Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

 Κριός 

Η Νέα Σελήνη το σαββατοκύριακο στον Σκορπιό, προσγειώνεται στον ερωτικό όγδοο οίκο σας και προκαλεί το σαγηνευτικό σας πνεύμα. Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση ή σε ένα πιο περίπλοκο σενάριο, όλα θα γίνουν πιο παθιασμένα στο εξής. Με λίγη προσπάθεια, οι Κριοί που είναι μόνοι θα γνωρίσουν ένα αξιόλογο ταίρι ή έναν πολύτιμο επαγγελματικό συνεργάτη. Αυτή η σχέση δεν χρειάζεται να διαρκέσει για πάντα, για να αλλάξει τη ζωή σας με θετικό τρόπο. Οι ζευγαρωμένοι Κριοί μπορούν να εμβαθύνουν τον δεσμό τους, με περισσότερες ιδιωτικές και ερωτικές στιγμές. Εάν είστε έτοιμοι να εξελίξετε τη σχέση σας, κάντε τη συζήτηση αυτό το σαββατοκύριακο!

Βρίσκεστε σε δίλλημα; Την Κυριακή, η Αφροδίτη στον Ζυγό και τον οίκο σας των σχέσεων συναντά τον σκιώδη Πλούτωνα. Εάν σκέφτεστε να πάτε μια συνεργασία στο επόμενο επίπεδο, θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν πρώτα. Αυτά μπορεί να είναι από τη διευθέτηση μιας παλιάς διαφωνίας έως κάτι πιο σοβαρό… Όπως η επίλυση ζητημάτων από την παιδική ηλικία, που εξακολουθούν να επηρεάζουν τις αλληλεπιδράσεις σας. Αξίζει να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια σε αυτή τη θεραπεία. Θα αισθανθείτε ελαφρύτεροι μόλις αποβάλετε αυτό το συναισθηματικό φορτίο.

Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο θα αποτελέσει μια νέα αυγή για τους Ταύρους, όσον αφορά τον ρομαντικό τομέα. Η μοναδική Νέα Σελήνη στο Σκορπιό για το 2020, πυροδοτεί τον έβδομο οίκο σας των συνεργασιών και ανοίγει ένα συναρπαστικό και υπέροχο εξάμηνο. Επειδή τα νέα φεγγάρια φέρνουν νέα ξεκινήματα, είναι εξαιρετική ευκαιρία για να αρχίσετε κάτι ή να οδηγήσετε μια την υπάρχουσα σύμπραξη σε βαθύτερα εδάφη. Οι σχέσεις απαιτούν προσοχή και φροντίδα για να παραμείνουν δυνατές. Δεν θα έχετε άλλη τόσο ιδανική ευκαιρία την επόμενη χρονιά, Ταύροι – γι’ αυτό να είστε τολμηροί!

Η Κυριακή είναι η ιδανική μέρα για να μπείτε σε σωστό δρόμο, αν είστε οι ίδιοι εχθροί της υγείας σας: Η Αφροδίτη στον οίκο σας της ευεξίας, σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον μετασχηματιστή Πλούτωνα. Ίσως νιώσετε μια έλξη προς τους πειρασμούς και τις κακές συνήθειες. Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας κυβερνά το ασυνείδητο, δεν αφορά τόσο αυτά που τρώτε όσο αυτά που “σας τρώνε”. Διερευνήστε τα και φτάστε στη συναισθηματική ή ψυχολογική ρίζα, οποιουδήποτε μοτίβου με το οποίο σαμποτάρετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Η αντιμετώπιση των φόβων σας, είναι το πρώτο βήμα για την πραγματική θεραπεία!

Δίδυμοι

Φορέστε τα αθλητικά σας και ξεκινήστε τη διαδρομή ευεξίας! Αυτό το σαββατοκύριακο, η μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Σκορπιό, ενισχύει τον έκτο οίκο σας της υγείας και παρακινεί σε άσκηση. Βρείτε εφαρμογές γυμναστικής, δοκιμάστε ένα διαδικτυακό μάθημα ή ό,τι σας ενεργοποιεί. Ρίξτε μια ματιά στις διατροφικές σας συνήθειες: Ποιες μικρές προσαρμογές μπορείτε να κάνετε, που δεν θα νιώθετε στερημένοι ενώ θα ενισχύσετε τη δύναμη και την ενέργειά σας;

Η Αφροδίτη στον παιχνιδιάρικο πέμπτο οίκο σας, τονώσει τη διάθεση διασκέδασης την Κυριακή. Αλλά μια μπερδεμένη γωνία της με τον σκιερό Πλούτωνα στον όγδοο οίκο σας της οικειότητας, ίσως απαιτήσει να περάσετε περισσότερο χρόνο με έναν φίλο ή ρομαντικό σύντροφο. Ίσως έχετε να ξεκαθαρίσετε ένα άλυτο ζήτημα – ή ο σύντροφός σας να δείξει περισσότερη εμπιστοσύνη σ’ εσάς. Μην επηρεάζεστε από τις εναλλαγές διάθεσης κάποιου. Αλλά αν έχετε παραμελήσει τα πιο κοντινά σας άτομα, αφιερώστε τους ποιοτικό χρόνο.

