Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Δεν είστε οπαδοί της ρουτίνας, αλλά με τη σταθεροποιητική Σελήνη του Σαββάτου στον πρακτικό Ταύρο, μπορείτε να κάνετε θεαματική πρόοδο προχωρώντας αργά και σταθερά. Ακόμα κι αν βαριέστε αφόρητα τη διαδικασία, μην παρατήσετε το σχέδιο του Σαββατοκύριακου. Μια σημαντική ανακάλυψη είναι προ των πυλών. Αν αισθάνεστε καταβεβλημένοι, χωρίστε την αποστολή σας σε μικρότερα, εφικτά βήματα.

Και μην ξεχάσετε να βγείτε έξω για λίγο καθαρό αέρα! Ο ήλιος και το οξυγόνο είναι τροφή για τον εγκέφαλο. Οι αλληλεπιδράσεις της Κυριακής μοιάζουν φωτεινές και ελπιδοφόρες, καθώς ο Ήλιος στον Λέοντα συνεργάζεται με τον κοινωνικό Ερμή.

Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον με ρομαντική προοπτική που φαίνεται να ταιριάζει στις προσδοκίες σας – ή ένα συγγενικό πνεύμα που είναι πιθανό να γίνει ο καλύτερός σας φίλος. Αλλά πρόκειται όντως για μια παντοτινή σχέση ή μήπως είναι μια γλυκιά, εφήμερη έλξη; Δεν συμβαίνει κάθε μέρα τον να ταιριάζετε με τους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η σύνδεση είναι γραφτό να διαρκέσει. Δείξτε λίγη καλή θέληση και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά.

Ταύρος

Βάζετε τις ανάγκες σας στην κορυφή ή στο τέλος των προτεραιοτήτων σας; Η αυτοφροντίδα δεν είναι πολυτέλεια, Ταύρε- στην πραγματικότητα, με τη σταθεροποιητική Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο, μπορεί να σας φανεί απαραίτητη. Αποφύγετε οποιαδήποτε σχέδια που δεν είναι του γούστου σας. Έπειτα, αφιερώστε ολόκληρη την ημέρα στην περιποίηση του εαυτού σας όπως εσείς κρίνετε σκόπιμο. Τι θα λέγατε να κάνετε μασάζ και πεντικιούρ ή να διαβάσετε ένα βιβλίο στην παραλία; (Ή και τα δύο!)

Είστε πανέτοιμοι να αδράξετε την Κυριακή, αλλά εξασφαλίστε την κατάλληλη υποστήριξη πριν ξεκινήσετε την αποστολή σας. Η συσσώρευση περισσότερων αρμοδιοτήτων μπορεί να είναι συναρπαστική, αλλά ταυτόχρονα και αγχωτική. Θα επηρεαστούν οι στενοί σας φίλοι και η οικογένειά σας από αυτές τις νέες εξελίξεις; Αν θέλετε να διατηρήσετε τις σχέσεις σας σε ομαλή βάση, συμπεριλάβετε και τους άλλους στην απόφασή σας. Ζητήστε τα σχόλιά τους πριν αναλάβετε πολλές νέες ευθύνες. Αν συνεργαστείτε ως ομάδα, μπορείτε να τα καταφέρετε, παραμένοντας παράλληλα ήρεμοι και παραγωγικοί.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ξεχάσετε, μπορείτε να συγχωρήσετε. Και χάρη στη Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο που φωτίζει τη ζώνη της επούλωσής σας, ίσως νιώσετε έτοιμοι για μια συμφιλίωση. Τέτοιου είδους αποτυχίες είναι πάντα καλύτερο να αντιμετωπίζονται ως εμπειρίες μέσα από τις οποίες μαθαίνετε πράγματα. Αν είναι πολύ αργά για να διορθώσετε αυτή την κατάσταση, θα είστε οπλισμένοι με εργαλεία για το μέλλον. Μη φοβάστε να προσπαθήσετε ξανά.

Η συζήτηση με νέα άτομα θα μπορούσε να αποτελέσει μια ακόμη καλύτερη επιλογή αυτό το Σαββατοκύριακο. Όπως και να έχει, βρείτε μια υγιή διέξοδο για να επεξεργαστείτε το θυμό σας αντί να ασχολείστε με αυτόν ασταμάτητα. Αν την Κυριακή δυσκολεύεστε να προχωρήσετε με ένα έργο, ένας δημιουργικός φίλος μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο. Η συνεργασία με άλλα άτομα είναι ένα από τα αγαπημένα σας πράγματα. Και με τον Ήλιο να ενώνεται με τον Ερμή στη ζώνη των ντουέτων σας, αυτή η στρατηγική πρόκειται να σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο.

Καρκίνος

Δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα. Αυτό είναι το πλανητικό μήνυμα από τη Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο και τον συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνος του, σταματήστε, και ζητήστε βοήθεια! Δεν ενοχλείτε τους ανθρώπους, Καρκίνε, τους συμπεριλαμβάνετε στη ζωή σας. Επιπλέον ίσως να συμμετάσχουν νέα άτομα στην παρέα σας.

Η θετική τους ενέργεια θα μπορούσε να ανανεώσει το κλίμα για όλους. Οι δεύτερες σκέψεις σας σταματάνε αυτή την Κυριακή – πάνω που ήσασταν έτοιμοι να πείτε το “πάμε!”. Καθώς σκεφτόσασταν την επόμενη κίνησή σας, μπορεί να υπήρξαν μερικές πρακτικές λεπτομέρειες (όπως ο χρόνος και τα χρήματα) που υποτιμήσατε. Με τον Ήλιο και τον στρατηγικό Ερμή ευθυγραμμισμένους στον ευαίσθητο δεύτερο οίκο σας, δεν πρέπει να προχωρήσετε με βάση τον απόλυτο ενθουσιασμό. Αναλογιστείτε όλες τις παραμέτρους. Αν και μετά από αυτό εξακολουθείτε να μην αισθάνεστε απόλυτα άνετα, προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε για καλύτερους όρους πριν το εγκαταλείψετε.

Λέων

Είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε ένα έργο, αλλά η Σελήνη της Κυριακής στον Ταύρο σας σταματάει. Στον ζήλο σας να κατακτήσετε αυτόν τον στόχο, μήπως έχετε χάσει από τα μάτια σας την τελική σας κατεύθυνση; Χαλαρώστε, Λέων, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε ξανά από το πρώτο βήμα. Απλά κάντε μια μικρή στάση για να ελέγξετε την κατεύθυνσή σας. Τι είναι αυτό που έχει τόση σημασία για εσάς σε αυτόν τον στόχο; Πώς θα μπορούσατε να κάνετε τη διαδικασία πιο προσωπική; Ίσως πρέπει να νιώσετε ότι σας εκτιμούν περισσότερο ή ότι είστε λιγότερο καταπονημένοι.

Οι μικρές διορθώσεις της πορείας μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Με τον ακτινοβόλο Ήλιο και τον εκφραστικό Ερμή ευθυγραμμισμένους στο ζώδιό σας την Κυριακή, δεν θα χρειαστούν πολλά για να προσελκύσετε τους άλλους στην τροχιά σας. Η μαγεία του Λέοντα είναι μεθυστική! Αλλά κάποιοι από τους θαυμαστές σας έχουν γίνει απαιτητικοί, πιέζοντας σας να κάνετε πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Απλά πείτε όχι σε οτιδήποτε υποχρεωτικό. Ανοίξτε χώρο στην αντζέντα σας για δραστηριότητες που τρέφουν την ψυχή σας.

Παρθένος

Καθώς η Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο ακτινοβολεί στον ειλικρινή ένατο οίκο σας, θα πείτε τη γνώμη σας χωρίς να κρύψετε τα λόγια σας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν όλοι να διαχειριστούν την ωμή και αφιλτράριστη αποψή σας. Κάτω από αυτές τις εξισορροπητικές σεληνιακές ακτίνες, φροντίστε να παραδώσετε τα σχόλιά σας με κατανόηση. Οι άνθρωποι τείνουν να κλείνονται στον εαυτό τους όταν νιώθουν ότι τους κρίνουν. Όταν μοιράζεστε τις ιδέες σας, αρχίστε την προτάσή σας με “Πιστεύω” ή “Κατά τη γνώμη μου” αντί να δηλώνετε τις σκέψεις σας ως γεγονότα.

Με τον Ήλιο και τον Ερμή (τον κυβερνήτη σας) να ευθυγραμμίζονται στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας την Κυριακή, θα είναι δύσκολο να διακρίνετε τη φαντασία από την πραγματικότητα. Από τη μία πλευρά, αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ονειρική μέρα που θα κάνετε χαλαρά και ευχάριστα πράγματα. Αλλά αν σχεδιάζατε να διεκπεραιώσετε εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση, ξανασκεφτείτε το. Αφήστε τον εαυτό σας να περάσει μια ήρεμη Κυριακή και επαναπρογραμματίστε αυτές τις εργασίες για αργότερα μέσα στην εβδομάδα!

Ζυγός 

Η ζήλια, ο πόθος, η οργή -ή οποιοσδήποτε συνδυασμός έντονων συναισθημάτων- μπορεί να βγει στην επιφάνεια αυτό το Σάββατο. Ποιος ήξερε ότι όλα αυτά βράζουν μέσα σας; Με τη Σελήνη στον Ταύρο να διαπερνά τον θυελλώδη όγδοο οίκο σας, θα παλέψετε για να διατηρήσετε τη θρυλική σας ψυχραιμία. Ενώ δεν θέλετε να ξεσπάσετε, το να κρατάτε αυτά τα συναισθήματα μέσα σας είναι εξίσου αντιπαραγωγικό.

Βρείτε μια υγιή εκτόνωση, όπως μια μεγάλη βόλτα με το ποδήλατο, μια έξοδο με έναν σοφό φίλο, ή με την ανάγνωση βιβλίων από ειδικούς επί του θέματος. Ένα φως θα εμφανιστεί στην άκρη αυτού του τούνελ!

Ο συγχρονισμός του Ήλιου στον Λέοντα με τον Ερμή αυτή την Κυριακή μπορεί να σας βοηθήσει πνευματικά. Έχοντας ενεργοποιημένη τη ζώνη ομαδικής εργασίας σας, είναι εύκολο να βρείτε συνεργάτες και να αναθέσετε καθήκοντα. Αν και μπορεί να χρειάζεστε τη βοήθειά τους μόνο για σήμερα, αυτή είναι μια επιπλέον ευκαιρία να δοκιμάσετε πως λειτουργείτε μαζί ως ομάδα. Αν όλα πάνε καλά, μπορείτε να ξανασυναντηθείτε για μια επανάληψη σύντομα!

Σκορπιός

Τα μεγάλα μυαλά δεν σκέφτονται πάντα με τον ίδιο τρόπο, Σκορπιέ. Χάρη στη Σελήνη του Σαββάτου που βρίσκεται στον Ταύρο, τα πιο χρήσιμα σχόλια προέρχονται από ανθρώπους που βλέπουν τον κόσμο από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Ζητήστε συμβουλές και ακούστε αντικειμενικά. Ακόμα κι αν δεν λάβετε υπόψη σας όλες τις προτάσεις τους, η διαδικασία αυτή θα φωτίσει κάποιες κρυφές δυνατότητες.

Είστε αδέσμευτοι; Μπορεί να νιώσετε ισχυρή έλξη με κάποιον που βρίσκεται πολύ έξω από το πλαίσιο του συνήθους τύπου σας. Οι Σκορπιοί σε σχέση μπορείτε να αποκαταστήσετε την ισορροπία σας, όντας πιο δεκτικοί στις προτάσεις του αγαπημένου σας -ενώ παράλληλα θα ανεβάσετε την ένταση των δικών σας ρομαντικών κινήσεων. Κατά τη διάρκεια της φιλικής συνάντησης του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα την Κυριακή, αισθάνεστε σημαντικοί και υπεύθυνοι. Οι άνθρωποι θα ακολουθήσουν εύκολα το παράδειγμά σας, κάτι που είναι υπέροχο αν έχετε ένα σαφές όραμα. Αλλά αν μια ομαδική απόφαση σας φαίνεται πιο δημοκρατική, πάρτε την πρωτοβουλία να μάθετε τι πιστεύει ο καθένας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις διαισθητικές σας δυνάμεις για να μοιράσετε τους κατάλληλους ρόλους.

Τοξότης

Αν προσπαθήσετε να αντισταθμίσετε τις ανθυγιεινές επιλογές σας με στερήσεις, δεν θα ξαναβρείτε ποτέ την ισορροπία σας. Η καλή υγεία δεν σημαίνει να είστε αφύσικα αδύνατοι ή ευλύγιστοι. Έχει να κάνει με τη διαμόρφωση συνηθειών που μπορείτε να τηρήσετε και να απολαύσετε! Η σταθεροποιητική Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο και στον έκτο οίκο της ευημερίας σας μπορεί να σας δείξει το δρόμο για ένα καλά ρυθμισμένο σχέδιο αυτοφροντίδας.

