Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Οι ευκαιρίες καριέρας αφθονούν, Κριοί… Αλλά μην μετατραπείτε στον εργασιομανή εαυτό σας! Ο Δίας της επέκτασης θερμαίνει τα πράγματα στην επαγγελματική σας γωνιά το Σάββατο. Αλλά ο πλανήτης της εύνοιας ευθυγραμμίζεται με τον εξισορροπητικό Ερμή από τον τομέα σας της ευεξίας. Το αισθάνεστε ή όχι, η υπερβολική δουλειά θα γεμίσει στρες το σύστημά σας και χρειάζεστε μια υγιή διέξοδο για να το αποβάλλετε. Αντί της καθιερωμένης εξάσκησής σας, δοκιμάστε πιο διασκεδαστικούς τρόπους: Ίσως ένα μάθημα χορού που θα σας γεμίσει ενέργεια, είτε γιόγκα ενδυνάμωσης στο πάρκο!

Την Κυριακή αισθάνεστε σημαντικοί και υπεύθυνοι, αρκεί να μην το παρακάνετε με την εξουσία που ασκείτε. Με τον Πλούτωνα να περιοδεύει στην καριέρα σας, προσπαθείτε να επανακαθορίσετε την εικόνα που επιθυμείτε. Αλλά ο δραματικός πλανήτης θα βρεθεί σε αντίθεση με την Αφροδίτη της αρμονίας, από την προσωπική σας ζώνη. Ίσως χρειαστεί να υποχωρήσετε από μια αμετάβλητη απαίτηση, είτε να συμβιβαστείτε σε κάτι που μόλις χθες αποτελούσε μη διαπραγματεύσιμο σημείο. Μην το βλέπετε ως ήττα, είναι μια πρακτική διπλωματίας!

Ταύρος

Η αγάπη και η περιπέτεια είναι τα κεντρικά θέματα του Σαββάτου σας, Ταύροι: Ο Δίας της επέκτασης στην ταξιδιάρικη ζώνη σας, συναντά τον ένθερμο Ερμή από τον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Είστε κρυφά ερωτευμένοι με κάποιον; Πού θα οδηγήσει αυτό, στην καλύτερη των περιπτώσεων; Εκφράστε αυτό που νιώθετε! Ακόμα κι αν η έλξη δεν είναι αμοιβαία, θα προχωρήσετε στην αναζήτηση κάποιου που θα ανταποδίδει τα συναισθήματά σας. Δημιουργήστε το έδαφος για μελλοντικές συνομιλίες, κοινοποιώντας ένα τραγούδι ή ένα άρθρο – είτε εκφράζοντας ανοιχτά τον θαυμασμό σας!

Επανεξετάστε τα σχέδια να περάσετε τη Κυριακή σας στο σπίτι. Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, φωτίζει τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας και της κοινότητας. Θα συγκρουστεί με τον Πλούτωνα της υπερβολής από τον περιπετειώδη ένατο οίκο σας. Ένα online παιχνίδι σίγουρα δεν είναι καλύτερο από κάτι ζωντανό. Όπως μια παράσταση στο πάρκο ή μια υπαίθρια συγκέντρωση με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντά. Φορέστε τα πιο γιορτινά ρούχα σας και ετοιμαστείτε να πείτε ναι σε όλες τις προτάσεις!

Δίδυμοι

Βγείτε από το καβούκι σας και σμίξτε με ανθρώπους, Δίδυμοι! Τουλάχιστον, με αυτό τον ιδιαίτερο φίλο σας που έχετε να δείτε καιρό. Ξεκλέψτε χρόνο αυτό το Σάββατο, για να ανταλλάξετε μηνύματα και να συνδεθείτε ξανά με άτομα που πάντα σας κάνουν χαρούμενους. Ο Ερμής συναντά τον Δία της επέκτασης στις πιο συναισθηματικές ζώνες σας. Και κάθε επανασύνδεση θα σας κάνει περισσότερο καλό, από ένα χαλαρωτικό μασάζ σε σπα. Ακόμα κι αν η συνομιλία σας είναι μέσω διαδικτύου, είναι απίστευτα καλύτερο από το να μην μιλήσετε καθόλου!

Την Κυριακή μείνετε ανοιχτοί σε μια ξαφνική έλξη, με άτομα που δεν είναι καθόλου ο τύπος σας. Η Αφροδίτη στον τρυφερό Καρκίνο συγκρούεται με τον Πλούτωνα από τον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, αποδεικνύοντας ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Αλλά μην προσπαθήσετε να πάτε τα πράγματα από το μηδέν στο εκατό, σε μικρό χρονικό διάστημα: Η έλξη είναι ένα δεδομένο… Αλλά για να διαρκέσει περισσότερο από μισή μέρα, προχωρήστε στρατηγικά. Αν έχετε σχέση και θέλετε την αναπόσπαστη προσοχή του συντρόφου σας, επιλέξτε μια ουδέτερη τοποθεσία. Περιπλανηθείτε για να δείτε τι μπορείτε να ανακαλύψετε μαζί. Μόλις αισθανθείτε χαλαροί και συνδεδεμένοι, θα είναι ασφαλές να θίξετε ένα θέμα που δεν έχετε πει στο άλλο σας μισό!

Καρκίνος

Είναι πιο σημαντικό να μεταδώσετε το μήνυμά σας στον έξω κόσμο, από το να σπαταλήσετε χρόνο τελειοποιώντας το άσκοπα. Αυτό το Σάββατο είναι ιδανικό για να συνδέσετε το μυαλό με την καρδιά σας, να αφήσετε ό,τι έχετε να πείτε να βγει προς τα έξω. Μια σύμπραξη μεταξύ του Ερμή και του ειλικρινούς Δία, σας δίνει το χάρισμα της πειθούς με μια μεγάλη δόση διπλωματίας. Μιλήστε ενώ μια κατάσταση είναι ακόμα σε εξέλιξη με έναν συνάδελφο, έναν αδερφό ή τον σύντροφό σας!

Με τη ρομαντική Αφροδίτη να φωτίζει το ζώδιό σας όλο το σαββατοκύριακο, αισθάνεστε ιδιαίτερα ελκυστικοί, υγιείς και καλά φροντισμένοι. Κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο, ίσως για να κάνετε κάτι πιο έντονο που θα συμβαδίζει με το τολμηρό σας πνεύμα. Αλλά να έχετε υπόψιν σας ότι την Κυριακή, η Αφροδίτη της αγάπης συγκρούεται με τον Πλούτωνα στον οίκο σας των σχέσεων: Ένας σύντροφος μπορεί να είναι ζηλιάρης ή ανασφαλής με την προσοχή που προσελκύετε. Ανάλογα με το πώς αισθάνεστε γι’ αυτό, συζητήστε το λη βγάλτε τον από τη ζωή σας!

Λέων

Όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο αυτό το Σάββατο, Λέοντες! Γίνετε μινιμαλιστές και διατηρήστε τα πράγματα απλά. Σκέφτεστε να αγοράσετε μια μεγάλη ανθοδέσμη; Τι θα λέγατε για ένα τριαντάφυλλο, που θα τοποθετήσετε σε ένα παλιό μπουκάλι; Ο Ερμή στον πρακτικό δεύτερο οίκο σας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία στον έκτο σας της λογικής. Θα νιώσετε πιο ήρεμοι με απλά πράγματα γύρω σας. Η μέρα είναι καλή και για να αποκαλύψετε κάτι στον σύντροφό σας ή το άτομο που σας αρέσει. Αφήστε στην άκρη το άγχος σας και μιλήστε από καρδιάς!

Η εφευρετικότητά σας θα φτάσει σε νέο ρεκόρ την Κυριακή – αλλά είναι κατάλληλη για όλα τα είδη κοινού; Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκφράσετε τη φαντασία σας. Και υπό τον σημερινό ουρανό, πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Με την Αφροδίτη στον συναισθηματικό Καρκίνο και τον δωδέκατο σας του οραματισμού, είστε σε άλλη διάσταση. Ωστόσο, η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα από τον τομέα σας της πρακτικότητας, απαιτεί να είναι οι σκέψεις σας εφικτές. Σχεδιάστε τις όσο καλύτερα μπορείτε και ενημερώστε τους ακροατές σας ότι είστε ακόμη σε στάδιο έρευνας και ανάπτυξης!

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να παίξετε το παιχνίδι της αγάπης, Παρθένοι; Το Σάββατο μπορεί να είναι η τυχερή σας μέρα: Ο αισιόδοξος Δίας στη γωνία σας των ρίσκων, ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή από το ζώδιό σας. Δεν μπορείτε να κερδίσετε αν δεν παίξετε, αν και πρέπει να παραμείνετε λογικοί. Με τον Δία σε αυτή τη θέση, είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τα συναισθήματα ή να πάρετε τοις μετρητοίς τις αντιδράσεις κάποιου. Όμως με τον πλανήτη της ειλικρίνειας, ακόμα κι αν όλα αποτύχουν θα ενημερώστε αυτό το άτομο για το πώς αισθάνεστε!

Οι στόχοι της ομάδας υπερισχύουν των προσωπικών φιλοδοξιών την Κυριακή, Παρθένοι. Γι’ αυτό βεβαιωθείτε για τα προσωπικά σας όρια. Η φύση σας της προσφοράς, μπορεί να θυσιαστεί για χάρη της ομάδας ή να «καθαρίσει» το χάος κάποιου άλλου. Όμως το δικό σας όραμα και κάποιου άλλου μπορεί να είναι εκτός συγχρονισμού, εξαιτίας μιας σύγκρουσης της κοινωνικής Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, Σκεφτείτε πριν προχωρήσετε στη δράση, μήπως διακυβεύετε το καλό σας όνομα για μια ανολοκλήρωτη αποστολή!

