Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Οι εκδηλώσεις του σαββατοκύριακου ίσως θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Η Σελήνη θα περάσει στον σταθερό Ταύρο και τον δεύτερο οίκο σας των πρακτικών θεμάτων νωρίς το σαββατοκύριακο. Θα έχετε βιομηχανική διάθεση, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια αφαιρώντας πολλά πράγματα από τη λίστα σας.

Μπορείτε να καλέσετε φίλους να έρθουν μαζί σας στις εξωτερικές δουλειές σας για να τις κάνετε πιο διασκεδαστικές. Πηγαίνετε στην αγορά και πάρτε πολλά καλούδια για να βγάλετε ολόκληρη την εβδομάδα. Αργότερα μέσα στην ημέρα, η Σελήνη θα περάσει στους φλύαρους Διδύμους και στη γωνία της επικοινωνίας σας για το υπόλοιπο του σαββατοκύριακου.

Το μάντρα σας θα γίνει «όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο». Είναι έτοιμοι το σπίτι σας για να κάνετε πάρτι; Αν ναι, στείλτε σε όλους να φέρουν από ένα πιάτο φαγητό ή ένα μπουκάλι και ετοιμαστείτε για φαγοπότι.

Την Κυριακή, η Σελήνη κάνει ένα δυναμικό ντουέτο με τον επεκτατικό Δία. Μπορεί να τα βρείτε με κάποιον που δεν ήσασταν και ιδιαίτερα κοντά έως τώρα. Ο χρόνος θα δείξει αν ο ξαφνικός νέος φίλος σας ή πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον θα μείνει μέχρι τον τερματισμό. Προσπαθήστε να απολαύσετε τη στιγμή κάτω από αυτή την περαστική κοσμική επιρροή.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ταύρο του Σαββάτου λειτουργεί ως δημόσια ανακοίνωση: Μην ρωτάτε την άποψη των ανθρώπων όταν ούτε τη θέλετε ούτε τη χρειάζεστε! Μπορεί πρόσφατα να ζητήσατε μια πρόταση για ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί. Αλλά τώρα ο κατακλυσμός διαφορετικών ιδεών σας μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Ευχαριστείστε όλους για τα σχόλιά τους, πάρτε τις καλύτερες ιδέες και αποσυρθείτε για να σκεφτείτε. Και την επόμενη φορά που θα μπείτε στον πειρασμό να χτυπήσετε τον συναγερμό, θυμηθείτε αυτό το επεισόδιο.

Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη περνά στους Διδύμους και στον δεύτερο οίκο σας. Στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα ή σε θέματα ασφάλειας. Μήπως έχετε αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς; Υπάρχει κάποια κατάσταση που πρέπει να συζητήσετε με τον συγκάτοικο, σύντροφο ή συγγενή σας; Δεν θέλετε να ξαναπληρώσετε τον λογαριασμό του τάδε ατόμου; Την Κυριακή, η Σελήνη συγκρούεται με τον Δία. Αυτό μπορεί να εμπνεύσει έναν εμπνευσμένο τρόπο για να το αντιμετωπίσετε.

 Δίδυμοι

Πριν βιαστείτε να μπείτε σε ρόλο πολεμιστή το σαββατοκύριακο για να κάνετε όλες τις δουλειές σας, σταματήστε με σκοπό! Ακόμα κι αν το ψυγείο σας είναι άδειο ή δεν έχετε τίποτα καθαρό να φορέσετε, φτιάξτε λίγο καφέ ή τσάι, βάλτε μια λίστα αναπαραγωγής να παίζει και ξεκινήστε χαλαρά την ημέρα σας. Η Σελήνη παραμένει στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης και σας προτρέπει να την ακολουθήσετε. Λειτουργείτε με τον πιο αργό ρυθμό που μπορείτε να καταφέρετε. Δεν έχετε διάβασμα ή τηλεόραση να δείτε;

Θα έχετε πολλή κινητική ενέργεια να κάψετε το βράδυ του Σαββάτου, μόλις η Σελήνη περάσει στους Διδύμους για το υπόλοιπο του σαββατοκύριακου. Την Κυριακή, μπορεί να νιώθετε ότι πνίγεστε από μια φιλία ή ερωτική σχέση. Αυτό γιατί η Σελήνη συγκρούεται με τον Δία. Δώστε στον εαυτό σας την έγκριση να χαλαρώσει τα λουριά και να περιπλανηθεί όσο θέλει!

