Αστρολογία: Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο από 4 έως 10 Μαίου

Αστρολογία: Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο από 4 έως 10 Μαίου

Κριός
Υπάρχει κάτι που θέλετε να πείτε; Κάποιος που πρέπει να εντυπωσιάσετε με το πνεύμα και την ετοιμολογία σας; Καλύτερα τώρα παρά μετά, Κριοί, καθώς ο Ερμής φεύγει από το ζώδιό σας την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Φυσικά η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σας και συνεχίζει να ανεβάζει τις πιθανότητες να είστε το ζώδιο με τα περισσότερα ραντεβού.

Ταύρος

Σκέφτεστε κάποιον όταν πρέπει να σκέφτεστε τη δουλειά σας, το καθάρισμα του αυτοκινήτου σας ή τα ψώνια της εβδομάδας; Είναι μια καλή ένδειξη ότι μπορεί αυτός ο κάποιος να σας ενδιαφέρει. Φαίνεται ότι δεν χρειάζεστε ερωτικές συμβουλές. Χρειάζεστε μια κούπα καφέ, μπας και ξυπνήσετε και δείτε την αγάπη.

Δίδυμοι

Η απομάκρυνση όλων αυτών που δεν ταιριάζουν στη νέα σας εστίαση, στο νέο σας εαυτό, είναι κάτι που δεν ήταν εύκολο. Αλλά το κάνατε, Δίδυμοι. Κατευθύνεστε σε νέα μέρη, σε νέα πρόσωπα και με αυτά έρχονται και νέα ραντεβού, νέοι φίλοι. Κόψτε ταχύτητα, πάρτε το χρόνο σας και αφήστε την Αφροδίτη να φωτίσει την κοινωνική ζωή σας.

Καρκίνος

Βλέπω το γιατί μπορεί να σας αγανακτούν οι πράξεις κάποιου ή μήπως είναι η αδράνειά τους; Δοκιμάσατε, Καρκίνοι. Δοκιμάσατε να είστε ευχάριστοι και να στείλετε τον σωστό αριθμό μηνυμάτων στον κατάλληλο ρυθμό. Παίξατε το παιχνίδι. Αυτό σας απομακρύνει από τον εαυτό σας, από το ποιοι είστε πραγματικά. Όχι παιχνίδια, εκείνοι μπορούν να παίξουν, εσείς παίξτε τον εαυτό σας.

Λέων

Μέσα στην τρέλα των πάντων, μπορεί να βρείτε ένα λαμπερό, μικρό φως αυτή την εβδομάδα. Κάποιος προσπαθεί να σας τραβήξει την προσοχή και δεν είναι η πρώτη φορά. Ίσως ήσασταν πολύ απασχολημένοι πριν, ίσως δεν κοιτούσατε πραγματικά. Αλλά τώρα κοιτάτε και αυτό είναι καλό. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε και πολύ!

Παρθένος

Η «ένταση» είναι η λέξη της εβδομάδας. Η λέξη που περιγράφει την πρώτη συνάντηση ανάμεσα σε εσάς και κάποιον τόσο καυτό, που μπορεί να λιώσει το κουμπί της ζακέτας σας. Είτε ίσως πρόκειται για έναν έρωτα που υπάρχει από καιρό και τώρα ανεβάζει ταχύτητα. Μην συμβιβαστείτε με τίποτα άλλο από κάποιον που σας κόβει την ανάσα, Παρθένοι. Υπέροχα.

Ζυγός

Δεν μπορείτε να πείτε ούτε να κάνετε πολλά, για τον τρόπο που κάποιος έχει επιλέξει να περάσει το ταξίδι της ζωής. Είναι μόνο στο δικό του χέρι. Μπορεί να μην ταιριάζει με το δικό σας σχέδιο, Ζυγοί. Γι’ αυτό κάντε ένα καινούργιο. Όταν κλείνει μία πόρτα, ανοίγουν άλλες δέκα και ίσως πρέπει να επικεντρωθείτε μόνο σε αυτό. Ανοίξτε τις πόρτες αντί να χτυπάτε σε αυτή που δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Σκορπιός

Με τη Νέα Σελήνη στον τομέα της σχέσης σας, είναι καιρός να επικεντρώσετε την ενέργειά σας στη δημιουργία ενδιαφέροντος, Σκορπιοί. Ο Ερμής και ο Ουρανός είναι επίσης εδώ: Και αυτός ο συνδυασμός μπορεί να φέρει μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα μετά από λίγη προσπάθεια. Αλλά κάντε την προσπάθεια. Όλα παίζονται.

Τοξότης

Όλος ο κόσμος είναι κριτικός, όλοι έχουν κάτι να πουν και σίγουρα κι εσείς έχετε σχολιάσει τις ανοησίες των συνταξιδιωτών σας. Αλλά μερικές φορές πρέπει να ακούσετε τη δική σας συμβουλή… Και οι άλλοι θα πρέπει να κάνουν στην άκρη και να σας αφήσουν να κάνετε αυτό που έχετε να κάνετε. Με παρωπίδες στα μάτια, καλπάστε εκεί που θέλετε.

Αιγόκερως

Πάλι έχετε βρεθεί σε μια κατάσταση «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»: Με τόσα πολλά να συμβαίνουν, τόσες αλλαγές στη ζωή σας – και η ερωτική ζωή σας μπορεί να μην είναι στην κορυφή της λίστας. Αλλά για άλλη μια φορά, οι πλανήτες φέρνουν μερικές τυχαίες συναντήσεις που μπορεί να αλλάξουν τις προτεραιότητές σας, να σας αποσπάσουν για λίγο. Βρείτε τον χρόνο.

Υδροχόος

Ο Άρης είναι ακόμα στον τομέα της νέας αγάπης σας, συνεχίζει να θερμαίνει την ερωτική σκηνή για σας, Υδροχόοι. Έτσι, αν δεν έχετε εκμεταλλευτεί ακόμα αυτή την ενέργεια, ίσως πρέπει τώρα να σχεδιάσετε μερικές βραδιές. Δυστυχώς, ο Ποσειδώνας μπαίνει στο δρόμο σας. Μην εντυπωσιαστείτε από κάποιον που είναι μόνο φαίνεσθαι και χωρίς ουσία.

Ιχθύες

Υπάρχουν ψίθυροι στον άνεμο, απαλές φωνές που σας σπρώχνουν σε κάποιον που ψάχνει ένα ραντεβού για τον φίλο του… Και οι δικοί σας φίλοι μπορεί να συνωμοτούν για να σας κλείσουν ένα ραντεβού στα τυφλά. Μην λιποθυμάτε στην ιδέα, Ιχθύες. Μερικές φορές η μοίρα χρησιμοποιεί ενοχλητικούς φίλους. για να σας σπρώξει εκεί που πρέπει να είστε. Απλώς σας το υπενθυμίζω.