Καρκίνος

Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό για το 2020, πυροδοτεί τον πέμπτο οίκο σας του πάθους και της δημιουργικότητας το σαββατοκύριακο: Ανοίγει ένα συναρπαστικό εξάμηνο κεφάλαιο, στο βιβλίο σας της αγάπης. Εάν είστε μόνοι και λαχταράτε μια ρομαντική αναγέννηση, δώστε μια ευκαιρία σε μια νέα εφαρμογή γνωριμιών ή ζητήστε από φίλους να σας κάνουν κάποιες συστάσεις. Θέλετε να ανανεώσετε τη σχέση σας; Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Βρεθείτε με ένα φιλικό ζευγάρι ή κανονίστε μια σέξι βραδιά υπό το φως των κεριών για τους δυο σας!

Την Κυριακή, η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού συναντά τον ορμητικό Πλούτωνα: Μπορεί να νιώσετε θυμό ή πίεση με έναν συγγενή ή φίλο. Το ζήτημά σας ίσως φαίνεται μικρό, αλλά αν πάτε βαθύτερα θα φτάσετε στην καρδιά αυτού που σας ενοχλεί πραγματικά. Μην παρασυρθείτε σε έναν υποτιμητικό καυγά ή να γίνετε επιθετικοί. Επιλύστε το πρόβλημα μια και καλή, για να μπορέσετε να το αφήσετε πίσω σας δια παντός.

Λέων

Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό της φετινής χρονιάς, φωλιάζει στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού αυτό το σαββατοκύριακο – και φέρνει ζητήματα της οικογένειας στο προσκήνιο. Χρειάζεστε έναν νέο συγκάτοικο, θέλετε να μετακομίσετε ή εύχεστε να τα πηγαίνατε καλύτερα με έναν συγγενή; Για τους επόμενους έξι μήνες, αυτή η σεληνιακή ανύψωση θα βοηθήσει να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας. Δεδομένου ότι αυτές οι ακτίνες της Σελήνης ενεργοποιούν τον θηλυκό τέταρτο οίκο σας, μείνετε σε εγρήγορση! Ίσως συναντήσετε μια ισχυρή γυναίκα, που θα σας ανοίξει πόρτες και θα σας παρουσιάσει νέες ευκαιρίες!

Την Κυριακή, η ευχάριστη Αφροδίτη στο Ζυγό και τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, συναντά τον Πλούτωνα. Θα μπείτε στον πειρασμό να ασχοληθείτε με κουτσομπολιά, ειδικά αν ακούσετε κάτι πολύ σκανδαλώδες για να το κρατήσετε για τον εαυτό σας. Αλλά το να μιλάτε για ανθρώπους πίσω από την πλάτη τους, φέρνει κακό κάρμα… Και σίγουρα αμαυρωμένη φήμη! Αντί να πείτε όσα ακούτε, αναρωτηθείτε γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να αποκαλύψετε τα μυστικά κάποιου. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να αναπτύξετε σχέσεις, χωρίς να υπονομεύσετε κανέναν!

Παρθένος

Το σαββατοκύριακο έρχεται η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, που φέρνει ανανέωση στον τρίτο οίκο σας της κοινότητας. Αναζητάτε νέες συγκινήσεις; Μην πάτε μακριά, αρκεί να βρεθείτε στο κέντρο της πόλης σας. Στους επόμενους έξι μήνες θα ανακαλύψετε διασκεδαστικές και δημιουργικές δράσεις στην περιοχή σας, ακόμη και αν συνδεθείτε μέσω διαδικτύου. Εάν ψάχνετε έναν αξιόλογο σκοπό για να συμβάλετε, μιλήστε με ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων και μάθετε εκ των έσω όσα συμβαίνουν!

Την Κυριακή, η Αφροδίτη στον πρακτικό δεύτερο οίκο σας σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον παρορμητικό Πλούτωνα. Ίσως επαναστατήσετε ενάντια στην υπερβολικά οργανωμένη ζωή σας. Ένας φίλος μπορεί να ζητήσει μια χάρη της τελευταίας στιγμής, που θα απαιτήσει πολύ από το χρόνο σας. Είτε να μπείτε στον πειρασμό να διαχειριστείτε μια αγχωτική μέρα κάνοντας αγορές. Καμία άμεση ικανοποίηση δεν αξίζει να εκτροχιάσετε την πρόοδό σας, Παρθένοι… Αλλά αυτή η μικρή κρίση, μπορεί να είναι ένδειξη πως χρειάζεστε διαφορετική ισορροπία. Σκεφτείτε τα πράγματα με περισσότερη μετριοπάθεια, ώστε να συνδυάσετε τη δουλειά με τη διασκέδαση.

Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ενισχύει τον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών. Εάν χρειάζεστε αλλαγές, οι ακτίνες αυτού του φεγγαριού θα σας βάλουν σε ένα εξάμηνο πρόγραμμα οικονομικής ανάκαμψης. Δεδομένου ότι τα χρήματα δεν πέφτουν από τον ουρανό, στήστε ένα ρεαλιστικό σχέδιο για να τα κερδίσετε. Βελτιώστε το βιογραφικό και τα διαδικτυακά σας προφίλ, επικοινωνήστε με ανθρώπους που έχουν επιρροή στον κλάδο σας. Μια ειλικρινής ανταλλαγή email, ίσως την επόμενη εβδομάδα να σας ανοίξει την πόρτα σε νέες ευκαιρίες!

Την Κυριακή, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δημιουργεί γωνία με τον Πλούτωνα: Ίσως δείξετε μια πεισματική και επαναστατική στάση προς τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Μήπως χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε μια άλυτη δυσαρέσκεια ή τον θυμό σας; Εσείς απεχθάνεστε τις αντιπαραθέσεις, στα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα αρέσει αυτή η εριστική στάση: Άρα αντιμετωπίστε την κατάσταση διπλωματικά και άμεσα, έτοιμοι να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας σε τυχόν συγκρούσεις!

Σκορπιός

Το σαββατοκύριακο έρχεται η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, κάτι σαν ένα δώρο από τους ουρανούς! Είναι εξαιρετική στιγμή για να φυτέψετε νέους σπόρους, με την υπόσχεση αυτού του φεγγαριού: Αν τους φροντίσετε κατάλληλα, θα μεγαλώσουν και θα είναι έτοιμοι για συγκομιδή έως την αντίστοιχη Πανσέληνο στο ζώδιό σας σε έξι μήνες. Δημιουργήστε προϋποθέσεις για την εξέλιξή σας, με καλύτερη επένδυση για την προσωπική σας ανάπτυξη!

Δεν βλέπετε θετικά ανθρώπους που εισβάλλουν στο χώρο σας ή παίρνουν τα εύσημα για τις δικές σας ιδέες, Σκορπιοί. Η Αφροδίτη στον οίκο σας των κρυφών σχεδίων, δημιουργεί μια δύσκολη γωνία με τον Πλούτωνα την Κυριακή: Θα είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας από κάθε απειλή. Ίσως προκύψει σύγκρουση με έναν συνάδελφο, φίλο ή αδελφό – και ο μόνος τρόπος να τη χειριστείτε είναι να φτάσετε στη ρίζα της. Μπορεί η αντίληψή σας να είναι λανθασμένη – αλλά αν δεν είναι, θα χρειαστεί να αντιμετωπίστε το πρόβλημα.

Τοξότης

Ίσως χρειαστείτε ένα διάλειμμα από τη δράση αυτό το σαββατοκύριακο: Η φετινή Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, προσγειώνεται στον δωδέκατο οίκο σας της ανάπαυσης και ίασης. Καλύτερα να μειώσετε ρυθμούς και να δώσετε ενέργεια σε ένα προσωπικό πάθος, είτε να χαλαρώσετε με ένα βιβλίο ή την αγαπημένη σας σειρά. Υπάρχει κάτι ή κάποιος, από τον οποίο θέλετε να απελευθερωθείτε; Χαρτογραφήστε τη στρατηγική εξόδου σας και απομακρυνθείτε αργά!

Με τη δημιουργική Αφροδίτη στον Κριό και τον ενδέκατο οίκο σας του ελεύθερου πνεύματος την Κυριακή, θα είστε γεμάτοι μεγάλες ιδέες. Αλλά μια τεταμένη γωνία της με τον Πλούτωνα στον σταθερό δεύτερο οίκο σας, απαιτεί έναν έλεγχο της πραγματικότητας. Το θέμα δεν είναι να μην κάνετε μεγάλα όνειρα, Τοξότες… Τα ταξίδια, οι επιχειρηματικές ιδέες και τα οράματα είναι όλα εφικτά, αρκεί να έχετε ένα σωστό σχέδιο. Αντί να πέφτετε με τα μούτρα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να το σκεφτείτε από κάθε δυνατή πλευρά!

