Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ερωτοσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ερωτοσκόπιο

Κριός

Μην φοβάστε να δείξετε στον/στην αγαπημένο/η σας τον πραγματικό σας εαυτό με όλα του τα ελαττώματα. Το να εκτίθεστε σε τέτοιο βαθμό μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε περίεργα την αρχή, αλλά μακροπρόθεσμα θα σας φέρει πιο κοντά.

Ταύρος

Σήμερα πάρτε το χρόνο σας σε ό,τι και αν κάνετε. Αν βιαστείτε, διατρέχετε τον κίνδυνο να σας διαφύγει κάτι σημαντικό. Χαλαρώστε και απολαύστε τη συντροφιά του/της αγαπημένου/ης σας. Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν.

 Δίδυμοι

Τις επόμενες μέρες μπορεί να αισθανθείτε μπερδεμένοι, αλλά μην αγχώνεστε. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά στη σχέση σας. Απλά περνάτε μια δύσκολη φάση.

Καρκίνος

Αν σήμερα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση, να θυμάστε ότι δε χρειάζεται να την ξεπεράσετε μόνοι σας. Ο/Η σύντροφός σας είναι εκεί για να σας υποστηρίξει σε στιγμές σαν και αυτές και με αυτόν τον τρόπο να δυναμώσει η σχέση σας.

Λέων

Είναι πλήρης η λίστα με τις κοινές σας υποχρεώσεις; Αν όχι, θα πρέπει να αρχίσετε πάλι να γράφετε. Εσείς οι δύο τα καταφέρνετε καλύτερα όταν συνεργάζεστε για κοινούς στόχους, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε καινούργια σχέδια.

 Παρθένος

Αντί να γίνεστε επικριτικοί, αναζητήστε δημιουργικές λύσεις σε ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σήμερα. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ανησυχίες σας αν τους παρουσιάσετε μαζί και κάποιες ιδέες για την επίλυσή τους.

 Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας, να συζητήσετε για τα συναισθήματα σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Σκορπιός

Όταν δουλεύετε σαν ομάδα, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Θέστε μερικούς στόχους και μη φοβάστε να κάνετε μεγάλα σχέδια. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε σχεδόν τα πάντα.

Τοξότης

Προσέξτε τα οικονομικά σας για τις επόμενες εβδομάδες. Κάντε περικοπές όπου μπορείτε αλλά μην ανησυχείτε ότι αυτό θα έχει επιπτώσεις στην ερωτική σας ζωή. Εσείς και ο/η σύντροφός σας δε χρειάζεστε πολλά όταν είστε μαζί.

 Αιγόκερως

Θα έχετε καλά αποτελέσματα σε ό,τι και αν επιχειρήσετε να κάνετε σήμερα. Συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας για να διεκπεραιώσετε κάτι μεγάλο. Θα αισθανθείτε πολύ καλά όταν θα καταφέρετε να το φέρετε εις πέρας μαζί.

 Υδροχόος

Αντί να αγωνίζεστε να κρατήσετε τα πράγματα στο ίδιο σημείο, αφεθείτε και δείτε πού θα σας οδηγήσει η ζωή. Η σχέση σας είναι αρκετά δυνατή για να αντέξει τις αλλαγές, οπότε αφήστε τις να ξεδιπλωθούν.

 Ιχθύες

Η σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας είναι στα καλύτερα της. Εσείς οι δύο είστε σε απόλυτη αρμονία, συναισθηματικά και σωματικά. Αυτό δεν είναι κάτι που ισχύει πάντα, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή την κατάσταση.