Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, το ρομαντικό σας ενδιαφέρον έχει αναπτύξει ταχύτητα τον τελευταίο καιρό… Συγκεκριμένα, από τις 21 Μαρτίου που φιλοξενούσατε στα εδάφη σας την Αφροδίτη! Δεν αποκλείεται να πιέζατε το ταίρι σας για μια απόφαση, είτε να σκεφτόσασταν να επιστρέψετε στην εργένικη ζωή. Ωστόσο, η θεά της αγάπης μετακινείται στον αισθησιακό Ταύρο μέχρι τις 8 Μαΐου και σας καλεί να μειώσετε ρυθμούς.

Τις επόμενες εβδομάδες πρέπει να αρχίσετε να απολαμβάνετε τα μικρά και αισθησιακά πράγματα: Ένα γευστικό γεύμα, συζητήσεις που ενδυναμώνουν τις σχέσεις. Να δίνετε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες, να αντιλαμβάνεστε την ομορφιά που κοιτάτε. Και να θυμάστε ότι οι ειλικρινείς φιλοφρονήσεις θα σας πάνε όπου στοχεύσετε!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, θέλετε να κερδίσετε την καρδιά αλλά και το μυαλό των άλλων! Θα έχετε εύνοια σε αυτή την προσπάθεια μέχρι τις 8 Μαΐου, που η θελκτική Αφροδίτη που σας κυβερνά περνά στα δικά σας εδάφη.

Επιστρατεύστε τη γοητεία σας και μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίζουν θαυμαστές από κάθε πλευρά. Μιας και η Αφροδίτη κυβερνά επίσης τις ανώτερες αξίες σας, είναι μια ιδανική συγκυρία για να κάνετε εκκαθαρίσεις στο περιβάλλον σας: Απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν θέλετε πλέον, από αντικείμενα που βαρεθήκατε μέχρι φιλίες που απομυζούν την ενέργειά σας. Έτσι θα έχετε περισσότερο χρόνο και διάθεση για τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Έρωτας στοχεύει την καρδιά σας και ρίχνει τα βέλη του! Η αισθησιακή Αφροδίτη θα διαμένει στον Ταύρο και τον 12ο Οίκο σας της φαντασίας μέχρι τις 8 Μαΐου. Είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να «παρασυρθείτε», μόνο μην σας πείσει κανένας παλιός κόλακας που θα προσεγγίσει με το άσπρο του άτι… Θα είστε επιρρεπείς σε ψευδαισθήσεις αυτή την περίοδο, γι’ αυτό μειώστε την άμυνα αλλά μην παραβλέψετε την παγίδα της άρνησης. Οι δεσμευμένοι θα ωφεληθείτε από μια ασφαλή απόδραση με το ταίρι σας ή την εξομάλυνση σημείων που προκαλούν τριβές!

