Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός

Μην πέσετε στη συναισθηματική ρουφήχτρα, Κριοί. Αυτό το Σάββατο μια ευαίσθητη αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη φέρνει βαριά συναισθηματική ενέργεια. Αντί να μείνετε στο σπίτι όλη μέρα ή να δείτε ταινία το βράδυ, πιέστε τον εαυτό και ντυθείτε όμορφα και βγείτε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι μια ενεργητική δραστηριότητα. Οι πλανήτες της Κυριακής σας παρουσιάζουν ένα παράδοξο που μπορεί να βελτιώσει σημαντική την ποιότητα της ζωής σας. Ενώ απεχθάνεστε την αίσθηση της δέσμευσης, η δημιουργία δομής στον κόσμο σας μπορεί να ανοίξει την πόρτα προς την ελευθερία.

Έτοιμοι, λάβετε θέσεις, ανυψωθείτε! Οι ουρανοί της Κυριακής περιλαμβάνουν μια τυχερή και σπάνια ευθυγράμμιση ανάμεσα στον Ουρανό και τον Δία στους τομείς της καριέρα σας. Ενώ δεν έχετε πρόβλημα να πληρώνετε τα χρέη σας, αυτό το μαγικό τρίγωνο σας δίνει υπέρμετρη ώθηση προς την κορυφή. Αλλά είναι στο χέρι σας να κάνετε τη μεγάλη ερώτηση που έχετε στο μυαλό σας. Αυτοί οι δύο πλανήτες δεν θα σχηματίσουν ξανά αυτή τη γωνία μέχρι το 2028, γι’ αυτό μην συγκρατηθείτε! Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Ταύρος

Είστε έτοιμοι να δώσετε στον κόσμο την ωμή σας γνώμη. Αυτό το σαββατοκύριακο δεν μπορείτε παρά να είστε ειλικρινείς. Προειδοποίηση: Με την αντίθεση Αφροδίτης – Σελήνης του Σαββάτου, αυτά που θα πείτε μπορεί να διαταράξουν το στάτους κβο. Βεβαιωθείτε ότι αξίζει το ρίσκο. Εναλλακτικά, κρατήστε τη γνώμη σας μακριά από τα κοινωνικά μέσα, ώστε να αποφύγετε να χαλάσετε την ημέρα σας σε συζητήσεις. Αντ’ αυτού, μαζέψτε τους πιο λογικούς φίλους σας και κάντε μια ημερήσια εκδρομή. Αγαπούν τον έντονο σχολιασμό σας, γι’ αυτό αφήστε τον για τη διαδρομή.

Η τύχη είναι με το μέρος σας την Κυριακή: Ο Ουρανός στο ζώδιό σας, σχηματίζει ένα σπάνιο τρίγωνο με τον Δία στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Ευκαιρίες για ταξίδια, μάθηση ή έκδοση της δουλειάς σας μπορεί να προκύψουν απρόσμενα. Μερικοί Ταύροι μπορεί ακόμα να έχουν την ευκαιρία να μετακομίσουν ή να ξεκινήσουν μια υποσχόμενη επιχείρηση. Γκολ! Αν έχετε μια καινοτόμα ιδέα, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να μοιραστείτε το μήνυμά σας σε παγκόσμια κλίμακα. Και μην ανησυχείτε για τις διαπολιτισμικές διαφορές: Αυτό το διανοητικό τέκνο σας, θα ελκύσει ανθρώπους από όλα τα υπόβαθρα.

Δίδυμοι

Ώρα να πειράξετε τον προϋπολογισμό σας; Η αντίθεση Αφροδίτης – Σελήνης του Σαββάτου στις ζώνες των χρημάτων σας, χτυπά το χέρι που πάει να χωθεί στον κουμπαρά. Σκεφτείτε σοβαρά τι χρειάζεστε πραγματικά, σε αντίθεση με αυτό που θέλετε πολύ. Ακούστε το κάλεσμα του σύμπαντος, να ενσωματώσετε στον κόσμο σας την μακροπρόθεσμη ικανοποίηση. Δώστε τα ηνία στην πρακτική πλευρά σας και φτιάξτε ένα πρόγραμμα εξοικονόμησης για μια σημαντική αγορά. Εφαρμόστε το ίδιο ήθος και στις προσωπικές σας συνήθειες. Για παράδειγμα, αν τσιμπάτε ανθυγιεινά φαγητά φέτος το χειμώνα, αφιερώστε λίγο χρόνο στο να βρείτε ικανοποιητικά αλλά υγιεινά υποκατάστατα.

