Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Παράπονα ή εποικοδομητική κριτική; Στοχεύστε στο δεύτερο αυτό το Σάββατο το πρωί, εστιάζοντας στη δημιουργία συνεργατικών λύσεων. Όταν οι άλλοι γνωρίζουν ότι είστε σύμμαχοί τους, η συνεργασία μεταξύ σας θα είναι πολύ ευχάριστη και εύκολη. Στα μέσα της ημέρας, η Σελήνη μετατοπίζεται στον τομέα των συνεργασιών σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Η Σελήνη εμπλουτίζει επίσης την ερωτική σας ζωή, είτε πρόκειται για ένα νέο ενδιαφέρον, είτε επιτέλους βρήκατε χρόνο για να τον περάσετε οι δυό σας, μαζί με τον αγαπημένο σας.

Προτού παρασυρθείτε από το shopping therapy αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε μια μικρή παύση για να ελέγξετε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας. Αν πρόσφατα έχετε ξοδέψει αρκετά, αγοράζοντας πράγματα που δεν χρειάζεστε, τα αστέρια της Κυριακής φέρνουν μια ξεκάθαρη επισήμανση για να βάλετε ένα φρένο στις δαπάνες σας

Κάτω από τον ετήσιο συνδυασμό του προσεκτικού Ερμή και της μοντέρνας Αφροδίτης στον τομέα των χρημάτων σας, έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τις συνήθειές σας και να αρχίσετε να λαμβάνετε πιο έξυπνες οικονομικές αποφάσεις. Αντί να ξοδέψετε το μισό σας μισθό, επενδύστε σε μερικά απαραίτητα κομμάτια για την Άνοιξη και ψάξτε στη ντουλάπα σας για τα υπόλοιπα.

Ταύρος

Με τη Σελήνη να αιωρείται στον πέμπτο οίκο της υπερβολής σας νωρίς το Σάββατο, ίσως καταλήξετε να φέρεστε ιδιαίτερα δραματικά μέσα στη μέρα. Όπως και να έχει, μη διστάσετε να εκφράσετε όσα νιώθετε να σας πιέζουν, αλλά μην ξεχνάτε πώς αυτό επηρεάζει τους ανθρώπους που είναι αρκετά υπομονετικοί για να σας ακούσουν. Οι συναισθηματικές εκρήξεις σας θα μπορούσαν να τους προκαλέσουν περιττή ανησυχία. Δοκιμάστε να αναζητήσετε την προσοχή τους με λιγότερο ενοχλητικούς τρόπους. Καθώς η Σελήνη μετακινείται στον έκτο οίκο του υγιεινού τρόπου ζωής σας γύρω στο μεσημέρι, μια έντονη αερόβια προπόνηση μπορεί να καθαρίσει το μυαλό σας.

Διαφορετικά ετοιμαστείτε για μια δραστήρια ημέρα πεζοπορίας, ποδηλασίας ή άλλης άσκησης, που θα μεταφέρει το άγχος έξω από το σώμα σας. Η σύνδεση της Κυριακής ανάμεσα στον οργανωτικό Ερμή και την χαρισματική Αφροδίτη στον Ταύρο παίρνει τις ήδη ισχυρές δυνάμεις της πειθούς σας και τις μεγεθύνει ακόμα πιο πολύ. Θα είναι εύκολο να ωθήσετε τους ανθρώπους να δεχτούν σε ό, τι κι αν τους προωθείτε. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να μπείτε σε μια ιδιαίτερη ομάδα, οπότε βεβαιωθείτε ότι δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό μπροστά στα σωστά άτομα!

Δίδυμοι

Ίσως καταλήξετε να πατήσετε το κουμπί της αναβολής στο ξυπνητήρι πολλές φορές το Σάββατο το πρωί, αλλά τα επίπεδα ενέργειάς σας θα ανεβαίνουν σταδιακά καθώς προχωρά η μέρα. Η Σελήνη μπαίνει στον πέμπτο οίκο της γιορτινής σας διάθεσης πριν από το μεσημέρι, θέτοντας έναν εορταστικό τόνο για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Πάρτε μαζί σας μια αλλαξία καλά ρούχα πριν φύγετε από το σπίτι – τα βραδινά σας σχέδια απαιτούν λίγη έξτρα λάμψη και γοητεία. Ενώ κάνετε τη βόλτα σας στην πόλη φορώντας την μοντέρνα μάσκα σας, ο έρωτας μπορεί να στοχεύσει μερικά από τα βέλη του.

