Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Ξεκινήστε μια αποστολή το σαββατοκύριακο. Η Σελήνη περνά και τις δύο ημέρες στον δέκατο οίκο σας και σας εμπνέει να τελειώσετε κάτι που αναβάλλετε. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε ή να αφιερώσετε κάποιες ώρες σε μια παρουσίαση για τη Δευτέρα. Στο μεταξύ, τακτοποιήστε την αποθήκη σας ή ετοιμάστε τα ρούχα σας για τον χειμώνα. Ο δέκατος οίκος κυβερνά τους άντρες: Γι’ αυτό περάστε χρόνο με τον πατέρα σας ή κάποιον άλλο σημαντικό άντρα στη ζωή σας, ειδικά το Σάββατο με το τέταρτο της Σελήνης. Αν είστε τυχεροί, μπορεί ακόμα να σας βοηθήσει και με τις δουλειές που επιλέξατε να κάνετε το σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή τα όνειρα αυτά μπορεί να καταστραφούν, από ένα δύστροπο ή δύσκολο στη συνεργασία άτομο. Όσο κι αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά στη σχέση ή τη δουλειά σας, να σταματήσετε και να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο σκέφτεστε το ίδιο. Το να αγνοήσετε τις διαφωνίες, θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στο μέλλον. Για την ακρίβεια, μπορεί γι’ αυτό να βρίσκεστε σε αυτή τη θέση σήμερα. Σταματήστε και αντιμετωπίστε το αμέσως, Κριοί. Και αν ανακαλύψετε ότι έχετε πάρει τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις, μπορεί να είναι καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι σας.

Ταύρος

Απόψεις: Έχετε μπόλικες, Ταύροι – και το σαββατοκύριακο δεν φοβάστε να τις μοιραστείτε. Η Σελήνη περνά όλο το διήμερο στον Αιγόκερω και τον ένατο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Οι συζητήσεις θα είναι ζωηρές και, σε μερικές περιπτώσεις, ιδιαίτερα ειλικρινείς. Με το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, μπορεί να καταπιαστείτε με ένα συναρπαστικό φιλοσοφικό ντιμπέιτ που θα ανοίξει το μυαλό σας σε νέες οπτικές. Μπορεί επίσης να θελήσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με κάποιον. Επιτέλους ηρεμία!

Την Κυριακή μπορεί να είστε λίγο επικριτικοί ή υπερβολικά ειλικρινείς. Κάτω από το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης, θα εκφράσετε τα σχόλιά σας και πιθανώς να ξεκινήσετε καβγά. Ναι, βλέπετε καθαρά τα ελαττώματα και μπορεί να έχετε καταπληκτικές ιδέες για τη λύση τους. Και, ναι, προσπαθείτε μόνο να βοηθήσετε. Βρείτε έναν τρόπο να πείτε τις συμβουλές σας, χωρίς να προσβάλετε τους άλλους.

 Δίδυμοι

Βουτήξτε βαθιά ή μην κάνετε τίποτα! Η Σελήνη βρίσκεται στον προσωπικό όγδοο οίκο σας όλο το σαββατοκύριακο και δημιουργεί διάθεση ενδοσκόπησης. Η χαλαρή σας φύση μπορεί να εξαφανιστεί και να είστε αφηρημένοι από μια πολύπλοκη κατάσταση. Κάντε ένα διάλειμμα το σαββατοκύριακο απ’ το ρόλο της ζωής του πάρτι, Δίδυμοι. Δεν χρειάζεται να είστε πάντα ζωηροί. Χρησιμοποιήστε το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, για να χωνέψετε αυτά που συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα ή περάστε χρόνο με κάποιον ξεχωριστό.

Εξαιτίας μιας έντονης γωνίας ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, μπορεί να ξυπνήσετε στραβά την Κυριακή. Μέρος της ενόχλησης που νιώθετε, μπορεί να οφείλετε σε συναισθήματα που δεν έχετε εκφράσει. Μπορείτε να τρέξετε, αλλά δεν μπορείτε να κρυφθείτε. Αντί να τα αποφεύγετε, λύστε τα στον καφέ με τους σοφούς φίλους σας. Αν νιώθετε ότι σας αγνοούν, μην ξεκινάτε δράματα. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να λάβετε μια αντίδραση, απ’ το να κάνετε κάποιον να ζηλέψει ή να εκνευριστεί.

Καρκίνος

Οι σχέσεις είναι στο επίκεντρο, καθώς η Σελήνη περνά όλο το σαββατοκύριακο στον Αιγόκερω και στον διαπροσωπικό έβδομο οίκο σας. Μια συγκεκριμένη σχέση είναι εκτός συγχρονισμού; Το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου φέρνει ισορροπία και σας βοηθά να βρείτε την αρμονία με λίγο ποιοτικό χρόνο. Μην προσπαθήσετε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας το σαββατοκύριακο. Ζητήστε βοήθεια από το αγαπημένο σας άτομο. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να το κεράσετε φαγητό. Ενημέρωση: Οι ελεύθεροι Καρκίνοι μπορεί να γνωρίσουν κάποιον με προοπτικές για σχέση αυτό το σαββατοκύριακο. Ακόμα κι αν είστε στο σούπερ μάρκετ ή παίρνετε καφέ, μείνετε ανοιχτοί στην ευγένεια των αγνώστων.

Την Κυριακή μπορεί να χρειαστεί να αντισταθείτε σε κάποιον που δεν σας φέρεται με σεβασμό. Μπορεί να είστε στοργικοί, αλλά δεν είστε το χαλάκι κανενός! Ένα τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης, θα σας κάνει συναισθηματικό σφουγγάρι. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τους άλλους να σας επηρεάσουν πολύ συναισθηματικά. Αν ζητήσουν υποστήριξη, προσφέρετε ενθάρρυνση αλλά μην τρέξετε να λύσετε το πρόβλημά τους!

Λέων

Χαρούμενο, υγιές σαββατοκύριακο, Λέοντες! Η Σελήνη περνά το διήμερο στον Αιγόκερω και τον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Μπορεί να μην σηκωθείτε απ’ τις 7 για πρωινή γιόγκα αλλά γιατί να μην το κάνετε το μεσημέρι; Μετά την άσκησή σας, πηγαίνετε στην αγορά και αγοράστε βιολογικά προϊόντα για την εβδομάδα. Εάν είναι όμορφη ημέρα, βγείτε και βρεθείτε στη φύση. Κάτω από το ενδοσκοπικό τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, μπορεί να έχετε πολλά στο μυαλό σας. Ζητήστε από τον πιο σοφό φίλο σας, λοιπόν, να έρθει μαζί σας βόλτα. Η σωματική άσκηση θα καθαρίσει το μυαλό σας και θα σας κάνει πολύ πιο δεκτικούς στις συμβουλές του φίλου σας.

Την Κυριακή, μήπως θολώνετε τη γραμμή ανάμεσα στα γεγονότα και τις απόψεις; Η Σελήνη είναι σε λογικό μέρος του χάρτη σας, αλλά συγκρούεται με την Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνία σας. Η σχέση σας με την αλήθεια μπορεί να είναι λίγο ασταθής, γι’ αυτό τσεκάρετε τα δεδομένα πριν πείτε κάτι λάθος. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας δυσκολέψει να δείτε τους άλλους όπως είναι. Ακόμα κι αν νιώθετε ότι ερωτεύεστε με την πρώτη ματιά, κρατήστε τις λεπτομέρειες… Και μην ξεχνάτε ότι ο χρόνος θα δείξει.

Παρθένος

Ένα ζωηρό σαββατοκύριακο σας περιμένει: Η Σελήνη περνά και τις δύο ημέρες στον Αιγόκερω και τον πέμπτο οίκο σας του πάθους και της αυτοέκφρασης. Τίποτα δεν σταματά τα συναισθήματά σας. Και κάτω από το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, σίγουρα θα δείξετε στους άλλους πώς νιώθετε αντί να ελπίζετε ότι θα διαβάσουν το μυαλό σας. Τούτου λεχθέντος, η γλώσσα του σώματός σας θα δείχνει πολύ ξεκάθαρα τα σημάδια! Αν έχετε σχέση, το Σάββατο είναι ιδανικό για μια λαμπερή βραδιά. Οι ελεύθεροι μπορεί να βρείτε στην αγκαλιά σας μια σοβαρή προοπτική. Ενώ μπορεί να μην είναι κάτι που θα κρατήσει για πάντα, θα είναι σίγουρα αξέχαστο.

Υπό το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης της Κυριακής, η διπλωματία μπορεί να πετάξει απ’ το παράθυρο. Ενώ θα νιώσετε καλά να βγάλετε κάτι από μέσα σας, τα συναισθήματά σας είναι πολύ έντονα. Η δυνατή αντίδρασή σας μπορεί να διαταράξει την ισορροπία μιας σχέσης. Ίσως να είστε αγχωμένοι για τα χρήματα ή πιεσμένοι από τη δουλειά σας. Πριν χάσετε το μυαλό σας, κάντε κάτι διασκεδαστικό για να ξεσκάσετε. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Κάντε οτιδήποτε θα σας φτιάξει τη διάθεση. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο.

Ζυγός

Το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σας αυτό το σαββατοκύριακο: Η Σελήνη περνά και τις δύο ημέρες στον Αιγόκερω και τη ζώνη σας του σπιτιού. Μείνετε μέσα, χωρίς διορίες που να σας πιέζουν ή υποχρεώσεις. Θα είναι το τέλεια χαλαρό σαββατοκύριακο για να τα πείτε με την οικογένεια σας, να ρίξετε μερικά ωραία υλικά στην κατσαρόλα και να κάνετε το τραπέζι. Κάτω από το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, πείτε τα με κάποιον ξεχωριστό από τον κύκλο σας: Το άτομο που θα δείξει συμπόνια και όχι σκληρή αγάπη.

Την Κυριακή διστάζετε λίγο να ταρακουνήσετε τα πράγματα, καθώς η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, συγκρούεται με τη Σελήνη. Θέλετε να υπερασπιστείτε τις πεποιθήσεις και τις ανάγκες σας… Αλλά η αποφασιστικότητά σας μπορεί να παραπαίει και να μην έχετε την εσωτερική δύναμη να παλέψετε. Αφιερώστε την ημέρα στη φροντίδα του εαυτού σας αν χρειάζεται. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και θα επιστρέψετε σύντομα στο πεδίο της μάχης!

Σκορπιός

Μείνετε ανοιχτοί! Η Σελήνη θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας όλο το Σαββατοκύριακο: Χωθείτε σε κάθε καυτή συζήτηση που θα τύχει να ακούσετε, σε πάρτι ή στην ουρά για τον καφέ, ακόμα και στα κοινωνικά μέσα. Θα έχετε μπόλικο πνεύμα και σοφία να συνδράμετε και μπορεί αυτό να προκαλέσει μια νέα σύνδεση. Κάτω από το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, μπορεί να μην μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας έναν καλό φίλο. Στείλτε του ένα μήνυμα ή, ακόμα καλύτερα, τηλεφωνήστε. Η υποστηρικτική συμβουλή σας θα βοηθήσει! Ή παρασύρετέ τον έξω από το σπίτι.

Είναι ιδανικό σαββατοκύριακο για να χωθείτε στα βιβλιοπωλεία, να δοκιμάσετε βίντατζ ρούχα ή να δείτε μια έκθεση που προκαλεί τη σκέψη. Προσέξτε να μην πέσετε στο ναρκοπέδιο της παθητικοεπιθετικής συμπεριφοράς την Κυριακή. Αν νιώθετε σαρκασμό ή απόσταση σε μια συζήτηση, πείτε τε το. Μόνο ο ανοιχτός διάλογος μπορεί να το λύσει, καθώς το άλλο άτομο μπορεί να μην συνειδητοποιεί ότι είστε πρόθυμοι να το συζητήσετε. Να είστε πιο ευθείς στην επικοινωνία σας. Αν θέλετε να περάσετε ένα μήνυμα, μην περιμένετε από τους άλλους να διαβάσουν το μυαλό σας. Εκτός φυσικά αν είναι κι αυτοί Σκορπιοί.

Τοξότης

Πρακτικά σχέδια για το σαββατοκύριακο; Η Σελήνη περνά το διήμερο στον Αιγόκερω και τον δεύτερο οίκο σας της δουλειάς, των χρημάτων και της ασφάλειας. Αν δεν φέρνετε τη δουλειά στο σπίτι, μπορεί να καταναλωθείτε με δουλειές στο σπίτι. Πληρώστε λογαριασμούς, καθαρίστε τη ντουλάπα σας, αλλά φροντίστε να χαρίσετε το βράδυ του Σαββάτου στον εαυτό σας λίγη πολυτέλεια. Ένα όμορφο δείπνο είναι αυτό ακριβώς που σας χρειάζεται.