Στοχεύστε στο να τρώτε υγιεινά τρόφιμα στο 80% του χρόνου σας, και αντί για εξαντλητικές προπονήσεις, κινηθείτε καθημερινά και κάντε μια σύντομη εξάσκηση υψηλής έντασης. Η συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή την Κυριακή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας ανανεώνει την προοπτική σας. Απορρίψτε όλες τις υποθέσεις και επιτρέψτε στους άλλους να εκφράσουν τις ατομικές τους σκέψεις και ιδέες -και δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνει το ίδιο. Αν διαφωνείτε, δοκιμάστε να δείτε μια συνδυαστική προοπτική. Περιμένετε μια ακόμη μέρα για να πάρετε οποιαδήποτε τελική απόφαση, ώστε να υπάρξει η ευκαιρία να αναδυθούν δημιουργικές λύσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο αναζωπυρώνει τον πέμπτο οίκο του δράματος και της φήμης σας, ζητώντας σας μια δόση αυτοπροβολής. Δημοσιεύστε τις λαμπερές φωτογραφίες σας και κοινοποιήστε τα επιτεύγματά σας. Όσον αφορά τον έρωτα, εκδηλώστε περισσότερο το ενδιαφέρον που αισθάνεστε για κάποιον. Δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε πολύ.

Μια ανέμελη προσέγγιση θα πετύχει το στόχο σας, διατηρώντας τα πράγματα ευχάριστα και χωρίς πίεση. Προσέξτε τι θα αποκαλύψετε κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης συνάντησης του Ήλιου και του Ερμή στον κρυφό όγδοο οίκο σας.

Το να είστε ανοιχτό βιβλίο είναι καλό όταν η εμπιστοσύνη έχει εδραιωθεί, αλλά μέχρι τότε, ξεδιπλώστε τα μυστικά σας σιγά-σιγά. Επειδή οι φίλοι σας αποκαλύπτουν δραματικές ιστορίες, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμά τους. Μην παρασυρθείτε από αυτά που θα σας πουν προσπαθώντας να διηγηθείτε κάτι αντίστοιχο αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε.

Υδροχόος

Δείξτε λίγη αγάπη στο σπιτικό σας! Η Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο φωτίζει τον οικιακό τέταρτο οίκο σας, δίνοντάς σας την παρόρμηση να ξεκαθαρίσετε τα παλιά πράγματα και να κάνετε μια μικρή ανακαίνιση. Το πρώτο βήμα είναι πάντα να απομακρύνετε τα πράγματα που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ξανά. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε απογραφή των αντικειμένων που πιθανόν θα κρατήσετε και να μειώσετε τα υπάρχοντά σας από εκεί και πέρα. Μετά από αυτό, δείτε πόσα ανεπιθύμητα ραντεβού μπορείτε να αφαιρέσετε από το ημερολόγιό σας, ώστε να έχετε χρόνο να απολαύσετε το σπίτι σας! Οι συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο την Κυριακή, όταν ο Ήλιος στον Λέοντα συναντά τον Ερμή στον οίκο των δεσμευμένων σχέσεών σας. Το πεδίο είναι ελεύθερο για να κάνετε συζητήσεις σχετικά με το κοινό σας μέλλον. Σε ό,τι κι αν συνεργάζεστε, ετοιμαστείτε για μια μέρα ανταλλαγής συναρπαστικών ιδεών! Για καλύτερα αποτελέσματα, μην προσπαθήσετε να συμφωνήσετε. Απλά καταγράψτε όλες τις ιδέες για να τις επανεξετάσετε την επόμενη εβδομάδα.

Ιχθύες

Το Σάββατο δεν θα σας λείψουν τα λόγια, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί την επικοινωνιακή σας γωνιά. Πατήστε “αποστολή” σε εκείνο το μήνυμα που θέλετε να στείλετε εδώ και μέρες – και ξακινήστε μια συνομιλία με κάποιον που σας έχει λέιψει. Στη συνέχεια, ψάξτε για σημαντικά μηνύματα που μπορεί να έχουν ξεχαστεί, όπως μια πρόσκληση από ένα φίλο για μια Σαββατιάτικη έξοδο. Σε κάθε περίπτωση, διασκεδάστε με τους δικούς σας ανθρώπους. Από την άλλη μερία, αυτή η Σελήνη απαιτεί μια πιο έξυπνη επιμέλεια της ομάδας σας.

Σταματήστε να αφήνετε ένα άτομο με κακή επιρροή να χαλάει το συνολικό κλίμα στην παρέα σας. Διατηρήστε σταθερό το ρυθμό σας και ακολουθήστε το κατάλληλο πρωτόκολλο αυτή την Κυριακή. Καθώς ο Ήλιος στον Λέοντα συγχρονίζεται με τον κοινωνικό Ερμή στον έκτο οίκο σας που τηρεί τους κανόνες, η παράλειψη βημάτων θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ξεκινήσετε από το μηδέν. Ο μόνος σωστός τρόπος δράσης είναι ακολουθώντας τις οδηγίες. Υπάρχει λόγος που αυτή η διαδικασία άντεξε στο χρόνο. Θα έχετε την ευκαιρία να πειραματιστείτε κάποια άλλη μέρα.