Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός

Ολοκληρώστε τις δευτερεύουσες υποχρεώσεις και αποδεσμευθείτε από αυτές – ή τουλάχιστον επιβραδύνετέ τις για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Το Σάββατο ο Ήλιος αποχωρεί από τον υπερδραστήριο τρίτο οίκο σας. Περνά στον Καρκίνο και τον τέταρτο οίκο σας της οικιακής ζωής μέχρι τις 22 Ιουλίου. Ακόμα κι αν δεν ανυπομονούσατε για κάτι τέτοιο, φροντίστε να εκμεταλλευτείτε αυτό τον ελεύθερο χρόνο. Θέστε ως προτεραιότητα τα προσωπικά έργα σας έναντι των επαγγελματικών, τον στενό σας κύκλο σας πάνω από τις επιχειρηματικές επαφές.

Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη την Κυριακή στον Καρκίνο, είναι η προτελευταία σε μια διετή σειρά εκλείψεων. Μπορεί τώρα να αναρωτηθείτε πού νιώθετε πραγματικά «σαν στο σπίτι σας». Είναι εκείνη η αίσθηση όταν επιστρέφετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά… Είτε όταν βρίσκεστε με τους πολύ κοντινούς σας φίλους. Υπάρχουν κάποια χρώματα ή αρώματα που σας προκαλούν νοσταλγία;

Η έκλειψη μπορεί να σας κάνει να λαχταράτε περισσότερο, έναν χώρο που θα νιώθετε ότι ανήκετε παρά ένα σημείο για να ζείτε. Εάν σχεδιάζετε μια πρώτη κίνηση, αυτό το σεληνιακό φως μπορεί να βοηθήσει να το κάνετε στα σχέδιά σας. Εκφράστε την πρόθεση να ζήσετε στο χώρο που ονειρεύεστε, μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο τον Ιανουάριο του 2021.

Ταύρος

Φροντίστε να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας ανοιχτό και προσαρμόσιμο για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, Ταύροι. Ο Ήλιος αρχίζει το Σάββατο την ετήσια επίσκεψή του στον Καρκίνο και τον κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Αν βρεθείτε στο κέντρο πολλών δραστηριοτήτων, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε την πολύτιμη ρουτίνα σας. Ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα από τη διάθεση που σας δίνει αυτή η ηλιακή ενέργεια, να αλλάξετε τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μακριά από το σπίτι, όταν υπάρχει αρκετή δράση σε μικρή απόσταση.

Η Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη την Κυριακή, πραγματοποιείται στον Καρκίνο και τον τρίτο οίκο σας των αδελφών ψυχών. Αυτή θα αναζωογονήσει μια νέα συνεργασία ή θα βοηθήσει να τα βρείτε με κάποιον που διατηρείτε επαφή από την έναρξη αυτής της σειράς εκλείψεων, τον Ιούλιο του 2018. Βρείτε σημεία επανασύνδεσης με ομοϊδεάτες σας, επενδύστε ενέργεια σε νέες φιλίες. Ίσως λάβετε και συναρπαστικά νέα, για κάτι που επεξεργάζεστε από τις αρχές του 2020.

Δίδυμοι

Η περίοδος των γενεθλίων σας τελειώνει και μπορείτε να διοχετεύσετε αυτή την πεντακάθαρη ενέργεια σε πιο παραγωγικές δράσεις. Από το Σάββατο ο Ήλιος θα ταξιδεύει στον Καρκίνο και την οικονομική ζώνη σας. Εάν ήσασταν χαλαροί με τις δαπάνες σας, αυτή η μετάβαση είναι μια κλήση αφύπνισης που δεν μπορείτε να πατήσετε «αναβολή». Αλλά μπορείτε να εξασφαλίσετε μια αύξηση, να βρείτε νέα δουλειά ή ένα κερδοφόρο μέσο που να μην σπαταλά τον πολύτιμο χρόνο που έχετε για τους αγαπημένους σας.

