Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Το Σάββατο μπορεί να έχετε μια στιγμή ανακάλυψης: Ο Δίας μπαίνει στο χορό με τον πνευματικό Ποσειδώνα, το τελευταίο από τρία σπάνια τετράγωνα . Αν και το όραμά σας είναι χωρίς αμφιβολία εμπνευσμένο, πόσο βιώσιμο είναι; Μπορεί να δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε τη φαντασία από την καθαρή πραγματικότητα, εξαιτίας αυτού του θολού σχηματισμού. Ο Δίας αυξάνει το ζήλο σας και σας κάνει να θέλετε να κάνετε μια δοκιμαστική βόλτα. Αλλά είναι καλύτερο να περιμένετε μια – δυο μέρες, για να αφήσετε τη νεραϊδόσκονη να κατακάτσει. Έπειτα θα ξέρετε αν είναι δυνατόν ή όχι.

Το βράδυ, ένα τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους μπορεί να φέρει ισορροπία στις ιδέες σας. Ενώ δεν θα σας λείπει ο ενθουσιασμός, είστε έτοιμοι να περάσετε αυτά τα πολλά υποσχόμενα σχέδια μέσα από το φίλτρο της πραγματικότητας. Ζητήστε από κάποιον που δεν φοβάται να κάνει τις δύσκολες ερωτήσεις, να σας ακούσει. Αν μπορείτε να τις απαντήσετε, θα ξέρετε ότι έχετε συμπαγές σχέδιο.

Ταύρος

Το είπατε δυνατά αυτό; Το Σάββατο, το δυναμικό ντουέτο του ειλικρινή Δία και του συμπονετικού Ποσειδώνα θα τονίσει την ανάγκη για διπλωματία. Ακόμα κι αν οι πραγματικές προθέσεις των άλλων είναι καλυμμένες, εσείς μην χάσετε την αξιοπρέπειά σας για να τους αντιμετωπίσετε. Αν νιώθετε καχυποψία, κρατήστε κλειστά τα χαρτιά σας και παρατηρείτε πίσω από τη μάσκα του χαρτοπαίκτη. Η εμπιστοσύνη θέλει χρόνο για να χτιστεί!

Κλείστε πιο σφιχτά την τσάντα σας το βράδυ, καθώς ένα προσεκτικό τέταρτο της Σελήνης πέφτει στον τομέα των χρημάτων σας. Ένας ταύρος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς πολυτέλειες. Αλλά χωρίς προϋπολογισμό, τα μετρητά μπορεί να εξαφανιστούν λες και το πορτοφόλι σας έχει τρύπα στον πάτο. Αν πρόκειται να ξοδέψετε, κάντε το σε κομμάτια – επένδυση. Π. χ. αντί να υποκύψετε στις τάσεις, δημιουργήστε ένα πλάνο εξοικονόμησης για να φτιάξετε μια ντουλάπα με διαχρονικά κομμάτια.

 Δίδυμοι

Μήπως θεωρείτε δεδομένους τους ανθρώπους που σας βοηθούν σιωπηλά στη ζωή σας, Δίδυμοι; Στο κυνήγι σας για επιτυχία, μπορεί να έχετε ξεχάσει να ευχαριστήσετε μερικά σημαντικά άτομα. Ο γενναιόδωρος Δίας στη ζώνη των δυναμικών σχέσεων, προκαλεί τον χαρισματικό Ποσειδώνα στον επαγγελματικό τομέα σας: Αναπληρώστε το χαμένο χρόνο. Στραφείτε στους ανθρώπους που ήταν δίπλα σας στα καλά και στα άσχημα, δείξτε τους ότι τους εκτιμάτε. Να μια ιδέα, γιατί να μην τους κεράσετε πρωινό;

Ξεκινήστε με τον καλύτερο εαυτό σας το βράδυ, με το τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας. Μην ξεχνάτε τη δύναμη του ρυθμού: Αν δεν είστε 100% σίγουροι για μια ανάρτηση ή έναν λόγο, μην κάνετε δημοσιεύσεις. Πρώτα συμβουλευτείτε έναν ειδικό για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τι χρειάζεται αναβάθμιση, ώστε να φτάσει τα επίπεδα της τελειότητας.

Καρκίνος

Η πρόκληση του Σαββάτου: Μείνετε πιστοί στους στόχους για την καλή κατάσταση της υγείας σας, χωρίς να στερείτε κάτι από τον εαυτό σας. Ο Δίας στον έκτο οίκο σας της υγείας ενθαρρύνει την πειθαρχία, ενώ ο Ποσειδώνας θέλει απόλαυση. Όταν σας επιτεθεί η επιθυμία για σνακ, καλύτερα να προτιμήσετε ωμά αμύγδαλα και κακάο αντί για ένα κομμάτι κέικ σοκολάτας. Αποφύγετε τα λαδερά γαλλικά φαγητά και επιλέξτε σούσι. Η μουσική είναι το ήρεμο μέρος για τον Ποσειδώνα: Κάντε την αεροβική σας σε μια τάξη χιπ-χοπ ή στην πίστα.

Το τέταρτο της Σελήνης της νύχτας, πέφτει στον δωδέκατο Οίκο σας της συγχώρεσης. Ακόμα κι αν δεχτήκατε τη συγγνώμη κάποιου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε για να προσπαθήσετε να ξαναχτίσετε τη σχέση σας. Η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί, ειδικά αν αυτό το άτομο είναι γνωστό ότι μένει μόνο στα λόγια. Μπορεί να είναι καλύτερα να προστατέψετε την καρδιά σας αντί να μπείτε και πάλι στη γραμμή του πυρός. Αλλά αν το παράπτωμα ήταν μικρό, δείξτε γενναιοδωρία και δώστε του μια ακόμα ευκαιρία να επανορθώσει.

Λέων

Υπάρχει πραγματικά φλερτ που να μην έχει καμία επίπτωση; Το παιχνιδιάρικο τετράγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στον χωρίς όρια Δία και τον πλανευτή Ποσειδώνα, θα βγάλει στην επιφάνεια την άσεμνη πλευρά σας. Πού το πάτε, Λέοντες; Ίσως απλώς να περνάτε καλά, αλλά ο άλλος λαμβάνει τα σχόλιά σας ως πραγματικό ενδιαφέρον. Βέβαια αν η πρόθεσή σας είναι να ανάψετε σπίθες, μην κρατηθείτε! Απ’ την άλλη, ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να στέλνει ασαφή ενέργεια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η ιδανικότερη ημέρα για απαντήσεις. Έτσι αφήστε τον χρόνο να περάσει, μην αρχίσετε να σχεδιάζετε τον γάμο των ονείρων σας βασιζόμενοι σε πιθανότητες.

Κάτω από το τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους το βράδυ, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για κάποιον που κάνει σταθερά βήματα προς τον κύκλο σας. Και τα ομαδικά έργα χρειάζονται την ίδια κριτική αξιολόγηση. Υπάρχει ένας αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα; Δείτε αν απλώς χρειάζεται περισσότερη εκπαίδευση ή αν όντως δεν είναι κατάλληλος για τη δουλειά. Να είστε αυστηροί! Η επιτυχία του όλου εξαρτάται από το αν κάνουν όλοι τη δουλειά που τους αναλογεί.

Παρθένος

Προσπαθείτε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας; Ακόμα και τα καλύτερα σχέδια μπορεί να αποτύχουν, κάτω από το έντονο τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα. Αν μια ημέρα με φαγητό απ’ έξω και τηλεόραση σας φαίνεται παράδεισος, μην νιώσετε άσχημα να ακυρώσετε τα σχέδιά σας για έξοδο. Το μόνο πρόβλημα; Τα άτομα με τα οποία είχατε σχέδια, μπορεί να σας πιέσουν να βγείτε ούτως ή άλλως. Δεν σας αρέσει να γυρίζετε την πλάτη σε φίλους. Αλλά αν νιώθετε εξουθενωμένοι, μην πιέζετε τον εαυτό σας. Αν τελικά βγείτε, επιμείνετε σε χαλαρά σχέδια.

Οι αγκαλιές στον καναπέ με το ταίρι σας, μπορεί να είναι το μόνο που θέλετε να κάνετε το Σάββατο. Κάντε μια επανεξέταση στους στόχους σας το απόγευμα: Το τέταρτο της Σελήνης φέρνει διορατική ενέργεια στη ζώνη της καριέρα σας. Μήπως θέσατε τον πήχη πολύ ψηλά; (Πόσο Παρθένος εκ μέρους σας.) Δεν είναι ότι δεν θα έπρεπε να κυνηγήσετε αυτούς τους υψηλούς στόχους… Απλώς να φροντίσετε να θέσετε ένα λογικό χρονοδιάγραμμα για να τους ολοκληρώσετε. Ανανεώστε το δικό σας και, για να μείνετε κινητοποιημένοι, φροντίστε να υπάρχουν πολλές νίκες ανάμεσα στα σημαντικά σημεία αναφοράς.

Ζυγός

Το ψέμα είναι ψέμα! Είτε είναι απόλυτη παραποίηση της αλήθειας, είτε είναι παράλειψη ή μικρός εξωραϊσμός. Το Σάββατο μπορεί να πιάσετε κάποιον να λέει ψέματα. Αλλά πώς να το αντιμετωπίσετε παραγωγικά; Ο μουλωχτός Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με τον προστάτη της αλήθειας Δία – για τρίτη και τελευταία φορά φέτος: Παρατηρήστε τον διπρόσωπο για μια – δυο μέρες.

Μην παραβιάσετε την ιδιωτικότητα κάποιου, ακόμα κι αν ξέχασε ανοιχτούς λογαριασμούς στον υπολογιστή σας… Αλλά δείτε αν θα προκύψουν άλλα στοιχεία. Αν ένας φίλος σας πει ένα αθώο ψέμα από ευγένεια, μιλήστε του ειλικρινά. Ίσως φοβάται ότι θα απογοητευτείτε αν σας πει «όχι». Υπάρχει περίπτωση να είναι αλήθεια αυτό, Ζυγοί; Αυτό μπορεί να είναι το σημάδι, που σας δείχνει ότι πρέπει να αποδέχεστε στην απόρριψη με χάρη… Δηλαδή, όχι άλλα μούτρα!

Το τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους το βράδυ, ενθαρρύνει την ανάγκη σας για περιπλάνηση. Οποιαδήποτε αλλαγή περιβάλλοντος θα σας βοηθήσει, όσο το δυνατόν συντομότερα τόσο το καλύτερο. Κάντε μια εκδρομή την Κυριακή και μετατρέψτε τη σε παιχνίδι θησαυρού. Πηγαίνετε σε μια τοπική αγορά και ψάξτε το τέλειο τραπεζάκι ή δοκιμάστε κομμάτια πίτσας σε τρία διαφορετικά μαγαζιά και καταγράψτε τις ανακαλύψεις σας.

Σκορπιός

Καλή τύχη με τις δουλειές που θέλετε να κάνετε το σαββατοκύριακο. Το Σάββατο ο Δίας , συναντά τον πνευματικό Ποσειδώνα. Αυτό θολό τετράγωνο, το τρίτο και τελευταίο του 2019, μπορεί να σας οδηγήσει σε αφηρημάδα. Χρησιμοποιήστε ένα σύστημα ανταμοιβής, για να έχετε κίνητρο. Καθόλου Instagram μέχρι να πληρώσετε τους λογαριασμούς. Χορός με φίλους αφού στείλετε το PDF στον προϊστάμενό σας. Ελεύθεροι; Μην χαθείτε σε ένα τσούρμο φίλων ενώ βρίσκεστε έξω. Με τον Ποσειδώνα να λάμπει από τον Οίκο σας της αγάπης, είστε ο αγαπημένος στόχος του θεού Έρωτα.

Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί σχεδιάστε το βράδυ του Σαββάτου: Ένα πολυτελές ραντεβού, μια συναυλία και μετά διανυκτέρευση σε ένα όμορφο ξενοδοχείο. Με το τέταρτο της Σελήνης να επηρεάζει τον προσωπικό όγδοο οίκο σας, μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον της σχέσης σας. Το ενδιαφέρον μπορεί να χάνετε ή να μην νιώθετε ότι κάτι είναι σωστό. Αντί να αναρωτιέστε – και να ψάχνεστε – μιλήστε ειλικρινά. Καθώς αυτή η συζήτηση μπορεί να πάρει χρόνο, διαλέξτε μια ώρα που είστε χαλαροί. Και μην το σκεφτείτε καν να ξεκινήσετε τη συζήτηση από το τηλέφωνο!

Τοξότης

Μπορεί να είστε ο ταξιδευτής του ζωδιακού, Τοξότες… Αλλά δεν θέλετε τη σφραγίδα διαβατηρίου για την χώρα των ενοχών. Ο κυβερνήτης σας ο Δίας θα βρίσκεται σε περιοδεία ελευθερίας μέσα στο ζώδιό σας, από τις 2 Δεκεμβρίου. Αλλά το Σάββατο, ο Ποσειδώνας πετά την (τρίτη και τελευταία για φέτος) μπαλιά – παγίδα στον Δία: Οι δύο πλανήτες θα σχηματίσουν ένα πολύπλοκο τετράγωνο. Ο αντίκτυπος φτάνει από τον έσω κύκλο σας. Και ας είστε ειλικρινείς, μήπως είχατε σταματήσει να δίνετε εκεί σημασία τελευταία; Λιγουλάκι; Ενώ δεν θέλετε να γίνετε θύμα χειραγώγησης, δώστε ποιοτική προσοχή και αυτό θα επαναφέρει την ισορροπία.

Το τέταρτο της Σελήνης της βραδιάς, μπορεί να βάλει μια σχέση σας στο μικροσκόπιο. Μήπως η παρέα που διατηρείτε στο υπνοδωμάτιο, θέλει περισσότερα από αυτό που δίνετε; Μήπως εσείς δεν έχετε μόνο συναισθήματα πάθους, για το άτομο που καταχωρίσατε στην κατηγορία «μόνο σεξ»; Συζητήστε το, Τοξότες. Μια νέα συμφωνία μπορεί να προκύψει. Οι Τοξότες σε σχέση, μπορεί να έχουν βαρεθεί λίγο το κομμάτι της κρεβατοκάμαρας. Μην τα ρίχνετε στο ταίρι σας. Πάρτε πρωτοβουλία και ρίξτε λίγο αλατοπίπερο, ίσως επιλέγοντας μια νέα, πιο άτακτη τοποθεσία για να γίνει το κακό.

Αιγόκερως

Προειδοποίηση ενεργειακού βαμπίρ! Κάτω από την σύγκρουση του Σαββάτου ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα, ένα κτητικό άτομο μπορεί να εκμεταλλευτεί την ευγένειά σας. Τη μια στιγμή περνάτε από το μέρος του για να προσφέρετε μια αγκαλιά, την επόμενη μπαίνετε στο ρόλο του θεραπευτή εθελοντή. Σταματήστε αμέσως! Δεν μπορείτε να κάνετε την εσωτερική δουλειά των άλλων. Αλλά μήπως χρειάζεστε εσείς λίγη παραπάνω υποστήριξη; Ό,τι δίνεις παίρνεις, γι’ αυτό ζητήστε μια χάρη από κάποιον που στο παρελθόν έχετε βοηθήσει εσείς.

