Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις – Ειλικρίνεια, η καλύτερη πολιτική

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις – Ειλικρίνεια, η καλύτερη πολιτική
 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, προστατευθείτε απέναντι στο τέρας της ζήλιας! Αν και όταν κάνει την εμφάνισή του, δεν πρέπει να σας μολύνει το φαρμάκι του. Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε, αντί να τρέφετε τις όποιες αυταπάτες… Κάτω από ένα πιθανό ανταγωνισμό και φθόνο, υπάρχουν και στοιχεία που θαυμάζετε σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Εστιάστε σε αυτά που είναι άρτιο και όσα θα μπορούσε να βελτιώσει. Ίσως αξίζει να επενδύσετε στα θετικά του, παρά να τα πολεμάτε επειδή σας φοβίζουν. Όσα θεωρείτε απειλή στους άλλους, θα μπορούσαν να αποτελέσουν εφαλτήριο για τη δική σας πρόοδο!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, θα απολαύσετε περισσότερο τις σχέσεις σας αν εστιάσετε στο εδώ και τώρα! Να θυμάστε ότι το άγχος θεριεύει όταν κοιτάτε πολύ μακριά στο μέλλον. Επιλέξτε συνειδητά να χαρείτε το παρόν με τους δικούς ανθρώπους στο παρόν, παρά να ανησυχείτε για τα σχέδια της επόμενης εβδομάδας. Αναζωογονήστε τους δεσμούς με τα πιο κοντινά σας άτομα εν μέσω της πανδημίας, με ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Κάντε μαζί περιπάτους, δείτε ταινίες, μαγειρέψτε αγαπημένες συνταγές. Τέτοιες ενασχολήσεις θα κάνουν πιο δυνατή τη σχέση σας!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μειώστε λίγο την πίεσή σας! Μπορεί μια πρόσφατη προσπάθεια να μοιράσετε υποχρεώσεις να μην κύλησε όπως θα θέλατε. Αν τα άτομα που επιλέξατε δεν ήταν τα ενδεδειγμένα, μην το θεωρήσετε ένδειξη ότι πρέπει να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Χρειάζεται μόνο να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στην εκπαίδευση ή ενημέρωση των άλλων, ώστε να αποδώσουν τα ζητούμενα. Και επειδή έχετε μπροστά σας μια αποστολή «εκκαθάρισης» και τακτοποίησης, μην σκεφτείτε καν να παραμερίσετε τους συμμάχους σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική… Ακόμα κι αν χρειαστεί να αποκαλύψετε περισσότερα προσωπικά δεδομένα απ’ όσα συνηθίζετε! Θα νιώσετε να αποκτά ενδιαφέρον η ατμόσφαιρα όταν παραμερίσετε τις τυπικότητες. Έτσι θα κάνετε πιο ουσιαστική μια νέα διαδικτυακή επαφή και θα ενδυναμώσετε τον δεσμό με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Θα αποτρέψετε και πιθανές συγκρούσεις όταν γίνετε πιο προσιτοί. Ακόμα κι αν σας τρομάζει η σκέψη να «εκθέσετε» την ψυχή σας, θα αποδειχθεί έξυπνη κίνηση: Είναι καλύτερα να ακούσουν οι άλλοι εσάς, παρά να έχουν μια διαστρεβλωμένη οπτική της πραγματικότητας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μήπως τελευταία έχετε παραμελήσει άθελά σας κάποιον σημαντικό σύμμαχό σας; Είναι πολύ πιθανό με όσα μέτωπα χειρίζεστε ταυτόχρονα! Τώρα η ατμόσφαιρα ευνοεί να δείξετε περισσότερη αγάπη σε αυτή τη σχέση, διαθέτοντάς της ποιοτικό χρόνο. Ένα μικρό δωράκι είναι επίσης όμορφη κίνηση, χωρίς να σημαίνει να είναι ακριβό. Δείξτε την εκτίμησή σας με έναν ενεργειακό κρύσταλλο, ένα αρωματικό κερί ή ετοιμάστε ένα δείπνο γι’ αυτό το αγαπημένο άτομο!