Αν είστε σε καλή οικονομική κατάσταση, πώς μπορείτε να προσθέσετε δημιουργικότητα στην καθημερινότητά σας; Την Κυριακή, η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι η προτελευταία από μια διετή σειρά εκλείψεων… Και θα δώσει περισσότερη δυναμική στους οικονομικούς σας στόχους. Αυτός το κοσμικός ούριος άνεμος, σας δίνει την αυτοπεποίθηση να κάνετε πιο τολμηρές χρηματικές κινήσεις. Ποιες δεξιότητές σας έχετε προοδεύσει από τον Ιούλιο του 2018; Αυτή τη στιγμή είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε!

Καρκίνος

Αρχίζει η Εποχή του Καρκίνου από το Σάββατο, που ο φωτεινός Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας! Μέχρι τις 22 Ιουλίου σας παρέχει την κοσμική άδεια να δώσετε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας. Και συμπίπτει με το Θερινό Ηλιοστάσιο, μια από τις καλύτερες μέρες (και νύχτες) του έτους για να καθορίσετε τις προθέσεις σας. Από τι θέλετε να απελευθερωθείτε και τι να βάλετε στη ζωή σας τους επόμενους 12 μήνες; Νιώστε πραγματικά κάθε έναν από αυτούς τους στόχους, καθώς τους καταγράφετε. Στη συνέχεια, κάντε λίστα με τα βήματα δράσης για να αρχίσετε να τους υλοποιείτε!

Η Κυριακή δεν περιέχει μόνο μια Νέα Σελήνη για τον Καρκίνο αλλά και μια Ηλιακή Έκλειψη που αλλάζει τα δεδομένα. Πρόκειται για την κορύφωση γεγονότων που πυροδοτήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, που άρχισαν οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Εάν έχετε κάνει συντονισμένη προσπάθεια για να χτίσετε το όνειρό σας, αυτή η Ηλιακή Έκλειψη είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει κάτι σημαντικό. Ίσως είστε έτοιμοι να βρεθείτε στο προσκήνιο και να αναδείξετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Ένα ατομικό έργο ή μια ηγετική ευκαιρία θα μπορούσε να πάει καλά. Προσδεθείτε και ξεκινήστε αυτή τη διαδρομή: Οι σπόροι που φυτεύατε από τον Ιούλιο του 2018, πρόκειται να αποδώσουν καρπούς!

Λέων

Το Σάββατο ξεκινά ο ετήσιος μήνας της επιβράδυνσής σας: Ο φωτεινός Ήλιος που σας κυβερνά, μπαίνει στον Καρκίνο και τον δωδέκατο οίκο σας της απελευθέρωσης και επούλωσης. Θεωρήστε τον ως προσωπικό καταφύγιο και απολαύστε εκείνες τις επιθυμίες σας που δεν γίνονται πάντα σεβαστές. Μειώστε τις υποχρεώσεις σας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστείτε τις πρόσφατες έντονες εμπειρίες σας… Ειδικά αν έχουν προκαλέσει περίπλοκες συναισθηματικές αντιδράσεις. Θα είναι δελεαστικό να προχωρήσετε αμέσως στις επόμενες. Αλλά δεν θα μάθετε από αυτές, αν δεν δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να τις εμπεδώσει!

Την Κυριακή παραδοθείτε, αφήστε καινούργια πράγματα να έρθουν στη ζωή σας. Μπορεί και να είναι μια γλυκόπικρη εμπειρία, με την Έκλειψη Ηλίου και τη Νέα Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σας των λήξεων. Αλλά θα φέρει μια κατάσταση ή κάποια πτυχή της, στη φυσική ολοκλήρωση. Το να πείτε αντίο, σίγουρα θα σας κοστίσει συναισθηματικά. Αλλά η προσκόλληση σε κάτι που έχει τελειώσει, δεν θα φέρει πίσω αυτό που κάποτε ήταν. Μέσα σας ξέρατε ότι θα γίνει έτσι, μιας και αυτή είναι η προτελευταία έκλειψη στη σειρά που ενεργοποιήθηκε στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω τον Ιούλιο του 2018. Είστε περιτριγυρισμένοι από υποστηρικτικούς ανθρώπους, αρκεί μόνο ζητήσετε την στήριξη. Αν εκκρεμεί κάποια συγχώρεση, παραμερίστε την υπερηφάνεια σας και ξεκαθαρίστε αυτή τη σχέση. Αυτό θα σας απελευθερώσει!

Παρθένος

Το Σάββατο, ο Ήλιος αποχωρεί από την ζώνη σας του μόχθου και ταξιδεύει για πιο ελκυστικά λιμάνια: Μπαίνει στον Καρκίνο και τον 11ο Οίκο σας της καινοτομίας και των επιλογών! Από τώρα και μέχρι τις 22 Ιουλίου, έχετε την κοσμική άδεια να αποχωρήσετε από ό,τι σας περιορίζει. Κάντε μια δοκιμή για όσα μπορείτε να δημιουργήσετε, όταν δεν αισθάνεστε να σας περιορίζουν κανόνες ή ότι κρίνεστε από μη εξειδικευμένα άτομα. Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας οραματισμό, αναζητήστε άτομα με ίδιες αντιλήψεις!

Η ομάδα σας θα μπορούσε να φτάσει στην κορυφή αυτή την Κυριακή: Η Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας των συνεργασιών. Απολαύστε τη στιγμή, αναλογιστείτε τις κοινές σας επιτυχίες τα τελευταία δύο χρόνια, όταν ξεκίνησε αυτή η σειρά εκλείψεων στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Έπειτα, σκεφτείτε ρεαλιστικά: Βλέπετε δυνατότητες ανάπτυξης σε αυτή την ομάδα ή θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσετε ξεχωριστά μονοπάτια; Μην βλάπτετε τον εαυτό σας συνεχίζοντας κάποιες συνεργασίες, μόνο και μόνο επειδή σας ενώνει το παρελθόν. Όμως αν υπάρχει προοπτική, δεσμευτείτε και προχωρήστε όλοι μαζί!

Ζυγός

Μην φοβάστε να αποκαλύψετε τη φιλόδοξη πλευρά σας, Ζυγοί. Σε τελική ανάλυση, είστε ένα από τα τέσσερα ζώδια που προσανατολίζονται στον οραματισμό. Και είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, οι άνθρωποι σας θαυμάζουν και ακολουθούν το παράδειγμά σας. Από το Σάββατο, ο λαμπερός Ήλιος περνά στον Καρκίνο και τον δέκατο οίκο σας της επαγγελματικής επιτυχίας μέχρι τις 22 Ιουλίου. Θα θελήσετε να στοχεύσετε ψηλά και είναι μια υπέροχη ευκαιρία: Να εκφράσετε τις ιδέες σας στον έξω κόσμο για να δείτε τι απήχηση έχουν!

Η Κυριακή σηματοδοτεί την Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη, στον Καρκίνο και τον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Είναι η προτελευταία, σε μια διετή σειρά εκλείψεων που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2018. Ήσασταν προσηλωμένοι στην εργασία τα τελευταία δύο χρόνια, πράγμα που έθεσε τις βάσεις για μια επαγγελματική νίκη τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Είναι ώρα να αναγνωρίσετε τι έχετε επιτύχει και να εκφράσετε ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που στήριξαν την πορεία σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με κάποια πτυχή της εργασίας σας, αυτή η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αναρωτηθείτε ποιες δεξιότητες και γνώσεις χρειάζεστε, για να ανεβείτε ακόμα ψηλότερα!

Σκορπιός

Από το Σάββατο, ο ανήσυχος Ήλιος περνά στον Καρκίνο και τον περιπετειώδη ένατο οίκο σας μέχρι τις 22 Ιουλίου. Έχετε κλειστεί στον εαυτό σας ή έχετε βυθιστεί σε κάποιο συναισθηματικό δράμα τελευταία; Πρέπει να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από όλο αυτό, να έρθετε σε επαφή με τον έξω κόσμο. Αν εργάζεστε μόνοι, μπορείτε να μεταφέρετε το “γραφείο” σας οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Γίνετε δημιουργικοί: Μια ασφαλής αλλαγή παραστάσεων θα σας έκανε καλό!

Εκφράστε τα συναισθήματά σας την Κυριακή. Η Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, πυροδοτεί τον ένατο οίκο σας της ειλικρίνειας. Επεξεργαστείτε τον τρόπο που θα εξωτερικεύσετε όσα νιώθετε με ευγένεια, χωρίς να αλλοιώσετε το μήνυμά σας. Σίγουρα λαμβάνετε το μήνυμα εδώ και καιρό… Μιας και αυτή είναι η προτελευταία έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, από την σειρά που άνοιξε τον Ιούλιο του 2018. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχετε την ευκαιρία να δημοσιεύσετε το έργο σας ή να μετάσχετε σε μια επιχειρηματική εκκίνηση. Να περιμένετε μια κλήση σήμερα, που μπορεί να προέλθει από μια μακρινή επαφή.

Τοξότης

Το καλοκαίρι της αγάπης ξεκινά για εσάς αυτό το Σάββατο, με το Θερινό Ηλιοστάσιο και την πρώτη μέρα της Εποχής του Καρκίνου! Ο Ήλιος θα πυροδοτεί τον όγδοο οίκο σας της οικειότητας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Τώρα μπορείτε να εμβαθύνετε σε μια ξεχωριστή σχέση ή να προσελκύσετε κάποιον με δυνατότητα διάρκειας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρίξετε τις άμυνές σας και να δημιουργήσετε βαθιές ψυχικές συνδέσεις. Ισχυρές επιθυμίες πυροδοτούνται από αυτή τη διέλευση, οπότε παραμερίστε την αμυντική φύση σας και εκφράστε ελεύθερα όσα αισθάνεστε. Κάντε συνήθεια το να αναρωτιέστε “πώς με κάνει να νιώθω αυτό;”!

Η Κυριακή φέρνει μια ακόμη ώθηση πάθους: Η Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, εκρήγνυται στον όγδοο οίκο σας της σαγήνης. Αν προσπαθείτε να καταλάβετε το μέλλον μιας σχέσης, θα κάνει διαυγή την πορεία της. Δεν υπάρχει χώρος για υπεκφυγές με αυτή την προτελευταία έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, σε μια σειρά που αναστατώνει τα ερωτικά σας από τον Ιούλιο του 2018. Είτε η σχέση σας γίνεται αποκλειστική είτε προχωράτε σε μια πιο ικανοποιητική ένωση. Μεγάλα κέρδη, ίσως από κληρονομιά ή κληροδότημα, μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αν σας βαραίνει κάποιο χρέος, πάρτε τον έλεγχο και επεξεργαστείτε μια διευθέτηση.

Αιγόκερως

Αφιερώστε όσο χρόνο θέλετε το Σάββατο, για να προσδιορίσετε τους στόχους σας για τον επόμενο μήνα. Ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και τον έβδομο οίκο σας των συνεργασιών, δίνοντας προτεραιότητα στις όποιες δεσμευτικές σχέσεις. Είναι επίσης το Θερινό Ηλιοστάσιο, μια ισχυρή μέρα για τον καθορισμό νέων προθέσεων. Αναλογιστείτε και κρατήστε σημειώσεις για όσα θέλετε να πετύχετε έως τις 22 Ιουλίου. Είναι εύκολο να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Αλλά για να πραγματοποιήσετε τα υψηλά όνειρά σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε στη σωστή κατεύθυνση!

