Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Το να θαυμάζετε τους ανθρώπους είναι δίκοπο μαχαίρι αυτό το Σάββατο. Απ’ τη μία, οι μέντορές σας μπορούν να σας δείξουν τα κατατόπια, να κάνουν σημαντικές συστάσεις και να προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές. Αλλά μπορεί να είναι και αυταρχικοί και να σας πνίγουν, κάτι στο οποίο έχει αλλεργία το ανεξάρτητο ζώδιό σας. Με τη Σελήνη στον δέκατο Οίκο σας της επαγγελματικής φιλοδοξίας, το κοσμικό μήνυμα είναι: Νιώστε ταπεινότητα! Εκμεταλλευτείτε αυτή την εμπειρία πλήρως και έπειτα, όταν η Σελήνη περάσει στην κοινωνική ζώνη σας το βράδυ, θα έχετε ωραίες ιστορίες να μοιραστείτε!

Βάλτε λίγες περισσότερες καρέκλες γύρω από το τραπέζι στο μπραντς της Κυριακής. Η Σελήνη στον ενδέκατο Οίκο σας της συνεργασίας σάς καλεί να συμπεριλάβετε περισσότερες φωνές στο πρότζεκτ ή την αποστολή σας. Ενώ δεν θέλετε να καταλήξετε με πάρα πολλά κοκόρια, μερικές νέες ιδέες μπορούν να φέρουν έμπνευση σε όλους. Το βράδυ, αποσυμπιεστείτε αφιερώνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Το σύστημά σας έχει υπερφορτωθεί λίγο, γι’ αυτό ξεφύγετε από το πλήθος και αναζωογονηθείτε ή χαλαρώστε μαζί με κάποιον ξεχωριστό. Απλώς πείτε τους να μην περιμένουν την πλήρη προσοχή σας. Να μην το πάρουν προσωπικά!

 Ταύρος

Έτοιμοι για λίγη φροντίδα και χαλάρωση το σαββατοκύριακο; Πάρτε τον χρόνο σας για να σηκωθείτε απ’ το κρεβάτι το Σάββατο. Με τη Σελήνη στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας μέχρι νωρίς το βράδυ απολαύστε τον καφέ σας, περάστε μια βόλτα από την αγορά, χαζέψτε ταξιδιωτικές προσφορές. Αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στον δέκατο Οίκο σας, θα έχετε πολύ περισσότερη συγκέντρωση για να κάνετε οτιδήποτε απαιτεί σχεδιασμό.

Η Σελήνη της Κυριακής στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας μπορεί να φέρει ένα θριαμβευτικό φινάλε στην εβδομάδα σας. Ενώ όλοι οι άλλοι είναι σε διάθεση σαββατοκύριακου, εσείς πατήστε το γκάζι! Μπορεί να εντυπωσιάσετε ένα άτομο με επιρροή ή να γοητεύσετε αυτόν που παίρνει τις αποφάσεις. Απλώς κρατήστε την ανταγωνιστική ενέργεια υπό έλεγχο, γιατί μια στρεσογόνα ακτίνα από τον Άρη μπορεί να σας κάνει να χτίσετε το σπίτι από τη στέγη πρώτα. Αν θέλετε να τελειώσετε ένα πρότζεκτ σε χρόνο ρεκόρ, φέρτε εξωτερική βοήθεια αντί να πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο.

Δίδυμοι

Θέλετε να έρθετε πιο κοντά σε κάποιον, Δίδυμοι; Προσπαθήστε να τον αφήσετε να νιώσει ότι έρχεται λίγο πιο κοντά σας. Το Σάββατο η Σελήνη είναι στον ιδιωτικό όγδοο Οίκο σας. Μοιραστείτε μια προσωπική εξομολόγηση και δείτε τη σύνδεσή σας να γίνεται πιο δυνατή. Απλώς σιγουρευτείτε ότι αυτό το άτομο αξίζει την εμπιστοσύνη σας. Με άλλα λόγια, μην πάτε να τα πείτε στην κουτσομπόλα της γειτονιάς. Το βράδυ, όταν η Σελήνη περάσει στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας, στραφείτε σε έναν μακρινό φίλο. Ίσως να πάρετε μια πρόταση.