Παρθένος

Ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων, αγαπητοί Παρθένοι! Αν μια κατάσταση δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα θέλατε, είναι ένδειξη να κάνετε λίγα βήματα πίσω. Η πορεία κόντρα στο ρεύμα είναι πολύ δύσκολη… Θα αξιοποιήσετε περισσότερο τις δυνάμεις σας αν αναζητήστε εναλλακτικές. Όταν απομακρύνεστε από μια αγχωτική κατάσταση, οι συγκυρίες μπορεί να αλλάξουν κατεύθυνση. Θα αποσυμπιεστείτε αν μελετήσετε άλλες προοπτικές ή συζητήσετε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, βάλτε σε κίνηση την τέχνη σας της σύνεσης! Όσο δελεαστική κι αν είναι η σκέψη να αφεθείτε, πρέπει να πατήσετε φρένο στις δαπάνες σας. Αυτό δεν σημαίνει να φτάσετε στο άλλο άκρο της λιτότητας… Για παράδειγμα, αντί να κάνετε ολική ανακαίνιση σε έναν χώρο, μπορείτε απλά να αλλάξετε τα διακοσμητικά του. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε να χρησιμοποιείτε λιγότερο τις πιστωτικές σας κάρτες και να πληρώνετε τα πάντα εφάπαξ. Υιοθετήστε την ίδια λογική και στον έρωτα: Δώστε στο ταίρι σας χώρο και χρόνο να αναπνεύσει, για να εκτιμήσετε περισσότερο την επόμενη συνάντησή σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, το ανεξάρτητο πνεύμα σας είναι σε έξαρση! Μήπως δέχεστε υπερβολική πίεση από μια σχέση σας; Αντί να γίνετε άφαντοι για κάποια άτομα, καλύτερα να δηλώσετε τι σας ενοχλεί. Είναι πολύ πιθανό είναι να μην έχουν καταλάβει καν ότι ξεπέρασαν τα όριά σας. Και πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε κατηγορίες, σκεφτείτε μήπως εσείς δώσατε λανθασμένη εικόνα για κάτι. Δεν είναι δίκαιο να αλλάζετε τη στάση σας, επειδή αλλάξατε τους κανόνες του παιχνιδιού καθ’ οδόν!

Τοξότης

Η υπομονή είναι αρετή, αγαπητοί Τοξότες! Όσο κι αν αδημονείτε να εντάξετε ανθρώπους στα φιλόδοξα σχέδιά σας, δεν πρέπει να γίνετε πιεστικοί ή υπερβολικοί στις υποσχέσεις σας. Θέστε τα δεδομένα και μείνετε σε στάση αναμονής. Αν και κάποιοι θα αποδεχθούν αμέσως την προσφορά σας, όλοι δικαιούνται χρόνο να επεξεργαστούν τις πληροφορίες. Μην ανησυχείτε για τίποτα, γιατί ακόμα κι αν κάποιοι αρνηθούν θα απευθυνθείτε σε άλλους. Το ίδιο ισχύει για τις προσωπικές σας σχέσεις: Αν ένα άτομο δεν κατανοεί και δεν απολαμβάνει τη μαγεία που σας περιβάλλει, πηγαίνετε παρακάτω!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, είστε βέβαιοι ότι ταιριάζουν τα οικονομικά σας περιθώρια με της παρέας σας; Αν κάποια άτομα έχουν πιο γεμάτο πορτοφόλι από το δικό σας, δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθείτε τις πρακτικές τους. Πάντα μπορείτε να κάνετε λιγότερο δαπανηρές προτάσεις. Το ίδιο ισχύει και αντιστρόφως: Ίσως κάποιος να μην έχει τη δική σας ευχέρεια και να ντρέπεται να το πει. Το καλύτερο είναι να σκέφτεστε προκαταβολικά την κάθε περίσταση και το κάθε άτομο – και να λειτουργείτε καταλλήλως!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, προσέξτε την ανάγκη σας για υπερβολικό έλεγχο! Ακόμα και αν οδηγείτε τους άλλους σε επιτυχίες, δεν θα φτάσετε πουθενά πιο γρήγορα με δικτατορικές πρακτικές. Αλλάξτε τον τρόπο που δίνετε εντολές, μην βγάζετε την έντασή σας στους άλλους επειδή είναι πιο ανέμελοι. Θα καταφέρετε περισσότερα αν λειτουργήσετε με κατανόηση. Επιβραβεύστε τις θετικές αποδόσεις αντί να υπογραμμίζετε τις αδυναμίες, μην υποτιμάτε τις ικανότητες κανενός. Μπορείτε να μετατρέψετε κάθε κοινή διαδρομή σε διασκεδαστική και κινητήρια πρόκληση, με ένα δελεαστικό έπαθλο!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μπορείτε να τρέξετε αλλά δεν μπορείτε να κρυφτείτε! Αν νιώθετε ότι αναζητάτε την πιο κοντινή έξοδο κινδύνου, πρέπει να ξεπεράσετε συνειδητά την όποια δυσφορία σας. Αντί να αποφεύγετε μια δύσκολη συζήτηση, επιλέξτε να φανείτε ειλικρινείς και να μην κρύψετε τίποτα κάτω από το χαλί. Θα νιώσετε πιο ξαλαφρωμένοι μόλις εκφράσετε τις θέσεις σας, ειδικά αν δείξετε και ότι είστε ευάλωτοι. Παραδεχθείτε όσα σας πιέζουν και θα επιτρέψετε και στην άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο!