Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Η ατμόσφαιρα παίρνει αίσιο πρόσημο στη σχέση σας, αγαπητοί Κριοί! Η Αφροδίτη γυρίζει την πλάτη στη Σελήνη στο ζώδιό σας, κάνοντας διαυγές τι είναι «δικό σας» και τι της άλλης πλευράς. Αν είχατε παραχωρήσει υπερβολική ισχύ σε κάποιον επί των συναισθημάτων σας, να θυμάστε ότι μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για τη δική σας ευτυχία. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους ανθρώπους στη ζωή σας… Φυσικά έχετε τον ρόλο σας στην καθημερινότητά τους, όμως οφείλετε να διασφαλίζετε το μέλλον μόνο των ανήλικων παιδιών σας!

Ταύρος

Πόσο ρεαλιστικές είναι οι προσδοκίες σας, αγαπητοί Ταύροι; Μια δυναμική σύγκρουση της Σελήνης με τη ρομαντική Αφροδίτη, θα βοηθήσει να δείτε πολλά υπό διαφορετικό πρίσμα. Καλά είναι τα ξεκάθαρα όρια, αρκεί να μην θέτετε τόσο υψηλά κριτήρια που να μην μπορείτε να καλύψετε τις αποστάσεις. Μην βιάζεστε να απογοητεύεστε από πρόσωπα και καταστάσεις, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα με το αποτέλεσμα. Αν είστε δεσμευμένοι, δηλώστε τα ζητούμενά σας στο ταίρι σας και θα λάβετε όση στήριξη χρειάζεστε!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, δεν είστε ιδιοσυγκρασίες που παρασύρεστε από την κολακεία… Αλλά μια αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τη Σελήνη, μπορεί να δώσει σε κάποιους περισσότερο χώρο απ’ όσο αξίζουν! Σας αρέσει να κάνετε αισθητή την παρουσία σας, ειδικά όταν έχετε καταβάλει τον απαραίτητο κόπο παρασκηνιακά. Απολαύστε την προσοχή και την αναγνώριση που λαμβάνετε – και είναι γνήσια… Μόνο μην υποχωρήσετε πολύ σε διαπραγματεύσεις και μην δώσετε υποσχέσεις που ίσως δεν θα τηρήσετε!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, κάντε πιο άνετη την ατμόσφαιρα που εργάζεστε! Το «πολυτελές» άγγιγμα μιας αντίθεσης ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, συστήνει να μην βιάζεστε ούτε να ασχοληθείτε με τον ανταγωνισμό. Το καλύτερο είναι να αναζητήσετε τη χρυσή τομή, τώρα που η οπτική σας θα είναι πιο ρεαλιστική. Δεν αποκλείεται και να αναρωτηθείτε γιατί δεν εργαστήκατε ομαδικά μέχρι τώρα… Μόνο κάντε τις συζητήσεις σας με συγκρατημένη αισιοδοξία, μέχρι να βεβαιωθείτε για τα αγαστά κίνητρα όλων των εμπλεκομένων!

Λέων

Αυτή είναι μια σπάνια στιγμή που καλείστε να χαλαρώσετε την παθιασμένη φύση σας, αγαπητοί Λέοντες! Το απαιτεί μια αντίθεση ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και τη ρομαντική Αφροδίτη. Παραμερίστε την ανάγκη σας για έλεγχο των πάντων, η όψη προκαλεί τον τομέα σας των χρημάτων… Δεν πρέπει να γίνετε παράλογοι για τα οικονομικά σας, χωρίς να φτάσετε και στο άλλο άκρο να κάνετε αλόγιστες δαπάνες. Δεν μπορείτε να δικαιολογείτε πλέον κάθε «πολυτελή» απαίτησή σας ως «δώρο γενεθλίων»!

Παρθένος

Πολλοί δρόμοι οδηγούν στην ευμάρεια, αγαπητοί Παρθένοι… Και ίσως τώρα να αφορούν την αφύπνιση της δημιουργικότητάς σας! Μια δυναμική αντίθετη ανάμεσα στη Σελήνη και την επινοητική Αφροδίτη, μπορεί να σας παράσχει ιδέες πώς να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας μέσω διαδικτύου. Μην ερευνάτε τα πάντα παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται, φροντίστε να προωθήσετε τον εαυτό σας ή τα προϊόντα σας στον τομέα σας: Με προσφορές τύπου «περιορισμένη διαθεσιμότητα», πολλοί θα προστρέξουν για να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία!

Ζυγός

Φυσικά τα ετερώνυμα έλκονται, αγαπητοί Ζυγοί! Θα σας το αποδείξει μια αντίθεση της Σελήνης στον Κριό, με τη ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά και βρίσκεται στα εδάφη σας. Αίφνης θα σας έλξει ένα άτομο που δεν συμπαθήσατε στο παρελθόν – και δεν πρέπει να το μελετήσετε πολύ… Αν δεν ξεπερνάτε κάποιο όριο, να δώσετε την ευκαιρία σε αυτό το συναίσθημα ή τη φιλία. Λίγος χρόνος που θα περάσετε μαζί, θα αποτελέσει δοκιμή αυτής της χημείας. Μόνο μην βιαστείτε να βάλετε «ταμπέλες» στην κάθε επαφή, δείτε τις αντιδράσεις όταν δώσετε στη συζήτηση πιο προσωπική κατεύθυνση!

Σκορπιός

Κάποιο νεφέλωμα θα επηρεάσει το κριτήριό σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη. Αν και συνήθως αντιλαμβάνεστε τις κολακείες και δεν τους δίνετε μεγάλη σημασία, τώρα μπορεί να αποζητάτε τέτοιου είδους προσοχή. Προσέξτε να μην ανεβάσετε σε βάθρο άτομα που δεν το αξίζουν. Φροντίστε να έχετε γύρω σας έμπιστους ανθρώπους που θα σας λογικέψουν… Όσο διασκεδαστικό κι αν είναι η φλερτ, η μέρα δεν ενδείκνυται για να παρασυρθείτε τόσο!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η πολιτιστική ανάγκη σας αφυπνίζεται! Μην γεμίσετε τη μέρα σας με επιλογές ή σχέδια φίλων και γνωστών… Πάρτε τον έλεγχο και κάντε αντιπροτάσεις, για μέρη ή ενασχολήσεις που θα σας ικανοποιήσουν. Και αφήστε ανοικτή τη λίστα των προσκλήσεων: Δεν αποκλείεται να προκύψει μια σέξι παρουσία, που να φουντώσει τη διάθεσή σας!

Αιγόκερως

Η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή δεν είναι γρίφος για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τώρα που η δημιουργική Αφροδίτη φορτίζει τη ζώνη σας της καριέρας, τολμήστε να εκφράσετε τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας. Ωστόσο, μια αντίθεσή της με τη Σελήνη στον Κριό, μπορεί να στρέψει την προσοχή σας στο σπίτι. Ανταλλάξτε απόψεις με τους συνεργάτες σας – αλλά να κάνετε τον «δεύτερο» γύρο από την έδρα σας. Οι άνθρωποι που σας ξέρουν καλά, θα δεχθούν με ενθουσιασμό!

Υδροχόος

Μην περιορίζετε την ειλικρίνειά σας ακόμα κι αν το παρακάνετε, αγαπητοί Υδροχόοι! Οι δικοί σας άνθρωποι λατρεύουν αυτή την ιδιόρρυθμη και ενίοτε πληθωρική ιδιοσυγκρασία σας. Μπορείτε να εκφράσετε τις πιο μεγαλεπήβολες ιδέες στον έμπιστο κύκλο σας. Το περιπετειώδες πνεύμα σας θα πάρει τα ηνία, ίσως αφήνοντας τα χαρτιά για να βρεθείτε σε μια παραλία. Κάθε αλλαγή σκηνικού θα βελτιώσει τη διάθεσή σας, ακόμα κι αν αφορά μια αλλαγή στη θέση των επίπλων για να βλέπετε έξω από το παράθυρο!

Ιχθύες

Καιρός να επιθεωρήσετε τα οικονομικά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη από τη ζώνη σας του εισοδήματος, σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη των αξιών. Αν και συνήθως είστε συνετοί, όταν αποφασίσετε να ξοδέψετε μπορεί να πλήξετε το πορτοφόλι σας. Σκεφτείτε καλά αν κάτι πραγματικά το χρειάζεστε ή απλά το θέλετε. Επιστρατεύστε την πρακτική σας πλευρά, αρχίστε να αποταμιεύετε για κάτι που έχει ουσιαστική αξία – από ένα ρούχο μέχρι ένα αυτοκίνητο!