Αστρολογία – Ζώδια: προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Δεν θα είναι τόσο εύκολο να φιλτράρετε τα λόγια σας αυτό το Σάββατο, καθώς ο Άρης στον ειλικρινή πέμπτο οίκο σας έρχεται αντιμέτωπος με τον απρόβλεπτο Ουρανό.

Ωστόσο, η καταπίεση των συναισθημάτων σας θα οδηγήσει μόνο σε δυσαρέσκεια. Ακόμα κι αν χρειαστεί να αναστατώσετε τα πνεύματα, μιλήστε με ειλικρίνεια σε περίπτωση που ένα πρόβλημα φτάσει σε οριακό σημείο.

Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί στην εκφορά του λόγου σας, αλλά ούτε και να λογοκρίνετε τον εαυτό σας. Μερικές φορές, μια καλά διατυπωμένη ειλικρινής άποψη είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να εξισορροπηθούν τα πράγματα. Ακόμα κι αν χρειαστεί να ξαναχτίσετε τη σχέση σας από την αρχή, είναι καλύτερο από το να ζείτε σε ένα ψέμα.

Απελευθερώστε τον εαυτό σας σε μια άλλη στενή σχέση την Κυριακή, αποκαλύπτοντας τις βαθύτερες πλευρές του εαυτού σας. Ποιοι είναι οι φόβοι και οι αγωνίες σας, Κριέ; Αυτές οι σημαντικές πτυχές της προσωπικότητάς σας ήταν κρυμμένες για πολύ καιρό. Αν οι δυο σας έχετε πιθανότητες να είστε μαζί για καιρό, πρέπει να αφήσετε τους ανθρώπους να μάθουν πώς μπορούν να σας στηρίξουν.

Ταύρος

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να βγείτε εκτός εαυτού αυτό το Σάββατο, καθώς ο Άρης στο οικιακό σας κέντρο διαπληκτίζεται με τον ριζοσπαστικό Ουρανό. Ηρεμήστε, Ταύρε. Ίσως ο σύντροφός σας ή ο συγκάτοικός σας να έχει όντως παραμελήσει στις δουλειές του σπιτιού ή η επικριτική πλευρά ενός φίλου να σας έχει πράγματι ενοχλήσει. Αλλά με το να ξεσπάσετε πάνω τους το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κλιμακώσετε την κατάσταση και να προσθέσετε άγχος στη ζωή σας.

Δεδομένου ότι μια διπλωματική συζήτηση μπορεί να είναι αδύνατη κάτω από αυτούς τους φορτισμένους ουρανούς, δώστε χώρο στον εαυτό σας να ηρεμήσει και να συγκεντρώσει τις σκέψεις του. Το θέμα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, αλλά όχι όσο έχετε έλλεψη ψυχραιμίας! Θαυμασιοί συμβιβασμοί μπορεί να αποκαλυφθούν την Κυριακή, όταν ο Ήλιος στον συνεργατικό τρίτο οίκο σας δέχεται μια ισχυρή ώθηση από τον θεραπευτικό κομήτη Χείρωνα. Αντί να επαναλαμβάνετε συνεχώς τη δική σας κατάσταση, δείτε τι θα συμβεί αν μπείτε στη θέση του άλλου. Τα κίνητρά τους μπορεί να μην είναι τόσο κακόβουλα όσο πιστεύατε.

Δίδυμοι

Η έντονη αντιπαράθεση του Σαββάτου μεταξύ του Άρη και του αποσυντονιστικού Ουρανού στο ασυνείδητο πεδίο σας θα μπορούσε να σας απογοητεύσει χωρίς προφανή λόγο. Το αθώο σχόλιο κάποιου μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις. Ή ακόμα χειρότερα, θα μπορούσατε να απαντήσετε λίγο πιο σκληρά απ’όσο θα έπρεπε καθώς προσπαθείτε να υπερασπιστείτε τα ιδανικά σας. Δεν χρειάζεται να χαλάσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Εφόσον μπορεί να δυσκολεύεστε να είστε ο πιο διπλωματικός σας εαυτός, κάντε ένα διάλειμμα και επανεξετάστε το θέμα όταν επικρατήσει ψυχραιμία.

Επιλέξτε με σύνεση την παρέα σας την Κυριακή. Όταν έχετε την ευκαιρία να δεθείτε με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εσάς και σας ανεβάζουν, κάντε το! Δεν έχετε αυτή τη στιγμή κοντά σας κάποιον που να σας ταιριάζει; Αφιερώστε χρόνο για έναν πρωινό διαλογισμό και θα έχετε όλη τη θωράκιση που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τους αγχωτικούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μελών της οικογένειάς σας.

Καρκίνος

Φίλος ή εχθρός; Αυτή η γραμμή μπορεί να θολώσει σήμερα, καθώς ο φλογερός Άρης συγκρούεται με τον κοινοτικό Ουρανό. Να είστε προετοιμασμένοι για διαμάχες εξουσίας, ακόμη και για μια διαμάχη μέσα στην ομάδα σας. Μήπως κάποιος που αγωνίζεται για κάτι στηρίζεται υπερβολικά επάνω σας; Ή ίσως να έχετε μια αντιπαράθεση με έναν δύστροπο συγγενή. Όποια και αν είναι η περίπτωσή σας, πρέπει να αντιμετωπιστεί. Αλλά πρώτα, κάντε ένα βήμα πίσω και ανασυγκροτηθείτε – ιδιαίτερα αν η σύγκρουση αρχίζει να κλιμακώνεται.

Κάτω από αυτή τη μαχητική διέλευση, θα μπορούσατε να παρασυρθείτε από το θυμό σας και να πείτε (ή να κάνετε) κάτι που θα μετανιώσετε. Ο θεραπευτικός κομήτης Χείρωνας συναντάει τον Ήλιο στον Καρκίνο την Κυριακή, υπενθυμίζοντάς σας ότι δεν είναι ανάγκη να φροντίζετε τους πάντες. Υπάρχει διαφορά όταν προσέφρερετε βοήθεια που σας αναζωογονεί αντί για εκείνη που σας εξαντλεί. Ελέγξτε τον εαυτό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα και ζητήστε υποστήριξη όταν τη χρειάζεστε.

Λέων

Νιώθετε έτοιμοι να εκραγείτε αυτό το Σάββατο καθώς ο φλογερός Άρης στο ζώδιό σας συγκρούεται με τον αποσυντονιστικό Ουρανό στον καθοδηγούμενο δέκατο οίκο σας. Το μυαλό σας μπορεί να γεμίσει με έντονες σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της πορείας της ζωής σας. Αν έχετε κολλήσει σε μια ρουτίνα, θα θέλετε πάση θυσία να ξεφύγετε από αυτήν. Προσπαθήστε να μην εκτονώνετε την απογοήτευσή σας στους ανθρώπους γύρω σας. Αντ’ αυτού, κάντε έναν απολογισμό των στόχων σας.

Πού χρειάζεται να κάνετε μια αλλαγή; Κάντε κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά στο όνειρό σας, είτε τελειοποιώντας το βιογραφικό σας είτε στέλνοντας ένα μήνυμα σε έναν πιθανό συνεργάτη. Αν σκοπεύετε να μοιραστείτε κάτι από καρδιάς αυτή την Κυριακή, βεβαιωθείτε ότι το κοινό σας έχει το χρόνο και τη διάθεση να το ακούσει. Ελέγξτε πρώτα αν αντιμετωπίζουν κάτι στη δική τους ζωή. Ίσως χρειαστεί να πείτε μια συντομευμένη εκδοχή της ιστορίας σας, ώστε να έχετε και οι δύο την ευκαιρία να μιλήσετε.

Παρθένος

Ίσως να μην σας είναι εύκολο να συγκρατήσετε τα λόγια σας αυτό το Σάββατο, καθώς ο Άρης συγκρούεται με τον ασταθή Ουρανό. Όμως αν γίνετε εριστικοί, μην περιμένετε ότι το άλλο άτομο θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Το δράμα πιθανότατα θα κλιμακωθεί αν φερθείτε επιθετικά. Υπάρχει μια εναλλακτική λύση σε αυτή την προσέγγιση.

Πάρτε μια ανάσα για να επεξεργαστείτε τον εκνευρισμό σας – με ένα ουδέτερο τρίτο άτομο. Ή πάρτε κυριολεκτικά μερικές βαθιές αναπνοές, βρίσκοντας διέξοδο στη γιόγκα! Αυτή την Κυριακή ό,τι κι αν κανονίσετε δώστε προσοχή στη λίστα των καλεσμένων σας αν θέλετε να περάσετε καλά χωρίς προβλήματα. Και αν χρειάζεται να βρεθείτε με έναν πιο δύσκολο χαρακτήρα, κανονίστε μια συνάντηση μαζί του μόνο για τους δυό σας.

Ζυγός 

Να παραμείνετε με την ομάδα ή να πορευτείτε μόνοι σας; Αυτή είναι μια δύσκολη απόφαση για το Σάββατο, καθώς ο Άρης στον οίκο των συνεργασιών σας σχηματίζει μια περίπλοκη γωνία με τον απελευθερωμένο Ουρανό. Από τη μία πλευρά, θα θέλατε να είστε λίγο λιγότερο εξαρτημένοι από την ομάδα σας για τις καθημερινές σας ανάγκες.

Επιπλέον, αν και θέλετε πολύ να νιώσετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, σας αρέσει επίσης να έχετε τους φίλους σας σε ετοιμότητα όταν τους χρειαστείτε. Βρείτε μια μέση λύση. Πάρτε τον χώρο που χρειάζεστε από την ομάδα σας, αλλά βάλτε μια συνάντηση μαζί τους στο ημερολόγιό σας για αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ώστε να μην νομίζουν ότι τους εγκαταλείπετε.

Σφίξτε τα δόντια και συμβιβαστείτε αυτή την Κυριακή – ή ρισκάρετε να εγκλωβιστείτε σε έναν ολοήμερο αγώνα για την κυριαρχία. Ίσως να μην είναι καλή ιδέα να προσπαθήσετε να πείσετε τους άλλους πάση θυσία να κάνουν αυτό που θεωρείτε σωστό. Υιοθετήστε μια στάση του “ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν” και στη συνέχεια, απολαύστε τις προτιμήσεις σας χωρίς να πιέζετε κανέναν.

Σκορπιός

Καθώς ο Άρης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ουρανό στη γωνία των σχέσεών σας, θα μπορούσατε να αποκαλύψετε μερικά ανησυχητικά στοιχεία σε μια υπόθεση ενός υπονομευτικού συναδέλφου ή στο μυστήριο της ασυνήθιστης συμπεριφοράς ενός νέου ερωτικού ενδιαφέροντος. Παρόλο που αυτά που ανακαλύπτετε μπορεί να είναι συγκλονιστικά, εξακολουθεί να υπάρχει μια μικρή αμφιβολία. Να είστε ανοιχτοί στην εξέταση του δικού σας ρόλου σε αυτή τη δυναμική. Ίσως άθελά σας απειλήσατε τον συνάδελφό σας ή κάνατε ένα ραντεβού σας να νιώσει νευρικότητα για να σας ανοιχτεί.

Όχι, δεν ήταν η δική σας πρόθεση αυτή, Σκορπιέ, αλλά η κατάσταση αυτή μπορεί να αλλάξει με έναν μόνο τρόπο, να είστε πρόθυμοι να ζητήσετε συγγνώμη για τον ρόλο που παίξατε. Ίσως να ακούγεται υπερβολικό, αλλά θα φέρει αποτελέσματα! Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα της Κυριακής μπορεί να σας ωθήσει να είστε ειλικρινείς με τρόπους που είναι εκτός της ζώνης άνεσής σας. Αν και δεν θέλετε να μοιραστείτε με κανέναν υπερβολικά πολλά από τα συναισθήματά σας, το να δώσετε λίγες περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να κάνει θαύματα στο να δημιουργήσετε έναν δυνατό δεσμό.

Τοξότης

Το τετράγωνο του Σαββάτου μεταξύ του Άρη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και του απρόβλεπτου Ουρανού θα μπορούσε να σας αποσπάσει την προσοχή από τον ευρύτερο στόχο που θέλετε να επιτύχετε – ή ακόμα και να σας οδηγήσει να πιστέψετε ότι πρέπει να προσθέσετε περισσότερα σε μια ήδη διογκωμένη αποστολή. Αυτή είναι η στιγμή της ολοκλήρωσης και είστε πολύ κοντά στη νίκη. Στοχεύστε στην ποιότητα, αλλά μην αφήσετε την τελειομανία να σας καταβάλει. Αν αισθάνεστε ότι έχετε εξαντληθεί, σταματήστε να προσπαθείτε για όλα μόνοι σας.

Ζητήστε ενισχύσεις ή απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο μέντορα για μια τελευταία συμβουλή. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να αναπτύσσει συναισθήματα για κάποιον αυτή την Κυριακή, μη βιαστείτε να τα κάνετε πράξη. Με τον Ήλιο να σχηματίζει τετράγωνο με τον “πληγωμένο θεραπευτή” Χείρωνα, υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτή την έλξη απ’ ό,τι συνειδητοποιεί το μυαλό σας. Η έξαρση της αδρεναλίνης είναι μια γνώριμη αίσθηση, η οποία όμως είναι γνωστό ότι μπορεί να σας οδηγήσει σε αμφισβητήσιμα μονοπάτια. Οι ζευγαρωμένοι Τοξότες θα μπορούσαν να παρασυρθούν σε βαθύτερα νερά στο δεσμό τους. Αλλά θα μπορούσατε επίσης να αντιμετωπίσετε και θέματα. Κάντε μια παύση και βγείτε για να πάρετε αέρα όταν οι συζητήσεις σας στρέφονται προς την ένταση.

Αιγόκερως

Ο Άρης αναθερμαίνει τα πράγματα στον τομέα της οικειότητάς σας, αλλά το Σάββατο, μια διασπαστική ακτίνα από τον Ουρανό στη ζώνη του πάθους σας θα μπορούσε να σας παρασύρει. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε μια ερωτική καλοκαιρινή σχέση . Αλλά κάτω από αυτούς τους ουρανούς, κάποιος απ’ τους δύο μπορεί να καταλήξει να επιθυμεί περισσότερα. Το ίδιο ισχύει και για τα θέματα εργασίας. Ένα διερευνητικό τηλεφώνημα μπορεί να μετατραπεί ή να μην μετατραπεί σε μια κανονική επαγγελματική σχέση. Ειδικά αν το ένα άτομο απλώς εξετάζει τα ενδεχόμενα.

Να είστε εξαιρετικά ξεκάθαροι σχετικά με τις προθέσεις σας προτού συνάψετε οποιαδήποτε σχέση, και μη φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις αν αναρωτιέστε τι περιμένουν οι άνθρωποι από εσάς. Η δύσκολη γωνία της Κυριακής μεταξύ του Ήλιου στη ζώνη των σχέσεών σας και του θεραπευτικού κομήτη Χείρωνα στον τομέα της οικογένειάς σας μπορεί να σας τραβήξει προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Ενώ το καθήκον σας καλεί, ειδικά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των διακοπών σας, μπορεί να νιώθετε ότι δεν υπάρχει τρόπος να ικανοποιήσετε τους πάντες. Αν οι άνθρωποι σας ασκούν πίεση, δώστε τους να καταλάβουν με αγάπη αλλά και σιγουριά ότι έχετε ανάγκη για προσωπικό χρόνο.

Υδροχόος

Τριβές στο οικιακό σας μέτωπο; Αν ναι, μπορείτε να κατηγορήσετε τα αστέρια για αυτή την οικογενειακή διχόνοια, καθώς ο Άρης στο κέντρο των σχέσεών σας αναμετράται με τον ασταθή Ουρανό αυτό το Σάββατο. Ένας συγκάτοικος, εραστής ή ένα μέλος της οικογένειας θα μπορούσε να καταλήξει να σας βγάζει εκτός εαυτού, δυσκολεύοντάς σας να σκεφτείτε λογικά. Υποχωρήστε από αυτή τη μάχη αν μπορείτε και ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό. Όσο χαλαρώνετε, επανεκτιμήστε την κατάσταση και σκεφτείτε πιθανούς συμβιβασμούς. Επιστρέψτε στη συζήτηση μόλις νιώσετε λιγότερο φορτισμένοι – πράγμα που μπορεί να πάρει μέχρι την επόμενη εβδομάδα!

Σκεφτείτε το διπλά πριν προσφέρετε αμέριμνα τη βοήθειά σας την Κυριακή, εκτός αν είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Είστε ένας αξιόπιστος φίλος, Υδροχόε, αλλά σήμερα αυτό μπορεί να αποβεί εις βάρος σας. Όταν κάποιος σας καλεί για υποστήριξη, κάντε του ερωτήσεις και διερευνήστε την κατάσταση. Αν μη τι άλλο, προθυμοποιηθείτε να περάσετε για δύο ώρες αντί να δηλώσετε πως έχετε διαθέσιμη όλη τη μέρα. Ακόμα καλύτερα θέστε ως προτεραιότητα το να περάσετε καλά και μετά κάντε οποιαδήποτε υποχρέωση.

Ιχθύες

Είναι καλό να είστε φιλόδοξοι, αλλά μήπως έχετε αναλάβει περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειρηστείτε; Ο Άρης λάμπει στον παραγωγικό έκτο οίκο σας, αλλά το Σάββατο σχηματίζει ένα δυσάρεστο τετράγωνο με τον Ουρανό. Γίνετε ρεαλιστές και αξιολογήστε το φόρτο εργασίας σας με κριτική ματιά. Αν και δεν θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όλα τα καθήκοντα που έχετε στη λίστα σας, μπορείτε να τα διεκπεραιώσετε τα περισσότερα από αυτά αν είστε αποδοτικοί με το χρόνο σας. Αν παλεύετε να προλάβετε τα πάντα μέχρι τα μέσα του απογεύματος, κάτι απ’όλα θα πρέπει να εγκαταλείψετε. Επαναπρογραμματίστε το απογευματινό σας πλάνο ή καταπιείτε την περηφάνια σας και ζητήστε μια παράταση της προθεσμίας.

Η επούλωση είναι μια διαδικασία που δεν είναι πάντα εύκολη, Ιχθύες, πράγμα που μπορεί να σας θυμίσουν τα γεγονότα της Κυριακής. Αν απαιτείτε πολλά από τον εαυτό σας – ή από κάποιον κοντινό σας άνθρωπο – αναπροσάρμοσε τις προσδοκίες σας. Το να πιέζετε τον εαυτό σας για να “ξεπεράσετε” ένα τραύμα ή έναν πόνο του παρελθόντος δεν θα σας βοηθήσει ουσιαστικά. Αντ’ αυτού, εργαστείτε προς την κατεύθυνση της ενσωμάτωσης των μαθημάτων που έχετε πάρει στη ζωή σας. Ένα συμπονετικό άτομο που μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εσάς θα μπορούσε να αναλάβει να σας υποστηρίξει την Κυριακή.