Η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο σήμερα το βράδυ. Το τέταρτο της Σελήνης ρίχνει το εξισορροπητικό του φως στη γωνία της υγείας σας. Καθώς ψυχραίνει ο καιρός, θέλετε προφανώς να αποφύγετε τις εποχιακή γρίπη και το συνάχι. Ξεκινήστε να φορτώνετε το σώμα σας με βιταμίνη C: Με επιπλέον μερίδες πιπεριών, μπρόκολου και λαχανίδων – που παρεμπιπτόντως, έχουν μεγαλύτερες ποσότητες από τα πορτοκάλια. Αντί να υπομένετε αυτό τον κόμπο στον σβέρκο σας, κλείστε ένα μασάζ. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάντε το μηνιαία ή εβδομαδιαία συνήθεια.

 Υδροχόος

Θα πληρώσουμε ξεχωριστά, παρακαλώ. Υπό ένα τετράγωνο που ζαλίζει ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα, θέματα με τα χρήματα μπορεί να πάρουν παράξενη τροπή το Σάββατο. Αν είστε χορτοφάγοι, δεν χρειάζεται να μοιραστείτε τον λογαριασμό με το μπέργκερ του φίλου σας. Και εκείνος δεν χρειάζεται να πληρώσει για το μπουκάλι κρασί που παραγγείλατε, ενώ έχει αποφασίσει να μην πιει καθόλου τον Σεπτέμβριο. Τα καθαρά όρια είναι τα καλύτερα. Όσο αφορά τη φθινοπωρινή μόδα, μην χαλάσετε τα λεφτά σας στις τάσεις της εποχής. Μην ξεχνάτε, Υδροχόοι: Η αυθεντικότητα είναι η υπογραφή σας.

Το βράδυ, το τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους και στον δυναμικό πέμπτο Οίκο σας, καθιστά αδύνατον να μην μιλήσετε για το θέμα που προκαλεί σε όλους νευρικότητα. Αλλά μην υποτιμάτε την επίδραση της κριτικής σας. Μόλις βγουν τα λόγια από το στόμα σας, δεν μπορείτε να τα πάρετε πίσω. Φροντίστε το οπλοστάσιο σας να είναι γεμάτο έγκυρα γεγονότα και ποσά. Ψάξτε τις απαραίτητες στατιστικές, τις έρευνες και τα ακαδημαϊκά άρθρα και σιγουρευτείτε ότι προέρχονται από έγκυρες πηγές.

Ιχθύες

Έχετε τα προσόντα να γίνετε άριστοι ηγέτες, Ιχθύες. Αλλά εσείς το πιστεύετε αυτό; Το Σάββατο, οι συγκυβερνήτες σας Δίας και Ποσειδώνας συναντιόνται σε ένα τετράγωνο που προκαλεί σύγχυση – το τελευταίο από τα τρία του 2019. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας αποτρέψουν απ’ το να κυνηγήσετε μια ευκαιρία που θα γυρίσει το παιχνίδι. Και μην ξεχνάτε: Πίσω από κάθε καπετάνιο υπάρχει μια εξαιρετική ομάδα συμβούλων! Η συγκέντρωση υποστήριξης θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας.

Δεν θα μπορέσετε να παλέψετε τα συναισθήματά σας αργότερα το βράδυ: Το τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους θα επηρεάσει τον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας. Αν παραδοθείτε στο ρυθμό της εσωστρέφειας, μπορεί να έχετε μια ιδέα που θα σας αλλάξει τη ζωή. Και όχι, απλώς δεν είστε υπερευαίσθητοι. Γι’ αυτό μην αφήσετε κανέναν να σας καρφιτσώσει αυτό τον τίτλο. Υπάρχει ένα μήνυμα πίσω από την κυκλοθυμία σας… Τι σας ενοχλεί και γιατί; Ναι, υπάρχουν σίγουρα κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες. Αλλά ο πραγματικός λόγος της ενόχλησής σας, μπορεί να είναι ότι συμβιβαστήκατε περισσότερο απ’ όσο νιώθατε άνετα να συμβιβαστείτε.