Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Ποιο είναι το νόημα της ζωής; Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσουν τα υπαρξιακά σας, Κριοί… Αλλά μια περίοδος έντονης ψυχικής αναζήτησης ξεκινά αυτό το Σάββατο. Καθώς ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας, θα εξετάσετε τον εαυτό σας υπό έναν πιο διερευνητικό φακό.

Τι είδους αντίκτυπο αφήνετε στον κόσμο; Κάνετε πράγματα που ικανοποιούν την ψυχή σας; Ο πραγματικός σας εαυτός ταιριάζει με τη δημόσια εικόνα σας ή μήπως ζείτε διπλή ζωή; Με τέτοια ερωτήματα πρέπει να καταπιαστείτε έως τις 15 Δεκεμβρίου. Μπορεί να είναι οδυνηρό κάποιες φορές να τα σκεφτείτε… Αλλά είναι χειρότερο να αγνοήσετε τα εσωτερικά σας συναισθήματα!

Την Κυριακή στραφείτε στα άτομα του εσωτερικού σας κύκλου: Ο αγγελιοφόρος Ερμής τελειώνει μια αναδρομή που ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου – και ταρακούνησε τη ζώνη στην οικία και την οικογένειά σας. Ίσως είχατε μια δύσκολη αντιπαράθεση με έναν φίλο ή αντιμετωπίσατε μια χαοτική κατάσταση στο σπίτι. Ο επικοινωνιακός πλανήτης γυρίζει πάλι ορθόδρομος, εξομαλύνει τις δύσκολες καταστάσεις και καταπραΰνει τα συναισθήματα. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 4 Αυγούστου να αξιοποιήσετε την ευφράδειά σας. Διορθώστε το κλίμα με όποιον έχει νιώσει σκληρότητα από τα λόγια σας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες!

Ταύρος

Δώστε λίγη προσοχή στο παιδί που κρύβετε μέσα σας αυτό το Σάββατο: Ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ανάδρομος στον δωδέκατο οίκο σας της εσωτερικότητας και του υποσυνείδητου. Οι πληγές που ίσως εμφανιστούν από τώρα έως τις 15 Δεκεμβρίου, θα είναι αυτές που δεν αντιμετωπίσατε ποτέ πραγματικά. Αυτή είναι καλή στιγμή για θεραπεία ή πνευματική διεργασία τους. Προσέξτε όμως μια τάση να προβάλλετε τα άλυτα ζητήματά σας σε άλλους. Μπορείτε επίσης να δουλέψετε παλιά τραύματα, βοηθώντας άλλους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες.

Την Κυριακή, ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στον τομέα σας της επικοινωνίας. Από τις 18 Ιουνίου, κάθε φορά που συζητάτε με κάποιον καταλήγετε σε μια έντονη διαφωνία. Ίσως έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο κοινός παρονομαστής ήσασταν εσείς… Και ίσως καταλήξατε στο γεγονός ότι απολαμβάνετε μια έντονη συζήτηση! Αλλά πλέον μπορείτε να επιστρέψετε σε γαλήνια λιβάδια και να αρχίσετε να ξεκαθαρίζετε τα πράγματα. Ο αγγελιοφόρος πλανήτης φέρνει ένα κύμα φρέσκιας ενέργειας στις αλληλεπιδράσεις σας. Καθώς οι διάλογοι θα ρέουν ελεύθερα έως τις 4 Αυγούστου, θα έχετε χρόνο για τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει εν μέσω αναταραχών. Αναζωογονήστε πιθανά έργα γραφής και πολυμέσων που έχουν μείνει πίσω. Μπορείτε να έχετε ολοκληρώσει κάτι σημαντικό μέχρι το τέλος του καλοκαιριού!

Δίδυμοι

Είναι οι φίλοι σας αντανάκλαση του καλύτερου εαυτού σας… ή της Αχίλλειας πτέρνας σας; Ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ανάδρομος το Σάββατο, μέσα στον ενδέκατο οίκο σας των κοινωνικών δικτύων. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι συναναστρέφεστε άτομα που προκαλούν τις ανασφάλειές σας. Έχετε στη ζωή σας ανθρώπους που χαίρονται με τα επιτεύγματά σας; Τώρα μπορείτε να κάνετε λίγο πίσω, επιλέγοντας να περάσετε τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας μόνο με συγγενικά πνεύματα. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου που ο Χείρων θα επιστρέψει σε ορθή πορεία του, μπορείτε να περιβάλλεστε από μια πραγματικά υποστηρικτική παρέα!

Τα οικονομικά προβλήματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από την Κυριακή: Ο Ερμής που ήταν ανάδρομος από τις 18 Ιουνίου, επιστρέφει σε ευθεία πορεία και επαγγελματική σας ορμή αυξάνεται ξανά. Δραστηριοποιηθείτε οργανώνοντας συναντήσεις με συναδέλφους ή παρακολουθήστε εκπαιδευτικές συνεδρίες που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά σας. Ακόμη και μια συνομιλία με έναν επιτυχημένο φίλο, μπορεί να σας αποφέρει ευκαιρίες εργασίας. Ο Ερμής θα παραμείνει στον δεύτερο οίκο σας των χρημάτων έως τις 4 Αυγούστου. Περιορίστε μερικά έξοδα και θα αποταμιεύσετε μετρητά σε χρόνο μηδέν!

Καρκίνος

Θέλετε να βάλετε περισσότερη ψυχή στους στόχους σας; Ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ανάδρομος το Σάββατο, μέσα στον δέκατο οίκο σας της φιλοδοξίας. Τώρα μπορείτε να εμβαθύνετε στα συναισθήματά σας, να εξερευνήσετε κρυμμένες δυνατότητες για βαθύτερη σύνδεση με την εργασία σας. Ακόμα κι αν σας προκύψει μια μικρή υπαρξιακή κρίση, όσα βγουν στην επιφάνεια θα είναι το κλειδί για το επόμενο στάδιο του ταξιδιού σας. Ίσως ζητάτε περισσότερη αναγνώριση ή νόημα για τις καθημερινές σας προσπάθειες. Αν συνεργαστείτε με έναν ψυχοθεραπευτή ή παρακολουθήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Αλλά κάντε μια σοβαρή ενδοσκόπηση έως τις 15 Δεκεμβρίου, χωρίς να βιαστείτε να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας. Θυμηθείτε, Καρκίνοι: Αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία!

Θέματα επικοινωνίας επανέρχονται από την Κυριακή, που ο αγγελιοφόρος Ερμής τελειώνει την ανάδρομη φάση του. Δεν είναι ποτέ εύκολο να μιλήσετε με άνεση, όταν ο εκφραστικός πλανήτης κινείται ανάδρομος… Και αυτός ο κύκλος του από τις 18 Ιουνίου ήταν ιδιαίτερα δύσκολος, επειδή ο Ερμής αντιστράφηκε στο ζώδιό σας και παραμένει εδώ. Αλλά πλέον μπορείτε να πείτε αυτά που θέλετε, καθώς επιστρέφει ορθόδρομος στον πρώτο οίκο σας του εαυτού και των νέων ξεκινημάτων σας. Με νέα δυναμική έως τις 4 Αυγούστου, εστιάσετε σε όσα περιμένατε να ξεκινήσουν εδώ και καιρό. Και φροντίστε να είστε ο εαυτός σας στην διαδικασία αυτή!

Λέων

Το Σάββατο, ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ανάδρομος στον ένατο οίκο σας της σοφίας, της πίστης και της μεταφυσικής γνώσης. Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που θέλει να σας δώσει το σύμπαν, Λέοντες; Οι δύσκολες ή οδυνηρές εμπειρίες σας, μπορεί να σηματοδοτούν την ανάγκη για μια βαθιά αλλαγή στη ζωή σας από τώρα έως τις 15 Δεκεμβρίου. Στη διάρκεια αυτού του κύκλου, μπορεί να αμφισβητήσετε μια δυνατή σας πεποίθηση. Αλλά αφήστε τον εαυτό σας να την απελευθερώσει, καθώς εξετάζετε νέες οπτικές που ταιριάζουν στο άτομο που έχετε γίνει!

Μερικές μάχες που δίνετε, θα τελειώσουν αυτή την Κυριακή! Ο διανοητικός Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη φάση του και δίνει ώθηση στον δωδέκατο οίκο σας της ανάπαυσης, θεραπείας και της εσωτερικότητας. Αυτή η ομιχλώδης περίοδος ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου, στον Καρκίνο και τον δωδέκατο οίκο σας της μοναχικότητας. Γι’ αυτό ίσως νιώσατε απομονωμένοι και εξαντλημένοι. Καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας γυρίζει ορθόδρομος, αρχίστε να ξεμπλέκετε μπερδεμένες καταστάσεις και ανόητες παρεξηγήσεις. Θα λάβετε επιπλέον ώθηση μέσω του διαλογισμού ή οποιασδήποτε θεραπευτικής εργασίας που θα σας επαναφέρει στις καθυστερημένες πρωτοβουλίες!

Παρθένος

Ώρα να εμβαθύνετε Παρθένοι. Το Σάββατο ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ανάδρομος, στον όγδοο οίκο σας της οικειότητας και των δεσμών. Από τώρα και έως τις 15 Δεκεμβρίου, ίσως επιστρέψει ένας πόνος από μια προδοσία, μια παλιά αγάπη ή ένα άλυτο τραύμα. Αξιοποιήστε το διάστημα για να επεξεργαστείτε τα συναισθήματα που επιμένουν γύρω από αυτό το θέμα. Πιθανόν να σκεφτείτε ένα αγαπημένο άτομο που έχει φύγει από τη ζωή ή να βλέπετε ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο στη διάρκεια αυτού του κύκλου. Ίσως κάποιο μήνυμα να προσπαθεί να έρθει σε εσάς!

Τα ανάμεικτα σήματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν από την Κυριακή: Ο Ερμής που σας κυβερνά ολοκληρώνει την ανάδρομη φάση του, που ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου στον Καρκίνο και τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικότητας και της τεχνολογίας. Εάν νιώσατε μειωμένη την ικανότητά σας στις επαφές, μην αγχώνεστε. Από σήμερα μπορείτε να συμμετέχετε ξανά ενεργά στη ζωή και να επανασυνδεθείτε με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αν ζητήσετε, θα λάβετε όσα χρειάζεστε: Από μια αναβάθμιση του τηλεφώνου σας μέχρι μια παραγωγική συνάντηση με την ομάδα σας. Εάν δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμα ποιοι είναι με το μέρος σας, σύντομα θα δείτε τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων!

Ζυγός

Αποφεύγετε τα προβλήματα γύρω από μια προηγούμενη ή την υπάρχουσα σχέση σας; Ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ανάδρομος στον οίκο σας της συντροφικότητας το Σάββατο, για να εξερευνήσετε τα βαθύτερα ζητήματα γύρω από τους στενότερους δεσμούς σας. Ίσως φοβάστε να πλησιάσετε πολύ τους άλλους. Εάν ναι, αυτή είναι η ώρα να αναρωτηθείτε το γιατί.

Ο πραγματικός λόγος δεν είναι ότι οι άνθρωποι δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης – ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία. Η συνεργασία με έναν σύμβουλο ή πνευματικό δάσκαλο, μπορεί να βοηθήσει να φτάσετε στην καρδιά αυτής της εσωτερικής σας σύγκρουσης. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου που θα αλλάζετε την ενέργειά σας, οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί «θαυματουργά» να αλλάξουν και τη δική τους!

Το χάος στον τομέα των επαγγελματικών σας αρχίζει να ξεκαθαρίζει από την Κυριακή: Ο Ερμής ολοκληρώνει μια εξαντλητική ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο, που έπληξε τη ζώνη σας της καριέρας από τις 18 Ιουνίου. Από σήμερα μπορείτε να επαναφέρετε την τάξη, καθώς επιστρέφετε στον συντονισμό με συναδέλφους και φίλους. Ενημερώστε ότι η παραγωγικότητά σας ξεκινά να ανορθώνετε και πάρτε προσωπική ευθύνη για τα αποτελέσματα της ομάδας σας. Μερικές πολλά υποσχόμενες νέες προσθήκες μπορεί να παρουσιαστούν, φροντίστε να παραμείνετε ανοιχτοί σε αυτές!

Σκορπιός

Μήπως έχετε γίνει ελαφρώς εμμονικοί όσον αφορά την υγεία ή κάποιο θέμα στον αυτοέλεγχό σας; Το Σάββατο, ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ανάδρομος στον τομέα σας της εργασίας και της ευεξίας. Χρειάζεστε πιο ισορροπημένη προσέγγιση στις καθημερινές σας συνήθειες. Αξιοποιήστε έξυπνα τα οφέλη μιας πιο φυσικής διατροφής και της γυμναστικής, για παράδειγμα. Αν τις ακολουθείτε νιώθοντας αναγκασμένοι, αυτός ο κύκλος θα βοηθήσει να τις στρέψετε προς όφελός σας. Το ίδιο ισχύει για οποιοδήποτε εγχείρημα σας έχει απασχολήσει. Φοβάστε ότι όλα θα καταρρεύσουν εάν δεν βάλετε τα δυνατά σας; Αναζητήστε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να αντιμετωπίσετε το ζήτημα, πριν επιστρέψει ορθόδρομος ο Χείρων στις 15 Δεκεμβρίου.

Οι μπερδεμένες αντιλήψεις σας για το μέλλον θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται από την Κυριακή: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου, φτάνει επιτέλους στη λήξη της. Ο πλανήτης της επικοινωνίας επιβράδυνε τον ένατο οίκο σας της εξερεύνησης και της επέκτασης. Γι’ αυτό ίσως να έχετε προβλήματα με συνεργάτες εξ αποστάσεως ή ταξιδιωτικά σχέδια. Τα καλά σας λόγια μπορεί να χάθηκαν στη μετάφραση, προκαλώντας κάποια παρεξήγηση. Αφήστε τα όλα πίσω σας τώρα. Με τον Ερμή ορθόδρομο μέσα στον ευαίσθητο Καρκίνο μέχρι τις 4 Αυγούστου, μπορείτε να αρχίσετε να λέτε όσα σκέφτεστε και αισθάνεστε με πιο εγκάρδιο τρόπο!

Τοξότης

Τι προσπαθείτε να κρύψετε, Τοξότες; Ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ανάδρομος το Σάββατο, στον πέμπτο οίκο σας του πάθους και της έκφρασης. Η συγκυρία θα σας βοηθήσει να αγκαλιάσετε μερικά χαρακτηριστικά σας που κρατάτε κλειδωμένα. Εάν παριστάνετε τον κωμικό για να μην δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από τα αστεία. Από τώρα έως τις 15 Δεκεμβρίου, προχωρήστε στην κατεδάφιση των εμποδίων που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και τον πραγματικό εαυτό σας. Αγκαλιάστε ακόμα και την πιο ιδιόρρυθμη πλευρά του εαυτού σας. Το πιθανότερο είναι πως οι άλλοι θα λατρέψουν την αληθινή σας προσωπικότητα… Αν δεν το κάνουν, γιατί να κάνετε παρέα μαζί τους;

Την Κυριακή συντονίζεστε ξανά με τους πιο κοντινούς σας συνεργάτες στη ζωή, την αγάπη και ό,τι άλλο ασχολείστε! Ίσως προέκυψαν εντάσεις, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 18 Ιουνίου στον Καρκίνο και τον όγδοο οίκο σας της οικειότητας. Ίσως αντιμετωπίσατε θέματα με το άλλο σας μισό ή ήρθατε σε αντιπαράθεση με συναδέλφους. Με τον Ερμή να κινείται ορθόδρομος στον Καρκίνο μέχρι τις 4 Αυγούστου, μπορείτε να εξομαλύνετε τα όποια προβλήματα και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες δεν ήταν εύκολες… Αλλά μπορείτε να μάθετε από αυτές, εντοπίζοντας και διορθώνοντας όσα οδήγησαν στις συγκρούσεις. Η εξομολόγηση όσων αισθάνεστε, θα ανοίξει δρόμο για αρμονία και κατανόηση στις σχέσεις σας!

Αιγόκερως

Μήπως είναι ώρα να επουλώσετε κάποια οικογενειακά τραύματα; Ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας της οικίας από το Σάββατο, δίνοντας σας καλύτερη πρόσβαση στο παιδί που κρύβετε μέσα σας. Εμπειρίες από τα παιδικά σας χρόνια, μπορεί να επηρεάζουν τις επιλογές σας ως ενήλικες με τρόπους που δεν σας ωφελούν. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου επεξεργαστείτε με υγιείς τρόπους αυτές τις εμπειρίες, ώστε να μην σας εμποδίζουν πλέον. Ίσως πρέπει να επιδιορθώσετε μια ρήξη ή να κάνετε περισσότερα για να επανασυνδεθείτε με ένα αγαπημένο άτομο. Μια σχέση με έναν γονέα ή ένα παιδί, μπορεί να απαιτεί παρόμοια προσοχή. Νιώθετε το σπίτι σας σαν μια ιερή όαση; Αξιοποιήστε τους επόμενους μήνες για να αφιερώσετε την αγάπη και τη φροντίδα σας σε αυτό!

Μήπως έχετε ρεαλιστικές αμφιβολίες για τις στενότερες σχέσεις σας το τελευταίο διάστημα, είτε πρόκειται για την αγάπη είτε για τα επαγγελματικά σας; Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ευθύνεται γι’ αυτές τις απρόσκλητες σκέψεις. Από τις 18 Ιουνίου κινιόταν με την όπισθεν στον Καρκίνο και τη ζώνη σας της συνεργασίας. Αλλά από την Κυριακή που επιστρέφει ορθόδρομος, μπορείτε να συνεργαστείτε αποτελεσματικά για να βρείτε λύσεις – και ακόμη και να διασκεδάσετε κάνοντάς το. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 4 Αυγούστου να αντιμετωπίσετε όσους ανθρώπους ή καταστάσεις συνέβαλαν στην αναστάτωσή σας. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε τον διάλογο!

Υδροχόος

Γνωρίζετε πόσο έξυπνοι είστε, Υδροχόοι; Από το Σάββατο και ως τις 15 Δεκεμβρίου, ο θεραπευτής Χείρων θα κινείται ανάδρομος στον οίκο σας της επικοινωνίας. Παλιές ανασφάλειες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια… Και μπορεί να νιώσετε ανήμποροι να μιλήσετε σε μια επαγγελματική συνάντηση ή να σας εξαντλούν οι ανούσιες συζητήσεις. Ίσως συνειδητοποιήστε ότι πολλές συνομιλίες σας είναι επιφανειακές ή αφορούν κυρίως παράπονα για κάποιο θέμα. Σε κάθε περίπτωση, αυτός είναι ιδανικός κύκλος για να εξασκηθείτε στην έκφραση των πραγματικών σας συναισθημάτων… Ακόμα κι αν η φωνή σας τρέμει λίγο όταν το κάνετε!

Η Κυριακή θα αποτελέσει υπενθύμιση για τη σημασία της φροντίδας του εαυτού σας: Ο συνετός Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία, που άρχισε στις 18 Ιουνίου στον έκτο οίκο σας της υγείας και οργάνωσης. Εάν είχατε συμπτώματα κόπωσης και άγχους, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Αναδιαμορφώστε το πρόγραμμά σας, για να περάσετε περισσότερο αναζωογονητικό χρόνο στον ήλιο από τώρα έως τις 4 Αυγούστου!

Ιχθύες

Το Σάββατο, ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ανάδρομος στον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών και της αυτοεκτίμησης και ωθεί μια επική μεταμόρφωση! Όλοι έχουν τα οικονομικά τους θέματα… Και εσείς μπορείτε να ωφεληθείτε τώρα, εντοπίζοντας πτυχές που δεν σας παράσχουν ασφάλεια ή εμπιστοσύνη. Για παράδειγμα, ίσως πιστεύετε ότι το σύμπαν θα σας προσφέρει τις σωστές ευκαιρίες ή φοβάστε συνεχώς ότι κάτι στραβό θα συμβεί. Κάποιες παιδικές αναμνήσεις σας ίσως έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση περιοριστικών πεποιθήσεων. Η συνεργασία με έναν οικονομικό σύμβουλο ή έναν λογιστή, μπορεί να βελτιώσει τα οικονομικά σας έως τις 15 Δεκεμβρίου!

Την Κυριακή ο Ερμής κλείνει τον ανάδρομο κύκλο του στον Καρκίνο και τον πέμπτο οίκο σας του πάθους, που άρχισε στις 18 Ιουνίου. Μια πρώην σχέση μπορεί να επέστρεψε για να προκαλέσει προβλήματα, ίσως νιώσατε να απομακρύνεστε από το ταίρι σας. Από σήμερα που ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος, μπορείτε να κάνετε διορθώσεις ή μια νέα αρχή με ένα πιο κατάλληλο ταίρι. Σύντομα θα είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε μια υγιή νέα σχέση ή να αποκτήσετε σταθερότητα σε ήδη υπάρχουσα!