Ζυγός

Η ευαισθησία σας μπορεί να είναι σε έξαρση το Σάββατο… Χρεώστε το στη συνάντηση του στοχαστικού Ερμή στον διαισθητικό δωδέκατο οίκο σας, με τον Δία στη ζώνη σας του σπιτιού. Και μόνο στο άκουσμα ιστοριών από άλλους, μπορεί να ξεσπάσετε σε κλάματα. Αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνδεθείτε βαθύτερα με τους στενούς σας φίλους. Η καρδιά σας θα είναι ανοιχτή και ίσως χρειαστείτε λίγη υποστήριξη από τις γυναίκες του κύκλου σας. Μην φοβάστε να ανοιχτείτε, η εμπιστοσύνη είναι το καλύτερο φάρμακό!

Θα περάσετε την Κυριακή με ένα σημαντικό έργο σας; Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα πλήθος αποσπάσεων, αν δεν φροντίσετε να απομονωθείτε! Σκεφτείτε ωραία πράγματα για να απελευθερώσετε το άγχος και θα νιώσετε καλύτερα. Με την αποτελεσματική Αφροδίτη που σας κυβερνά στον οίκο σας της καριέρας, βαδίζετε σε ένα δημιουργικό και παραγωγικό μονοπάτι. Αλλά ο απαιτητικός Πλούτωνας στον τομέα σας του σπιτιού, εκπέμπει σήμα για βοήθεια: Αυτό μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή. Μην περιμένετε να ξεσπάσει μια φωτιά για να την σβήσετε… Σκεφτείτε τι ενδέχεται να συμβεί από πριν – και κάντε ό,τι μπορείτε για να το αποτρέψετε εξ αρχής!

Σκορπιός

Ένας εκφραστικός συγχρονισμός του στοχαστικού Ερμή στην κοινωνική σας ζώνη με τον Δία της επέκτασης προκύπτει το Σάββατο… Και μπορεί να σηκώσει ένα παλιρροϊκό κύμα αγάπης άνευ όρων! Εάν είστε σε φάση γνωριμίας ενός ατόμου ή μιας ομάδας, βγάλετε τη συναισθηματική πανοπλία και δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Εκφράστε τις ιδέες σας για δημιουργικές συνεργασίες και δείτε πού οδηγούν οι συνέργειες. Εάν είστε μόνοι και αναζητάτε τον έρωτα, η αληθινή αγάπη μπορεί να ξεκινήσει από μια δυνατή φιλία!

Η Κυριακή σας φέρνει μια ενδιαφέρουσα πρόκληση: Υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενοχλεί υπερβολικά; Ελέγξτε τι μπορεί να συμβολίζει ή να προκαλεί, από τα βιώματα του παρελθόντος σας. Μια αντίθεση ανάμεσα στην ευγενική Αφροδίτη και τον Πλούτωνα που σας κυβερνά, θα εμφανίσει σημαντικές ενδείξεις για να μάθετε τον εαυτό σας: Σταματήστε να τον βλέπετε ως «εχθρό», είναι αντανάκλαση της δικής σας σκιώδους πλευράς. Όλοι έχουμε πράγματα που δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Αλλά για εσάς, έχει έρθει η ώρα να το κάνετε!

Τοξότης

Χρειάζεστε μια ειλικρινή συζήτηση περί οικονομικών; Ο επικοινωνιακός Ερμής στη γωνιά σας της καριέρας, ευθυγραμμίζεται με τον Δία της επέκτασης από τον τομέα σας των χρημάτων. Θα έχετε ούριο άνεμο στα πανιά σας το Σάββατο! Αν ετοιμάζετε μια ειδική προσφορά ή θα προσεγγίσετε έναν υποψήφιο αγοραστή, προετοιμαστείτε ψυχολογικά και κάντε το. Με τον Ερμή να σας προωθεί, έχετε τη δύναμη να γοητεύσετε οποιονδήποτε. Και με την ευοίωνη θέση του Δία, θα είστε ευχάριστα ατρόμητοι. Όπου άλλοι βλέπουν εμπόδια, εσείς διαισθάνεστε την ευκαιρία!

Την Κυριακή μπορεί να βρεθείτε σε μια περίπλοκη ερωτική κατάσταση: Η Αφροδίτη στον ερωτικό όγδοο οίκο σας, αντιτίθεται στον Πλούτωνα των επικίνδυνων σχέσεων. Ένα τρίτο άτομο μπορεί να σας έλξει και να είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Άραγε να το διακινδυνεύσετε ή όχι; Διαθέτετε ελεύθερη βούληση – αλλά μην παρασυρθείτε… Κάτι που σας έλκει αυτή τη στιγμή, ίσως να το μετανιώσετε σε λίγες μέρες!

Αιγόκερως

Τι ψάχνετε, Αιγόκεροι; Όλες οι απαντήσεις που αναζητάτε, είναι εκεί έξω. Αλλά αν ερευνάτε σε μια μικρή περιοχή, ίσως να μην τις ανακαλύψετε ποτέ! Σήμερα ο Ερμής στον παγκόσμιο ένατο οίκο σας, εναρμονίζεται με τον απεριόριστο Δία από το ζώδιό σας. Διευρύνετε το πεδίο σας, επεκτείνετε τις παραμέτρους αναζήτησής σας και σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα. Αυτό μπορεί να αφορά κυριολεκτικά ή εικονικά ταξίδια, στο πνευματικό ή το ψηφιακό σύμπαν!

Μια περίπλοκη αντιπαράθεση σχηματίζουν την Κυριακή, η Αφροδίτη της αγάπης και ο Πλούτωνας. Ίσως συμπεριφερθείτε λίγο αυταρχικά σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορείτε να διατηρήσετε τις συνεργασίες σας σε ισορροπία, αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Και αν ο αγαπημένος σας απορρίψει ένα αίτημά σας, μην το πάρετε προσωπικά. Δικαιούται να έχει τις προτιμήσεις του!

Υδροχόος

Μήπως προβάρετε μια ομιλία στο μυαλό και τα όνειρά σας, εδώ και μέρες; Ο αστρικός χάρτης του Σαββάτου μπορεί να τις βάλει λέξεις και να την βγάλει στον κόσμο! Διατηρήστε το κλίμα χαλαρό με την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ σας. Αλλά αν επιδιώκετε περισσότερη οικειότητα με κάποιον, πρέπει να γίνετε εσείς πιο ευάλωτοι. Τα καλά νέα είναι ότι ο Ερμής και ο Δίας της εύνοιας, ευθυγραμμίζονται στους οίκους σας της ευαισθησίας. Θα ότι έχετε την κατάλληλη υποστήριξη για να δείξετε τυφλή εμπιστοσύνη σε κάποιον. Διαλέξτε το τέλειο μέρος, όπως ένα ήσυχο μαγαζί ή ο καναπές σας!

Την Κυριακή μην μπείτε σε πειρασμό, για πράγματα που δεν μπορείτε ή δεν πρέπει να έχετε, Υδροχόοι. Οι απαγορευμένοι καρποί έχουν γλυκιά γεύση – αλλά η τύψεις που νιώθετε μετά δεν αξίζουν την διαδικασία. Με την αισθησιακή Αφροδίτη σε σύγκρουση με τον σκιώδη Πλούτωνα, κάθε αντίσταση μπορεί να αποδειχθεί μάταιη… Γι’ αυτό ό,τι κι αν αποφασίσετε, το μόνο που δεν είναι διαπραγματεύσιμο είναι να βάλετε σε κίνδυνο την υγεία σας. Δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια, ακόμη και αν παίξετε για λίγο με τη φωτιά!

Ιχθύες

Θέλετε να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση, επειδή ίσως να μην έχετε δεύτερη ευκαιρία; Να θυμάστε ότι μια εξωτερική εμφάνιση μπορεί να ξεγελάσει! Υπάρχει μια ερωτική διάθεση στον αέρα, καθώς ο σίγουρος Δίας ενώνεται με τον Ερμή στους οίκους σας των σχέσεων. Μήπως κρατάτε τον εαυτό σας πίσω, εμμένοντας στην εξωτερική εμφάνιση και παραμερίζοντας την υπέροχη προσωπικότητά σας; Δείτε τι συμβαίνει όταν συναντιούνται τα βλέμματά σας, κάντε μια ερώτηση που θα σπάσει τον πάγο ανάμεσά σας!

Την Κυριακή, ο χειριστικός Πλούτωνας στον συλλογικό ενδέκατο οίκο σας έρχεται αντιμέτωπος με τη φιλική Αφροδίτη. Δεν αρέσκεστε να ταράζετε τα νερά. Αλλά αν κάποιος οδηγεί την ομάδα σας σε λανθασμένη κατεύθυνση, είναι καθήκον σας να πείτε κάτι πριν να είναι πολύ αργά. Μην ανησυχείτε τι θα σκεφτεί αυτό το άτομο, Ιχθύες. Αν δεν αισθάνεστε άνετα να είστε οι μόνοι που διαφωνείτε, μιλήστε με τους υπόλοιπους ιδιωτικά και δείτε αν αισθάνονται όπως εσείς. Μαζί μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα!