Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός

Το Σάββατο, η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο φωτίζει τον δεύτερο Οίκο σας της εργασίας, των χρημάτων και της πρακτικής πολυτέλειας. Αναζητήστε δημιουργικούς τρόπους εξοικονόμησης και προϋπολογισμού χωρίς να στερηθείτε την ευχαρίστηση. Είναι καιρός για αναβάθμιση; Ενώ δεν θέλετε να αδειάσετε τον λογαριασμό σας, αρχίστε να αντικαθιστάτε τα πράγματα που νιώθετε ότι έχουν χαλάσει. Μπορεί να υποσχεθείτε να υποστηρίζετε εταιρίες με δεοντολογία από εδώ και πέρα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα θυσιάσετε μερικές από αυτές τις γρήγορες στιλιστικές επιλογές.

Επίσης, Κριοί: Ετοιμάστε το βιογραφικό σας και τελειοποιήστε τις προσφορές σας. Μπορεί να καταφέρετε να πάρετε προαγωγή ή να κλείσετε μια δελεαστική προσφορά εργασίας, τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν αυτή την υπερφορτωμένη Σελήνη. Την Κυριακή, προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από μικροπρεπείς συζητήσεις.

Μια έντονη αντίθεση ανάμεσα στον κυβερνήτη σας τον Άρη και τον αυθόρμητο Δία στον ένατο Οίκο σας της ειλικρίνειας, σας κάνει τον προφανή νικητή κάθε λεκτικής αψιμαχίας. Αλλά ποιο είναι το πραγματικό κόστος αυτών των αντιπαραθέσεων, Κριάρια; Το μυαλό σας μπορεί να τρέχει με ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα την ώρα, αλλά οι έξυπνες απαντήσεις σας μπορεί να ρίξουν γροθιά στο στομάχι κάποιου. Πριν ξεσπάσετε, σκεφτείτε τα συναισθήματα του ατόμου που πρόκειται να κατεδαφίσετε και χαλαρώστε λίγο ή πολύ.

Ταύρος

Ευτυχισμένο το κοσμικό νέο έτος! Το Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ηλεκτρίζει τον ουρανό και ανανεώνει τη συναισθηματική τροφή σας. Ώρα να αφήσετε πίσω σας αυτές τις οδυνηρές καταστάσεις και να υιοθετήσετε την οπτική: «Τι έμαθα από αυτό;». Ορισμένες σχέσεις μπορεί να φτάσουν στο τέλος τους ή μπορεί επιτέλους να συμφιλιωθείτε και να σταματήσετε να μιλάτε για αυτό το θέμα… για πάντα. Κάντε μια λίστα με τις επιθυμίες σας και γίνετε άπληστοι, Ταύροι. Ήρθε η ώρα να ζητήσετε από το σύμπαν αυτό που πραγματικά θέλετε.

Την Κυριακή, μια αντίθεση ανάμεσα στον επιπόλαιο Άρη και τον παρορμητικό Δία μπορεί να σας οδηγήσει σε βιαστικά συμπεράσματα και στη λήψη αποφάσεων με βάση ανεπαρκή αποδεικτικά στοιχεία. Αν και το ζώδιό σας βασίζεται στις λεπτομέρειες και μπορείτε πολύ καλά να ακούτε αυτά που δεν λέγονται, μια επιφανειακή αξιολόγηση δεν θα σας πει όλη την ιστορία. Συμβαίνουν πολλά που δεν εκφράζονται και θα πρέπει να κάνετε περισσότερη έρευνα. Προσπαθήστε να πιάσετε τις μη λεκτικές υποδείξεις, αλλά κάντε και τις ερωτήσεις που θα αναγκάσουν τους άλλους να σας πουν την αλήθεια.

Δίδυμοι

Κάντε μια παύση, Δίδυμοι, πάρτε μερικές βαθιές εισπνοές και εκπνοές. Το Σάββατο, η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον δωδέκατο Οίκο σας της ολοκλήρωσης και της θεραπείας. Τιμήστε τις μεταβάσεις στη ζωή σας. Μερικές φορές, το κλείσιμο μιας πόρτας είναι η πρόσβασή σας στο άνοιγμα μιας άλλης. Αφήστε πίσω σας απαλά μια ξεπερασμένη κατάσταση και καλωσορίστε νέες περιπέτειες… Ακόμα κι αν θα πάρουν χρόνο για να αποκαλυφθούν πλήρως. Πρέπει να φέρετε περισσότερη χαλάρωση στη ζωή σας; Αυτή είναι η τέλεια ημέρα για να ξεκινήσετε μια πρακτική διαλογισμού ή γιόγκα. Κοιτάξτε εφαρμογές και βίντεο στο YouTube για οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την άσκησή σας στο σαλόνι σας.

