν συνάδελφο ή έναν φίλο που ξέρει πάντα το σωστό πράγμα για να πει. Προσγειωθείτε και αποφύγετε το δράμα. Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο επίκεντρο την Κυριακή, καθώς η Σελήνη κινείται στον Κριό και στον έβδομο οίκο των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Δεν είναι κακό να επιβραβεύετε τον εαυτό σας για τα επιτεύγματά σας, αλλά προσέξτε να μην μονοπωλείτε το ενδιαφέρον συνεχώς. Να είστε συνειδητοποιημένοι για το πότε να μιλάτε για τον εαυτό σας και πότε να δίνετε τον λόγο στους άλλους. Εκφράστε ειλικρινές ενδιαφέρον για τους γύρω σας. Αυτό θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην προώθηση των γνήσιων σχέσεων και στη διάλυση κάθε φθόνου που μπορεί να υποβόσκει.

Σκορπιός

Το Σάββατο, η σύγκρουση μεταξύ του πνευματικού Ερμή και του επαναστατικού Ουρανού μπορεί να σας ασκήσει σκληρή κριτική. Την ώρα που βάζετε τις τελευταίες πινελιές σε ένα έργο, κάποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει τη δουλειά σας και να σας ζητήσει ακόμη και να την ξανακάνετε από την αρχή. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση, Σκορπιέ. Μπορείτε να υπερασπιστείτε με χάρη την άποψή σας και να διατηρήσετε την ακεραιότητά σας, ακόμη και αν χρειαστεί να ξεκινήσετε από το μηδέν.

Αν ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, επιστρατεύστε μερικούς επιδέξιους ανθρώπους για να σας βοηθήσουν να κάνετε τη δουλειά σας ομαλά και έγκαιρα. Την Κυριακή, η Σελήνη μετατοπίζεται στον Κριό και στον υγιή, οργανωμένο έκτο οίκο σας. Δώστε προτεραιότητα στην ευεξία σας και βγάλτε μερικά στοιχεία από τη λίστα με τις εκκρεμότητές σας. Ο εξορθολογισμός και η δομή είναι οι λέξεις-κλειδιά σας για αυτή τη διέλευση. Πάρτε ένα ατίθασο σχέδιο και χωρίστε το σε βήματα που μπορούν να γίνουν πράξη. Βάλτε το ξανά σε τροχιά, θέτοντας στόχους και ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα. Ο καθορισμός ορίων δεν θα είναι εύκολος άθλος και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κόψετε δρόμο ή να εγκαταλείψετε εντελώς την προσπάθεια. Με ένα βήμα τη φορά θα καταφέρετε να το κάνετε σωστά με την πρώτη!

Τοξότης

Αυτό το Σάββατο, καθώς ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής συγκρούεται με τον ευμετάβλητο Ουρανό, θα πρέπει να συμφιλιωθείτε με μια κατάσταση. Συνήθως σας αρέσει να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, αλλά σήμερα θα χρειαστεί να παραδοθείτε. Κάντε πίσω για λίγο και παρατηρήστε την κατάσταση απ’ έξω. Είναι πιθανόν κάποιος τρίτος να προτείνει μια ιδιοφυή λύση στο πρόβλημά σας. Η Σελήνη αλλάζει την ταχύτητά της στον Κριό και στον πέμπτο οίκο της απόλαυσής σας, την Κυριακή, αναδεικνύοντας την ηδονιστική σας πλευρά.

Αν και μπαίνετε στον πειρασμό να δοκιμάσετε τα πάντα, μην πείτε ναί σε όλα. Θέλετε να φερθείτε ηρωικά, αλλά δαμάστε τα αντανακλαστικά σας που σας προκαλούν να θυσιαστείτε για τους άλλους ανθρώπους στο όνομα της διατήρησης της φήμης σας. Κάντε τη μελέτη σας πριν δεσμευτείτε σε κάτι.

Αιγόκερως

Το Σάββατο, η σύγκρουση μεταξύ του πνευματικού Ερμή και του απρόβλεπτου Ουρανού προειδοποιεί ενάντια στην παρορμητική ανάληψη ενός ρίσκου. Σας αρέσει να στοχεύετε ψηλά, αλλά κάτω από αυτούς τους ουρανούς, θα είναι καλύτερα να ακολουθήσετε πιο ασφαλείς επιλογές. Δεν είστε σίγουροι πού να ψάξετε; Δοκιμάστε να ρωτήσετε τη γνώμη μερικών έμπιστων συμμάχων μέσα στο δίκτυό σας για να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά μονοπάτια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο ίδιο αποτέλεσμα, θα νιώσετε πιο άνετα. Η Σελήνη κινείται στον Κριό και στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, την Κυριακή, βάζοντας σας σε νοσταλγική διάθεση. Αυτή η κοσμική ευθυγράμμιση θα μπορούσε να σας προκαλέσει να δείξετε περισσότερη στοργή, ακόμη κι αν νιώθετε άβολα. Μπορεί να προτιμάτε να εκφράζετε την αγάπη σας μέσω έμπρακτων κινήσεων, αλλά μερικές φορές αυτό που πραγματικά χρειάζονται οι άνθρωποι είναι μια αγκαλιά ή ένα κομπλιμέντο. Ξεπεράστε την αμηχανία και γίνετε πιο συναισθηματικοί.

Υδροχόος

Το Σάββατο, με την κρίσιμη συνάντηση του πνευματικού Ερμή και του απρόβλεπτου Ουρανού, κάποιος κοντινός σας άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Μήπως εξαντλείτε τον εαυτό σας; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε αφήσει κάποιες από τις πιο στενές σας σχέσεις να πέσουν στο κενό ως αποτέλεσμα του πολυάσχολου τρόπου ζωής σας. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι η ενοχική συμπεριφορά κάποιου να προστεθεί στην ατελείωτη λίστα των στρεσογόνων παραγόντων σας!

Αλλάξτε τη δυναμική και αφιερώστε χρόνο γι’ αυτό το άτομο απόψε – όχι επειδή πρέπει να το κάνετε, αλλά επειδή πραγματικά απολαμβάνετε την παρέα του. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό και στον εκφραστικό τρίτο οίκο σας την Κυριακή, δίνοντάς σας τη διάθεση να συναναστραφείτε με ανθρώπους. Είναι ώρα να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν, και μην ξεχνάτε να ακούτε και τους άλλους με τη σειρά σας. Κάντε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και θα εκπλαγείτε από όσα σας αποκαλύπτουν οι άνθρωποι.

Ιχθύες

Η σύγκρουση του Σαββάτου ανάμεσα στον ανήσυχο Ερμή και τον ασταθή Ουρανό σας κάνει να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Αλλά πριν αρχίσετε να κατηγορείτε τους άλλους, ξεκαθαρίστε τα γεγονότα. Ακόμα καλύτερα, ζητήστε τις πληροφορίες γραπτώς, σε περίπτωση που χρειαστείτε απτές αποδείξεις για να ανατρέξετε σε αυτές αργότερα. Κρατήστε τον σαρκασμό σας μακριά, αν μπορείτε. Χωρίς καν να το θέλετε, θα μπορούσατε εύκολα να φερθείτε σε κάποιον με τον λάθος τρόπο ή να πατήσετε σε μια ευαίσθητη χορδή.

Αυτή την Κυριακή, η Σελήνη μετακινείται στον Κριό και στον δημοσιονομικά σκεπτόμενο δεύτερο οίκο σας, στρέφοντας την προσοχή σας στον προϋπολογισμό σας και σε άλλα πρακτικά ζητήματα. Αντί να υποκύψετε σε μια δελεαστική πρόταση πώλησης κάποιου αγαθού έναντι ενός μεγάλου χρηματικού ποσού, δώστε στον εαυτό σας τουλάχιστον 24 ώρες για να το σκεφτείτε. Αν ξοδέψετε παρορμητικά, μπορεί να σας πιάσουν τύψεις. Τα καλά πράγματα έρχονται σε όσους ξέρουν να περιμένουν.