Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Ανεβείτε στο τραίνο της ευημερίας, αγαπητοί Κριοί! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ενεργοποιεί τον 6ο Οίκο σας της προσωπικής φροντίδας και της οργάνωσης. Θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για να κάνετε πιο υγιή την καθημερινότητά σας, με αποδοτικά προγράμματα διατροφής και άσκησης.

Αυτή η αίσια ενέργεια θα αποδώσει αποτελέσματα στους επόμενους έξι μήνες, γι’ αυτό αρχίστε να θέτετε νέους στόχους. Ο 6ος Οίκος αφορά και τα κατοικίδια, άρα ενδέχεται να υιοθετήσετε έναν χνουδωτό φίλο τις επόμενες μέρες!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αναδείξτε την αδαμάντινη λάμψη σας! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο κεντρίζει τον 5ο Οίκο σας, της φήμης του πάθους και της έκφρασης. Με τονωμένη την αυτοπεποίθησή σας για καινούργια ξεκινήματα, βρείτε νέους τρόπους να προβληθείτε. Αναδείξτε τα ταλέντα σας, μιλήστε, παραμερίστε τις όποιες αναστολές: Είναι καιρός να προωθηθείτε όσο ποτέ στο παρελθόν. Και αυτή η τολμηρή ενέργεια, δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σας μυστικούς – ή όχι… – θαυμαστές!

Δίδυμοι

Αν μόνο οι τοίχοι μπορούσαν να μιλήσουν, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αναμοχλεύει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Η διάθεσή σας είναι πιο δημιουργική, για να καθαρίσετε και να ανανεώσετε τους χώρους σας. Θα διαθέσετε χρόνο για να βάλετε αντικείμενα και χρώματα που να αποπνέουν τη ζωηρή ιδιοσυγκρασία σας. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, ένα ριχτάρι και φωτογραφίες από αγαπημένα σας μέρη, θα μεταμορφώσουν τα πάντα. Επίσης, αξιοποιήστε αυτή την ώθηση για να εξομαλύνετε τις όποιες διαταραγμένες σχέσεις με δικούς σας ανθρώπους!

Καρκίνος

Απλώστε τα κοινωνικά φτερά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, φωταγωγεί τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας και δίνει ώθηση στην κοινωνική ζωή σας. Μέσω διαδικτύου ή διά ζώσης, φροντίστε να προσεγγίσετε ομοϊδεάτες σε θέματα δουλειάς, ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων ή ρομάντζου. Η συγκυρία βοηθά να διευρύνετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς ορίζοντές σας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μήπως τα έξοδα διαβίωσής σας ξεπερνούν το εισόδημά σας; Είναι καιρός να μελετήσετε καλύτερα τα επαγγελματικά και οικονομικά θέματά σας! Θα σας βοηθήσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων και της εργασίας. Κάντε μια επιθεώρηση του προϋπολογισμού σας, για να δείτε πού μπορείτε να κάνετε περικοπές. Αρχίστε να ερευνάτε για μια καινούργια ή μια δεύτερη απασχόληση, προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μην διστάσετε να επεκτείνετε το γνωστικό σας πεδίο, ειδικά αν είστε ευχαριστημένοι στη δουλειά σας. Κάθε προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στην Παρθένο, σε έξι μήνες από τώρα!

Παρθένος

Νέα Σελήνη, καινούργιοι κι εσείς, αγαπητοί Παρθένοι! Από σήμερα αρχίζει η κοσμική σας αναγέννηση, με την ετήσια Νέα Σελήνη στα εδάφη σας να εμφυσά φρέσκια ενέργεια. Τολμήστε να κάνετε τις πιο τολμηρές κινήσεις για τα πιο μεγαλεπήβολα όνειρά σας. Πρόκειται για την έναρξη ενός δυναμικού εξάμηνου κύκλου: Και όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας, τόσο πιο εύκολα θα υλοποιηθούν. Καταγράψτε τους και θέστε την πρόοδό σας σε προτεραιότητα!