Οι Δίδυμοι που είναι μόνοι μπορεί να δούν μια σπίθα να ανάβει με ένα σέξι άτομο που θα τους απασχολήσει μέχρι την Κυριακή. Είστε σε σχέση; Κανονίστε μια ξεχωριστή βραδιά για τους δυο σας και φροντίστε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Την Κυριακή, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε αναλάβει περισσότερα από ό, τι μπορείτε να διαχειριστείτε. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν οι Δίδυμοι, αλλά μην φοβάστε. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ήθελαν να σας βοηθήσουν – αν τους ενημερώσετε για όσα παλεύετε.

zwdia-9-zvdiaΤο ανεξάρτητο ζώδιό σας είναι δεν διστάζει να προσφερθεί να βοηθήσει κάποιον άλλο, αλλά αργεί να ζητήσει υποστήριξη… και αυτή τη στιγμή, ενδέχεται να έχετε καταρρεύσει κάτω από τις υπερβολικές σας υποχρεώσεις. Με τον κοινωνικό Ερμή και την Αφροδίτη στον οίκο των βοηθητικών ανθρώπων σας, στείλτε τους αυτό το σήμα SOS!

Καρκίνος

Δεν σας λέμε να χαμηλώσετε τα στάνταρ σας, Καρκίνε. Αλλά οι πολύ υψηλές προσδοκίες μπορεί να διαταράξουν μια σημαντική φιλία αυτό το Σάββατο. Δεν μπορούν όλοι να είναι εκεί για να σας ακούσουν ακριβώς τη στιγμή που θα το χρειαστείτε. Μην προσπερνάτε τα ήσυχα άτομα. Ένας άνθρωπος που σας είναι δύσκολο να ερμηνεύσετε θα μπορούσε πραγματικά να σας εκπλήξει με την ευαισθησία και το πνεύμα του. Να είστε ανοιχτοί στα χαρίσματα που κάθε άτομο έχει να προσφέρει. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ενδέχεται να εκφραστούν με έναν μη αναμενόμενο τρόπο. Την Κυριακή, μπορείτε να αφήσετε το ρόλο του μαέστρου και να γίνετε μέλος της ορχήστρας για αλλαγή.

Είστε συνηθισμένοι στο να ηγείστε της μπάντας, αλλά καθώς ο ομαδικός παίκτης Ερμής συναντά την γενναιόδωρη Αφροδίτη στον συλλογικό σας ενδέκατο οίκο, θα προχωρήσετε πιο γρήγορα συμμετέχοντας σε μια μεγαλύτερη ομαδική πρωτοβουλία. Και αν πιστεύετε ότι κάποιος θα μπορούσε να επωφεληθεί από την εμπειρία σας, μην περιμένετε να σας ζητηθεί. Απλώς προσφέρετε τη βοήθειά σας με τον πιο διακριτικό τρόπο.

Λέων

Αποστολή σας για σήμερα, η αποτελεσματικότητα! Με τη Σελήνη να περνά από τον δεύτερο οίκο της προσήλωσής σας στη δουλειά νωρίς το Σάββατο το πρωί, κάντε την οργάνωση κορυφαία προτεραιότητά σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο χωρίς να εκκρεμούν οι λεπτομέρειες της εργασίας σας. Κάτι επίσης απαραίτητο για ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο; Απομακρυνθείτε από φίλους που είναι γνωστοί για τη δημιουργία συγκρούσεων μεταξύ του εσωτερικού σας κύκλου.

