Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι είστε το φυτό μέσα στο δωμάτιο, ειδικά αυτό το Σάββατο. Οι απόψεις και τα πιστεύω σας είναι ξεκάθαρα και θέλετε να τα ξέρει ο κόσμος. Εκφράστε τις απόψεις σας, ναι… Αλλά μην περιμένετε να συμφωνούν όλοι με αυτές. Κάντε αληθινό διάλογο και όχι διατριβή.

Την Κυριακή σχηματίζεται μια πολύ σπάνια ένωση του Κρόνου και του Πλούτωνα που ενεργοποιεί τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Νιώθετε ότι δεν σας εκτιμούν σε κάποιο τομέα της δουλειάς σας; Αυτή η διέλευση σας βοηθά να κάνετε τολμηρές κινήσεις για να αποκτήσετε επιρροή. Μπορεί να χρειαστεί να μπείτε στρατηγικά σε μία θέση εξουσίας. Αντιστέκεστε στην ηγεσία ή την ευθύνη σε κάποιον τομέα της ζωής σας; Αντί να σας παρασύρουν οι αμφιβολίες, κοιτάξτε πού μπορεί να χρειάζεστε εκπαίδευση. Κάντε μια επένδυση στις δικές σας δυνατότητες!

Ταύρος

Τα χρήματά σας έρχονται με δεσμεύσεις, Ταύροι; Εάν δείτε έναν φίλο που παλεύει και μπορείτε να βοηθήσετε, κάντε το. Αλλά πρώτα μιλήστε με τον εαυτό σας και δείτε τα κίνητρα που οδηγούν τη γενναιοδωρία σας. Εάν έχετε προσδοκίες, μπορεί να καταλήξετε απογοητευμένοι. Ή μήπως προσπαθείτε να επηρεάσετε αυτό το άτομο με τα δώρα σας; Αντί να παίζετε παιχνίδια, πάρτε μια λιγότερο πολύπλοκη προσέγγιση. Ζητήστε αυτό που χρειάζεστε – και θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Την Κυριακή, ο δομημένος Κρόνος και ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας σχηματίζουν την σπάνια σύνοδό τους και φέρνουν τεράστια ενέργεια. Με αυτούς τους παίκτες στον Αιγόκερω και τον ένατο Οίκο σας, μπορείτε να φτάσετε σε νέο επίπεδο επιτυχίας και στάτους. Μείνετε ταπεινοί και θα λάβετε ανεκτίμητες συμβουλές. Κοιτάξτε πέρα από τα προφανή για να δείτε τις πιθανότητες. Ένα ισχυρό άτομο μπορεί να ενδιαφερθεί για τις ιδέες σας. Αλλά δεσμεύστε τις με συμβόλαιο. Εάν είναι επαγγελματίες, θα καταλάβουν. Παίξτε σωστά τα χαρτιά σας και μπορεί να σας ανοιχτούν πόρτες.

Δίδυμοι

Μείνετε αληθινοί στις σχέσεις σας αυτό το Σάββατο, αλλά όχι σκληροί. Είναι τόσο απαραίτητο να ρίξετε φως πάνω στα ελαττώματα των άλλων; Πιστεύω πως όχι. Εφαρμόστε την ίδια λογική και στα ασήμαντα λάθη. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε την τρίχα τριχιά, ειδικά αν μπορεί να καταστρέψετε το δεσμό σας. Όσο διασκεδαστικοί και ενδιαφέροντες κι αν είστε, μην ξεχνάτε ότι οι αγαπημένοι σας είναι ίσοι με σας όχι το κοινό που σας θαυμάζει. Δώστε τους την ευκαιρία να εκφραστούν. Αν δεν το κάνετε, μην περιμένετε να επιστρέψουν.

Την Κυριακή ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια σπάνια σύνδεση, που συμβαίνει κάθε 35 χρόνια. Αυτή η μέγα ένωση είναι ιδιαίτερα ισχυρή, γιατί συμβαίνει στον όγδοο Οίκο σας των κοινών προσπαθειών και των δυνατών συναισθημάτων. Είναι όλα ή τίποτα τώρα, Δίδυμοι: Και μια σχέση μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Αποκλείστε τους περισπασμούς, ώστε να νιώσετε τη δύναμη αυτής της σύνδεσης. Οι δυο σας μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μεγάλα βήματα για τα κοινά οράματά σας ή να χωρίσετε τους δρόμους σας. Δεν υπάρχει μέση λύση με αυτή την κοσμική ένωση.

Καρκίνος

Στείλτε μια ανακοίνωση, Καρκίνοι: Η γενναιοδωρία σας δεν έχει απεριόριστες επαναλήψεις. Είναι δεύτερη φύση σας να βοηθάτε τους άλλους – και σας ικανοποιεί. Αλλά εάν συνεχίζετε να προσφέρετε τα πάντα, τότε θα καταλήξετε μόνο εξαντλημένοι. Η γωνία Σελήνης – Άρη του Σαββάτου, σας δίνει αυτοπεποίθηση για να βάλετε κάποια όρια. Αφιερώστε τη μέρα στη φροντίδα του εαυτού σας. Ή στραφείτε σε αγαπημένους για υποστήριξη, καθοδήγηση και σχόλια. Είναι δική τους σειρά να σας βοηθήσουν.

Είστε στα πρόθυρα να κλείσετε μια τεράστια συμφωνία την Κυριακή. Κάτω από την έντονη σύνδεση του Κρόνου με τον Πλούτωνα όμως, η στρατηγική έχει τεράστια σημασία! Αυτοί οι πλανήτες συνδέονται μόνο κάθε 35 χρόνια. Όταν το κάνουν, πρέπει να είστε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί… Όχι ότι πιο εύκολο για σας. Ενθαρρύνετε τον εαυτό σας, ακούστε έναν διαλογισμό για προσωπική ενδυνάμωση, μιλήστε σε έναν φίλο που πάντα ξέρει τι να πει. Το συμπέρασμα: Το ‘χετε, γι’ αυτό κάντε σαν να έχει συμβεί ήδη.

Λέων

Ώρα να αντιμετωπίσετε το διχασμό που υπάρχει στην ομάδα σας, Λέοντες. Ένα άτομο νιώθει παραμελημένο, άλλο τραβάει όλη την προσοχή, ενώ οι υπόλοιποι στέκεστε στις σκιές. Κάτω από το τρίγωνο Άρη – Σελήνης του Σαββάτου, ισορροπήστε του ζυγούς. Εάν νιώθετε ότι υπάρχουν εντάσεις, βασιστείτε στην αίσθηση του χιούμορ σας. Δεν γίνεται να μείνουμε θυμωμένοι όταν γελάμε.

Η πολύ σπάνια συνάντηση του Κρόνου και του Πλούτωνα την Κυριακή, θα σας κινητοποιήσει να αλλάξετε τυχόν συστήματα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Μπορεί να βρείτε νέα και έξυπνα πρωτόκολλα, που θα σας βοηθήσουν να γίνετε μια αποτελεσματική μηχανή υπό αυτή τη συνάντηση που συμβαίνει μια φορά κάθε 35 χρόνια. Αυτή είναι ιδανική ημέρα για να δεσμευτείτε στην άσκηση και τη διατροφή. Ό,τι κι αν επιλέξτε να κάνετε, έχετε ένα ξεκάθαρο σχέδιο και θα πετύχετε.

Παρθένος

Το να ευχαριστείτε τους άλλους αποτελεί ένστικτο για σας, Παρθένοι. Αλλά μην ξεχνάτε: Δεν είναι δυνατόν να έχετε τους πάντες ευχαριστημένους κάθε λεπτό της ημέρας. Γιατί προσπαθείτε τόσο; Θα εξαντληθείτε. Ευτυχώς, η αρμονική γωνία του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, σας δίνει την έγκριση να κοιτάξετε τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φροντίσετε και τους άλλους και εσάς. Χαλαρώστε το πρόγραμμά σας και ανανεωθείτε.

Εάν δεν πείτε σε κάποιον ότι σας αρέσει, δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας. Η πολύ σπάνια συνάντηση Κρόνου και Πλούτωνα της Κυριακής, συνδέεται και με τον κυβερνήτη σας, τον εκφραστικό Ερμή. Με όλα αυτά να συμβαίνουν στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα, θα βρείτε τρόπο να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Και ο μαγνητικός Πλούτωνας σας χαρίσει δυνάμεις πειθούς. Είναι έτοιμο το ταίρι σας να κάνει ένα τολμηρό βήμα μαζί σας; Ενδιαφέρεται αυτός που σας αρέσει; Μπορεί να μάθετε σήμερα. Μπορεί να το εξομολογηθεί ή να βρείτε το θάρρος να ρωτήσετε επιτέλους.

Ζυγός

Ανοίξτε το σημειωματάριο, Ζυγοί. Όλες οι εκπληκτικές ιδέες που βρίσκονται στο μυαλό σας, πρέπει να καταγραφούν. Μόλις τις δείτε γραμμένες, κάποιες θα λάμπουν και άλλες όχι. Μόλις ξεκαθαρίσετε ποιες έχουν προοπτικές, δεν χρειάζεται να πέσετε με τα μούτρα στη δράση. Κρατήστε τη λίστα σας και αφήστε τους σπόρους να κατακαθίσουν λίγο. Όταν χρειάζεστε μια δόση έμπνευσης, ανοίξτε το σημειωματάριο και αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας.

Την Κυριακή μιλήστε από την καρδιά σας! Είναι ιδανική ημέρα, καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ενώνονται στον Αιγόκερω και τον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτοί οι δυο συνδέονται μόνο κάθε 35 χρόνια, έτσι είναι πολύ σημαντικό! Με τον πλανήτη της επικοινωνίας στο πάρτι, έχετε συναισθήματα να εκφράσετε και θα είναι βαθιά. Οι συζητήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν την οικογένειά σας, αγορά ακινήτων ή μεγάλες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Ή μπορεί να κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια να γίνετε λίγο πιο ανοιχτοί με τους κοντινούς σας.

Σκορπιός

Τα λεφτά μπορεί να κάνουν τον κόσμο να γυρίζει, αλλά δεν είναι η μαγεία που ψάχνετε αυτό το Σάββατο. Στρέψτε την προσοχή σας στις πεποιθήσεις σας σχετικά με τα λεφτά. Αν νιώθετε ότι ο πλούτος είναι διαθέσιμος μόνο σε λίγους, ρίχνετε τις πιθανότητές σας. Σήμερα, προκαλέστε τις περιοριστικές πεποιθήσεις σας με θετική σκέψη. Είναι ένας τρόπος να πείτε στο σύμπαν ότι είστε δεκτικοί στην αφθονία.

Μοιραστείτε την Κυριακή. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας κάνουν την σπάνια συνάντησή τους, που συμβαίνει κάθε 35 χρόνια. Αυτή τη φορά, συνδέονται στον Αιγόκερω και τον συνεργατικό τρίτο οίκο σας. Πώς μπορείτε να ενώσετε δυνάμεις για να μεγιστοποιήσετε την επιρροή σας – και με ποιους; Πρόσφατα έφτασε ένας έμπιστος συνεργάτης στη ζωή σας… Και αυτή η διέλευση μπορεί να σας σπρώξει προς το πρώτο βήμα αυτής της δυναμικής συνεργασίας. Ταυτόχρονα, μπορεί να χρειαστεί να διακόψετε μια συνεργασία που απορροφά όλη σας την ενέργεια.

Τοξότης

Μπορεί να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη φούσκα μέσα στην οποία ζείτε, το Σάββατο… Αλλά μην εγκαταλείπετε τη ζωή έξω από τη σχέση σας. Δεν χρειάζεται να φύγετε διακοπές μόνοι. Απλώς βρείτε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι και να νιώσετε πιο ισορροπημένοι. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα καθίσετε στον καναπέ να δείτε τηλεόραση, να κάνετε μια βόλτα στη γειτονιά σας ή να διαβάσετε ένα βιβλίο. Με δεξαμενές γεμάτες, θα έχετε πολλά περισσότερα να δώσετε στο ταίρι σας.

Έχετε μεγάλες ιδέες για την εξοικονόμηση και το κέρδος και την Κυριακή: Ο πειθαρχημένος Κρόνος και ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας συναντιούνται στη ζώνη των χρημάτων σας, μαζί με τον Ερμή. Μπορεί τώρα να οριστικοποιήσετε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο σταθερότητας. Αλλά μην περιμένετε να πετύχετε με τις ίδιες, παλιές συνταγές. Μπορεί να χρειαστεί να διαλύσετε κάτι για να το ξαναχτίσετε. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται κάθε 33 με 38 χρόνια… Έτσι αυτή η αλλαγή θα σας αλλάξει και τη ζωή, θα βάλει την αποστολή σας σε κίνηση για τις επόμενες δεκαετίες.

Αιγόκερως

Κάντε ένα διάλειμμα το Σάββατο, Αιγόκεροι! Μπορεί να εκνευρίζεστε εύκολα, ξεκάθαρο μήνυμα που λέει ότι πρέπει να γεμίσετε τις δεξαμενές σας. Δίνατε το 110% του εαυτού σας στη δουλειά και κάνατε ό,τι μπορούσατε για τους φίλους που σας είχαν ανάγκη. Η ξεκούραση δεν είναι προαιρετική, αν θέλετε να διατηρήσετε την ορμή σας. Ακυρώστε τις δουλειές σας και κλείστε ένα μασάζ. Εάν έχετε σχέδια να βγείτε, φροντίστε να σας μείνει πριν χρόνος για λίγο ύπνο.

Εξάλλου, θέλετε να κρατήσετε την ενέργειά σας για την Κυριακή! Είναι η ιστορική στιγμή, που ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας και ο φιλόδοξος Κρόνος ενώνονται στο ζώδιό σας για πρώτη φορά μετά το 1518! Τις μέρες που έρχονται, μπορεί να ανακαινίσετε έναν τομέα της ζωής σας και να απαλλαχτείτε από δομές που δεν σας εξυπηρετούν πια. Ή να βάλετε τη σημαία σας και να ανακοινώσετε την άφιξή σας ως νέοι άνθρωποι με επιρροή στη δική σας σκηνή. Με τον Ερμή στο μίγμα, προωθήστε χωρίς ενδοιασμούς τον εαυτό σας και ανανεώστε το βιογραφικό και τα ηλεκτρονικά προφίλ σας.

Υδροχόος

Έχετε εξαντληθεί από τα δράματα, Υδροχόοι; Ενώ σας αρέσει η ένταση, τελευταία σας έχει κουράσει. Το Σάββατο το σύμπαν σας ενθαρρύνει να κατεβάσετε ταχύτητα. Κάντε ένα διάλειμμα από τα άτομα που είναι εθισμένα στις κρίσεις και χαλαρώστε. Εάν θέλετε παρέα, φροντίστε να τους πείτε ότι έχετε τέτοια διάθεση. Εάν δεν έχουν την ίδια, μη διστάσετε να βγείτε μόνοι για φαγητό, σε ένα μπαρ ή να πάτε σε μια παράσταση. Δεν θα αργήσετε να συνδεθείτε με άτομο με τη δική σας νοοτροπία.

Την Κυριακή, ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας και ο ώριμος Κρόνος κάνουν μια πολύ σπάνια συνάντηση στον δωδέκατο Οίκο σας του τέλους. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι είστε έτοιμοι να εκφράσετε κάτι ή να το αφήσετε για πάντα! Τι κρατούσατε μέσα σας; Με τον Ερμή στην παρέα, οι λέξεις σας θα είναι δυνατές και θεραπευτικές. Μπορεί να χρειαστούν δυσάρεστες αλλά απαραίτητες συζητήσεις, για όρια με φίλους. Αλλά σκεφτείτε πόσο χρόνο θα έχετε μετά για τη δημιουργικότητά σας! Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ενώνονται κάθε 33 με 38 χρόνια, έτσι ό,τι συζητήσετε τώρα μπορεί να είναι πολύ σημαντικό! Η φαντασία σας είναι η μηχανή που παράγει επικές ιδέες τώρα.

Ιχθύες

Δεν είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα να βάζετε όρια, Ιχθύες… Αλλά είναι ώρα να υψώσετε ανάστημα. Κάποιος έχει πάρει δεδομένη τη γενναιοδωρία σας και πρέπει να του πείτε ότι το πηγάδι στέρεψε. Πριν πυροβολήσετε, ρίξετε μια ειλικρινή ματιά: Μήπως αφήσατε την ενόχληση να γίνει το μόνο διαθέσιμο συναίσθημα, μετά από τόσα πολλά που δώσατε τόσο νωρίς; Εάν αυτή είναι η περίπτωση, μπορείτε να πάρετε την ευθύνη για αυτή τη δυναμική θέτοντας με αγάπη νέους κανόνες.

Ισχυρές συμμαχίες έρχονται στο φως την Κυριακή, καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια σπάνια (κάθε 35 χρόνια) όψη. Ψάξτε το συλλογικό νου και τους ονλάιν φίλους σας. Ακούστε τις απόψεις τους για να δείτε νέες δυνατότητες. Με τον σοφό και μετριοπαθή Κρόνο στο μίγμα, φροντίστε να συμπεριλάβετε ανθρώπους που έχουν γνώση στον τομέα σας. Μια ανεπίσημη μάζωξη, μπορεί να σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με όσους έχουν επιρροή. Μοιραστείτε τη δουλειά σας, σαν να εκθειάζετε τις επιτυχίες ενός φίλου. Το ιστορικό σας μιλάει από μόνο του, αλλά έχετε την ευκαιρία να το δείξετε την αυτοπεποίθηση και την υπερηφάνεια σας. Οι προβολείς είναι πάνω σας!