Ζυγός

Υπάρχουν θέματα που κρύβετε κάτω από το χαλί, αγαπητοί Ζυγοί; Στρέψτε σε αυτά την προσοχή σας, προκειμένου να επιλυθούν και να μην σας απασχολήσουν ξανά στο μέλλον! Το ευνοεί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης. Μην ακούσετε καμία φωνή αρνητισμού, εστιάστε στο να απελευθερωθείτε από όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι. Ωστόσο, δεν γίνονται θαύματα εν μία νυκτί: Θα χρειαστείτε μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στην Παρθένο, σε έξι μήνες από τώρα. Και αν χρειαστείτε βοήθεια ή στήριξη, απευθυνθείτε σε έναν θεραπευτή ή ένα άτομο με ανάλογες αξίες με τις δικές σας!

Σκορπιός

Ελάτε σε επαφή με τις πιο βαθιές επιθυμίες σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φωτίζει τον 11ο Οίκο σας, των ευχών που συνήθως δεν αποκαλύπτετε… Επίσης, ενισχύει κάθε ομαδικό εγχείρημα και την τεχνολογία. Δεν λένε τυχαία ότι «χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσει ένα παιδί». Τώρα πρέπει να αναζητήσετε ομοϊδεάτες για συμπράξεις, στους κύκλους σας ή τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης. Όλα τα όνειρά σας μπορεί να απογειωθούν, αν έχετε τις κατάλληλες επαφές!

Τοξότης

Ετοιμαστείτε να θριαμβεύσετε, αγαπητοί Τοξότες! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, φωταγωγεί τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και επιτυχιών! Η στιγμή είναι ιδανική για να αποκτήσει κίνηση ακόμα και το πιο τολμηρό σας σχέδιο. Η ηγετική σας ιδιοσυγκρασία θα το κάνει απόλυτα επικερδές, μόλις οργανώσετε τις δράσεις σας και ενημερώσετε όσους πρέπει. Θα έλξετε πολλούς συμμάχους με εμπειρία και επιρροή, που θα προστρέξουν για να συμβάλλουν στην αποστολή σας. Παραμερίστε την ταπεινότητά σας, δείξτε σε όλους από τι είστε φτιαγμένοι!

Αιγόκερως

Η αλήθεια απελευθερώνει, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η φέτος Νέα Σελήνη στην Παρθένο και τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, βγάζει στην επιφάνεια κάθε καταπιεσμένη σκέψη ή συναίσθημά σας. Αποχαιρετίστε ό,τι δεν λειτουργεί πλέον αλλά φροντίστε να κινηθείτε διπλωματικά, για να μην κάψετε πολύτιμες γέφυρες. Αν έχετε ανάγκη να κάνετε εξομολογήσεις, προτιμήστε φίλους που είναι καλοί ακροατές και σέβονται το συναίσθημά σας. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία και για να προωθήσετε κάθε ιδέα σας για διεύρυνση των οριζόντων σας: Αρχίστε να εξερευνάτε ταξιδιωτικές ή επαγγελματικές ευκαιρίες!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, οι συναισθηματικοί διάλογοι δεν είναι στα δυνατά σας σημεία… Αλλά τους απαιτεί μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στην Παρθένο και τον 8ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης. Αν αποζητάτε την οικειότητα, ένα συναισθηματικό ρίσκο μπορεί να θεμελιώσει μια σημαντική σχέση σας με προοπτικές. Η πρόκλησή σας είναι να μην «αμπαρώσετε» την πόρτα της καρδιάς σας. Κανείς δεν θα σας εμπιστευτεί τη δική του, αν δεν είναι βέβαιος ότι θα παραμείνετε παρόντες. Τολμήστε να μιλήσετε για όλες τις άβολες πτυχές της ζωής: Τις καλές, τις κακές και τις άσχημες. Εξερευνήστε το, δεν θα μετανιώσετε!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, είναι καιρός για «επισημοποιήσεις»! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ενεργοποιεί τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων και απομακρύνει κάθε αρνητισμό που απέτρεπε την πρόοδό σας. Τώρα θα νιώσετε ότι έλκετε πολλές και αξιόλογες συνέργειες. Οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο υγιείς και ευχάριστες, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να έρθετε πιο κοντά και με ένα ιδιαίτερο άτομο, για μια «πολυεπίπεδη» δυναμική σύμπραξη!