Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ερωτοσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ερωτοσκόπιο
Κριός

Οι σχέσεις είναι όπως και τα περισσότερα πράγματα σε αυτή τη ζωή – όσο περισσότερο προσπαθείτε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Αν πασχίζετε για να βελτιώσετε τα πράγματα, θα ανταμειφθείτε με μια δυνατή και ευτυχισμένη σχέση.

Ταύρος

Τα συναισθήματα σας είναι ιδιαίτερα έντονα σήμερα και μπορεί να βάζετε τα κλάματα ακόμη και με τις διαφημίσεις για παιδικές πάνες. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι αισθάνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Αυτή τη φορά δεν φταίνε εκείνοι, αλλά εσείς.

Δίδυμοι

Η δουλειά σας κρατά τόσο απασχολημένους τον τελευταίο καιρό που έχετε μείνει πίσω στις δουλειές του σπιτιού. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι χρειάζεστε τη σημερινή μέρα για να τακτοποιήσετε μερικά πράγματα. Ή ακόμη καλύτερα ζητήστε τους να σας βοηθήσουν.

Καρκίνος

Ενώ οι μεγαλοπρεπείς χειρονομίες είναι διασκεδαστικές, τα μικρά πράγματα είναι αυτά που σας φέρνουν πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Ξεκινήστε τη μέρα σας βάζοντας κρυφά ένα ερωτικό σημείωμα στην τσέπη τους. Όταν θα το ανακαλύψουν αργότερα, θα χαρούν με την έκπληξη.

Λέων

Τις επόμενες μέρες να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Ακόμη καλύτερα, προσπαθήστε να τις αναβάλλετε προς το παρόν. Συζητήστε το με τον/τη σύντροφό σας και ζητήστε την άποψη τους. Όταν αισθανθείτε έτοιμοι και καλά πληροφορημένοι, κάντε την επιλογή σας.

Παρθένος

Μια κατάσταση που είχε σχέση με τον/τη σύντροφο σας και φαινόταν κάπως ασαφής έχει αρχίσει να βγάζει νόημα. Οι λεπτομέρειες αρχίζουν να δένουν μεταξύ τους με έναν τρόπο διαφορετικό από αυτόν που φανταζόσασταν – και ίσως καλύτερο από ότι ελπίζατε.

 Ζυγός

Το άγχος της δουλειάς μπορεί να έχει προκαλέσει εντάσεις στη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας. Πείτε τους ότι πιέζεστε πολύ στο γραφείο και θα το κατανοήσουν. Η σχέση σας είναι τόσο δυνατή που μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση.

Σκορπιός

Μήπως να γίνετε λίγο πιο αυθόρμητοι σήμερα; Αναζητήστε ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής και κάντε μια απόδραση με τον/την αγαπημένο/η σας. Μια αλλαγή σκηνικού και μια ανάσα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας.

 Τοξότης

Σήμερα μπορεί να δυσκολεύεστε στην επικοινωνία σας με τους άλλους, οπότε ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε χάρες. Επικεντρωθείτε στη σχέση σας – πηγαίνετε εκεί όπου υπάρχει αγάπη και θα είστε χαρούμενοι και ασφαλείς.

 Αιγόκερως

Τις τελευταίες εβδομάδες ήσασταν ιδιαίτερα απασχολημένοι κάνοντας την προετοιμασία και τώρα όλη αυτή η σκληρή δουλειά φαίνεται ότι αποδίδει. Έρχονται πολλά καλά πράγματα για εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι για όσα έχετε επιτύχει.

 Υδροχόος

Σήμερα να είστε ανοιχτόμυαλοι όταν ακούτε όσα έχει να σας πει ο/η σύντροφός σας. Μπορεί να φαίνεται ότι οι ιδέες τους δεν ταιριάζουν με τις δικές σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι λάθος. Να είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε και να ακούσετε την δική τους πλευρά.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσετε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο με τον/τη σύντροφο σας. Επιλέξτε κάτι που θα απολαύσετε και οι δύο και από το οποίο θα ωφεληθείτε εξίσου. Δεν υπάρχουν όρια στην φαντασία σας!