Την Κυριακή συμβαίνει μια Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Η προτελευταία σε μια σειρά εκλείψεων στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, από τον Ιούλιο του 2018. Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο βήμα; Βρείτε το σωστό άτομο να σας συντροφεύσει και κάντε το! Τα ήδη υπάρχοντα δίδυμα, θα μπορούσαν να γίνουν πολύ πιο δυναμικά τους επόμενους έξι μήνες. Οι εκλείψεις φέρνουν εκπλήξεις… Γι’ αυτό στις δημιουργικές και ρομαντικές συμμαχίες σας, φροντίστε να παραμείνετε ανοιχτοί σε συναρπαστικές ανατροπές.

Υδροχόος

Το πρόγραμμα της φυσικής σας κατάστασης και φροντίδας του εαυτού σας, γίνεται προτεραιότητα τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες: Ο φωτεινός Ήλιος περνά στον Καρκίνο και τον έκτο οίκο σας της ευεξίας, μέχρι τις 22 Ιουλίου. Δεν αρκεί να αποφύγετε καθετί ανθυγιεινό, Υδροχόοι. Η βέλτιστη υγεία έρχεται με το να επιλέγετε τροφές, συμπληρώματα και ασκήσεις που θα σας δώσουν περισσότερη ενέργεια, διαύγεια και ηρεμία. Το Σάββατο με το Θερινό Ηλιοστάσιο, εκφράστε τις προθέσεις για βελτίωση της ζωτικότητά σας. Εστιάστε σε μικρές, πρακτικές λύσεις που μπορείτε να διατηρήσετε για μια ζωή!

Την Κυριακή, η υγεία σας παίρνει μια επιπλέον ώθηση, από μια Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη ενεργοποίησης στον Καρκίνο. Πρόκειται για την προτελευταία, σε μια διετή σειρά εκλείψεων στον άξονά σας αποτοξίνωσης και θεραπείας. Οι εκλείψεις φέρνουν την ευκαιρία για ένα γρήγορο νέο ξεκίνημα και ο Καρκίνος είναι ο καλλιεργητής του ζωδιακού κύκλου. Σας ζητείται να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας… Που όχι μόνο θα σας δώσουν περισσότερη ενέργεια, θα υποστηρίξουν και τους μεγαλύτερους στόχους σας. Αλλά μην το κάνετε μέσω στέρησης και απόλυτης αυτοπειθαρχίας. Κάντε τα γεύματά σας απολαυστικά και κινήστε το σώμα σας σε κάθε ευκαιρία.

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη σας στιγμή, Ιχθύες; Από το Σάββατο, ο φωτεινός και τολμηρός Ήλιος περνά στον Καρκίνο και τον πέμπτο οίκο σας της αγάπης και της αίγλης μέχρι τις 22 Ιουλίου: Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σας. Δεν είστε συνηθισμένοι στην υπερβολική προσοχή αλλά μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Μιας και τόσοι θα ασχολούνται μαζί σας, ποιο μήνυμα ή καλό σκοπό μπορείτε να προωθήσετε; Σκεφτείτε γρήγορα, γιατί μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή!

Η φήμη, η αίγλη και ο ρομαντισμός θα συνεχίσουν να κυριαρχούν την Κυριακή: Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ξεσηκώνουν επίσης τον πέμπτο οίκο σας της δημιουργικότητας και της αγάπης. Εμπιστευτείτε τη σοφία της καρδιάς σας, το χειρίζεστε καλά αφότου άνοιξε αυτός ο κύκλος εκλείψεων τον Ιούλιο του 2018. Και η Νέα Σελήνη είναι το αποκορύφωμα όλης της δουλειάς που έχετε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια. Είστε μόνοι; Μπορεί να ερωτευτείτε κάποιον που διαφέρει εντελώς από τα συνήθη “κριτήριά” σας – δώστε του μια ευκαιρία. Τα ζευγάρια πρέπει να βάλουν περισσότερο παιχνίδι στην ερωτική τους ζωή. Το γέλιο είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό!