Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός

Καλώς ήλθατε στο επίκεντρο της αποπλάνησης! Το Σάββατο, μια ισχυρή συνάντηση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, σας κάνει απλά ακαταμάχητους. Αλλά προσέξτε πού ρίχνετε τα βέλη σας: Όλη αυτή η προσοχή που δέχεστε μπορεί να είναι υπέροχη… Αλλά η ανύψωσή σας θα εξαντληθεί γρήγορα, εάν επικεντρωθείτε σε έναν θαυμαστή που δεν συνδέεται μαζί σας πραγματικά. Φυλάξτε την ενέργειά σας για κάποιον με τον οποίο υπάρχει πραγματική σπίθα. Έτσι αυτή η ευθυγράμμιση θα κάνει τη σύνδεσή σας βαθύτερη. Θα αρχίσετε εύκολα μια συζήτηση που θα κρατήσει μέχρι το πρωί!

Μείνετε συγκεντρωμένοι στην αποστολή σας την Κυριακή – και θα επιτύχετε τον στόχο σας πιο γρήγορα από όσο περιμένατε! Ο αποφασιστικός Κρόνος ρίχνει μια υποστηρικτική ακτίνα στον δημιουργικό Ήλιο στη ζώνη σας της συνεργασίας. Ακόμα κι αν θυσιάσετε προσωπικό χρόνο, όταν θα έχετε επιτέλους το έργο σας ολοκληρωμένο θα δείτε ότι άξιζε. Κάντε σαφή στους άλλους τα όριά σας, μείνετε στις απόψεις σας. Να ανταμείψετε την υπομονή κάποιου δικού σας ανθρώπου μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή σας, περνώντας μαζί του ποιοτικό χρόνο.

Ταύρος

Οι σχέσεις λειτουργούν όπως καθετί ζωντανό: Χρειάζονται φροντίδα αλλιώς θα ατονήσουν και θα μαραθούν. Το Σάββατο πρέπει να βάλετε όλη σας την στοργή, σε μια σχέση που αντιμετωπίζει δυσκολίες. Πάρτε την πρωτοβουλία και ωθήστε τα πράγματα με μια χειρονομία αγάπης. Και φροντίστε να ζητήσετε ό,τι ακριβώς θέλετε από το άλλο άτομο, αντί να ελπίζετε ότι θα διαβάσει το μυαλό σας. Κάτι που είναι προφανές για εσάς, πιθανώς δεν είναι για τους άλλους. Μιλήστε!

Την Κυριακή μπορείτε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς μια λαμπρή κατεύθυνση: Το ευνοεί η παρακινητική ένωση του πειθαρχημένου Κρόνου και του Ήλιου, στη ζώνη σας της ευημερίας. Αυτός ο δυναμικός συνδυασμός θα σας κάνει να νιώσετε έτοιμοι για δράση, είτε για τζόκινγκ στο πάρκο είτε για να γυμναστείτε στο σπίτι. Θέλετε να φάτε πιο υγιεινά; Ο προγραμματισμός γευμάτων θα βοηθήσει να παραμείνετε σε καλό δρόμο. Στήστε ένα μενού για την επόμενη εβδομάδα και εφοδιάστε το ψυγείο σας με φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής συναντιούνται στη ζώνη σας της ευεξίας το Σάββατο: Σας εμπνέουν να κάνετε μερικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, για την προσωπική σας φροντίδα. Αποφύγετε τη νοοτροπία της στέρησης, επικεντρωθείτε στην αντικατάσταση αντί να κόψετε τελείως κάποια πράγματα. Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές σας, Δίδυμοι. Αντί να ξυπνήσετε με έναν εσπρέσο και κρουασάν, δοκιμάστε το πράσινο τσάι και γιαούρτι με φρούτα. Θα αποφύγετε το αίσθημα του φουσκώματος και θα αποκτήσετε άφθονη ενέργεια, για να κινητοποιηθείτε όλες τις ημέρες που απομένουν για το 2020!

Μην αυτοσχεδιάσετε αυτή την Κυριακή, Δίδυμοι. Μια ανατρεπτική γωνία μεταξύ του δραστήριου Ήλιου και του επιφυλακτικού Κρόνου, αναβοσβήνει προειδοποιητικά φώτα για επιβράδυνση της πορείας σας! Ελέγξτε ξανά το σχέδιό σας, ζητήστε και τη γνώμη ενός τρίτου για να βεβαιωθείτε ότι δεν παραβλέψατε κάτι προφανές. Αν περιμένετε την καλή σας τύχη να σας σώσει, μπορεί να απογοητευθείτε. Καλύτερα αφιερώστε χρόνο για την παρουσίαση του έργου σας. Και αν δεν θα είστε προετοιμασμένοι στην ώρα σας, αναβάλλετέ το και προγραμματίστε το ξανά!

Καρκίνος

Βγείτε στο προσκήνιο το Σάββατο: Η Σελήνη και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται, στον πέμπτο οίκο σας της φήμης και του ρομαντισμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει πρόβες, αν πρόκειται να πουλήσετε ένα προϊόν ή να πείσετε τον σύντροφό σας για μια εκδρομή. Με τον Ερμή ανάδρομο, κινητοποιηθείτε και δώστε βάση στα πλεονεκτήματα για αυτούς, όχι τόσο για εσάς!

Το να θέσετε όρια θα είναι το μυστικό σας όπλο, για βγείτε αλώβητοι την Κυριακή! Ένα κοντινό σας άτομο μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι θα καταπατήσει τον προσωπικό σας χώρο, οπότε μην το επιτρέψετε. Όποτε κάποιος απαιτεί περισσότερο από το χρόνο σας ή ασχολείται με προσωπικές σας υποθέσεις, πρέπει ευγενικά αλλά σταθερά να ενημερώνετε ότι σας ενοχλεί. Και να θυμάστε ότι οι υγιείς σχέσεις ευδοκιμούν με λίγη απόσταση!

Λέων

Η συνάντηση Σελήνης – Ερμή το Σάββατο, σας καθιστά «φύλακα άγγελο» για μια γυναίκα του φιλικού ή οικογενειακού κύκλου σας. Ακούστε τη διαίσθησή σας και επικοινωνήστε μαζί της, για να αλλάξετε τη μέρα της προς το καλύτερο. Αν και δεν είναι δική σας δουλειά να “σώσετε” κανέναν, το να βεβαιωθείτε ότι όλα πάνε καλά και να ακούσετε με συμπόνια όσα έχει να πει, μπορεί να τονώσει τη διάθεσή του. Βάλτε τον καλύτερό σας εαυτό και χρησιμοποιήσετε τις «σωστές» λέξεις, για μια ουσιαστική συνομιλία. Και αν δώσετε υποσχέσεις, να είστε έτοιμοι να τις υποστηρίξετε με πράξεις!

Ένα τεταμένο τετράγωνο αναμένεται την Κυριακή, ανάμεσα στον Ήλιο στη γωνιά σας της επικοινωνίας και τον Κρόνο στη ζώνη σας της δουλειάς: Πρέπει να κάνετε πράξη τα λόγια σας. Ό,τι πείτε φροντίστε να το εννοείτε, επειδή κάποιος ίσως ενοχληθεί αν δεν το τηρήσετε. Εάν αισθάνεστε πιεσμένοι, δηλώστε ότι θα θέλατε πολύ να το κάνετε αλλά έχετε πολλές ευθύνες αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Ίσως προσπαθήσετε να βάλετε στο πρόγραμμά σας δεκάδες ραντεβού, αποστολές και υποχρεώσεις αυτό το Σάββατο: Αυτό οφείλεται στη συνάντηση της Σελήνης και του ανάδρομου Ερμή. Θέλετε να κάνετε τα πάντα ταυτόχρονα αλλά μην εξαντλείτε τον εαυτό σας, Παρθένοι! Συνδυάστε παρόμοιες εργασίες για να τις ολοκληρώσετε αποτελεσματικά. Αναθέστε και σε κάποιον άλλο καθήκοντα ή μετατρέψτε τις υποχρεώσεις σε κάτι διασκεδαστικό αντί για κουραστικό. Επικοινωνήστε με την παρέα σας καθώς ψωνίζετε ή ανοίγετε ένα μπουκάλι κρασί, μάθετε τα νέα της αδερφής σας καθώς καθαρίζετε το σπίτι!

Ελέγξτε τον εαυτό σας, Παρθένοι: Μήπως αναζητάτε την αποδοχή, αντί να στέκεστε με αυτοπεποίθηση στις περιστάσεις; Είναι εύκολο να πέσετε σε αυτή την παγίδα, ειδικά όταν αγαπάτε και σέβεστε τους φίλους σας. Ωστόσο, υπό το φωτεινό τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή, θα δείτε με διαύγεια τα σημεία όπου μπορεί να υποτιμήσατε τον εαυτό σας… Είτε αλλάξατε για να ταιριάξετε στις αξίες των άλλων. Σταματήστε να ενδιαφέρεστε τόσο για τη γνώμη των άλλων. Κάντε πράγματα για εσάς, όπως να καταγράψετε τις σκέψεις σας ή να κάνετε διαλογισμό, για να έρθετε σε επαφή με τις επιθυμίες σας.

Ζυγός

Συζητήστε τα κοινά οικονομικά σας το Σάββατο, που ο ανάδρομος Ερμής συγκρούεται με τη Σελήνη στον οικονομικό τομέα σας. Ακόμα κι αν δεν είναι η πιο εύκολη συνομιλία, δεν πρέπει να την αποφεύγετε άλλο. Εάν δεν αντιμετωπίσετε τον ελέφαντα στο δωμάτιο, ίσως δημιουργήσει προβλήματα σε μια σημαντική σχέση.

Και η εμπιστοσύνη είναι στο προσκήνιο τώρα. Εξετάστε τον τρόπο που μιλάτε, γιατί τα λόγια σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας. Διαμαρτύρεστε και εστιάζετε στα αρνητικά σημεία ή κάνετε καταφατικές και σίγουρες δηλώσεις; Θα εκπλαγείτε με τη διαφορά που μπορεί να κάνει αυτή η μικρή αλλαγή!

Τα άστρα της Κυριακής σας φέρνουν ένα δυνατό και σαφές μήνυμα, Ζυγοί: Σταματήστε να βάζετε τους άλλους πρώτους, εστιάστε στις δικές σας ανάγκες! Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας σε τεταμένο τετράγωνο με τον Κρόνο των ορίων, ανακατευθύνετε στον εαυτό σας την αγάπη που αφιερώνετε στους άλλους. Μόλις γεμίσετε τις δεξαμενές σας θα επιστρέψετε στον υγιή εαυτό σας. Αλλά μέχρι τότε, θα είστε απλά πιεσμένοι και νευρικοί. Γι’ αυτό υποχωρήστε και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας!

Σκορπιός

Καθώς η Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής ενώνονται στον Σκορπιό το Σάββατο, επανεξετάστε μερικές ιδέες που έχετε αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Μην απορρίπτετε αυτές τις σκέψεις ως “ανέφικτες” και μην τις κρατάτε κρυφές. Παρόλο που ίσως χρειαστεί να διεισδύσετε λίγο πιο βαθιά, αυτή η εκφραστική ένωση μπορεί να βοηθήσει να περιγράψετε τις σκέψεις σας με τρόπο που θα ενθουσιάσει τους ανθρώπους. Έχετε μια μεγάλη πρόταση να κάνετε; Προβάρετε το αίτημά σας με φίλους που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Την Κυριακή, ακόμη και οι πιο εύγλωττοι Σκορπιοί μπορεί να δυσκολευτούν να εκφραστούν με τη συνήθη σαφήνειά τους. Αυτό οφείλεται σε μια γωνία σύγχυσης, ανάμεσα στον Ήλιο στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας και τον επικριτικό Κρόνο. Εκτονώστε οτιδήποτε σας πιέζει να μιλήσετε πριν να είστε έτοιμοι. Και αν κάτι δεν σας είναι σαφές, μην κάνετε υποθέσεις. Μιλήστε και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες.

 Τοξότης

Χαλαρώστε το μυαλό σας, Τοξότες. Η φαντασία σας χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξεδιπλωθεί, καθώς η Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής συναντιούνται στον δημιουργικό και συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας το Σάββατο. Ακούστε μουσική, γράψτε ημερολόγιο ή απλά αφαιρεθείτε στις σκέψεις σας. Όσο λιγότερους κανόνες επιβάλλετε στον εαυτό σας, τόσο περισσότερο η διαίσθησή σας θα παραδώσει εμπνευσμένα μηνύματα χωρίς παρεμβολές. Αναμασάτε συνεχώς ένα προβληματικό ζήτημα; Η εύρεση πρακτικών λύσεων είναι εφικτή, αρκεί να παραμείνετε ανοιχτοί και ευφάνταστοι: Η απάντηση μπορεί να έρθει ακόμα και την ώρα του ντουζ ή στη διάρκεια ενός απογευματινού ύπνου, οπότε μείνετε σε εγρήγορση για τις στιγμές αναλαμπής!

Δώστε προσοχή στο πώς αλληλεπιδράτε την Κυριακή: Το συστήνει ένα φωτεινό τετράγωνο, μεταξύ του Ήλιου στον συνεργατικό σας οίκο και του επικριτικού Κρόνου. Ίσως υπάρχουν ζητήματα αλληλεξάρτησης ή αμοιβαίας ενεργοποίησης και κανένα από αυτά δεν συμβάλλει σε υγιή σύνδεση. Συνειδητοποιήστε πότε δεν είστε αληθινοί προς τον εαυτό σας ή αποτυγχάνετε να μιλήσετε σε κάποιον φίλο για μια αμφισβητήσιμη συμπεριφορά. Μερικές φορές, μια μικρή αλλαγή στην επιλογή λέξεων ή στη γλώσσα του σώματος, μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη δυναμική μιας σχέσης!

Αιγόκερως

Η εξειδίκευσή σας είναι πολύ έντονη και πρέπει να την χρησιμοποιείτε κατάλληλα! Το Σάββατο μοιραστείτε τις σκέψεις σας με κοντινούς ανθρώπους και ζητήστε την αυθόρμητη κρίση τους. Σε κανέναν δεν αρέσει να λαμβάνει αρνητικά σχόλια… Αλλά καλύτερα να γνωρίζετε πού μπορείτε να κάνετε βελτιώσεις, πριν πραγματοποιήσετε το μεγάλο ντεμπούτο σας. Έχετε κάτι μαγικό στα σχέδιά σας και μερικοί από τους δικούς σας ανθρώπους μπορεί να θέλουν να συμμετάσχουν. Η συνεργατική προσέγγιση μπορεί να είναι ο τρόπος για να λειτουργήσουν οι ιδέες σας!

Την Κυριακή, ο Ήλιος στη ζώνη των στόχων σας κλειδώνει ένα τετράγωνο με τον συγκρατημένο Κρόνο στο ζώδιό σας. Κάποιος σε θέση εξουσίας κρατά όλα τα χαρτιά… Και όσο κι αν προσπαθείτε, δεν λαμβάνετε ακριβή εικόνα της κατάστασης. Περιμένετε υπομονετικά και ξεχαστείτε με δραστηριότητες που μπορείτε να ελέγξετε. Με έντονη παρατήρηση θα καταλάβετε πώς να κάνετε αυτό το άτομο να ακούσει πραγματικά – αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος.

Υδροχόος

Ποιος είναι το αφεντικό; Τα αστέρια του Σαββάτου σας κάνουν να σκέφτεστε εμμονικά τους στόχους σας ή να προσπαθείτε να κανονίσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Μιλήστε για αυτά στο μεσημεριανό γεύμα με έναν φίλο ή κάντε έρευνα για τα σχέδια των ανταγωνιστών στον τομέα που απασχολείστε. Δεδομένου ότι η Σελήνη και ο Ερμής βρίσκονται μαζί στον δέκατο οίκο σας των ανδρών της ζωής σας, ο πατέρας ή άλλος άντρας στο περιβάλλον σας μπορεί να προσφέρει χρυσές συμβουλές!

Η επιβεβαίωση της εξουσίας σας ενδέχεται να είναι απαραίτητη την Κυριακή, ακόμα κι αν προτιμάτε να παραλείψετε τη δυναμική ισχύος. Το ελεύθερο ζώδιό σας είναι γενναιόδωρο με φίλους και συναδέλφους όταν πρόκειται να μοιραστείτε τη δόξα… Αλλά αν κάποιος προσπαθήσει να κλέψει στη λάμψη σας, μην τον αφήσετε! Ο εκφραστικός Ήλιος στον ειλικρινή ένατο οίκο σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον δίκαιο Κρόνο: Θα έχετε τα κότσια και τη σαφήνεια να υπερασπιστείτε αυτό που σας ανήκει δικαιωματικά. Ακόμα κι αν ανταλλάξετε σκληρά λόγια με αυτό το άτομο, ως αποτέλεσμα θα αναπτύξετε πιο δυναμική θέληση!

Ιχθύες

Το Σάββατο, η Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται στον εκφραστικό ένατο οίκο σας. Θα σας δελεάσουν να πείτε τις πραγματικές σκέψεις σας για ένα γεγονός που θεωρείτε λάθος. Αυτή η ψυχρή ειλικρίνεια μπορεί να φέρει μια επιπλέον σύγχυση: Πώς μπορείτε να πείτε την αλήθεια, χωρίς να πληγώσετε τον εγωισμό κανενός; Μπορείτε να εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε, αν πρώτα στραφείτε στην ενσυναίσθηση. Πώς θα αισθανόσασταν στη θέση του άλλου ατόμου;

Και σκεφτείτε προτού αποκαλύψετε οποιαδήποτε μυστικά αυτή την Κυριακή, Ιχθύες… Ακόμα κι αν είναι δικά σας. Δεν έχουν όλοι αγνές προθέσεις προς εσάς, γι’ αυτό η υπερβολική έκφραση μπορεί τελικά να λειτουργήσει εναντίον σας. Αξιοποιήστε την ενέργεια του τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον στωικό Κρόνο: Θα σας δώσει την απαραίτητη πειθαρχία, για να κρατήσετε προσωπικές πληροφορίες στο «φυλάκιο» που ανήκουν. Οι προσωπικές σας υποθέσεις θα πρέπει να παραμείνουν προσωπικές!