Μια μικρή συνεργασία μπορεί να βοηθήσει. Αλλά κάτω από το τετράγωνο της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί. Ακόμα κι αν ξεκινήσετε με ένα απλό σχέδιο, οι άλλοι δύσκολα θα το ακολουθήσουν. Μπορεί να υπάρχουν τσακωμοί ανάμεσα στα μέλη της παρέας σας… Η πολλή δημοκρατία μπορεί να εκτροχιάσει τους στόχους σας. Αν δεν μπορείτε να φτάσετε σε συμφωνία, μην μένετε στάσιμοι. Πάρτε μια απόφαση και προχωρήστε.

Αιγόκερως

Ποιου είναι το σαββατοκύριακο; Δικό σας! Με τη Σελήνη να περνά και τις δύο ημέρες στον Αιγόκερω, είστε σε καλή φόρμα. Αν και είστε συχνά αυτοί που διοργανώνουν τις εκδηλώσεις και φροντίζετε να ικανοποιήσετε τα γούστα όλων, μην συμβιβάζετε τις δικές σας επιθυμίες στην πορεία. Ο ελεύθερος χρόνος σας είναι σημαντικός. Τιμήστε τον, κάνοντας κάτι από αυτά που θέλετε να καταφέρετε μέσα στο φθινόπωρο. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα το κάνετε μόνοι σας. Κάτω από το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου στο ζώδιό σας, λίγος χρόνος μόνοι θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με την καλύτερη πλευρά σας. Προειδοποίηση εγωισμού!

Κάποιος μπορεί να σέρνεται την Κυριακή. Μην διστάσετε μπροστά στους τεμπέληδες. Πίσω από τη στάση αυτή, βρίσκεται ανασφάλεια. Ταυτόχρονα, προσέξτε την τάση να παραφουσκώνετε τα δικά σας κατορθώματα. Αν θέλετε να είστε ανάμεσα στους μεγάλους, αφήστε τα επιτεύγματά σας να μιλήσουν μόνα τους. Και αν ακόμα προσπαθείτε να αποδείξετε την αξία σας, η αυθεντικότητά σας μπορεί να γοητεύσει κάποιον που θα σας πάρει υπό την προστασία του.

 Υδροχόος

Ώρα για κλείσιμο; Η Σελήνη περνά όλο το σαββατοκύριακο στον Αιγόκερω και τον δωδέκατο Οίκο σας της ολοκλήρωσης και της θεραπείας. Αν κρατούσατε τα συναισθήματά σας, το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου τα παρασύρει στην επιφάνεια. Πριν επιτεθείτε σε αυτούς που σας πρόσβαλαν, πάρετε χρόνο για να επεξεργαστείτε αυτό που συμβαίνει μέσα σας. Κάτω από αυτή την ομιχλώδη Σελήνη, μπορεί να νιώθετε άσχημα για τον εαυτό σας και δεν θέλετε να προσεγγίσετε συζητήσεις με σκεπτικό θύματος. Να έχετε κατά νου ότι δεν μπορούν όλοι να διαχειριστούν την ωμή ειλικρίνειά σας σε μεγάλες δόσεις… Μπορεί να είναι καλύτερα να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν πείτε τον μονόλογό σας.

Με τη σύγκρουση της Σελήνης και της Αφροδίτης της Κυριακής, θα θέλετε να γλυκάνετε τον ορό της αλήθειας με συμπόνια. Προσπαθήστε να έρθετε στη θέση του άλλου, πριν ξεκινήσετε με τη φράση «αυτό που Πρέπει να κάνεις…». Αν λάβετε τέτοιου είδους κήρυγμα, απομακρυνθείτε από το άτομο αυτό όσο πιο ευγενικά μπορείτε.

 Ιχθύες

Για τι είναι οι φίλοι; Αυτό το σαββατοκύριακο για τα πάντα! Η Σελήνη θα περάσει το διήμερο στον Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας. Μαζέψτε την παρέα σας – και μερικούς νέους φίλους στη διαδρομή. Τσεκάρετε τις δραστηριότητες για τις οποίες σας μιλάνε συνέχεια. Μπορεί να ανακαλύψετε μια νέα εμμονή!

Προειδοποίηση: Η σύγκρουση ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη της Κυριακής, μπορεί να φέρει ταραχή στην ομάδα. Μήπως η ζήλια ή ο ανταγωνισμός παρεισφρέουν στον κύκλο σας; Βεβαιωθείτε ότι δεν προκαλείτε τους άλλους ενώ κάνετε τους αθώους. Ξέρετε ακριβώς τι κάνετε όταν ανάβετε το μεταφορικό σπίρτο, Ιχθύες. Αλλά αν δεν θέλετε να δείτε τον θυμό κάποιου, συγκρατηθείτε.