Καρκίνος

Θα είστε στο κοινωνικό στοιχείο σας το Σάββατο, όταν η πνευματική Σελήνη στον Ταύρο περνά από τον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας. Ποιος θέλει να σας ακολουθήσει για γιόγκα, μετά για μπραντς και περίπατο μέχρι το απόγευμα; (Οι Καρκίνοι σηκώνουν το χέρι.) Ή ίσως το σαββατοκύριακό σας να περιλαμβάνει ψώνια για βίντατζ ρούχα ή μια βόλτα στην παραλία.

Απλώς μην κάνετε δεσμευτικά σχέδια για το απόγευμα. Η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και στον δωδέκατο Οίκο σας της χαλάρωσης, της φαντασίας και της απόδρασης. Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε σχέδια, κρατήστε τα χαλαρά. Η ενέργεια της Κυριακής είναι παρόμοια. Θα είστε πιο χαρούμενοι με ανοιχτό πρόγραμμα και ντεπόζιτο γεμάτο!

Λέων

Μπορεί να θέλετε να πατήσετε παύση πριν ξεκινήσετε το σαββατοκύριακό σας, Λέοντες. Θα αξίζει όμως η θυσία σας. Με την συντονισμένη Σελήνη στη γωνιά της καριέρα σας, η έμπνευση για κάτι που δεν ολοκληρώσατε την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να χτυπήσει. Ή μπορεί να δουλέψετε επιτέλους πάνω στη δική σας μάρκα! Αφιερώστε χρόνο σε αυτές τις μικρές, υποστηρικτικές λεπτομέρειες που ποτέ δεν έχετε χρόνο να φροντίσετε μέσα στην εβδομάδα.

Ανανεώστε, ας πούμε, το Instagram και το Facebook σας. Όταν φτάσετε σε ένα καλό σημείο, χαρίστε κάτι στον εαυτό σας. Όπως ένα γεύμα με φίλους ή μερικά ψώνια. Αργότερα μέσα στην ημέρα και την Κυριακή, η Σελήνη περνά στους Διδύμους και στον ενδέκατο Οίκο σας της κοινωνικής δραστηριότητας. Εκεί θα βρεθεί σε μια δυναμική αντίθεση με τον Δία. Περάστε καλά για χάρη της διασκέδασης και αν κάποιος κάνει μια ξεκάθαρη κίνηση, απολαύστε τις σπίθες της έλξης!

Παρθένος

Προσπαθήστε να μην χαθείτε το Σάββατο, Παρθένοι, αν και να το θέλετε, μπορεί να αποδειχθεί αδύνατη αποστολή. Ενώ η Σελήνη πυροδοτεί τον ένατο Οίκο σας των παγκόσμιων περιπετειών, ποιος ξέρει πού θα βρεθείτε! Αν είχατε χρόνο και χρήμα, θα κοιτούσατε πτήσεις για Ταϊλάνδη. Αν θα πρέπει να ικανοποιήσετε τη δίψα σας με ένα τοπικό φεστιβάλ μουσικής ή ένα πολιτιστικό παζάρι κάποιου κοντά, τίποτα κακό και μ’ αυτό. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ενδιαφέρονται πρόσωπα, ειδικά αν είστε ελεύθεροι.

Η ενέργεια της ημέρας ζητά αποπλάνηση και έκφραση! Αργότερα, η Σελήνη περνά στους Διδύμους και στον δέκατο Οίκο σας της εξουσία και της επιρροής. Ποιον μπορείτε να πάρετε για να βρείτε εισιτήρια για ένα σόου ή για τραπέζι σε ένα νέο εστιατόριο; Την Κυριακή, καθώς η Σελήνη ταρακουνάτε από τον πολυμήχανο Δία, μπορεί να σας έρθει η φώτιση για το επαγγελματικό μονοπάτι σας. Μπορεί να βρεθείτε να σκέφτεστε κάτι πολύ διαφορετικό!