Αιγόκερως

Το σαββατοκύριακο έρχεται η μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Σκορπιό και τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικότητας. Επιθυμείτε να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες; Ξεκινήστε να κοιτάζετε γύρω σας υπό αυτή τη σεληνιακή ανύψωση, θα βρείτε πολλά συγγενικά πνεύματα και πιθανούς συνεργάτες. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, άρα μπορεί να ανακαλύψετε την νέα ομάδα σας στο διαδίκτυο. Ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με μια πιθανή ψηφιακή επιχείρηση, την ανάπτυξη μιας νέας εφαρμογής ή εφεύρεσης. Η εκμάθηση νέου λογισμικού μπορεί να αυξήσει τα κέρδη σας τους επόμενους έξι μήνες!

Την Κυριακή, ένα καυστικό σχόλιο μπορεί να σας φανεί σαν χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Και εξαιτίας μιας μπερδεμένης γωνίας της διπλωματικής Αφροδίτης με τον εκδικητικό Πλούτωνα, θα παλέψετε για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αν κάποιος προσπαθήσει να σας υποδείξει συγκαταβατικές προτάσεις σταδιοδρομίας, θα σας θίξει… Αλλά προσπαθήστε να παραμερίσετε τον εγωισμό και να ακούσετε τι σας λέει: Μπορεί να χάσετε πολύτιμες συμβουλές, αν δεν έχετε ανοιχτό μυαλό!

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη το σαββατοκύριακο στον Σκορπιό, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σας μέσα από τον δέκατο οίκο σας των φιλοδοξιών! Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας, γιατί θα είστε σε φάση υλοποίησής τους μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Σκορπιό σε έξι μήνες. Τι επιθυμεί περισσότερο η καρδιά σας; Μια προαγωγή με σχετική αύξηση μισθού ή περισσότερα επαγγελματικά ταξίδια; Όποιο και αν είναι το όνειρό σας, φέρτε το σε ξεκάθαρη εστίαση!

Την Κυριακή, η αναζωογονητική Αφροδίτη στον Ζυγό και τον ένατο οίκο σας της ενδοσκόπησης, συναντά τον έντονο Πλούτωνα στον δωδέκατο οίκο σας της επούλωσης. Η επιθυμία να φύγετε από μια δυσάρεστη κατάσταση θα σας κατακλύσει. Μπορεί να αναρωτηθείτε τι άλλο υπάρχει εκεί έξω ή τι είναι αυτό που σας λείπει: Ο διαισθητικός Πλούτωνας σας αναγκάζει να εξετάσετε τα πραγματικά ζητήματα, διερευνώντας στην ψυχή σας. Από τι προσπαθείτε να ξεφύγετε πραγματικά, Υδροχόοι; Βρείτε το, για να προχωρήσετε παρακάτω!

Ιχθύες

Η μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Σκορπιό, ενισχύει τον κοσμικό ένατο οίκο σας αυτό το σαββατοκύριακο: Θα είναι ακαταμάχητη η επιθυμία σας για περιπλάνηση! Εάν δεν έχετε καμία περιπέτεια στα σχέδιά σας, ξεκλέψτε χρόνο για να διερευνήσετε μερικές ιδέες. Ρωτήστε τους φίλους σας για προτάσεις, ψάξτε στις προσωπικές σας επαφές ποιος θα σας φιλοξενούσε για μια εβδομάδα τον χειμώνα!

Όσοι σας γνωρίζουν, σας συμπαθούν αμέσως αλλά δεν είναι εύκολο να μπουν στον εσωτερικό κύκλο σας, Ιχθύες. Η συναρπαστική Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας της οικειότητας, συναντά τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα την Κυριακή: Δεν πρόκειται να ανοιχτείτε σε κανέναν που δεν εμπιστεύεστε πλήρως! Αν είστε στην αρχή μιας νέας φιλίας ή ενός ρομαντικού ενδιαφέροντος, θα αναρωτιέστε αν αξίζει τη συναισθηματική αφοσίωση. Ίσως και να σκέφτεστε αν μια οικονομική επένδυσή σας αποδίδει. Φτάστε στη ρίζα του δισταγμού και αντιμετωπίστε τα ζητήματα εμπιστοσύνης σας. Ακόμα κι αν είναι μια αργή διαδικασία, αξίζει τον κόπο!