Αστρολογία -Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία -Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Μειώστε τους ρυθμούς σας, αγαπητοί Κριοί! Ο επεκτατικός Δίας που είναι ανάδρομος από τις 20 Ιουνίου, βγαίνει από τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας και της καινοτομίας. Περνά με την όπισθεν στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει ως τις 18 Οκτωβρίου. Ακόμα κι αν δεν μετατραπείτε σε ερημίτες μέχρι τότε, περιοριστείτε σε επαφές και ιστοσελίδες που τονώνουν τη διάθεσή σας. Μιας και ο Δίας κυβερνά τη μόρφωση, αυτή είναι καλή περίοδος για να ανανεώσετε τις τεχνολογικές δεξιότητές σας… Και φροντίστε να κάνετε διασκεδαστική τη διαδικασία!

Ταύρος

Αναζητήστε τον λογικό ρυθμό που σας κάνει πιο αποδοτικούς, αγαπητοί Ταύροι! Ο ευέξαπτος Δίας που κινείται ανάδρομος από τις 20 Ιουνίου, περνά στον Υδροχόο και τη ζώνη σας της καριέρας μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Αν είχατε αναλάβει περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε, τώρα μπορείτε να τα καταφέρετε: Αναθέστε και αλλού κάποια από αυτά, ξεπερνώντας τα όποια θέματα εμπιστοσύνης. Πάντα μπορείτε να εκπαιδεύσετε τους άλλους για να εργάζονται με τις μεθόδους σας κι εσείς να επιβλέπετε. Δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσει ένας πρώην προϊστάμενος ή συνεργάτης, με μια πρόταση ή με μια νέα πόρτα για εσάς!

Δίδυμοι

Έχετε πολλά μέτωπα ανοικτά ταυτόχρονα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ευθύνεται γι’ αυτό και ο προκλητικός Δίας, που κεντρίζει τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης από τον περασμένο Δεκέμβριο. Αν και η διαδρομή ήταν συναρπαστική, οι αντοχές σας μειώθηκαν καθώς ο Δίας έχει γυρίσει ανάδρομος στους Ιχθύες από τις 20 Ιουνίου. Τώρα που επιστρέφει με την όπισθεν στον Υδροχόο, σας προσφέρει την ευκαιρία να αξιολογήσετε και να βάλετε νέες προτεραιότητες. Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου καταλήξετε στα εγχειρήματα που αξίζουν την ενέργειά σας. Αναζητήστε συνοδοιπόρους που θα αναλάβουν κάποια από τα βάρη σας, ακόμα κι αν μοιραστείτε τα κέρδη… Πάλι θα βγείτε ωφελημένοι, όταν ο πλανήτης της εύνοιας γυρίσει σε ορθή πορεία σε τρεις μήνες!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, οι σχέσεις χρειάζονται φροντίδα και «προσφορές» για να διατηρούνται! Θα βοηθήσει σε αυτό η μετακίνηση του ανάδρομου Δία από τους Ιχθύες στον Υδροχόο και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου θα διαθέσετε αρκετό χρόνο στην επαναξιολόγηση του ρόλου σας σε κάθε είδους δεσμό. Αν νιώθετε ακόμη «πεταλούδες» με το μήνυμα έστω ενός ιδιαίτερου ατόμου, τώρα μπορείτε να ξαναβρείτε το πάθος μαζί του. Αν έχετε κοινά οικονομικά θέματα, ξεκαθαρίστε ποιος πληρώνει τι και πώς μοιράζονται τα κέρδη!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν είναι τα πάντα μοιρασμένα ακριβοδίκαια στις σχέσεις… Αλλά δεν πρέπει και το ένα μέλος της να κάνει όλη τη δουλειά! Ο Δίας των ορίων που κινείται ανάδρομος από τις 20 Ιουνίου, περνά τώρα στον Υδροχόο και τη ζώνη σας των δεσμεύσεων. Πράγματι χρειάζονται δύο για το τανγκό… Όμως μια αντίθεση του Δία με τον Ήλιο, συστήνει να μην πιεστείτε άλλο και να κοιτάξετε τον εαυτό σας. Το κλειδί για κάθε ισορροπημένο δεσμό μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, είναι να συναντηθείτε κάπου στη μέση!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η καθημερινότητά σας χρειάζεται καινούργια αξιολόγηση! Θα βοηθήσει σ’ αυτό η μετακίνηση του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο και τον 6ο Οίκο σας του συστήματος μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Αν και το διάστημα θα είναι λιγότερο απολαυστικό από τους τελευταίους τέσσερεις μήνες, θα ξαναβρείτε την πειθαρχημένη πτυχή σας… Κάτι που για εσάς μπορεί να αποτελέσει και ανακούφιση: Είστε μόνο ένας άνθρωπος, είναι καιρός να μην λέτε «ναι» σε όλα και να ελαφρύνετε το πρόγραμμά σας!

Ζυγός

Ώρα για ένα διάλειμμα, αγαπητοί Ζυγοί! Ο Δίας εγκαταλείπει τους Ιχθύες με την όπισθεν, για να περάσει στον Υδροχόο και τον 5ο Οίκο σας της φήμης. Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου μπορείτε να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο, ειδικά αν πιεζόσασταν να είστε συνεχώς σε ετοιμότητα. Το τρίμηνο που ακολουθεί είναι η ιδανική ευκαιρία να αποκτήσετε νέες δεξιότητες ή να ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε κι έχετε παραμελήσει. Δεν είστε υποχρεωμένοι να μοιραστείτε τίποτα, η λάμψη σας δεν θα μειωθεί… Εξάλλου, όταν απαλλάσσεστε από πιέσεις, μπορείτε να αναδείξετε τη γνήσια διάνοιά σας!

Σκορπιός

Μαζέψτε λίγο τα κοινωνικά σας φτερά, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο κοσμοπολίτης Δίας που είναι ανάδρομος από τις 20 Ιουνίου, περνά στον Υδροχόο και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Ασχοληθείτε υπεύθυνα με τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, κάτι που μπορεί να σας κάνει πολύ πιο δημιουργικούς. Ίσως να αποκτήσετε τον δικό σας χώρο για να εκφράζετε την έμπνευση και τη φαντασία σας. Αυτή η χαλάρωση στην ασφάλειά σας μπορεί να οδηγήσει και σε συναισθηματικές «διαφωτίσεις», όπως τη διάθεση να αλλάξετε σπίτι!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, οι επικοινωνίες σας χρειάζονται περισσότερη σύνεση! Ο Δίας της ειλικρίνειας που σας κυβερνά, μετακινείται στον Υδροχόο και τον 3ο Οίκο σας των επαφών. Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου πρέπει να προσέξετε τι λέτε, γράφετε και αναρτάτε… Να είστε περισσότερο παρατηρητές παρά σχολιαστές. Αλλά μην καταπιέσετε καμία ιδέα σας, καθώς κάποιες μπορεί να αποδειχθούν καθαρτικές και πηγή έμπνευσης σε δημιουργικό επίπεδο. Μιας και οι ανάδρομες πορείες αφορούν το παρελθόν, ελάτε σε επαφή με παλιούς φίλους ανά τον κόσμο!

Αιγόκερως

Ακολουθήστε πιο πειθαρχημένα τον προϋπολογισμό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο τζογαδόρος Δίας μετακινείται ανάδρομος στον Υδροχόο και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Να θυμάστε ότι το κλειδί είναι η μετριοπάθεια, δεν χρειάζεται να σφίξετε υπερβολικά το ζωνάρι σας. Δεν αποκλείεται σε αυτό το διάστημα να σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση από έναν πρώην συνεργάτη… Είτε να επιστρέψετε σε ένα διεθνές εγχείρημα που παραμερίσατε λόγω της πανδημίας. Αν κάποιος μπορεί να το κάνει, είστε εσείς!

Υδροχόος

Έφτασε η στιγμή για μια πολυπόθητη ανάπαυλα, αγαπητοί Υδροχόοι! Η ανάδρομη πορεία του επεκτατικού Δία στους Ιχθύες από τις 20 Ιουνίου, σας έβαλε σε γρήγορες ταχύτητες εξελίξεων… Ακόμα κι αν πρόκειται για μείωση και απλοποίηση του ρυθμού σας, πάντα χρειάζεται μια αποτίμηση της προόδου σας. Τώρα ο Δίας θα διασχίζει με την όπισθεν τα δικά σας εδάφη, για τους επόμενους τρεις μήνες. Είναι καιρός να επιβεβαιώσετε ότι είστε σε ορθή κατεύθυνση, να τονώσετε παρασκηνιακά τα μεγαλεπήβολα οράματά σας. Όταν ο πλανήτης της εύνοιας γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας στις 18 Οκτωβρίου, θα τραβήξετε την κουρτίνα και θα εντυπωσιάσετε τους πάντες!

Ιχθύες

Είστε πανέτοιμοι να πάψετε να τρέχετε, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Δίας της αφθονίας σας έχει ευνοήσει με πίστη και αισιοδοξία από τις 13 Μαΐου. Αλλά από τις 20 Ιουνίου που γύρισε ανάδρομος, προκαλεί τις ευαίσθητες αντοχές σας. Τώρα περνά με την όπισθεν στον Υδροχόο και τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης, για την ηρεμία που χρειάζεστε μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Είναι η ιδανική στιγμή για να εξερευνήσετε τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα ή να κάνετε μια βουτιά μέσα σας. Η αυτογνωσία είναι το κλειδί της ελευθερίας!