Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Το Σάββατο θα μπορούσε να σας βρει σε μια ανήσυχη και στοχαστική κατάσταση: Ο κυβερνήτης σας ο Άρης παρασύρεται δίπλα στον Ποσειδώνα, στον δωδέκατο οίκο σας των αλλαγών. Υπό αυτό τον εκφραστικό ουρανό, κάντε διαλογισμό πριν αντιμετωπίσετε εργασίες του σαββατοκύριακου. Ένα ξεχασμένο όνειρο θα μπορούσε να επιστρέψει στη συνείδησή σας. Αξίζει να επιδιώξετε ξανά αυτή την ιδέα, Κριέ; Δεν χρειάζεται να αφιερωθείτε πλήρως σε αυτό, απλά δείτε τι θα συμβεί αν σχεδιάσετε μερικά πιθανά πρώτα βήματα.

Η έμπνευσή σας θα μπορούσε να μετατραπεί σε δράση προτού να τελειώσει το σαββατοκύριακο. Η Κυριακή φέρνει ένα πολλά υποσχόμενο σύμπλεγμα της συναισθηματικής Σελήνης με τον θεραπευτή Χείρωνα, στο ζώδιό σας και τον οίκο σας της ταυτότητας. Θα βοηθήσει να μετακινηθείτε σε ένα ζήτημα που αισθάνεστε κολλημένοι. Δεν χρειάζεται να προχωρήσετε μόνοι σε αυτό, Κριέ. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι εκεί για εσάς. Αλλά για να ξεκινήσετε, δημιουργήστε μια ομάδα που θα βοηθήσει να ξεπεράσετε το πρώτο δύσκολο κομμάτι.

Ταύρος

Επικοινωνήστε ξανά με τα αγαπημένα σας άτομα αυτό το Σάββατο: Ο δραστήριος Άρης και ο εκφραστικός Ποσειδώνας συγχρονίζονται στον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικότητας. Οργανώστε μια κοινή δραστηριότητα όπως πικ-νικ ή μπάρμπεκιου, μιλήστε με όλους για να μάθετε τα νέα τους. Με αυτούς τους δύο παθιασμένους πλανήτες σε συνδυασμό, τα συναισθήματα των φίλων σας μπορεί να είναι έντονα. Βεβαιωθείτε ότι έχουν χρόνο να ανοίξουν την καρδιά τους, να μοιραστούν πραγματικά.

Εάν κρατάτε μια κακία για κάτι που συνέβη στο παρελθόν – ή κάποιος κρατάει σε εσάς – η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για να αντιμετωπίσετε ό,τι συμβαίνει και να προχωρήσετε παρακάτω! Αν αισθάνεστε ότι έχετε δίκιο, ίσως είστε θυμωμένοι… Αλλά αυτό σας απορροφά πολύτιμη ενέργεια. Η συναισθηματική Σελήνη συγχρονίζεται με τον θεραπευτή Χείρωνα στον δωδέκατο οίκο σας της επούλωσης, για να συζητήσετε με την άλλη πλευρά. Αν δεν μπορείτε, γράψτε τα συναισθήματά σας ώστε να τα βγάλετε από μέσα σας. Και στη συνέχεια κατευθύνετε την ενέργεια αυτή προς κάτι θετικό και δημιουργικό.

Δίδυμοι

Ο δραστήριος Άρης και ο λαμπερός Ποσειδώνας συμπράττουν στον δέκατο οίκο σας του κύρους το Σάββατο: Μπορεί να νιώσετε την ώθηση να κάνετε κάτι σημαντικό για την καριέρα σας. Ίσως αφορά μια φιλανθρωπική κίνηση, όπως να δώσετε μέρος των εσόδων σας σε μια ανθρωπιστική ομάδα… Ίσως θελήσετε να διευρύνετε τις τεχνικές σας γνώσεις. Αυτή η κοσμική σύζευξη συμβαίνει μόνο κάθε δύο χρόνια – και θα βοηθήσει να σκεφτείτε εκ των προτέρων τις κινήσεις σας για αυτό το χρονικό διάστημα. Πού θα θέλατε να βρίσκεστε ως τότε;

Την Κυριακή η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον θεραπευτή Χείρωνα στον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικότητας. Κάντε ένα κοινωνικό πείραμα: Πριν αντιδράσετε με θυμό ή απογοήτευση, αφιερώστε ένα λεπτό για να συντονιστείτε με ό,τι αισθάνονται οι άλλοι. Ακόμα κι αν σας εκνευρίζουν πραγματικά, ο καλύτερος τρόπος να τους αντιμετωπίσετε είναι με υπομονή και συμπόνια αντί με ορμή. Μιλήστε με αυτά τα άτομα, ρωτήστε τι σκέφτονται ή πώς μπορείτε να βοηθήσετε. Η ενσυναίσθηση είναι το μυστικό σας όπλο!

Καρκίνος

Ο αεικίνητος Άρης και ο ονειροπόλος Ποσειδώνας ευθυγραμμίζονται στη ζώνη σας των ταξιδιών το Σάββατο. Βρείτε τρόπο να βγείτε και να εξερευνήσετε ξανά τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε την πολυκοσμία για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας. Μια διαδρομή με το αυτοκίνητο ή ένα πικνίκ, θα βοηθήσει να νιώσετε ικανοποίηση. Εάν χρειάζεται να μείνετε στο σπίτι, μιλήστε με διάφορα άτομα και ανταλλάξτε ενδιαφέρουσες απόψεις. Οι φιλοσοφικές συνομιλίες σας γοητεύουν – και μια πνευματική ταύτιση μπορεί να γεννήσει μια ρομαντική σπίθα.

Την Κυριακή να πάρετε το τιμόνι και να κατευθύνετε τα πράγματα σε έναν πιο ενεργητικό δρόμο. Αλλά να είστε έτοιμοι να ακούσετε και κάποια πιθανά επικριτικά σχόλια. Με τη Σελήνη και τον θεραπευτή Χείρωνα στον δέκατο οίκο σας των επαγγελματικών, δηλώστε πως θα κάνετε ό,τι χρειαστεί για να πετύχετε όσα προσπαθείτε.

Λέων

Το Σάββατο, ο δυναμικός Άρης και ο ονειροπόλος Ποσειδώνας συμπράττουν σε ένα ταντρικό τετ-α-τετ, αναδεύοντας τις σαγηνευτικές και ερωτικές δονήσεις σας. Αν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σας, το σαββατοκύριακο αφιερώστε χρόνο στους δυο σας. Η πολυτέλεια να διαθέσετε τη μέρα αποκλειστικά για να απομονωθείτε, θα ενθουσιάσει. Οι Λέοντες εκτός σχέσης, ας απολαύσουν μια βραδιά με μυστικά και ιστορίες με στενούς φίλους. Εάν έχετε χρόνο να ετοιμάσετε ένα γεύμα για τους καλεσμένους σας, ακόμα καλύτερα.

Μήπως χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με κάποιον, Λέοντες; Την Κυριακή, αυτή η συναισθηματική πρόκληση δεν μπορεί να αποφευχθεί. Θα σας υποστηρίξει η σύνοδος της Σελήνης με τον θεραπευτή Χείρωνα στον Κριό. Εάν είστε ευγενικοί και ξέρετε γιατί το κάνετε, θα νιώσετε πολύ πιο ευτυχισμένοι και ανάλαφροι όταν τελειώσει.

Παρθένος

Σταματήστε να ζητάτε συγγνώμη, Παρθένε! Το να απολογείστε όποτε απορρίπτετε κάτι ή κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να προχωράτε στη ζωή σας. Το Σάββατο ο παθητικός Ποσειδώνας παίρνει ένα μάθημα από τον Άρη, για το πώς να στέκεται δυναμικά. Οι άνθρωποι δεν είναι τόσο εύθραυστοι όσο νομίζετε… Και όσοι είναι, έχουν πιθανώς ζητήματα που απαιτούν τη βοήθεια ενός θεραπευτή. Αν δεν έχετε κάνει κάποιο πραγματικό λάθος, ορίστε αυτήν ως τη μέρα «χωρίς συγγνώμη». Ξεκινήστε την εξάσκηση με τον εσωτερικό σας κύκλο, υπερασπιζόμενοι τις επιλογές σας αντί να εκφράζετε αδικαιολόγητη λύπη γι’ αυτές. Μόλις το κάνετε, θα δείτε σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σας!

Πλανάται ένα κλίμα αποπλάνησης την Κυριακή στον αέρα… Αλλά περισσότερο από έναν διασκεδαστικό σύντροφο, χρειάζεστε κάποιον ικανό να γίνει η αδελφή ψυχή σας. Η ευαίσθητη Σελήνη και ο θεραπευτής Χείρωνας συμπράττουν στον Κριό και τον όγδοο οίκο σας των έντονων συναισθημάτων. Θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για μια σοβαρή γνωριμία παρά για μια επιφανειακή σύνδεση. Είστε σε σχέση; Τι σας εμποδίζει να δεθείτε ακόμη περισσότερο; Θέστε και συζητήστε το θέμα! Είστε μόνοι; Διατηρήστε τα κριτήριά σας ψηλά, ακόμα κι αν καθυστερήσετε να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Θα αξίζει τον κόπο!

Ζυγός

Ο σαββατιάτικος συνδυασμός του αθλητικού Άρη και του εκφραστικού Ποσειδώνα, σας δίνει μια σημαντική συμβουλή: Η φροντίδα του εσωτερικού σας κόσμου, είναι εξίσου σημαντική με αυτή της εξωτερικής σας εμφάνισης. Ακόμα κι αν έχετε βάλει στόχο να αποκτήσετε την τέλεια φόρμα, σκεφτείτε το και από μια ολιστική οπτική. Μην καταναλώνετε όλη σας την ενέργεια σε ασκήσεις για το σώμα, αν δεν αισθάνεστε καλά μέσα σας. Σιγουρευτείτε ότι περιβάλλεστε από υποστηρικτικά άτομα, που μπορούν να εκφράσουν την αγάπη για τον εαυτό τους από μέσα προς τα έξω. Μήπως εκτός από προσωπικό γυμναστή, να αναζητήσετε και έναν προσωπικό σύμβουλο, Ζυγοί;

Την Κυριακή, η συναισθηματική Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον θεραπευτή Χείρωνα στον Κριό και τον τομέα σας των σχέσεων. Αν για καιρό αγνοείτε τον ελέφαντα στο δωμάτιο, ήρθε η ώρα να θέσετε το θέμα προς επίλυση. Ξεκινήστε εξετάζοντας τις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες. Εάν δεν έχετε καταλήξει εσείς σε αυτές, πώς να ελπίζετε ότι κάποιος θα τις εκπληρώσει;

Σκορπιός

Συγκρατήστε τα συναισθήματά σας, Σκορπιέ! Η συνάντηση Άρη-Ποσειδώνα το Σάββατο, σας κάνει λίγο νευρικούς στο παιχνίδι της αγάπης. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι η αγάπη έρχεται σε πολλές μορφές. Αν δεν έχετε σύντροφο για την σημερινή σας έξοδο, πάρτε τον καλύτερό σας φίλο ή την αδελφή σας… Είτε μια πρόσφατη γνωριμία που θα θέλατε να έρθετε πιο κοντά. Μπορείτε να διασκεδάσετε και να συνδεθείτε το σαββατοκύριακο, είτε πάτε μια βόλτα είτε δείτε μια ταινία. Εάν είστε σε σχέση, οι πλανήτες συστήνουν να χαλαρώσετε πριν ασκήσετε αδικαιολόγητη πίεση στο άλλο σας μισό να ακολουθήσει τα σχέδιά σας. Ας ασχοληθείτε με τα ανεξάρτητα ενδιαφέροντά σας: Λίγος χρόνος μακριά θα δημιουργήσετε μια δυναμική και σέξι ένταση ανάμεσά σας, δεν θα σας απομακρύνει.

Η αφοσίωση στη δουλειά και τους φίλους σας είναι αξιοθαύμαστη, Σκορπιέ. Αλλά τα αστέρια της Κυριακής σας ωθούν να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Η διαισθητική Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον θεραπευτή Χείρωνα, στον έκτο οίκο σας της ευημερίας. Πρέπει να δώσετε σημασία στις όποιες ενοχλήσεις υγείας ή πτώσεις ενέργειας, πριν μετατραπούν σε προβλήματα. Κλείστε τα απαραίτητα ραντεβού με τους θεραπευτές ή τους γιατρούς σας. Η πρόληψη είναι σημαντικότερη της θεραπείας.

Τοξότης

Η αδέξια συνάντηση του μαχητικού Άρη με τον παθητικό Ποσειδώνα το Σάββατο, ίσως περιορίσει την ανοχή σας στις εναλλαγές διάθεσης ενός συγκατοίκου ή συγγενή. Εάν αισθάνεστε περιορισμένοι ή σας πιάνει κλειστοφοβία, μην περιμένετε λεπτό παραπάνω: Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Είναι πολύ σημαντικό να έχει ο καθένας τον δικό του χώρο. Ήρθε η ώρα να διαμορφώσετε το «καταφύγιό» σας, ώστε να κάνετε το δημιουργικό σας έργο με ηρεμία και ησυχία. Είναι καλύτερα να πάτε στη γωνιά σας και να ηρεμήσετε, πριν αντιμετωπίσετε συναισθηματικά ζητήματα.

Το δράμα θα μπορούσε να χαλάσει τα σχέδιά σας για μια ήρεμη και χαλαρή Κυριακή – αλλά μην βιαστείτε να κατηγορήσετε τους άλλους. Η ευθυγράμμιση των ευαίσθητων Σελήνη και Χείρωνα στον Κριό, κεντρίζει τον πέμπτο οίκο σας του πάθους και της θεατρικότητας. Ίσως σας κάνει να αντιδράτε υπερβολικά σε όσα συμβαίνουν. Εάν κάποιος σας στέλνει μπερδεμένα μηνύματα, μην πέφτετε στην παγίδα του. Κάντε σαφές ότι μπορείτε να χειριστείτε την αλήθεια, μην δεχτείτε τις σκόπιμες ασαφείς απαντήσεις.

Αιγόκερως

Αν δουλεύετε συνεχώς χωρίς να δίνετε χρόνο στη διασκέδασή σας, θα καταλήξετε θλιμμένοι. Με τον δυναμικό Άρη και τον γοητευτικό Ποσειδώνα να συναντώνται στον τρίτο οίκο σας της ευφράδειας, είστε έτοιμοι να κλείσετε τις οθόνες σας. Χαλαρώστε και αξιοποιήστε την αίσθηση του χιούμορ σας… Μερικοί μπορεί να σοκαριστούν από την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Επίσης, να είστε πιο ανοιχτοί με τους φίλους σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την εξέλιξη των πραγμάτων, αντιμετωπίστε με ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο τρόπο όσα προκύπτουν.

Την Κυριακή μην κατηγορείτε τον καιρό αν δεν αισθάνεστε πολύ καλά,. Είστε πραγματικά ό,τι τρώτε, Αιγόκερε… Εξετάστε προσεκτικά τη διατροφή σας. Η ευαίσθητη και αντιδραστική Σελήνη συναντά τον θεραπευτή Χείρωνα στον τομέα σας της οικίας. Και αποτελεί κλήση αφύπνισης για να αρχίσετε να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας. Δώστε λιγότερο χρόνο στις κοινωνικές συναναστροφές και περισσότερο στην προετοιμασία υγιεινών γευμάτων και επαρκούς ύπνου. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή αρχή.

Υδροχόος

Το Σάββατο, ο ορμητικός Άρης συναντά τον ανεξέλεγκτο Ποσειδώνα. Ίσως να ωθήστε σε παρορμητικές αγορές, ειδικά όταν βλέπετε λαμπερά και εντυπωσιακά πράγματα. Αλλά η «αγοραστική έξαρση» μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα οικονομικά σας, γι’ αυτό μην ενδώσετε στις διαφημίσεις που εμφανίζονται στον υπολογιστή σας! Μια μελετημένη αγορά πολυτέλειας συμφωνεί με τα άστρα της ημέρας, μια παρορμητική όχι. Βεβαιωθείτε ότι αφορά κάτι που θέλετε και χρειάζεστε, πριν προχωρήσετε.

Την Κυριακή, η ευαίσθητη Σελήνη συναντά τον θεραπευτή Χείρωνα στη γωνιά σας της επικοινωνίας. Υπάρχει κάτι που θέλετε να πείτε σε κάποιον. Ίσως αναγνωρίζετε κάτι που έχει κάνει για εσάς, είτε αφορά άποψη που σας έχει ζητήσει για ένα από τα έργα του. Το να μοιράζεστε, δείχνει ότι ενδιαφέρεστε. Οπότε μην περιμένετε κάποια ώθηση για να προσφέρετε όμορφα λόγια σε κάποιον ή ίσως απλά να χρειάζεται έναν ειλικρινή ακροατή.

Ιχθύες

Είναι ώρα να δοκιμάσετε την αποφασιστικότητά σας! Ο καλόκαρδος Ποσειδώνας που σας κυβερνά, λαμβάνει το Σάββατο μια κλήση αφύπνισης από τον Άρη. Μια δύσκολη κατάσταση μπορεί να σας αναγκάσει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, πιο επιθετικά από όσο στο παρελθόν. Ακόμα κι αν προτιμάτε να βάλετε τα κλάματα και να καταρρεύσετε, δεν πρέπει να το κάνετε. Συγκεντρώστε τη δύναμή σας και αντιμετωπίστε την κατάσταση, Ιχθύες! Η όποια εχθρική στάση αντιμετωπίζετε, είναι περισσότερο «σκυλί που γαυγίζει» παρά δαγκώνει… Η προθυμία σας να αντισταθείτε, θα κερδίσει πραγματικά τον σεβασμό των άλλων.

Την Κυριακή, η ευαίσθητη Σελήνη και ο θεραπευτής Χείρωνας συγχρονίζονται στον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών. Αξιολογήστε κατά πόσο δείχνετε στους ανθρώπους πώς αισθάνεστε – κι αν λαμβάνετε όσα χρειάζεστε από αυτούς σε αντάλλαγμα. Αν εσείς υποτιμάτε τον χρόνο σας, στέλνετε το μήνυμα ότι δεν αξίζει και τόσο πολύ… Ενώ στην πραγματικότητα αξίζει!