Η δυσαρέσκεια εξαφανίζεται! Οι Δίδυμοι δεν συγχωρούν ή ξεχνάνε εύκολα… Αλλά η σπάνια ευθυγράμμιση της Κυριακής μπορεί να το αλλάξει αυτό. Με τον αισιόδοξο Ουρανό να σχηματίζει ένα θεραπευτικό τρίγωνο με τον απελευθερωτικό Δία, μπορεί να δείτε ξαφνικά τις κακίες που κρατάτε από μια τελείως διαφορετική οπτική. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι με το να προσκολλάστε στον θυμό, κανείς άλλος δεν πληγώνεται πέρα από εσάς. Χρησιμοποιήστε αυτή την κοσμική ενέργεια για να αφήσετε παλιούς πόνους. Καθώς ο Ουρανός και ο Δίας δεν θα συναντηθούν ξανά με τον ίδιο τρόπο μέχρι το 2028, αδράξτε την ευκαιρία και αποτοξινώστε τη ψυχή σας.

Καρκίνος

Οι ουρανοί του Σαββάτου περιλαμβάνουν μια έντονη αντίθεση, ανάμεσα στη Σελήνη στον Καρκίνο και τη ρομαντική Αφροδίτη. Αυτή σας δίνει μια ξεκάθαρη οπτική για τις σχέσεις σας. Δίνετε σε κάποιον πολύ μεγάλη δύναμη πάνω στα συναισθήματά σας; Σταματήστε να στρέφεστε σε αυτόν για στοιχεία. Το μόνο άτομο που είναι υπεύθυνο για την ευτυχία σας, είστε εσείς και μόνο εσείς, Καρκίνοι. Κόψτε τον λώρο της αλληλεξάρτησης τώρα. Ναι, μπορείτε να έχετε αντίκτυπο στις ζωές των άλλων, αλλά δεν μπορείτε να τους σώσετε εσείς. Σκεφτείτε αυτή την αλήθεια και κάντε πίσω. Κάνοντάς το αυτό, θα ελαφρύνετε την ενέργεια ενώ διατηρείτε την αγάπη.

Υπάρχει δύναμη στους αριθμούς, Καρκίνοι, ειδικά την Κυριακή! Ένα επαναστατικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ουρανό και τον καινοτόμο Δία, ζητά μια συνεργασία που θα αλλάξει τον κόσμο – με εσάς στα ηνία! Μαζέψτε τους ομοϊδεάτες σας, τις προοδευτικές ψυχές στον κύκλο σας, στο όνομα της θετικής κοινωνικής αλλαγής. Πιστέψτε στη δύναμη του συλλογικού, ακόμα κι αν δεν έχετε φίλους σε υψηλές θέσεις. Το μόνο που σας ζητείται είναι τολμηρή, θαρραλέα δράση. Αλλάξτε το στάτους κβο!

Λέων

Είναι καταπληκτικό να έχετε ξεκάθαρα όρια, αλλά μήπως έχετε βάλει ουτοπικά στάνταρ; Η αντίθεση Σελήνης και Αφροδίτης του Σαββάτου, ρίχνει φως στις προσδοκίες σας για τον έρωτα και τις φιλίες. Αν έχετε θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν μπορείτε να ξεπεράσετε την πρώτη φάση του πάγου στις γνωριμίες σας. Αντί να διαγράψετε ένα αμήχανο πρώτο ραντεβού, δώστε σε κάποιον την ευκαιρία και δοκιμάστε μια δεύτερη «λήψη». Ποτέ δεν ξέρετε: Αυτή η δεύτερη ευκαιρία μπορεί να αποκαλύψει κάτι που αξίζει. Σε σχέση; Αν λαχταράτε παραπάνω υποστήριξη από το ταίρι σας αυτό το σαββατοκύριακο, μην το δείχνετε με παθητικοεπιθετικό τρόπο. Πείτε απλά τι χρειάζεστε.

Το σύμπαν μπορεί να σας κάνει να αναζητήσετε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο δουλειάς την Κυριακή. Μια σπάνια ευθυγράμμιση ανάμεσα στον καινοτόμο Ουρανό και τον επεκτατικό Δία, ανοίγει τον δρόμο: Για να φέρετε την επανάσταση στην προσέγγισή σας στη δουλειά, στους στόχους και στις συνήθειες οργάνωσης της ημέρας σας. Αν ακολουθούσατε το ίδιο προβλέψιμο μονοπάτι, ετοιμαστείτε για σημαντική αλλαγή. Κάποιος μπορεί να σας ανοίξει την πόρτα σε μεγάλα πράγματα. Καθώς η ευθυγράμμιση αυτή δεν θα συμβεί ξανά μέχρι το 2028, εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Παρθένος

Τα άστρα του Σαββάτου σας κάνουν τη ζωή σαν πάρτι – αλλά μην το παρακάνετε, Παρθένοι. Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, μπορεί να σας κάνει να εξαρτηθείτε από ένα χαρισματικό άτομο. Μην πέσετε θύματα της χειριστικής γοητείας του. Ενώ όλη αυτή η προσοχή είναι κολακευτική, το σύμπαν μπορεί να θολώνει την κρίση σας. Απολαύστε την κουβέντα, αλλά αφήστε τη σύνδεση να εκτυλιχτεί με τον καιρό.

Την Κυριακή, ο καινοτόμος Ουρανός στον Ταύρο σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία και σας προσφέρει την παγκόσμια σκηνή για να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Αυτή η κοσμική συνεργασία μπορεί να σας εμπνεύσει να υποστηρίξετε έναν κοινωνικό σκοπό ή τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τα δημιουργικά ταλέντα σας είναι ιδιαίτερα δυνατά τώρα, οπότε αν θελήσετε να εκφραστείτε καλλιτεχνικά, κάντε το! Μπορεί πραγματικά να μεταδώσετε το μήνυμά σας. Αυτή η σπάνια ευθυγράμμιση δεν θα συμβεί ξανά μέχρι το 2028, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία.

Ζυγός

Δουλειά ή χαλάρωση; Αυτό το Σάββατο, η αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης σας δυσκολεύει να κάνετε όλα όσα είχατε σχεδιάσει: Να βάψετε την τραπεζαρία, να σχεδιάσετε μια παρουσίαση, να πάτε σε μια έκθεση. Αφήστε τα άκαμπτα στάνταρ που έχετε βάλει στον εαυτό σας. Πάρτε έναν υπνάκο – αλλά βάλτε το ξυπνητήρι, ώστε να μην χάσετε όλη την ημέρα. Δείτε μερικά επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς – αλλά όχι όλη την ημέρα. Αν πρέπει να δουλέψετε το σαββατοκύριακο, φτιάξτε μια χαλαρή ατμόσφαιρα αντί να ταλαιπωρήστε όση ώρα την κάνετε.

Φοράω το χαμόγελό μου και κλείνω το στόμα; Όχι κάτω από τα άστρα της Κυριακής. Ο ειλικρινής Δίας σχηματίζει ένα θεραπευτικό τρίγωνο με τον Ουρανό, στους ευαίσθητους τομείς του χάρτη σας. Κάτι ή κάποιος μπορεί να χτυπήσει ένα νεύρο, που συνδέεται με τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Ή μπορεί να βιώσετε μια έντονη, προσωπική σύνδεση που θα σας φέρει στα πρόθυρα δακρύων. Αφήστε τα να τρέξουν ελεύθερα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώσει αυτά τα συναισθήματα και θα φτάσετε σε ένα νέο σημείο της ψυχής σας. Ένα που θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε με χάρη.

 Σκορπιός

Έχετε χάσει την αίσθηση του χιούμορ σας; Ναι, εσείς. Τα άστρα του Σαββάτου σας προτρέπουν να χαλαρώσετε, ειδικά στις ερωτικές σχέσεις. Μια ερωτική αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, σας ζητά να φέρετε πιο ανάλαφρη ενέργεια στην ερωτική ζωή σας. Ελεύθεροι; Αν γνωρίσετε μια προοπτική που μοιάζει καλή μόνο για παιχνίδι, μην βιαστείτε να τη διαγράψετε. Μπορείτε να περάσετε καλά, αρκεί να θέσετε ξεκάθαρους κανόνες από την αρχή. Ήδη σε σχέση; Νοστιμέψτε λίγο τα πράγματα, εξερευνώντας μαζί νέα εδάφη. Μπείτε στο αμάξι και οδηγείστε χωρίς προορισμό στο μυαλό σας ή κάντε μια εξερεύνηση στην πόλη. Τίποτα δεν είναι τόσο ρομαντικό όσο μια αυθόρμητη περιπέτεια!

Η δύναμη των δύο είναι έντονη την Κυριακή, χάρη σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο ανάμεσα στον παρορμητικό Ουρανό και τον επεκτατικό Δία στα διαπροσωπικά μέρη του χάρτη σας. Ενώ θα κάνετε νέους φίλους όπου κι αν βρεθείτε, θα είναι δύσκολο να συνδεθείτε με ανθρώπους που μιλάνε στη ψυχή σας. Αλλά κάτω από αυτά τα άστρα, ένα αδελφικό πνεύμα μπορεί να εμφανιστεί. Καθώς αυτή η ευθυγράμμιση δεν θα συμβεί ξανά μέχρι το 2028, μείνετε ανοιχτοί και σε ετοιμότητα.

Τοξότης

Γεμίστε τις τσέπες σας χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά σας. Αυτό το σαββατοκύριακο φέρνει μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη στους οίκους των χρημάτων σας. Μπορεί να έχετε μια καταπληκτική ιδέα για συμπληρωματικό εισόδημα. Αποβάλλετε τον στενόμυαλο τρόπο σκέψης, Τοξότες. Χρησιμοποιήστε τις κοινωνικές σας ικανότητες και στραφείτε στο δίκτυό σας για συνδέσεις ή συστάσεις. Μη διστάζετε να το ζητήσετε. Έχετε κάνει αντίστοιχες γνωριμίες πολλές φορές στο παρελθόν για τους άλλους!

Την Κυριακή, ένα θεραπευτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ουρανό και τον κυβερνήτη σας τον ενεργητικό Δία, υποστηρίζει τη δημιουργία συνηθειών που φέρνουν χαρά στον κόσμο σας. Νιώθετε μερικά πράγματα περιοριστικά; Όπως το να πάτε στη δουλειά στην ώρα σας, να έχετε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής σας ή να πίνετε περισσότερο νερό; Είναι σημάδι, που σας λέει να αναπτύξετε τελετουργικά που θα σας εμπνέουν σε σχέση με αυτές τις δραστηριότητες. Εμποτίστε αισθησιακές πινελιές στις συνήθειες αυτές. για να κάνετε το βαρετό πολύ πιο απολαυστικό.

 Αιγόκερως

Τα αντίθετα έλκονται το Σάββατο, χάρη στην αντίθεση Σελήνης και Αφροδίτης. Μπορεί να ελκύεστε τρομερά από κάποιον. Μην το πολυσκέφτεστε. Οι Αιγόκεροι ευδοκιμούν στην αλλαγή και τον ενθουσιασμό, είτε πρόκειται για τον έρωτα είτε για τη φιλία… Και αυτό το άτομο μπορεί να είναι ένας σύντροφος στην περιπέτεια. Μην βιαστείτε να βάλετε σε μια κατηγορία αυτή τη σύνδεση, απολαύστε την αλληλεπίδρασή σας. Θα έχετε αρκετό χρόνο αργότερα για να εξερευνήσετε τις συνέργειες, είτε επαγγελματικές είτε ερωτικές.

Την Κυριακή, ο Ουρανός στον εκφραστικό πέμπτο Οίκο σας σχηματίζει μια γλυκιά γωνία με τον απελευθερωτικό Δία στο ζώδιό σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείτε τις καινοτόμες ιδέες σας με τη μάζα. Προειδοποίηση: Μπορεί να σας περιμένει μια καυτή, μυστική ερωτική σχέση ή μια εγκυμοσύνη. Αυτή η υποστηρικτική ευθυγράμμιση δεν θα συμβεί ξανά μέχρι το 2028, γι’ αυτό μην χαραμίσετε αυτό το κοσμικό δώρο. Κάρπε Ντίεμ!

Υδροχόος

Ρόδινα γυαλιά; Αυτό το Σάββατο, η αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης μπορεί να θολώσει την κρίση σας όσον αφορά τον έρωτα. Αν και ξέρετε ότι δεν είναι σοφό να παίρνετε τις υποσχέσεις ενός παιχνιδιάρικου ατόμου στα σοβαρά, μπορεί να καταπίνετε αμάσητη την κάθε του λέξη. Αυτή η κοσμική σύγκρουση σας κάνει επιρρεπείς στην εξιδανίκευση των ανθρώπων. Αντισταθείτε στον πειρασμό να βάλετε τους άλλους σε βάθρα. Το αντίδοτο: Αφιερώστε την ημέρα στη φροντίδα του εαυτού σας. Κάντε γιόγκα, φάτε υγιεινό μεσημεριανό και πάρτε έναν ικανοποιητικό υπνάκο για να επανεκκινήσετε τα συναισθήματά σας. Όταν νιώθετε καλά και ξεκούραστοι, είστε πολύ λιγότερο επιρρεπείς στις αμφισβητήσιμες αποφάσεις.

Την Κυριακή ένα θεραπευτικό τρίγωνο ανάμεσα στον επαναστατικό Ουρανό και τον εκφραστικό Δία στους πιο συναισθηματικούς τομείς του χάρτη σας, θα σας κάνει να ρίξετε τις άμυνές σας. Αυτή η σπάνια ευθυγράμμιση δεν θα συμβεί ξανά μέχρι το 2028, γι’ αυτό αφήστε τα δάκρυα να κυλήσουν. Ενώ το ζώδιό σας συνήθως ξεπερνά με ορμή τις προσωπικές δυσκολίες, δεν σας ενδιαφέρει να μείνετε αλώβητοι σήμερα. Δείξτε την ευαισθησία σας και θα θέσετε τις βάσεις για μαγικές στιγμές συγχώρεσης ή σύνδεσης. Έχετε την κοσμική έγκριση να εμπιστευτείτε, Υδροχόοι. Απολαύστε την ασφάλεια της υποστήριξης.

 Ιχθύες

Αυτό το Σάββατο τα άστρα καλούν τον κουλτουριάρη μέσα σας. Μην ικανοποιηθείτε μόνο με μια γλυκανάλατη κωμωδία ή με πρωινό στη διπλανή σας καφετέρια. Πάρτε τον έλεγχο και κάντε προτάσεις: Ένα τραπέζι σε ένα όμορφο εστιατόριο, ίσως μετά από κινηματογράφο ή μια έκθεση για την ιστορία της ποπ τέχνης. Κρατήστε ανοιχτή τη λίστα των καλεσμένων σας. Ένας σέξι απρόσμενος καλεσμένος, μπορεί να ανάψει το αίμα σας και να σας χαροποιήσει που τελικά δεν επιμείνατε μόνο στην παρέα σας.

Συνέργειες είναι στα άστρα την Κυριακή: Ο προοδευτικός Ουρανός και ο Δίας σχηματίζουν μια σπάνια γωνία, στους τομείς του χάρτη σας που επικεντρώνονται στην κοινότητα. Μια φιλία ή μια συνεργασία μπορεί να μεταμορφωθεί, σε μια εμπειρία που δεν έχετε προβλέψει ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα! Καθώς αυτό το πλανητικό δίδυμο δεν θα ευθυγραμμιστεί ξανά μέχρι το 2028, εκμεταλλευτείτε το πλήρως. Ξεκινήστε εξετάζοντας τις δυνάμεις σας και τους τομείς που θα σας χρησίμευε λίγη ποιοτική υποστήριξη. Μόλις ξεκαθαρίσετε τις ανάγκες σας, μην εκπλαγείτε αν αρχίσουν να εμφανίζονται πολλά υποσχόμενες συνδέσεις.