Επίσης, προσέξτε και τους δικούς σας τρόπους. Ένα άκομψο αστείο θα μπορούσε να χτυπήσει κάποιον εκεί που πονάει – ειδικά αν πρόκειται για μια σπόντα. Η Κυριακή είναι μια πολύ καλύτερη μέρα για να επανοργανωθείτε, ή να επανεκτιμήσετε τις καταστάσεις, Λέων. Χάρη στον συγχρονισμό του πνευματικού Ερμή και της ανθρώπινης Αφροδίτης, τα ταλέντα όλων θα λάμψουν. Ίσως έχετε ήδη λάβει μια μεγάλη λίστα πιθανών συνεργατών. Πραγματοποιήστε μερικές κλήσεις και δείτε ποιος είναι ανοιχτός σε όσα προσφέρετε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε προβάρει τα λόγια και την στάση σας αρκετά καλά, ώστε να τους πείσετε από την πρώτη στιγμή.

Παρθένος

Αγνοήστε τους επικριτικούς ανθρώπους αυτό το Σάββατο και όχι μόνο αυτόν που υπάρχει μέσα στο μυαλό σας, Παρθένε. Ανεξάρτητα από το πόσο καλούς τρόπους έχουν οι φίλοι σας, οι συμβουλές τους θα οδηγήσουν τα σχέδιά σας σε τέλμα. Κάποια στιγμή, θα πρέπει να κυρήξετε την έναρξη σε μια αποστολή για να την προχωρήσετε. Ένας ακόμα γύρος κριτικών το μόνο που θα κατορθώσει θα είναι να σας σταματήσει για μερικές ακόμα αλλαγές τελειοποίησης. Τούτου λεχθέντος, μήπως οι ίδιοι ζητάτε αυτά τα σχόλια; Η αναζήτηση βοήθειας προσελκύει την προσοχή των άλλων, Παρθένε, αλλά τους δείχνει επίσης ότι χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη.

Δείξτε στους ανθρώπους ότι είστε σίγουροι και σταθεροί στις επιλογές σας και θα σας φέρονται ανάλογα. Μπορεί να δυσκολευτείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και «εν ενεργεία» την Κυριακή, αλλά ποιος μπορεί να σας κατηγορήσει γι’ αυτό! Κάτω από την ευθυγράμμιση του περίεργου Ερμή και της ρομαντικής Αφροδίτης στον ένατο οίκο των ταξιδιών και της περιπέτειάς σας, ίσως βρεθείτε να κοιτάζετε τους χάρτες ή να ελέγχετε τις ταξιδιωτικές προσφορές της τελευταίας στιγμής.

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να πάτε κάπου τώρα, μπορείτε ακόμα να ονειρεύεστε και να το σχεδιάσετε! Γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει πίεση για κάποια δέσμευση, επικοινωνήστε με φίλους σε προορισμούς που σκοπεύετε να επισκεφθείτε και δείτε ποιος μπορεί να σας φιλοξενήσει για τη διαμονή σας εκεί.

Ζυγός 

Μια άλυτη σύγκρουση σας έχει ρίξει και ήρθε η ώρα να παραδοθείτε. Το να παρουσιάζετε σαφείς αποδείξεις, ακόμα δεν έχει δείξει στους ανθρώπους ότι έχετε δίκιο, και οι περαιτέρω συζητήσεις το μόνο που κατορθώνουν είναι να αυξάνουν τα επίπεδα του άγχους σας. Κάντε ένα δίαλειμμα από αυτό το θέμα, διότι το μεσημέρι, η Σελήνη μετατοπίζεται στο ζώδιό σας και μένει εκεί για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Μεταβείτε στην περιπετειώδη διάθεσή σας και αφήστε το ανεξάρτητο πνεύμα σας να καλπάσει!

Προσέξτε τι εύχεστε αυτή την Κυριακή, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής συνδέεται με σαγηνευτική Αφροδίτη στον όγδοο οίκο της οικειότητάς σας. Ένα μέρος σας – ο Ζυγός που αναζητά την ευχαρίστηση – είναι πρόθυμος να δοκιμάσει τα όριά του με ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή τη μακροχρόνια σχέση του.