Ζυγός

Το Σάββατο ξημερώνει με μια συναισθηματική Σελήνη στον όγδοο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων, της αποπλάνησης και του μετασχηματισμού. Αν δεν ξυπνήσετε μόνοι, αυτό είναι υπέροχο πρωινό για να ενώσετε τις ψυχές σας είτε σε σωματικό είτε σε πνευματικό επίπεδο. Ή και στα δύο!

Αν είστε μόνοι, μπορεί να διαβάσετε για κάτι μυστικιστικό ή μεταφυσικό ή ίσως να τραβήξετε μερικές κάρτες για γνώση. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και στον διερευνητικό ένατο Οίκο σας για το υπόλοιπο του σαββατοκύριακου.

Η καλή διάθεση θα επιστρέψει. Τι να κάνετε για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για κάτι περιπετειώδες; Μπορείτε να φύγετε αυθόρμητα για μια μονοήμερη με έναν φίλο ή ταίρι; Μην το πολυσκέφτεστε, απλά κάντε το.

Την Κυριακή, όταν η Σελήνη μπει στον πειρασμό από τον εμμονικό με τα ταξίδια Δία, μπορεί να μετατρέψετε την εκδρομή σε τουρ μυστηρίου. Ειδοποιήστε τους πελάτες ή τους προϊστάμενους σας ότι θα τους δείτε την Τρίτη.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων νωρίς το Σάββατο, μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα κοντά στο ταίρι σας ή, αν είστε ελεύθεροι, να λαχταράτε να γνωρίσετε κάποιον. Ενώ θα έχετε πολλές προσφορές, κρατήστε λίγο τετ-α-τετ χρόνο για τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Μην κάνετε πολλά ταυτόχρονα ή στριμώξετε τους πάντες γύρω από ένα τραπέζι.

Αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στους Διδύμους και στον όγδοο Οίκο σας της ένωσης ψυχών, η διάθεσή σας μπορεί να αλλάξει. Καθαρίστε το πρόγραμμά σας και σχεδιάστε μια ιδιωτική βραδιά στο σπίτι ή τουλάχιστον μακριά από τα πλήθη. Την Κυριακή, η Σελήνη συγκρούεται με τον αντιδραστικό Δία, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει μερικές δυνατές (και υπερβολικές) αντιδράσεις. Πριν αποδώσετε κατηγορίες ή ανοίξετε τις βρύσες, μάθετε τα γεγονότα. Αυτό που σας ενοχλεί τόσο, μπορεί να μην είναι τίποτα!

Τοξότης

Καβαλήστε το πρωινό κύμα δύναμης της θέλησης! Η κινητήρια Σελήνη στον Ταύρο πυροδοτεί τον έκτο Οίκο σας της ευεξίας και της φροντίδας για το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου. Δεν χρειάζεται να επανεφεύρετε τον τροχό για να κάνετε μερικά πράγματα που ξέρετε ότι θα βελτιώσουν το σώμα, το μυαλό και τη ψυχή σας. Μπορείτε να περάσετε από μια τάξη πιλάτες ή ποδηλάτου και έπειτα να ανταμείψετε τον εαυτό σας με οργανικό, χορτοφαγικό γεύμα με έναν φίλο σας; Κάντε την άσκηση σας νωρίς, γιατί αργότερα η Σελήνη περνά στους Διδύμους και στον οίκο των σχέσεων σας για το υπόλοιπο του σαββατοκύριακου.

Ένας καλός φίλος μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό με μια πρόσκληση που είναι πολύ καλή για να την αρνηθείτε (και γιατί να το κάνετε άλλωστε;). Έχετε κατά νου ότι μπορείτε να περάσετε καλά χωρίς να ανατρέψετε τις προσωπικές δεσμεύσεις για την υγεία σας. Το υπόλοιπο του σαββατοκύριακου μπορεί να φέρει μερικές περιπετειώδεις ανατροπές, καθώς ο κυβερνήτης σας, Δίας, βρίσκεται σε μια δυναμική αντίθεση με τη Σελήνη. Στρέψτε το σενάριο προς την κατεύθυνση που θέλετε. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα γίνεται εσείς ο αποπλανητής ή θα καλέσετε το ταίρι σας να γίνει λίγο πιο ζωηρό.

 Αιγόκερως

Αν ελπίζετε να περάσετε ήσυχα την αρχή του σαββατοκύριακου σας, αλλάξτε τις προσδοκίες σας, Αιγόκεροι. Με τη Σελήνη στον Ταύρο να ανεβάζει τον ενθουσιασμό και την ερωτική ενέργεια, αλλά και τους θεατρινισμούς, στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, τα πράγματα δεν θα είναι βαρετά. Αλλά μην μπερδέψετε τη ψυχή του πάρτι με τη ντράμα κουίν. Όλοι περνάνε κάτι, μην παρακρατάτε το μικρόφωνο με τις λεπτομέρειες της δικής σας ζωής.

Αν κάποιος κάνει ή πει κάτι που δεν σας αρέσει, αντί να το γυρίσετε σε δράμα του Χόλυγουντ, πάρτε τους στην άκρη και λύστε το ιδιωτικά. Και έπειτα: πίσω στη γιορτή! Αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στους εγκεφαλικούς Διδύμους, θα επικρατήσει η ψυχραιμία. Βρείτε το κέντρο σας με ένα μάθημα γιόγκα και οργανώστε μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι κάποιου. Την Κυριακή, φροντίστε μερικές δουλειές και αν μετά έχετε χρόνο, δείτε εάν μπορείτε να κλείσετε ένα μασάζ. Γιατί το αξίζετε!

 Υδροχόο

Πριν σας ξεφύγει το σαββατοκύριακο, απολαύστε ένα χαλαρό και αργό πρωινό Σαββάτου. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Φτιάξτε τσάι και πάρτε τηλέφωνο τον αγαπημένο σας συγγενή ή παλιό φίλο. Αργότερα, η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και στον πέμπτο γιορτινό οίκο σας για το υπόλοιπο του σαββατοκύριακου. Ντυθείτε καλά, μαζέψτε τους φίλους σας και βγείτε στην πιο κοινωνική σκηνή.

Οι ελεύθεροι Υδροχόοι θα έχουν έντονη διάθεση για φλερτ! Είναι εξίσου θετική ώρα και για τα ζευγάρια. Μπορεί να προτιμήσετε να αποφύγετε τα πλήθη και να μείνετε στην παθιασμένη μοναξιά σας. Μπορείτε να επανασυνδεθείτε με την παρέα σας την Κυριακή, όταν η Σελήνη ταρακουνιέται από τον περιπετειώδη Δία. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να βρείτε μόλις ξυπνήσετε, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για όλα.

Ιχθύες

Νωρίς το Σάββατο, όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο! Η Σελήνη βρίσκεται στον χαλαρό Ταύρο και στον κοινοτικό τρίτο οίκο σας. Καλέστε μερικές νέες γνωριμίες να βγουν μαζί με την παρέα σας. Μπορεί να έχουν μερικές διασκεδαστικές ιδέες να προτείνουν! Αργότερα, μπορείτε να μείνετε με έναν ή δύο φίλους και να κάνετε λιγότερο δημοφιλείς δραστηριότητες, όπως να δείτε ένα σοβαρό ντοκιμαντέρ ή μια διάλεξη. Πιο αργά το Σάββατο, η Σελήνη περνά στους Διδύμους και στη γωνιά του σπιτιού σας.

Θα έχετε διάθεση για να παραγγείλετε στο σπίτι και να δείτε ταινία με μια μικρή, οικεία παρέα. Αν τους καλέσετε σπίτι σας, βγάλτε τα επιτραπέζια από την ντουλάπα και χωριστείτε σε ομάδες ή μοιράστε τα εργαλεία και ετοιμάστε όλοι μαζί φαγητό. Την Κυριακή, η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον τολμηρό Δία και θα σας φέρει τη διάθεση να κάνετε μια ριζοσπαστική αναδιαμόρφωση. Θα βοηθήσει την ενέργεια να κυκλοφορήσει η ανακατάταξη των επίπλων σας. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για μια σύντομη διέλευση, σκεφτείτε για λίγο πριν κατεδαφίσετε τοίχους.