Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Πείτε τους πώς νιώθετε πραγματικά, Κριάρια! Η συνάντηση Ήλιου – Χείρωνα του Σαββάτου ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητα. Μοιραστείτε το τεράστιο όραμα που ζυμώνετε τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να έχετε αναπτύξει πλήρως την ιδέα σας. Πείτε τα όλα τώρα και θα πάρετε θερμή υποδοχή.

Η μοναδική ένωση του έτους ανάμεσα στον Δία και την Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, μπορεί να βοηθήσει να παραδώσετε το μήνυμά σας με αμεσότητα και συμπόνια. Αλλά πριν μιλήσετε, τσεκάρετε αν έχετε μπροστά σας το κοινό σας. Δεν μασάτε τα λόγια σας και με τον Δία εδώ, γίνεστε πιο παρορμητικοί. Αλλά αν είναι κάτι σημαντικό, σκεφτείτε πρώτα τα λόγια σας και πώς θα το εκφράσετε για να είναι τέλειο!

Ταύρος

Ειδοποιήστε τον Δρα Ταύρο! Σκεφτείτε πόσες συμβουλές δίνετε τελευταία και μπορεί να νιώσετε σαν εθελοντές θεραπευτές. Ενώ το κάρμα σας χαμογελά, είναι καλό να προσέχετε όσους μπορούν να σας ρουφήξουν μέσα στη δίνη του αρνητισμού τους. Ακούστε και προσφέρετε πρακτικές συμβουλές στα προβλήματα των άλλων. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το βάρος το σηκώνουν εκείνοι. Μπορείτε να επιστρέψετε στις δικές σας δουλειές όταν είναι η ώρα να κάνουν εκείνοι τη «βρόμικη δουλειά».

Πάρτε ένα ρίσκο στην αγάπη την Κυριακή, καθώς η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν τη δεύτερη και τελευταία ένωσή τους στον οίκο της οικειότητας, της έντασης και του ερωτισμού σας. Νιώθετε μια δυνατή έλξη; Δείξτε τη! Αν έχετε σχέση, βρείτε έναν τρόπο να επικοινωνήσετε αυτό που θα σας έκανε ακόμα πιο χαρούμενους. (Ένα στοιχείο: Δεν χρειάζεται να το πείτε με λόγια.)

Δίδυμοι

Όταν αναζητάτε τον έρωτα, σκεφτείτε το εξής: πρώτα φίλοι. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι που γνωρίζετε το Σάββατο δεν σας στέλνουν στα σύννεφα, κρατήστε ανοιχτό μυαλό. Κάτω από τις σημερινές όψεις, μπορεί να είναι η γέφυρα προς την πραγματική σας αδελφή ψυχή. Επιτρέψτε σε αυτές τις συνδέσεις να εκτυλιχτούν φυσικά αντί να προωθείτε την ατζέντα σας. Προσπαθώντας να ωθήσετε τα πράγματα προς μία κατεύθυνση, μπορεί να εκτροχιάσετε τα σχέδια της μοίρας για σας. Η υπομονή είναι αρετή, Δίδυμοι. Εξασκήστε τη και στο τέλος θα λάβετε τις ανταμοιβές.

Είναι ώρα να τα βρείτε με κάποιον; Βοηθά η αρμονική σύνδεση της Αφροδίτης και του γενναιόδωρου Δία την Κυριακή: Από τον οίκο σας των σχέσεων, μπορεί να επαναφέρει την στοργική ενέργεια. Αν εσείς και το ταίρι σας ή κάποιος φίλος είχατε κάποιον τσακωμό, μπορείτε τώρα να το λύσετε και να προχωρήσετε. Αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να αφήσετε τα περασμένα να γίνουν ξεχασμένα. Ελεύθεροι; Αυτή η σπάνια συνάντηση είναι ιδανική για τολμηρές πρωτοβουλίες. Κάντε την πρώτη κίνηση και δώστε στα ήσυχα άτομα μια ευκαιρία!

 Καρκίνος

Αποφυγή εξάντλησης! Τα άστρα του Σαββάτου ζητούν σοβαρή ξεκούραση. Πάρτε το σαββατοκύριακό σας στα σοβαρά και αφιερώστε χρόνο μόνο στον εαυτό σας. Βάλτε το ξυπνητήρι κάθε ώρα για να κάνετε από 1 λεπτό διαλογισμό. Φάτε κάπου όμορφα, αντί να φάτε κάτι από κουτί ή πλαστική σακούλα ξανά. Κάντε ένα διάλειμμα το απόγευμα για έναν περίπατο γύρω από το σπίτι ή στο πάρκο, χωρίς κινητό. Τα μικρά πράγματα που κάνετε, προσθέτονται. Και σε αυτή την περίπτωση, κάνουν τεράστια διαφορά στην παραγωγικότητά σας μακροπρόθεσμα. Αφήστε τα γλυκά και τροφοδοτήστε το σώμα σας με καλά τρόφιμα. Σκεφτείτε πρωτεΐνες, σκούρα πράσινα λαχανικά και πολύ νερό.

Θέλετε να δίνετε από τη φύση σας, Καβούρια. Αλλά η σπάνια και ισχυρή συνάντηση της Κυριακής, στέλνει τους προβολείς πάνω στις δικές σας ανάγκες. Η συμπονετική Αφροδίτη ενώνεται με τον ατρόμητο Δία στον έκτο οίκο της υγείας, της υπηρεσίας και της φροντίδας του εαυτού σας. Καθώς αυτοί οι ευεργέτες συνεργάζονται, σας εμπνέουν να κάνετε την ευεξία σας προτεραιότητα. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο να κάνει αυτά που θέλει. Και αν κάποιος ήταν πάντα στο πλευρό σας, είναι η ιδανική στιγμή για να δείξετε την εκτίμησή σας.

Λέων

Μην βάζετε το καρότσι μπροστά από το άλογο αυτό το Σάββατο. Μπορεί να έχετε το όνειρο να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να στήσετε μια μπάντα… Αλλά να υπάρχουν μερικές συνθήκες που στέκονται εμπόδιο – ή, κυριολεκτικά, ένα άλλο άτομο να στέκεται μπροστά. Πάνω στο ζήλο σας μπορεί να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις, αλλά θα είναι λάθος. Το εμπόδιο θα γίνει ένα μεγάλος, επώδυνος φραγμός στο τέλος. Αποφύγετε όλο αυτό τον πόνο, διαθέστε την ενέργειά σας σε ανθρώπους που είναι πραγματικά διαθέσιμοι.

Μπορεί να βρείτε έναν ανταγωνιστή την Κυριακή: Η Αφροδίτη ζευγαρώνει με τον Δία στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας – δηλαδή τον οίκο του Λέοντα. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, θα έχετε διάθεση για ένωση. Αν είστε δεσμευμένοι και χαρούμενοι, κάντε το βήμα και σχεδιάστε ένα πολύ ρομαντικό βράδυ για τους δυο σας. Ελεύθεροι; Δοκιμάστε έναν νέο δρόμο για να βρείτε αυτό που θέλετε. Είτε βγείτε περισσότερο, είτε δοκιμάστε εφαρμογές, είτε δώστε μια ευκαιρία σε κάποιον που δεν είναι ο τύπος σας.

Παρθένος

Βάλτε όρια το Σάββατο και μην τα αναιρείτε, Παρθένοι. Αν σας βαραίνουν πολλές ευθύνες, σκεφτείτε πού θέλετε πραγματικά να επενδύσετε. Το πρώτο βήμα είναι να καταλάβετε τι θέλετε εσείς, για να μπορέσετε να ικανοποιηθείτε. Όταν αυτό είναι ξεκάθαρο, θα είναι πιο εύκολο να ζητήσετε υποστήριξη χωρίς να ακουστείτε απογοητευμένοι ή κατηγορηματικοί. Δυστυχώς, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι μερικά πράγματα δεν θα λειτουργήσουν ή πρέπει να αλλάξουν οι ρόλοι για να αξιοποιηθούν οι δυνάμεις όλων. Μην διστάσετε να απομακρυνθείτε, αν αυτό είναι το καλύτερο για σας.

Η ένωση της Κυριακής ανάμεσα στη συμπονετική Αφροδίτη και τον Δία στον τέταρτο οίκο σας, μπορεί να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Καθώς οι δύο αυτοί ευεργέτες συνδέονται στη ζώνη σας του σπιτιού και της οικογένειας, αξιοποιήστε πλήρως τη στοργική ενέργεια. Αφήστε δραστηριότητες που νιώθετε ότι είναι υποχρεωτικές, επιλέξτε πράγματα που σας συγκινούν. Καλέστε έναν συγγενή, πηγαίνετε να δείτε έναν φίλο, κανονίστε μια συνάντηση. Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο!

