Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Το μάντρα του Σαββάτου είναι «νιώθω τον φόβο αλλά το τολμώ». Προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να πετύχετε έναν στόχο σας και είστε επιτέλους έτοιμοι για πρόοδο. Ωστόσο, κάτω από αυτά τα αστέρια, πρέπει να προφυλαχθείτε από το σαμποτάζ που μπορείτε να κάνετε οι ίδιοι στον εαυτό σας.

Παίρνοντας ευθύνες και φτάνοντας στην κορυφή, μπορεί να νιώσετε τρομαγμένοι… Να προσπαθήσετε να υπονομεύσετε το αίμα, τα δάκρυα και τον ιδρώτα που επενδύσατε έως τώρα. Είναι λογικό να νιώθετε ανησυχία όταν μπαίνετε σε νέα εδάφη, γι’ αυτό μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Συνεχίστε απλώς να βάζετε το ένα πόδι μπροστά στο άλλο.

Κάποιος κοντινός και αγαπημένος σας μπορεί να σας εκνευρίσει την Κυριακή. Με τη Σελήνη στον Κριό, μπορεί να λαχταράτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Αλλά η αντίθεσή της με τον πολεμιστή Άρη, μπορεί να αυξήσει την πίεση να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των άλλων. Μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος σας ψαρώνει. Μην πέσετε στην παγίδα, Κριοί. Όταν οι άλλοι δεν σέβονται τα όριά σας, αντισταθείτε. Μιλάμε για τη δική σας περιοχή.

Ταύρος

Το Σάββατο δεν είναι η μέρα για να βάλετε τα γυαλιά που σας κάνουν να τα βλέπετε όλα ρόδινα, Ταύροι. Ενώ μπορεί να προτιμάτε να μην κρίνετε τους άλλους απ’ την αρχή, η υπερβολική αισιοδοξία θα σας κάνει κακό. Πριν αφιερώσετε άλλο από τον πολύτιμο χρόνο σας σε ένα άτομο, μάθετε αν είναι όντως στο ίδιο μήκος κύματος με σας. Μην κάνετε υποθέσεις ή ρίχνετε κατηγορίες. Θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε με ειλικρινείς, προσεκτικές ερωτήσεις.

Την Κυριακή είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην ενέργεια των άλλων, αλλά δεν είναι δική σας. Μην προσφέρεστε να τραβήξετε τα βάρη τους ή να εμπλακείτε σε αλληλοεξαρτώμενες σχέσεις. Όσο κι αν θέλετε να λύσετε τα προβλήματα κάποιου, πολύ απλά δεν μπορείτε. Στρέψτε αυτές τις προθέσεις σας εαυτό σας και δημιουργήστε χρόνο για να τον φροντίσετε. Έχετε πολύ στρες μέσα σας που θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Διοχετεύστε το σε μια υγιή διέξοδο, όπως γυμναστική ή μασάζ.

Δίδυμοι

Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται το Σάββατο, με το τετράγωνο Πλούτωνα – Σελήνης. Μπορεί να θέλετε να δείτε το καλό στους άλλους. Αλλά κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται περισσότερο να προωθήσει τη δική του ατζέντα, παρά να κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Περιμένετε, όμως, Δίδυμοι: Είναι ελάττωμα του χαρακτήρα τους ή μήπως αυτό το άτομο περνά μια εγωκεντρική στιγμή; Μην αφήσετε το καχύποπτο μυαλό σας να τρέξει πολύ μακριά, γιατί μπορεί να φτιάξετε μια ιστορία που δεν βασίζεται στην πραγματικότητα. Θα πρέπει να το αφήσετε να εκτυλιχτεί ένα βήμα τη φορά και να δείτε τον πραγματικό χαρακτήρα των άλλων.

Αν νιώθετε πιεσμένοι την Κυριακή, πατήστε το φρένο. Σκεφτείτε ότι το άγχος είναι το σημάδι, ότι χρειάζεστε χαλάρωση και να εξετάσετε την κατάσταση αντικειμενικά. Ακόμα κι αν βιάζονται οι άλλοι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιάζεστε κι εσείς. Θέστε τον ρυθμό που λειτουργεί για σας, ακόμα κι αν πρέπει να παλέψετε με τον φόβο σας ότι μπορεί να χάσετε κάτι. Αν κάτι πρέπει να γίνει δικό σας, δεν θα το χάσετε!

 Καρκίνος

Εκεί που αρχίσατε να ψάχνετε την τέλεια τοποθεσία, κάποιος μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας χαλώντας το σχέδιό σας. Αναγνωρίστε ότι αυτό το άτομο απλά φροντίζει ότι θα ακουστεί και η δική του φωνή: Ότι το όραμά του θα συμπεριληφθεί στο τελικό αποτέλεσμα, συν ότι μπορεί να σημαδεύει λίγο την περιοχή του. Μόνο κακό θα σας κάνει να μαλώσετε, γι’ αυτό κρατήστε την υπομονή σας. Αφήστε τους άλλους να κάνουν το δικό τους. Μόλις πάρουν λίγο χρόνο, θα υπάρχει χώρος για να συμβάλλετε κι εσείς ξανά.

Την Κυριακή έχετε τα μάτια σας στο βραβείο, αλλά τα απρόβλεπτα δράματα μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σας. Ένας εξαρτητικός φίλος ή κάποιος συγγενής που θέλει πολλή προσοχή, μπορεί να εξαντλήσει τον πολύτιμο χρόνο σας αν δεν βάλετε όρια. Η ευαισθησία σας είναι τόσο έντονη, που σας κάνει επιρρεπείς στο να πληγωθείτε από τα άκακα σχόλια των άλλων. Αντί να χαλάτε την ημέρα σας αναλύονται τα πάντα, κάντε κάτι δραστήριο για να ξεσκάσετε.

Λέων

Προσπαθήστε να μην κόβετε τους άλλους στη μέση όταν μιλάνε το Σάββατο… Ακόμα κι αν είστε σίγουροι ότι ξέρετε τι θα πουν – δεν ξέρετε. Με την ανυπόμονη Σελήνη στον Κριό να συναντά από τον αυταρχικό Πλούτωνα, οι άλλοι μπορεί να νιώθουν ότι τους λογοκρίνετε. Και προφανώς, αυτό δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία. Προκαλέστε τον εαυτό σας, βάλτε στην άκρη προκαταλήψεις και απλώς ακούστε. Το θέμα δεν είναι αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε, αλλά να δημιουργήσετε έναν ασφαλή χώρο για να μπορούν όλοι να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Την Κυριακή μπορεί εσείς να χρειάζεστε λίγη λογοκρισία, καθώς η Σελήνη στον ειλικρινή ένατο οίκο σας παλεύει με τον φλογερό Άρη. Ένα ωμό σχόλιο μπορεί να προκαλέσει έναν τσακωμό ή να πληγώσει κάποιον. Μείνετε μακριά από έντονες δηλώσεις, είτε διαδικτυακά είτε στην πραγματική ζωή. Οι άλλοι θα είναι πολύ πιο δεκτικοί, αν τους παρουσιάζετε τις ιδέες σας ως επιλογές και όχι ως εντολές.

Παρθένος

Κρατήστε μερικά χαρτιά σας κλειστά το Σάββατο, Παρθένοι. Ενώ μπορεί να προτιμάτε να είστε διάφανοι από την αρχή, η τόση ειλικρίνεια μπορεί να είναι υπερβολική για μερικούς ανθρώπους. Αποκαλύψτε τη σιγά σιγά. Όσον αφορά τον έρωτα, δεν χρειάζεται να ακολουθείτε αυτόματα τα σχέδια του ταιριού σας, ειδικά αν έχετε ήδη εξερευνήσει έναν ενδιαφέροντα χώρο. Επίσης, μην γίνετε διαθέσιμοι στο δευτερόλεπτο… Ο συνδυασμός αυτοπεποίθησης και μυστήριου είναι αισθησιακό μίγμα.

Την Κυριακή σφίξτε τα λουριά. Η Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Άρη στον τομέα των χρημάτων σας: Μπορεί να αποκαλύψει ένα χρέος που δεν είχατε υπολογίσει ή ένα σημαντικό έξοδο. Ή ίσως το να ζείτε στο μεροκάματο να σας κάνει να νιώθετε σαν χάμστερ πάνω στον τροχό, σαν να μην μπορείτε ποτέ να προχωρήσετε. Μην πάρετε αυτή τη διέλευση ως δικαιολογία για αυτολύπηση. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε την έμπνευση που θα εκδηλωθεί σε αφθονία. Κυνηγήστε την προαγωγή που θέλετε, κάντε ριζικές αλλαγές στον προϋπολογισμό σας, ξεκινήσετε να φτιάχνετε το βιογραφικό σας.

Ζυγός

Ένα μεγάλο μέρος σας είναι έτοιμο για τα πάντα (και τους πάντες!) το Σάββατο, καθώς η αυθόρμητη Σελήνη στον Κριό περνά από τον έβδομο οίκο σας. Αλλά μια φαλτσαριστή μπαλιά από τον αυταρχικό Πλούτωνα, μπορεί να σας χαλάσει τη διασκέδαση. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι ευλογία μεταμφιεσμένη, Ζυγοί. Αν πρώτα κάνετε και μετά ρωτάτε, μπορεί να καταλήξετε μπερδεμένοι σε μια δραματική και περίπλοκη ιστορία. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες. Πόσο θα κοστίσει και σε τι δεσμεύεστε; Θέλετε δεδομένα, ώστε να μπορέσετε να κάνετε επιλογές στηριζόμενες στην ενημέρωση αντί στα συναισθήματά σας.

Την Κυριακή, ένα αντιδραστικό άτομο μπορεί να σας εκνευρίσει. Πάει η διπλωματία σας! Καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στον Ζυγό, δεν έχετε επιλογή παρά να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας… Και ο κόκκινος πλανήτης στο ζώδιό σας σάς κάνει πιο ευθείς. Αλλά μην καταφύγετε σε προσωπικές προσβολές. Δεν χρειάζεται να πέσετε στο επίπεδο του άλλου, ακόμα κι αν οι άλλοι ρίχνουν χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Σκορπιός

Μια προθεσμία πλησιάζει τρομακτικά, αλλά μην πανικοβάλλεστε, Σκορπιοί! Η σύγκρουση το Σάββατο, ανάμεσα στη Σελήνη στον Κριό και του επιμελούς κυβερνήτη σας του Πλούτωνα, σας προκαλεί άγχος. Αν επικεντρωθείτε σε όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά, δεν θα βοηθήσετε την παραγωγικότητά σας. Αντί να πέσετε σε αυτή την παγίδα, πάρτε μια βαθιά ανάσα και βγάλτε στην επιφάνεια τον διαχειριστή έργου. Πρώτα, αναγνωρίστε τι πρέπει να γίνει και κάντε μια λίστα. Από εκεί, σχεδιάστε το πλάνο με ξεκάθαρα βήματα δράσης, προθεσμίες και τι πρέπει να παραδώσετε.

Και βεβαιωθείτε ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους! Με όλα τα χέρια να δουλεύουν, μπορείτε να τα καταφέρετε! Αλλά μπορεί να πρέπει να μαλώσετε μερικούς τεμπέληδες την Κυριακή, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον φλογερό Άρη. Αυτή η όψη θα αποκαλύψει τους κακομαθημένους ανθρώπους, που θα έπρεπε να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Τα δικά σας θέματα με τον έλεγχο φταίνε εν μέρει, οπότε δώστε μια προειδοποίηση και δείξτε τους πώς να δουλεύουν με τη δική σας ηθική και αποφασιστικότητα! Έχετε πάρα πολλά να κάνετε για να το παίξετε δάσκαλοι.

 Τοξότης

Αν δεν ζητάτε αυτό που αξίζετε, Τοξότες, πουλάτε τον εαυτό σας φθηνά. Το Σάββατο συγκρούεται η Σελήνη στον Κριό με τον Πλούτωνα: Μπορεί να απογοητευτείτε (ή να εξοργισθείτε), βλέποντας κάποιον με πολύ λιγότερο ταλέντο απ’ το δικό σας να παίρνει τις ανταμοιβές. Μερικές φορές, χρειάζεται ένα τέτοιο χτύπημα για να ξυπνήσετε. Μην τρελαίνεστε, ανταποδώστε! Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να διεκδικείτε τις ίδιες ανταμοιβές. Θέλετε η παρουσίασή σας να λάμψει λίγο περισσότερο; Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε, απλώς προσθέστε λίγη ένταση στην πρώτη εικόνα.

Συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν στην ομάδα σας, κάτω από την αντίθεση Σελήνης – Άρη της Κυριακής. Προσπαθείτε να φέρετε τους πάντες στο ίδιο μήκος κύματος; Μπορεί να είναι πιο μάταιο απ’ το να εκτρέφετε γάτες, οπότε ίσως δεν πρέπει να σπαταλάτε την ενέργειά σας. Βάλτε τους υψηλούς στόχους σας σε παύση και αποφύγετε να κάνετε αντιδραστικές παρατηρήσεις. Ξέρουμε ότι είναι απογοητευτικό, Τοξότες, αλλά γιατί να μην απολαύσετε μια διασκεδαστική Κυριακή αντί να είστε τόσο προσανατολισμένοι στον σκοπό;

Αιγόκερως

Φροντίστε τον εαυτό σας, Αιγόκεροι, γιατί οι κριτικοί μπορεί να ξεπεταχτούν από παντού αυτό το Σάββατο. Μήπως είναι οι φίλοι σας που προσπαθούν να βοηθήσουν; Το θέμα είναι ότι δεν θα ξέρετε τη διαφορά: Χρεώστε το στην ευαίσθητη Σελήνη στον Κριό, που συγκρούεται με τον εκδικητικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον πρώτο οίκο σας της ταυτότητας. Αν είναι δυνατόν, σταματήστε να αντιδράτε όταν αισθάνεστε ότι σας κρίνουν. Η σκληρή απάντησή σας μπορεί να χαλάσει μια σημαντική σχέση – και δεν θα μπορέσετε να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας με το «απλά στήριζα τη γνώμη μου». Ξέρετε πώς πάει, Αιγόκεροι: Το «οφθαλμός αντί οφθαλμού» αφήνει τυφλό ολόκληρο τον κόσμο.

Την Κυριακή, κάποιες εργασιακές ευθύνες μπορεί να διακόψουν τη χαλάρωσή σας. Ακόμη και αν δεν μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα αγκαλιασμένοι με το βιβλίο σας, βεβαιωθείτε ότι θα έχετε μερικές ώρες αφιερωμένες στη φροντίδα του εαυτού σας. Και μην γίνετε μάρτυρες. Οι άλλοι μπορεί να είναι πρόθυμοι να τραβήξουν την προθεσμία λίγο, εάν επικοινωνήσετε. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, ζητήστε κάποια βοήθεια αντί να το περνάτε μόνοι.

Υδροχόος

Σκεφτείτε στη στιγμή και έξω απ’ τα τετριμμένα! Οι καινοτόμες δεξιότητές σας θα σώσουν την ημέρα, κάτω από το τετράγωνο Πλούτωνα – Σελήνης του Σαββάτου. Εκτός από την επίλυση προβλημάτων, μπορεί να χρειαστεί να σηκώσετε τα μανίκια και να βάλετε κάποιους μυς σας να δουλέψουν. Αλλά αν το φορτίο είναι πολύ βαρύ, ζητήσετε βοήθεια και απλοποιήστε το σχέδιο. Τι θα μπορούσατε να κρατήσετε από την πιλοτική σας φάση και τι μπορεί να σωθεί για την έκδοση Β; Μπορείτε να το κάνετε αργά και αφήσετε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, Υδροχόοι!

Κάτω από την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη την Κυριακή, θα πατήσετε γκάζι… Αλλά αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνετε, είναι να πατήσετε τα φρένα. Κάποιος μπορεί να διανθίζει την αλήθεια και να σας αφήνει με ψευδείς προσδοκίες. Ονειρευτείτε, δεν λέω όχι, Υδροχόοι. Αλλά βεβαιωθείτε ότι κρατάτε το ένα πόδι σε σταθερό έδαφος ενώ το κάνετε. Εάν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, οφείλετε στον εαυτό σας να διερευνήσετε την ακρίβεια του.

Ιχθύες

Τα πολλά χέρια κάνουν τη δουλειά ελαφρύτερη, Ιχθύες. Αν ελπίζατε να κάνετε πραγματικότητα έναν φιλόδοξο στόχο, στηριχτείτε στο δίκτυο υποστήριξής σας το Σάββατο. Αλλά μην επιστρέφετε στους ίδιους ανθρώπους για χάρες. Το να τους ζητήσετε κάτι ακόμη, μπορεί να βάλει μεγάλη πίεση στη σχέση σας. Στραφείτε σε φίλους στους οποίους έχετε δείξει γενναιοδωρία πρόσφατα. Αν θέλετε να παραλείψετε τελείως αυτά τα μπερδέματα, ίσως είναι καλύτερο να πληρώσετε για βοήθεια και να κρατήσετε τα πράγματα ξεκάθαρα.

Η αντίθεση της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, θα φέρει τη διάθεση για πολυτέλεια. Αλλά αν είστε στριμωγμένοι, μην πάρετε το ρίσκο. Η αυτοπειθαρχία θα είναι μηδενική – και μπορεί να χαλάσετε όλα τα λεφτά που κρατούσατε για μια άλλη αγορά. Μην αποφεύγετε τις συζητήσεις για δουλειά, όμως. Η συζήτηση στον καφέ, μπορεί να εξελιχθεί σε μια κερδοφόρα ευκαιρία.