Την Κυριακή θα έχετε μια φωτιά μέσα σας: Χάρη σε μια σπίθα που άναψε στις 31 Μαρτίου, όταν ο ορμητικός Άρης μπήκε στο ζώδιό σας. Αλλά γιατί αυτές οι φλόγες δεν έχουν εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά, Δίδυμοι; Μήπως οι πρωτοποριακοί Δίδυμοι παλεύουν με αμφιβολίες ή αμφισημίες; Αυτό μπορεί να αλλάξει στη στιγμή: Ο επεκτατικός Δίας στον Τοξότη και στη ζώνη της συνεργασίας σας, δημιουργεί μια αντίθεση με τον κόκκινο πλανήτη προκαλώντας δράση. Στραφείτε σε έναν πιθανό εταίρο και συζητήσετε τις συνέργειες. Αυτό μπορεί να είναι το κομμάτι του παζλ που σας λείπει!

 Καρκίνος

Έτοιμοι να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος; Το Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο βρίσκεται στον ανθρωπιστικό ενδέκατο οίκο σας και ξυπνά τον ιδεαλιστή μέσα σας. Το να εμπλακείτε σε ένα έργο κοινοτικής υπηρεσίας θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Μια εκκολαπτόμενη συνεργασία μπορεί να οδηγήσει σε μια εκπληκτική ομαδική προσπάθεια ή σε ένα έργο που θα αλλάξει τον κόσμο. Ετοιμαστείτε για μια συνάντηση μυαλών… Ίσως και μια εικονική, καθώς ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία. Μήπως οι συσκευές σας χρειάζονται ανανέωση; Ενημερώστε το λογισμικό των συστημάτων σας ή αγοράστε νέο εξοπλισμό.

Την Κυριακή, δεν θα είστε οπαδοί των ορίων, αλλά μην βιάζεστε. Εάν δίνατε πάρα πολλά τελευταία, Καρκίνοι, ίσως νιώθετε πικρία απέναντι στους ανθρώπους που δεν έχουν πρόβλημα να παίρνουν. Καθώς ο ευθύς Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον απελευθερωτικό Δία, μπορείτε να καθορίσετε σαφή όρια… Και, το πιο σημαντικό, να τα επιβάλλετε! Επειδή ο Δίας βρίσκεται στη ζώνη της ευεξίας σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσθέσετε κάποια προσωπική φροντίδα στο πρόγραμμά σας. Τι λέτε να κλείσετε ένα μασάζ για την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία;

Λέων

Για να δούμε αυτούς τους λεόντιους στόχους! Το Σάββατο, η μόνη Νέα Σελήνη του 2019 στον Ταύρο φωτίζει τον δέκατο οίκο σας της καριέρας, της δομής και των μακροπρόθεσμων φιλοδοξιών. Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να λάβετε μια δελεαστική προσφορά για δουλειά… Ή να κληθείτε να συμμετάσχετε σε ένα έργο που θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε τη φήμη σας ως κορυφαίοι στη βιομηχανία σας. Έχετε βάλει στο μάτι μια υψηλή φιλοδοξία; Καθώς τα αποτελέσματα της Νέας Σελήνης μπορεί να κάνουν έως και έξι μήνες να εκτυλιχτούν, επιδιώξτε μια αργή αλλά σταθερή ανάβαση.

Καθώς σκαρφαλώνετε, είναι σημαντικό να ευθυγραμμίζεστε με τους δυνατούς παίκτες και αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις, αντί να τους κάνετε να νιώθουν ότι απειλούνται από εσάς. Χτίστε αυτές τις σχέσεις και σύντομα θα είστε ανάμεσα στις τάξεις τους. Είστε έτοιμοι να γίνετε κάτι περισσότερο από ρομαντικοί τυχοδιώκτες την Κυριακή: Ο παιχνιδιάρης Άρης κοιτάει απειλητικά τον Δία, στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Αυτοί οι ανοιχτόμυαλοι ουρανοί σας βοηθούν να αισθάνεστε ελεύθεροι να πειραματιστείτε: Δημόσιες εκφράσεις συναισθημάτων, τολμηρά φλερτ, ίσως ακόμη και να εξερευνήσετε τη χημεία σας με έναν πλατωνικό φίλο. Από την άλλη πλευρά, μια καυτή έλξη από την περασμένη εβδομάδα θα μπορούσε να παγώσει ξαφνικά και να γίνει πιο φιλική φωτιά. Χαλαρώστε και μην προσπαθήσετε να πιέσετε τίποτα.

 Παρθένος

Η ανάγκη σας για περιπλάνηση σας χτυπά δυνατά, κάτω από το φως της Νέας Σελήνης του Σαββάτου στον Ταύρο και στον ένατο οίκο σας. Υπάρχει ένας μεγάλος κόσμος εκεί έξω, οπότε ξεκινήστε να σχεδιάζετε να εξερευνήσετε μια νέα γωνιά του. Αυτή η Νέα Σελήνη αποκαθιστά την αισιοδοξία σας και σας δίνει το θάρρος να εξερευνήσετε ένα οραματιστικό μονοπάτι. Ονειρεύεστε μια νέα ψηφιακή επιχείρηση, αναλογίζεστε έναν διεθνή επιχειρηματικό τίτλο, φαντασιώνεστε τη Φινλανδία; Κανένας στόχος που αφορά την υδρόγειο δεν είναι πολύ υψηλός σήμερα. Φυτέψτε τους σπόρους για μια ατρόμητη περιπέτεια τώρα, και παρακολουθήστε τους να ανθίζουν ως την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12 Νοεμβρίου.

Κάτω από την αντίθεση της Κυριακής, ανάμεσα στον εγωιστή Άρη στη γωνία της σταδιοδρομίας σας και τον ανεξάρτητο Δία σας στη ζώνη του σπιτιού σας: Η προσπάθεια να συντονίσετε τους άλλους, μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο και το να μαζέψετε ένα κοπάδι από γάτες. Μπορούν να τα πάνε όλοι καλά; Ίσως όχι. Εάν δεν συμβαίνει, μην το πιέζετε. Φυσικά και θα σας άρεσε αν όλη η ομάδα σας μπορούσε να συμφωνήσει σε μια ιδέα ή εάν η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή δεν προκαλούσε άγχος στη ζωή σας στο σπίτι… Και αυτό μπορεί να συμβεί μια μέρα. Αλλά τώρα, ίσως πρέπει να χαμογελάτε και να αντέχετε λίγη αντιπαράθεση.

Ζυγός

Είστε έτοιμοι για μια μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω; Το Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο συμβαίνει στον αλχημικό όγδοο οίκο σας, βοηθώντας σας να μετατρέψετε τις βαριές σας καταστάσεις μολύβδου σε καθαρό χρυσό. Αυτό δεν θα συμβεί σε μία νύχτα… Αλλά εάν αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τα εμπόδια τώρα, θα δείτε τα γνήσια αποτελέσματα μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12 Νοεμβρίου.

Η Νέα Σελήνη αυτού του σαββατοκύριακου τονίζει τα μακροπρόθεσμα οικονομικά και τις επενδύσεις, καθώς και τους κοινούς πόρους. Μπορεί να εμπνευστείτε για να αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητα ή να βρείτε τρόπους για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα. Ίσως απλά να μειώσετε δημιουργικά τα κόστη χρησιμοποιώντας ένα συνεταιριστικό μοντέλο. Σκεφτείτε: κοινά τραπέζια, συμμετοχή σε γεωργικές εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από την κοινότητα και ανταλλαγή μπέιμπι-σίτινγκ.

Την Κυριακή, μια δυναμική αντίθεση ανάμεσα στον ενεργητικό Άρη και τον επεκτατικό Δία θα σας αναζωογονήσει και θα σας ετοιμάσει για εξερεύνηση. Κάντε μια τρελή αναζήτηση στο Google για κάθε πολιτιστικά και πνευματικά διεγερτικό γεγονός που συμβαίνει στην πόλη, για το υπόλοιπο του σαββατοκύριακου και την επόμενη εβδομάδα. Με λίγο σκάψιμο θα ανακαλύψετε προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, διαλέξεις, εργαστήρια και χωρίς αμφιβολία ζωντανή μουσική. Έπειτα, συγκεντρώστε τα στρατεύματα, βγείτε και αποφύγετε την πλήξη!

Σκορπιός

Το «δύο» είναι ο μαγικός αριθμός για σας αυτό το Σάββατο, καθώς καλωσορίζετε την ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον οίκο των σχέσεων σας. Είτε πρόκειται για επαγγελματικά είτε για τον έρωτα, μια συνεργασία μπορεί να σας πάει πολύ μακριά μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Αλλά μην ψάξετε κάποιον ακριβώς όπως εσείς. Μια συμπληρωματική δύναμη θα σας ταιριάξει καλύτερα σήμερα. Ήδη δεσμευμένοι; Οι σχέσεις μπορεί να πάνε από χαλαρές σε αποκλειστικές, τόσο στον έρωτα όσο και στην επιχειρηματική σφαίρα. Μην κάνετε όμως υποθέσεις, Σκορπιοί. Πρέπει να ακούτε ότι τα συναισθήματά σας μεταβιβάζονται και στα επαγγελματικά ζεύγη, ζητήστε συμβόλαιο.

Την Κυριακή πιάστε πιο σφιχτά τα οικονομικά σας, ειδικά αν αιμορραγούσαν τελευταία. Μια σύνδεση που προκαλεί δράση ανάμεσα στον κινητήριο Άρη και τον επιχειρηματικό Δία στον άξονα του πλούτου σας, μπορεί να φωτίσει μια νέα πορεία προς την ευημερία – καθώς και τρόπους για να κάνετε κράτει. Χρειάζονται χρήματα για να βγάλετε χρήματα και δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση από αυτή που κάνετε στον εαυτό σας. Κάντε έναν κύκλο μαθημάτων με πιστοποίηση, για προχωρημένη εκπαίδευση ή προσλάβετε έναν σύμβουλο σταδιοδρομίας και παραμείνετε σε επαγρύπνηση για την τέλεια ευκαιρία.

Τοξότης

Βάλτε τα αθλητικά σας το Σάββατο, καθώς η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο πυροδοτεί μια εξάμηνη αποστολή ευεξίας. Είτε κάνατε καθιστική ζωή είτε είστε ο κορυφαίος μαθητής στο στούντιο πιλάτες, μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή. Ορίστε μερικούς διαχειρίσιμους στόχους, αποφεύγοντας τις διατροφικές μανίες και τις τιμωρητικές προπονήσεις.

Καθώς αρχίζετε να κάνετε μικρές καθημερινές αλλαγές, θα δημιουργήσετε νέες συνήθειες που θα αποτελέσουν μέρος του μακροπρόθεσμου τρόπου ζωής σας. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε επίσης να σας εμπνεύσει να οργανωθείτε. Άντε λοιπόν, Τοξότες, ξεκινήστε την ανακαίνιση στο γραφείο ή την οργάνωση του υπογείου σας!

Την Κυριακή, ισορροπήστε το χρόνο για τον εαυτό σας με κάποιον χρόνο με τους άλλους. Από τη στιγμή που ο κυβερνήτης σας, ο ανεξάρτητος Δίας, μπήκε στο ζώδιό σας τον περασμένο Νοέμβριο, αγαπάτε την απελευθέρωσή σας. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο ελεύθερα πετάτε, εξακολουθείτε να θέλετε κάποιον στο σπίτι όταν επιστρέφετε.

Ο ενεργητικός Άρης στους Διδύμους και στον οίκο των σχέσεών σας, σχηματίζει μια άμεση αντίθεση με τον Δία: Θα μπορούσε να σας παρακινήσει να αναζητήσετε το ταίρι σας – για τα επαγγελματικά, την ευχαρίστηση ή απλά για παρέα. Προειδοποίηση: Αυτή η φλογερή αντιπαράθεση θα μπορούσε να φέρει μια ανισόρροπη δυναμική στις σχέσεις σας σε αποκορύφωση. Μην κρατάτε τη γλώσσα σας, αλλά τιθασεύστε τη φωτιά σας. Ο στόχος είναι η ειλικρίνεια και η ειρηνική επίλυση.

Αιγόκερως

Ο παράγοντας του ρομαντισμού φτάνει κορυφή το Σάββατο, χάρη στην ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον πέμπτο οίκο σας του πάθους, της αυτοέκφρασης και της γονιμότητας. Καθορίστε σαφείς προθέσεις για την ερωτική ζωή σας και παρακολουθήστε τις να ξεδιπλώνονται κατά τους επόμενους έξι μήνες. Μια πρόταση ή μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή σε αυτή τη γόνιμη Νέα Σελήνη… Ή μπορεί να γεννήσετε μια δημιουργική ιδέα που θα ανθίσει σε κάτι σημαντικό. Ελεύθεροι; Ποζάρετε για φωτογραφίες προφίλ ή κάντε λίγο χώρο στο ημερολόγιό σας για να πηγαίνετε σε εκδηλώσεις όπου θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον που θα σας ταιριάζει.

Ο «ρομαντικός» έρωτας μπορεί επίσης να αφορά τη μούσα σας. Πάρτε τα ταλέντα σας στα σοβαρά και μπορεί να γίνετε διάσημοι μέχρι την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12 Νοεμβρίου. Μείνετε στα γεγονότα την Κυριακή. Όσο κι αν θέλετε να πουλήσετε στους άλλους την υπέροχη ιδέα σας, δεν μπορείτε να χάσετε την εμπιστοσύνη τους φτιασιδώνοντας την αλήθεια για χάρη μιας καλής ιστορίας. Μοιραστείτε μόνο όσα μπορείτε να αποδείξετε. Κάτω από μια ασταθή αντίθεση, μεταξύ του υπερβολικού Άρη και του Δία που προκαλεί τα όρια, μπορεί να πάρετε μεγάλη ποιητική αδεία. Λίγος θεατρινισμός θα σας βοηθήσει να περάσετε το μήνυμά σας, αλλά μην εμπλουτίσετε αριθμούς ή δεδομένα.

Υδροχόος

Τα θέματα στο μέτωπο του σπιτιού απαιτούν την προσοχή σας, χάρη στη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο, που φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας της οικογένειας και των ριζών. Γυρίστε νέα σελίδα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή περάστε ποιοτικό χρόνο με μια γυναίκα συγγενή. Μπορεί επίσης να λαχταράτε περισσότερη μητρική ενέργεια αυτή τη συναισθηματική ημέρα, οπότε δώστε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα σας και περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους στοργικούς. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να προκαλέσει μια μετακόμιση ή ένα πρότζεκτ διακόσμησης στο σπίτι. Ίσως ήρθε η ώρα να κρεμάσετε το καπέλο σας σε έναν νέο καλόγερο ή να ανταλλάξετε μερικά φωτεινά χρώματα για μια καθαρή, λευκή παλέτα.

Τιθασεύστε λίγο τον εαυτό σας αυτή την Κυριακή, Υδροχόοι. Ξέρω ότι η ταπεινότητα μπορεί να είναι δύσκολη, όταν τόσοι πολλοί ζητωκραυγάζουν για εσάς. Η μόστρα είναι στην πραγματικότητα μέρος της γοητείας σας, αλλά το κόλπο είναι να βρείτε τη σωστή ισορροπία και να φροντίσετε να μην μοιάζει με αλαζονεία. Μια αντίθεση ανάμεσα στον ασταμάτητο Άρη και τον απεριόριστο Δία, σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Πείτε την αλήθεια σας και ζήστε δυνατά – απλώς μην αφήσετε το στόμα σας να γράψει μια επιταγή που το εγώ σας δεν μπορεί να καλύψει.

Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για θεαματικές εξόδους! Αυτό το Σάββατο, η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο προσγειώνεται στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας και ακονίζει το δώρο του λόγου για σας. Έχετε ένα μήνυμα ή ένα δημιουργικό ταλέντο να μοιραστείτε, Ιχθύες; Συγγραφή, διδασκαλία, μπλόγκινγκ, ραδιοφωνία: Το μέσο δεν έχει σημασία, αρκεί να μοιραστείτε τις ιδέες σας με ένα ευρύτερο κοινό. Μια συζήτηση με έναν φίλο ή έναν συνεργάτη, μπορεί να προκαλέσει μια πολύ μεγαλύτερη συνεργασία τους επόμενους έξι μήνες. Η σημερινή ανταλλαγή ιδεών μπορεί να καταλήξει στην κοινή προσπάθεια του αύριο, γι’ αυτό κλείστε ραντεβού για φαγητό για να το συζητήσετε.

Μια χαλαρή συζήτηση μπορεί να μετατραπεί σε συζήτηση για δουλειά και αυτή την Κυριακή, καθώς ο επιχειρηματικός Δίας παίρνει ένα δυναμικό τίναγμα από τον ριψοκίνδυνο Άρη. Ένας φίλος μπορεί να σας μεταφέρει μια επιχειρηματική πρόταση – ή μπορεί να γνωρίσετε έναν πιθανό συνεργάτη για κάποιο πρότζεκτ, του οποίου οι δεξιότητες συμπληρώνουν τέλεια τις δικές σας. Οι εξελίξεις μπορεί να συμβούν γρήγορα, αλλά με αυτή την παρορμητική πλανητική ενέργεια, φροντίστε να καλύψετε και τις σημαντικές λεπτομέρειες, όπως ποιος θα καλύψει ποια έξοδα και πώς θα μοιραστείτε τα κέρδη.