Ζυγός

Τίποτα δεν σας ευχαριστεί περισσότερο, απ’ το να είστε η πηγή συνεπούς υποστήριξης για τους φίλους σας, Ζυγοί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχετε όρια. Αν δίνετε μέχρι να μην έχετε τίποτα, θα καταλήξετε να νιώθετε άσχημα και θα κάνετε τους άλλους να νιώθουν ενοχές. Κανείς δεν περιμένει από σας να αποδείξετε την αφοσίωση σας, ειδικά αν αυτό σημαίνει ότι θα μηδενίσετε τα αποθέματα ενέργειάς σας. Αν κάποιος φίλος είναι έτοιμος να πέσει σε τοίχο, μην πηδήξετε στη θέση του οδηγού. Αντίθετα, δείξτε του την κατεύθυνση και αφήστε τον να φτάσει με ασφάλεια.

Μπορείτε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να βιώσετε εμπειρίες την Κυριακή. Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη συναντά τον Δία στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, της συνεργασίας και των τοπικών εκδηλώσεων. Καθώς συνδέονται, θα αξιοποιήσετε πλήρως την άφθονη ενέργεια μιλώντας με κάποιον που σας ενδιαφέρει. Μπορεί αυτό να οδηγήσει σε μια δημιουργική συνεργασία… Είτε, μιας και η Αφροδίτη κυβερνά τον έρωτα, σε μια ερωτική σύνδεση!

Σκορπιός

Μπορεί να ξυπνήσετε το Σάββατο έτοιμοι να αλλάξετε τη ρουτίνα σας. Αλλά μην γυρίσετε τη ζωή σας ανάποδα, επειδή νιώθετε απογοήτευση ή βαρεμάρα. Ξεκινήστε με κάτι διαχειρίσιμο, όπως κάποιο πρότζεκτ που μπορείτε να τελειώσετε μέσα στο σαββατοκύριακο. Αν θέλετε να βάλετε έναν στόχο γυμναστικής, τι λέτε για μια πρόκληση 21 ημερών ή ακόμα και μίας εβδομάδας. Μια μικρή νίκη αναπτερώνει την αυτοπεποίθησή σας και θα συνεχίσετε να ανεβαίνετε.

Την Κυριακή το μυαλό σας είναι στα χρήματα και πώς να τα αυξήσετε! Ο Δίας συναντά την τυχερή Αφροδίτη στον Οίκο των χρημάτων σας… Και μπορεί να φέρει μια μεγάλη πληρωμή ή να σας προτρέψει να αρχίσετε αποταμίευση. Ενώ αυτοί οι ευεργέτες ευθυγραμμίζονται, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικές μεγάλες αλλαγές. Θέστε έναν στόχο και ξεκινήστε βάζοντας στην άκρη ένα συγκεκριμένο ποσό από κάθε μισθό, μέχρι να πετύχετε τον μαγικό αριθμό.

Τοξότης

Αν δεν σηκωθείτε από το κρεβάτι νιώθοντας υπέροχοι αυτό το Σάββατο, μην αγνοήσετε τις απαιτήσεις του σώματός σας για φροντίδα! Αντί να το πιέσετε, αλλάξτε την ημέρα σας ώστε να κάνετε κυρίως πράγματα που υποστηρίζουν την αποκατάσταση της εσωτερικής και εξωτερικής λάμψης σας. Ακυρώστε δραστηριότητες που νιώθετε ότι είναι υποχρεωτικές, αποβάλλετε ανθρώπους που σας αδειάζουν από το σαββατοκύριακό σας. Έπειτα δείτε αν μπορείτε να κλείσετε μια θεραπεία σε σπα ή να βουτήξετε στην μπανιέρα σας. Μέχρι το βράδυ θα νιώσετε έτοιμοι να βάλετε το άρωμα-υπογραφή σας και να χορέψετε μέχρι το πρωί!

Τα άστρα της Κυριακής θα φέρουν μια πλήρη μεταβολή. Ο ακτινοβόλος κυβερνήτης σας, ο ευνοϊκός και επεκτατικός Δίας, συναντά τη γοητευτική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Πού κρατιόσασταν πίσω, Τοξότες; Είναι το πράσινο φως για να πατήσετε γκάζι σε ένα πρότζεκτ που σας παθιάζει – είτε σχετίζεται με τη δουλειά είτε με τον έρωτα. Θα είστε ακαταμάχητοι και εξαιρετικά δημιουργικοί, γι’ αυτό σταματήστε να ανησυχείτε για τις απόψεις των άλλων και φύγετε με πλήρη ταχύτητα!

Αιγόκερως

Όσο κι αν θαυμάζετε μερικούς ανθρώπους, είναι πραγματικά στην ομάδα σας; Η συνάντηση Ήλιου και Χείρωνα του Σαββάτου, μπορεί να αποκαλύψει ανισότητες στις σχέσεις σας. Αν δίνετε πολλά, κάντε πίσω. Τουλάχιστον για να παρατηρήσετε τη δυναμική. Μήπως έχετε βάλει τους άλλους σε βάθρο; Πιστεύετε ότι πρέπει να αποδείξετε τον εαυτό σας; Ενώ μπορεί να είναι αλήθεια, υπάρχουν τρόποι για να λάμψετε χωρίς να πρέπει να εξαντληθείτε στην πορεία.

Και αν σας τρώει αυτό, η Κυριακή φέρνει μια σημαντική δήλωση: Έχετε τη δύναμη να το αφήσετε! Αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να συγχωρήσετε – ή τουλάχιστον να το ξεπεράσετε. Θα βοηθήσει μια υπερβατική συνάντηση του μεγαλόκαρδο Δία και της συμπονετικής Αφροδίτης. Συντελείται στον Τοξότη και στον δωδέκατο Οίκο σας του τέλους, της μετάβασης και της θεραπείας: Θα σας κάνει να αφήσετε μια κακία που κρατούσατε και να ξεπεράσετε την απογοήτευση. Δεν είστε έτοιμοι για αντιπαράθεση; Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά επίσης τον διαλογισμό και την προσωπική αντανάκλαση. Κάντε μια βαθιά βουτιά στη ψυχή σας και μπορεί να ανακαλύψετε πολλά.

Υδροχόος

Ποιος σας ενισχύει, Υδροχόοι; Οι υποστηρικτικοί φίλοι θα τροφοδοτήσουν τη ψυχή σας το Σάββατο, καθώς ο ακτινοβόλος Ήλιος δημιουργεί μια όψη με τον κομήτη Χείρωνα. Θα παρέχετε τη διασκέδαση σε κάθε παρέα, όχι ότι είναι κάτι άγνωστο για σας αυτό. Αλλά δώστε στον εαυτό σας ένα ρεπό από αυτή την εθελοντική θέση. Αυτή τη στιγμή χρειάζεστε φίλους που θα σας επιτρέψουν να είστε απλώς. Άνετη σιωπή; Ναι, παρακαλώ. Τι λέτε για μια μέρα με ταινίες και χειροποίητα έργα;

Αν έχετε βαρεθεί τις ίδιες φάτσες, αν κάποιος στην παρέα απαιτεί πολλά και δεν μπορείτε να τα δώσετε τώρα, μπορείτε να περάσετε σε πιο πράσινα χωράφια. Η Κυριακή φέρνει μια σπάνια συνάντηση της Αφροδίτης και του περιπετειώδη Δία, στον ενδέκατο Οίκο σας της κοινότητας. Σκεφτείτε πού μπορείτε να κάνετε πίσω λίγο, να αναζητήσετε την ευκαιρία να μπείτε σε μια νέα ομάδα. Μην περιμένετε πρόσκληση – μπορεί να πρέπει να πάρετε την πρωτοβουλία.

Ιχθύες

Ετοιμαστεί να κερδίσετε πόντους αφοσίωσης το Σάββατο, Ιχθύες: Γίνεστε ο βράχος για έναν φίλο που παλεύει. Καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον κομήτη Χείρωνα, μπορείτε να αντλήσετε από τη σοφία των εμπειριών σας και να βοηθήσετε πραγματικά! Απλώς μείνετε μακριά από σαπουνόπερες. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να αρχίσετε να προσφέρετε λύσεις. Για την ώρα, η συμπόνια είναι αρκετή. Δώστε χώρο και ησυχία στους ανθρώπους για να σκεφτούν φωναχτά – και η απάντηση που έψαχναν θα αναδυθεί από μέσα τους.

Η καριέρα σας αναπτερώνεται την Κυριακή, με τη γοητευτική Αφροδίτη και τον τυχερό Δία να ενώνονται στον δέκατο οίκο σας των επαγγελματικών. Αν ήδη παίρνετε μια νέα θέση ή κάνετε εκείνες τις μεγάλες αλλαγές που επιθυμούσατε, μείνετε στην πορεία σας. Αλλά αν έχετε κουραστεί να βρίσκεστε στην αργή λωρίδα, ώρα να ανάψετε φλας και να κάνετε μια τολμηρή κίνηση! Έχετε ικανότητες, είναι ώρα να ντυθείτε για τον ρόλο.