Καρκίνος

Αναζητάτε το άλλο σας μισό, αγαπητοί Καρκίνοι; Μπορεί να το εντοπίσετε στον στενό σας κύκλο! Η Αφροδίτη της αγάπης ανοίγει τον ετήσιο κύκλο της στον 11ο Οίκο σας των φίλων και της τεχνολογίας, διάρκειας μέχρι τις 8 Μαΐου. Οι ελεύθεροι θα βρείτε ενδιαφέρουσες προοπτικές στο οικείο περιβάλλον σας ή σε καινούργιες ιστοσελίδες γνωριμιών. Όσοι είστε δεσμευμένοι, αξιοποιήστε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα με το ταίρι σας: Οι δραστηριότητες και η εξάσκηση σε εξωτερικούς χώρους, όπως και οι ρομαντικές ποδηλατάδες, κακώς είναι υποτιμημένες επιλογές!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, είναι γνωστό ότι αποπνέετε αυτοπεποίθηση όταν νιώθετε ωραίοι… Και φυσικά τότε έλκετε τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους! Αυτό θα βιώσετε μέχρι τις 8 Μαΐου, που η κοκέτα Αφροδίτη θα είναι στον 10ο Οίκο σας της εικόνας και της καριέρας. Είναι το εφαλτήριό σας για να φρεσκάρετε την γκαρνταρόμπα αλλά και τις διαδικτυακές επαφές σας. Η επαγγελματική εμφάνιση θα αντανακλά την άρτια και λαμπερή σας προσωπικότητα. Οι συμβουλές ενός ειδικού θα βοηθήσουν, ακόμα και για να αξιοποιήσετε όσα ήδη έχετε στη ντουλάπα σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, οι προοπτικές της αγάπης δεν έχουν σύνορα! Αν είστε σε φάση αναζήτησης συντρόφου, αυτή είναι η στιγμή να διευρύνετε τα κριτήριά σας: Η ερωτική Αφροδίτη φορτίζει τον «διεθνή» 9ο Οίκο σας μέχρι τις 8 Μαΐου, απαιτώντας να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Δεν αποκλείεται να νιώσετε έλξη για άτομα που προέρχονται από άλλη κουλτούρα ή χώρα, γι’ αυτό παραμείνετε σε επαγρύπνηση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, μια αλλαγή σκηνικού είναι η ιδανική επιλογή για εσάς και ταίρι σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, συνήθως τα παιχνίδια μυαλού δεν σας διεγείρουν ερωτικά! Αλλά τώρα η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά περνά στον γήινο Ταύρο, αφυπνίζοντας τον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας μέχρι τις 8 Μαΐου. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει με τη διεκδίκηση… Γι’ αυτό μην διστάσετε μπροστά σε ό,τι εγκρίνει η καρδιά σας, μην εκτρέψετε το αντικείμενο του πόθου σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, διερευνήστε τώρα το βάθος της οικειότητάς σας: Βγάλτε πρώτοι τη μάσκα και γίνετε πιο ευάλωτοι!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ανάψτε τους ανεμιστήρες! Η Αφροδίτη της αγάπης θα διαμένει στον 7ο Οίκο σας των δεσμεύσεων μέχρι τις 8 Μαΐου. Η δύναμη της σαγήνης σας αυξάνεται και είναι βέβαιο ότι θα έχετε επαφές με προοπτική. Χρειάζεται μόνο να γνωστοποιήσετε ότι θέλετε να αναβαθμιστεί μια νέα ή πιο εφήμερη σχέση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η κοινή δυναμική σας μπορεί να οδηγήσει σε ένα εξαιρετικό εγχείρημα!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ο τεχνίτης μέσα σας αφυπνίζεται! Η χειροτέχνης Αφροδίτη θα διαμένει στον 6ο Οίκο σας της απόδοσης και της ευημερίας μέχρι τις 8 Μαΐου. Μην εκπλαγείτε αν θέλετε να επιδοθείτε στο βάψιμο, είτε να μάθετε τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων και των φυτών. Η αρχή σας θα γίνει να στραφείτε σε όσα κάνουν τη ζωή σας πιο χαρωπή, υγιής και ανανεωτική. Εντοπίστε ένα πρόγραμμα εξάσκησης που σας γεμίζει αισθησιασμό… Θα το ακολουθήσετε πιστά, ακόμα κι αν σας κουράζει!

Αιγόκερως

Η μετριοφροσύνη είναι υπερεκτιμημένη, αγαπητοί Αιγόκεροι! Είναι καιρός να πάψετε να υποτιμάτε τον εαυτό σας, καθώς η Αφροδίτη της ομορφιάς θα διεγείρει τον 5ο Οίκο σας της λάμψης μέχρι τις 8 Μαΐου. Είστε έτοιμοι να προβάλλετε και να προωθήσετε περισσότερο τα ταλέντα σας… Και όταν σας κάνουν φιλοφρονήσεις, να λέτε «ευχαριστώ» αντί να βρίσκετε αιτίες να τις αντικρούσετε. Τολμήστε τώρα κάτι που σας φόβιζε, όπως οι πιο προσωπικές συζητήσεις ή αναρτήσεις φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, είναι η στιγμή να προσβληθείτε κι εσείς από τον ανοιξιάτικο πυρετό!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, πόσο προσεγμένη είναι η «φωλιά» σας; Ετοιμαστείτε για μια ανανέωση ή ολική μεταμόρφωσή της! Η Αφροδίτη θα διαμένει στη ζώνη σας του σπιτιού μέχρι τις 8 Μαΐου, προάγοντας τον διακοσμητή μέσα σας. Η φαντασία σας θα καλπάζει όταν κάνετε αναζητήσεις, στο διαδίκτυο ή σε καταστήματα με είδη σπιτιού και εργαλεία. Αν σκέφτεστε μια μετακόμιση, αρχίστε να ερευνάτε τις γειτονιές που ανταποκρίνονται στις κοινωνικές σας απαιτήσεις!

Ιχθύες

Μην κρατιέστε άλλο, αγαπητοί Ιχθύες! Η χαρισματική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον εκφραστικό 3ο Οίκο σας μέχρι τις 8 Μαΐου, κάνοντας τους πάντες να κρέμονται από τα χείλη σας. Η θεά της αγάπης θα βοηθήσει επίσης να πείτε τα ερωτικά σας ζητούμενα… Γιατί κανείς δεν μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σας, από την οργάνωση ενός δείπνου μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι η στιγμή να αναβαθμίσετε τα προφίλ σας στις ιστοσελίδες γνωριμιών!