Ενώ θα μπορούσατε πραγματικά να ζήσετε κάτι φανταστικό, θέλετε επίσης να είστε προσεκτικοί εάν δεν γνωρίζετε κάποιον τόσο καλά. Θυμηθείτε: Δεν χρειάζεται να ενεργείτε σε κάθε σκέψη που βγαίνει απ’ το μυαλό σας!

Σκορπιός

Ενώ μπορεί να έχετε τη διάθεση «όλοι για έναν, και ένας για όλους» το Σάββατο το πρωί, η Σελήνη αλλάζει κατεύθυνση πρίν από το μεσημέρι, αλλάζοντας παράλληλα και κατά πολύ τις προθέσεις σας. Η Σελήνη εγκαθίσταται στον δωδέκατο οίκο έρευνας και ανάπτυξής σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, βάζοντάς σας σε έναν πιο αργό και χαλαρό ρυθμό. Μια γλυκιά απόδραση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που σας σύστησε ο γιατρός, οπότε αν είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι, δείτε ποιά ενδιαφέροντα κοντινά μέρη μπορείτε να επισκευθείτε.

Η μουσική είναι θεραπευτική κάτω από αυτό το σεληνιακό φως, οπότε ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής για κάθε σας διάθεση! Την Κυριακή, ο επικοινωνιακός Ερμής συγχρονίζεται με την ερωτική Αφροδίτη στον Ταύρο και τον οίκο των δυναμικών ντουέτων σας. Μπορεί να είστε αρκετά ξεκάθαροι για τα συναισθήματά σας και για το πού θέλετε να πάτε μια συγκεκριμένη ένωση. Όμως μην τρομάζετε εάν κάποιος από εσάς έχει σχέδια μεγαλύτερης εμβέλειας από ό, τι μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Είστε μόνοι; Απολαύστε τη ζεστή ατμόσφαιρα μιας εκκολαπτόμενης σύνδεσης και μην ασκήσετε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας – ή το άλλο άτομο.

Τοξότης

Η Σελήνη του πρωινού του Σαββάτου ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας, δίνοντάς σας τη δύναμη που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε όσα είναι απαραίτητα πριν χαλαρώσετε για το Σαββατοκύριακο. Ολοκληρώστε τις εκκρεμείς γραπτές εργασίες σας, τελειοποιήστε μια παρουσίαση και εξετάστε τυχόν εκκρεμότητες πριν από το μεσημέρι. Μετά το μεσημεριανό σας γεύμα, θα είναι επιτέλους η ώρα να ξεκουραστείτε.

Η Σελήνη αλλάζει ταχύτητες και εγκαθίσταται στον ενδέκατο πειραματικό οίκο σας, οπότε ανανεωθείτε με ένα οδικό ταξίδι ή μια διαδικτυακή συνάντηση με την δημιουργική σας ομάδα. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες την Κυριακή, Τοξότη, οπότε μην αγνοείτε τα ψιλά γράμματα! Με την τυπική Αφροδίτη να είναι ευθυγραμμισμένη με τον αναλυτικό Ερμή στον Ταύρο και τον οίκο των λεπτομερειών σας, θα πρέπει να επιβραδύνετε ενώ κάνετε την έρευνά σας και ελέγχετε κάθε παράλειψη. Και αν κάποιος προσπαθήσει να ξεφύγει από μια άμεση ερώτηση, μην τους αφήσετε να το κάνουν!

Αιγόκερως

Μιλήστε! Αν και δεν θέλετε να φέρετε αναστάτωση, δεν θέλετε ούτε και να καταλήξετε να μην ακουστεί η φωνή σας. Τα αστέρια του Σαββάτου σας δίνουν λίγο επιπλέον θάρρος για να πάρετε μια ονειρεμένη ευκαιρία. Εάν δεν έχετε καταφέρει να πείτε κάτι μέχρι το μεσημέρι, αλλάξτε τη στρατηγική σας. Πηγαίντε με τα νερά αυτού του ατόμου με επιρροή. Κάποιος κοντινός σας μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει συνδεόντάς σας με σημαντικά άτομα. Τελειοποιήστε τα λόγια που θέλετε να τους πείτε! Για μια τολμηρή στυλιστική επιλογή αυτήν την Κυριακή, δοκιμάστε να φορέσετε ό,τι αισθάνεστε.

Δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε τα συναισθήματά κρυφά χάρη σε μια ευθυγράμμιση του χαρούμενου Ερμή και της αισθησιακής Αφροδίτης στον πέμπτο οίκο του πάθους και του ρομαντισμού σας. Αλλά βεβαιωθείτε ότι εστιάζετε στην αυθεντική έκφραση του εαυτού σας, και δεν προσπαθείτε για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Παρόλο που δεν μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά των άλλων, μπορείτε να ελέγξετε τη δική σας. Σας αγχώνει το να είστε πολύ ευθείς; Στείλτε ένα διακριτικό αλλά flirty μήνυμα στο αντικείμενο του πόθου σας.

Υδροχόος

Μην αφήσετε ένα σύννεφο να πλανάται επάνω από το κεφάλι σας να καταστρέψει ολόκληρο το Σαββατοκύριακό σας, Υδροχόε. Η διάθεσή σας βελτιώνεται μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν η Σελήνη κατευθύνεται στον ένατο οίκο της τύχης σας έως και τη Δευτέρα. Με την περιπετειώδη φύση σας να καλπάζει, ένα αυθόρμητο οδικό ταξίδι θα μπορούσε να σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Ή διαφορετικά θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με έναν φίλο που βρίσκεται σε μια άλλη πόλη.

Η παρακολούθηση ομιλιών που σας ενδιαφέρουν και βίντεο για το πως να κάνετε πράγματα μόνοι σας, θα μπορούσε να σας εμπνεύσει για ένα έργο το Σάββατο το βράδυ. Την Κυριακή, κάντε ένα διάλειμμα για να καθαρίσετε και να τακτοποιήσετε το περιβάλλον σας. Ίσως να μην συνειδητοποιείτε τι επίδραση θα έχει αυτό στο μυαλό και στην παραγωγικότητά σας. Καθώς ο οργανωτικός Ερμής συγχρονίζεται με την στυλάτη Αφροδίτη στον τέταρτο οικιακό σας οίκο, μην αρκεστείτε σε ένα απλό καθάρισμα. Η ανανέωση της αισθητικής του χώρου σας θα σας κάνει πιο ευχάριστο το να βρίσκεστε εκεί.

Ιχθύες

Νωρίς το Σάββατο, μια νέα σύνδεση σας βάζει σε πολύ καλή διάθεση. Καθώς η μέρα προχωράει, θα γίνετε πιο ξεκάθαροι για το τι θέλετε από αυτήν τη σχέση. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι ζητούν από σας, Ιχθύες. Το άλλο άτομο θα μπορούσε να θέλει πολύ περισσότερα από αυτήν την σύνδεση από ό, τι αντιλαμβάνεστε. Τούτου λεχθέντος, πόση ακριβώς δέσμευση είναι πάρα πολλή για εσάς; Εάν κάνετε μια σχέση επίσημη σήμερα, κατανοήστε ότι αυτός ο δεσμός θα ισχύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Την Κυριακή, ο εκφραστικός Ερμής μετατοπίζεται στην ετήσια ευθυγράμμισή του με την ευγενική Αφροδίτη στον εκφραστικό τρίτο οίκο σας.

Κάτω από αυτά τα αστέρια, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε στους ανθρώπους τα πλεονεκτήματα των ιδεών σας και, εάν είχατε μια παρεξήγηση με κάποιον, κυρήξτε ανακωχή για να μεταβείτε σε ένα πιο φιλικό και παραγωγικό κλίμα. Δεν αρκεί να είστε ξεκάθαροι και άμεσοι στην επικοινωνία σας, Ιχθύες. Η προσωπική πινελιά σας, θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε σε πραγματικό επίπεδο και να εμπνεύσετε τους ανθρώπους να ενταχθούν στο όραμά σας.