Την Κυριακή, κάντε μεγαλύτερα όνειρα! Η Σελήνη στον Υδροχόο ξυπνά τον ένατο οίκο σας του οράματος και σας κάνει να επικεντρώνεστε στην ευρύτερη εικόνα. Μπορεί να έχετε την έμπνευση για ταξίδια, να εξερευνήσετε μια ιδέα για επιχείρηση ή να γραφτείτε σε ένα μάθημα. Προειδοποίηση: Μια δύσκολη ακτίνα από τον αγχωτικό Άρη στον έκτο οίκο σας μπορεί να σκάσει την φούσκα σας αν τρέξετε χωρίς σχέδιο. Βάλτε μια ισχυρή δομή πίσω από τα όνειρά σας και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να τα υλοποιήσετε σε φάσεις.

Καρκίνος

Δεν θα αφήσετε τη ζώνη άνεσής σας πρόθυμα… Αλλά με τη Σελήνη στη γωνιά των σχέσεών σας το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, η διεύρυνσή της είναι καλή! Κάντε ένα τολμηρό μεγάλο βήμα και εξερευνήστε ευκαιρίες έξω από τη συνηθισμένη σφαίρα επιρροής σας. Τα αντίθετα έλκονται και μπορεί να συνδεθείτε με κάποιον πολύ διαφορετικό, ανάλογα με το πόση διεύρυνση μπορείτε να αντέξετε. Αργότερα μέσα στην ημέρα η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και στον προσωπικό όγδοο Οίκο σας. Σας κάνει πολύ ευαίσθητους στην ενέργεια των άλλων. Μείνετε μαζί με την παρέα σας αν βγείτε ή, ακόμα καλύτερα, φέρτε τους στο σπίτι σας.

Η σπιτική ευτυχία συνεχίζει και την Κυριακή. Απολαύστε τη! Απλώς να ξέρετε πότε πρέπει να βγείτε από το καβούκι σας. Ένα σκληρό σπρώξιμο από τον επιθετικό Άρη μπορεί να σας βάλει πάλι στη δράση. Ντυθείτε και βγείτε για μπραντς ή για να συναντήσετε κάποιον που γνωρίσατε διαδικτυακά που μόλις ήρθε στην πόλη.

Λέων

Το Σάββατο μπορεί να είναι μια μέρα γεμάτη δουλειά και καθόλου παιχνίδι, Λέοντες. Η Σελήνη ξεκινά στον έκτο οίκο σας και το βράδυ περνά στη γωνιά των σχέσεων σας. Φροντίστε τις προσωπικές δουλειές σας νωρίς, όπως το να οργανώσετε επιτέλους τον χαμό στη ντουλάπα σας ή να βάλετε πλυντήριο. Θα εκπλαγείτε από το πόσα καταφέρνετε όταν έχετε κίνητρα. Βρείτε χρόνο και για λίγη γυμναστική για να κινηθεί το σώμα σας. Αργότερα, όταν η Σελήνη φωτίσει τη σχέση σας, ανάψτε τα κεριά και βάλτε ερωτική μουσική επένδυση.

Ελεύθεροι; Ας αρχίσουν τα δάχτυλα να γυμνάζονται! Συνεχίστε να καλλιεργείτε τους πιο σημαντικούς δεσμούς σας την Κυριακή. Η Σελήνη στη ζώνη των σχέσεων σας σάς υπενθυμίζει ότι σημασία έχει ποιον γνωρίζετε. Αν έχετε μείνει πίσω στις αλληλογραφίες σας, αφιερώστε λίγο χρόνο στο να στείλετε μέιλ. Κανονίστε μια συνάντηση για καφέ με έναν φίλο που βλέπετε ως μελλοντικό συνεργάτη. Κι ένα ραντεβού μπορεί να σας περιμένει, αλλά μην απαντήσετε σε SOS κλήσεις από το σπίτι. Μια αγχωτική ακτίνα από τον Άρη στον τομέα της οικογένειάς σας μπορεί να διαταράξει τον ρυθμό συγκέντρωσής σας με οικογενειακά δράματα.

Παρθένος

Ξέρετε τι λένε όταν κάποιος όλο δουλεύει και δεν παίζει, Παρθένοι. Με τη Σελήνη στον πέμπτο Οίκο σας του αισθησιασμού και της λάμψης το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, ρυθμίστε ένα μήνυμα που λέει Λείπω και εξαφανιστείτε για ένα μασάζ ή μανικιούρ. Αν δεν πρόκειται να μείνετε ταπί, χαρίστε στον εαυτό σας ένα ζευγάρι μπότες που έχετε βάλει στο μάτι. Το Σάββατο υπόσχεται έρωτα! Στείλτε στο ταίρι σας ή τσεκάρετε τις εφαρμογές σας.

Η Σελήνη της Κυριακής είναι στον έκτο οίκο σας και βγάζει από μέσα σας το γεράκι της τάξης. Βουτήξτε σε φύλλα επεξεργασίας και δώστε στον εαυτό σας συγχαρητήρια για τις διαχειριστικές ικανότητές σας. Νιώθετε πιο δημιουργικοί όταν όλα είναι στη θέση τους, γι’ αυτό συστηματοποιήστε και οργανώστε μέχρι να νιώσετε ικανοποιημένοι. Μετά, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα μεγάλο πρότζεκτ. Απλώς αργότερα μέσα στην ημέρα, όταν ο Άρης σχηματίσει ένα δύσκολο τετράγωνο με τη Σελήνη, χαλαρώστε. Οι απόψεις και οι ιδέες των άλλων μπορεί να μην είναι συντονισμένες με την προσεκτικά σχεδιασμένη ατζέντα σας. Η πραγματική ζωή είναι ακατάστατη, Παρθένοι, γι’ αυτό αφήστε χώρο για συγκατάθεση αντί να φρικάρετε με τον έλεγχο.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον χαλαρό τέταρτο οίκο σας, μπορεί να είναι δύσκολο να σηκωθείτε από το κρεβάτι το Σάββατο. Αν δεν πρέπει οπωσδήποτε να είστε κάπου σε μια συγκεκριμένη ώρα, χαρίστε στον εαυτό σας ένα χαλαρό πρωινό. Φτιάξτε το αγαπημένο σας τσάι και τσεκάρετε τα μπλογκ που παρακολουθείτε. Μέχρι το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον πέμπτο Οίκο σας της διασκέδασης και θα είστε έτοιμοι για χορό. Κάντε ένα ραντεβού για φαγητό με το ταίρι σας, έναν καλό φίλος ή ίσως και με κάποιον που τα λέτε στον εικονικό κόσμο.

Συνεχίστε να ακολουθείτε ό,τι σας ευχαριστεί την Κυριακή! Η Σελήνη περνά από τον παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο σας και βγάζει τη δημιουργική και ρομαντική πλευρά σας. Μείνετε μακριά από τις συσκευές σας και κάτι πιο καθηλωτικό, όπως να δημιουργήσετε ή να χαλαρώσετε σε ένα πρωινό πάρτι. Το βράδυ, μια σκληρή γωνία από τον Άρη μπορεί να σας αγχώσει για τη δουλειά που έπρεπε να έχετε κάνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και πιστέψτε ότι θα γίνει και αύριο. Τιμήστε την ανάγκη σας για αυτοέκφραση, γιατί είναι πολύ σημαντικό για να αντέχετε την καθημερινότητα.

Σκορπιός

Ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε; Υπάρχουν τόσες πολλές εκδοχές της αλήθειας το Σάββατο, που μπορεί να μην ξέρετε ποια να πιστέψετε. Με τη Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σας, δεν μπορείτε απλώς να πιστέψετε το πιο πειστικό παραμύθι. Είναι στο χέρι σας να ελευθερώσετε τις ερευνητικές υπερδυνάμεις σας και να μάθετε τα γεγονότα. Ψάξτε και συνεχίστε να ψάχνετε και μη διστάζετε να κάνετε ευθείες ερωτήσεις. Το βράδυ, όταν η Σελήνη περάσει στον τέταρτο οίκο σας, βγάλτε τα παπούτσια σας, βάλτε τα πόδια σας στο τραπεζάκι και απολαύστε την ηρεμία σας.

 Σκορπιός

Το χαλαρωτικό πνεύμα συνεχίζεται και την Κυριακή. Υιοθετήστε έναν χαλαρό ρυθμό, σταματάτε ανάμεσα σε δουλειές για να κάνετε κάτι για σας ή στείλτε μερικά μηνύματα στους αγαπημένους σας. Σημαντικό ρόλο στα γεγονότα της ημέρας και το πρωί και το απόγευμα μπορεί να παίξουν οι γυναίκες. Αλά μην βιαστείτε να στρέψετε το βράδυ μπροστά από την τηλεόραση. Μια ενεργητική ακτίνα από τον Άρη μπορεί να σας κάνει να θέλετε να βγείτε. Ακολουθήστε όλα τα σχέδια που γίνονται, ώστε να μην μείνετε κολλημένοι στον καναπέ και κοιτάτε τους φίλους σας να περνάνε καλά μέσα από τα μέσα.

Τοξότης

Με τη Σελήνη να φωτίζει τον τομέα των χρημάτων σας το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, το μυαλό σας μπορεί να προσανατολίζεται σε οικονομικά προβλήματα: Πού μπορείτε να κόψετε μερικά έξοδα; Πώς μπορείτε να βγάλετε περισσότερα; Και πού μπορείτε να βρείτε ένα κασμιρένιο ζιβάγκο σε έκπτωση τώρα; Θα αφήσουμε το τελευταίο στην ενδυματολογική κρίση σας, αλλά για τις δύο άλλες ερωτήσεις, ακολουθήστε την αρχή «ένα ευρώ εξοικονομημένο είναι ένα ευρώ κερδισμένο». Κι έπειτα αυξήστε και απολαύστε την πολλαπλά κέρδη σας.

Δεν υπάρχει υπερβολική διέγερση την Κυριακή. Η Σελήνη είναι στον τρίτο οίκο σας και μπορεί να φέρει συναρπαστικούς ανθρώπους, ιδέες και έργα στην τροχιά σας. Μην κάνετε υποσχέσεις ή δεσμεύσεις, όμως. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δει όλες τις δελεαστικές επιλογές. Προειδοποίηση: Μπορεί μέχρι το βράδυ να έχετε πάθει υπερφόρτωση, όταν μια δύσκολη ακτίνα από τον Άρη φέρει έντονα συναισθήματα. Μην υπεραναλύετε τη διάθεση, πιθανώς πρέπει απλώς να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε καλά. Ακυρώστε σχέδια και πέστε στο κρεβάτι.

Αιγόκερως

Ποτέ δεν αδικείτε τους φίλους σας στο τμήμα της υποστήριξης, γιατί τότε δεν κάνετε το ίδιο και για τον εαυτό σας; Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, αξίζει να κακομάθετε λίγο τον εαυτό σας. Γιατί να μην ξοδέψετε κάτι παραπάνω για σας; Πάρτε το σμούδι αντί για τον απλό χυμό. Κάντε μανικιούρ ακόμα κι αν το προηγούμενο δεν έχει χαλάσει ακόμα. Και απλώς πείτε όχι σε προτάσεις που σας κουράζουν. Αργότερα ή αύριο, όταν η Σελήνη είναι στον παραγωγικό δεύτερο οίκο σας, μπορείτε να επιστρέψετε στο κανονικό σας πρόγραμμα, στην εργατικότητά σας.

Ακόμα κι αν είναι Κυριακή, έχετε την αντοχή να κάνετε πρόοδο σε ένα πρότζεκτ, γι’ αυτό επιλέξτε μια σημαντική δουλειά και επικεντρωθείτε σε αυτή. Αποφασίστε τι θέλετε να πετύχετε μέχρι το τέλος του σαββατοκύριακου και βάλτε το χρονόμετρο. Οι φίλοι μπορεί να σας πιέσουν να βρεθείτε αργότερα ή μπορεί να νιώθετε υποχρεωμένοι να παρευρεθείτε σε μια συνάντηση. Ενώ πιθανώς δεν θα έχετε διάθεση, μπορεί να αξίζει να πιεστείτε και να πάτε. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα γνωρίσετε. Αλλά αν πάτε και δεν αντέχετε, κάντε έναν γύρο και φύγετε!

Υδροχόος

Αφήστε το για να αναπτυχθείτε, Υδροχόοι! Είστε το είδος του ατόμου που βλέπει την αλλαγή θετική, αλλά ακόμα κι εσείς έχετε στιγμές που προσκολλάστε. Και μπορεί να έρθουν την πιο απρόσμενη ώρα. Νωρίς το Σάββατο, καθώς η Σελήνη γυρνά στον ασυνείδητο δωδέκατο Οίκο σας, σκεφτείτε τις σχέσεις ή τις συμπεριφορές που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Έπειτα σκεφτείτε γιατί μπορεί να δυσκολεύεστε τόσο να τις αφήσετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, Υδροχόοι – απλώς λάμψτε το φως σας πάνω τους και μόλις δείτε την αλήθεια, δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε να κάνετε οτιδήποτε δεν νιώθετε σωστό.

Σηκώστε τη φωνή σας την Κυριακή! Η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς δίνει αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Οι αυθεντικές ιδέες σας μπορεί να κλέψουν την προσοχή, γι’ αυτό μιλήστε και μην ανησυχείτε για το αν θα ακουστείτε παράξενοι. Είστε καινοτόμοι και αυτό σημαίνει ότι σκέφτεστε έξω από τα συνηθισμένα. Αργότερα ο αγχωτικός Άρη σας καλεί να κάνετε το βαρετό καθήκον, καθώς σας περιμένουν εκκρεμότητες στη δουλειά σας. Μπορεί να νιώθετε ενοχλημένοι από δομές και ανθρώπους που νιώθετε ότι σας κρατούν πίσω, αλλά προσπαθήστε να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για τα κίνητρά τους.

Ιχθύες

Υπάρχουν δύο είδη αρχηγών, Ιχθύες: Το είδος που παίρνει το έλεγχο πιέζονταν και γαβγίζοντας διαταγές και εκείνοι που οδηγούν με το παράδειγμά τους. Ποιοι θα γίνετε εσείς; Η επιλογή είναι δική σας, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω περνά από τη ζώνη της ομαδικής δουλειάς σας το Σάββατο. Όσο ανοργάνωτοι ή πίσω στο πρόγραμμα κι αν είστε, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια που χρειάζεστε ή, ακόμα καλύτερα, να μοιράσετε τις δουλειές. Όταν είναι ώρα να πάρετε αποφάσεις, καλέστε και τους άλλους να συμβάλουν. Θα νιώσουν δυναμωμένοι και πιο πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν. Αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, μπορείτε να χαλαρώσετε όσο θέλετε!

Η αναζωογονητική ενέργεια μένει και την Κυριακή, γι’ αυτό μην πιέσετε τον εαυτό σας να γίνει παραγωγικός, ακόμα κι αν έχετε δουλειές να κάνετε μέχρι να τελειώσει το σαββατοκύριακο. Ξεκουραστείτε γιατί αργότερα μέσα στην ημέρα μια δυναμική ακτίνα από τον υπερδραστήριο Άρη μπορεί να φέρει απρόοπτα σχέδια, επισκέπτες ή δελεαστικές προσκλήσεις. Μην πιέσετε τον εαυτό σας μέχρι το σημείο εξάντλησης, Ιχθύες, αλλά απολαύστε λίγη κοινωνικοποίηση.