Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Χρειάζεστε ξεκαθαρίσματα, αγαπητοί Κριοί! Ίσως να μην το βλέπετε ξεκάθαρα, εξαιτίας μιας αντίθεσης της Σελήνης με τον Δία. Όσο κι αν αρέσκεστε να βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, πρέπει να κοιτάτε και τις λεπτομέρειες. Κάποια φιλικά σας άτομα δεν φάνηκαν συνεπή στα λόγια τους. Αποφασίστε αν θα τα συγχωρήσετε ξανά ή θα τα βγάλετε πλέον από τη ζωή σας. Φροντίστε μόνο να μην πέσετε εσείς στην παγίδα των υπερβολικών αντιδράσεων. Καλύτερα να αρνηθείτε ό,τι δεν μπορείτε να χειριστείτε, παρά να υπάρξουν απογοητεύσεις εκ των υστέρων!

Ταύρος

Μήπως γίνεστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας, αγαπητοί Ταύροι; Χρειάζεστε πιο συνετές προσεγγίσεις, ειδικά όσο αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα! Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, μπορεί να αποκαλύψει ότι εσείς βάζετε εμπόδια στην καθημερινότητά σας. Αφήστε τους ανταγωνισμούς που σας εξουθενώνουν, επιθεωρήστε ξανά τις εργασιακές σας πρακτικές. Σημασία έχει να είστε συνεπείς, χωρίς να φτάνετε σε αντιπαραθέσεις. Οι συνεργασίες με τα κατάλληλα άτομα, μπορούν να σας αποφέρουν περισσότερα κέρδη μακροπρόθεσμα!

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να καταλήξετε προς τα πού θέλετε να στραφείτε, αγαπητοί Δίδυμοι; Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση, ανάμεσα στην ανεξάρτητη Σελήνη στο ζώδιό σας και τον επεκτατικό. Διχάζεστε μεταξύ του να περάσετε χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους ή να κινηθείτε αυτόνομα. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην εμπλακείτε σε καμία καταναγκαστική υποχρέωση. Αν πιεστείτε, θα καταλήξετε να εκνευριστείτε και να ξεσπάσετε σε ανθρώπους που δεν φταίνε. Ακολουθήστε την καρδιά σας – και να είστε διπλωματικοί αλλά και ξεκάθαροι!

Καρκίνος

Προετοιμαστείτε να προβληθείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Δεν πρέπει να χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, ακόμα κι αν κουραστείτε. Αυτό απαιτεί μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία: Είναι μια όψη που θα ωφελήσει το σκεπτικό σας «όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο». Αλλά επειδή η Σελήνη σας κυβερνά, κεντρίζει και τον τομέα σας της ξεκούρασης. Όποιες κι αν είναι οι προθέσεις σας, ίσως υπολείπεστε σε αντοχή. Για να αποφύγετε ανεπιθύμητες συνέπειες, εστιάστε στα όριά σας. Προτιμήστε να λειτουργήσετε συνετά, για να μην εξουθενωθείτε!

Λέων

Μείνετε μακριά από κάθε είδους δράμα, αγαπητοί Λέοντες! Κανείς δεν μπορεί να πει ότι είστε προβλεπόμενοι, γι’ αυτό δεν θα εκπλαγεί από την απομάκρυνσή σας. Η ιδιοσυγκρασία σας έχει την τάση να εστιάζει στις ατομικές σας προτεραιότητες… Και τα άστρα σας προτρέπουν να το κάνετε. Θα αποβεί προς όφελός σας να φορτίσετε τις δικές σας ενεργειακές μπαταρίες. Δεν πειράζει να βάλετε τους άλλους σε δεύτερη μοίρα για λίγο, αρκεί να μην επηρεαστεί το πρόγραμμα και το συναίσθημά τους!

Παρθένος

Χρειάζεστε ξεκάθαρη οπτική και διαχωρισμό στα ζητούμενά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Δεν πρέπει να φτάσετε να διχαστείτε ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας καθήκοντα. Όσο κι αν λατρεύετε τους δικούς σας ανθρώπους, κατά πάσα πιθανότητα δεν έχετε τώρα το περιθώριο να τους διαθέσετε τον χρόνο που χρειάζονται. Μην γίνετε πιο μελοδραματικοί απ’ όσο πρέπει, μιλήστε τους ειλικρινά για τις εκκρεμότητές σας. Το πιο πιθανό είναι να εκπλαγείτε ευχάριστα από την κατανόησή τους και τη στήριξη που θα σας παράσχουν!

Ζυγός

Αντισταθείτε σε κάθε παρόρμηση να υπερβάλετε, αγαπητοί Ζυγοί! Κάθε διαστρέβλωση της αλήθειας για τις γνώσεις ή τις ικανότητές σας, θα επιφέρει σοβαρές συνέπειες. Αλλά κι αν ισχύουν όσα λέτε, έχετε λόγο να εντυπωσιάσετε κάποιον; Μην το παρακάνετε, αρκεί να είστε εσείς περήφανοι για τον εαυτό σας. Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, μπορεί επίσης να κάνει εσάς θύμα των υπερβολών κάποιου άλλου. Αν κάτι ακούγεται υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό, συνήθως δεν είναι… Και αυτό ισχύει για όλες τις πλευρές!

Σκορπιός

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, αγαπητοί Σκορπιοί! Γι’ αυτό κρατήστε πιο σφικτά το πορτοφόλι σας και αντισταθείτε στους πειρασμούς. Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον παρορμητικό Δία στον τομέα των χρημάτων σας, ίσως σας δελεάσει για αχρείαστες δαπάνες. Χρειάζεστε πιο συνετή οπτική των δεδομένων σας: Αν κάτι δεν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας, σκεφτείτε τις πιθανές εναλλακτικές. Να θυμάστε ότι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, είναι δωρεάν!

Τοξότης

Ποιες είναι οι πραγματικές και επιβεβλημένες υποχρεώσεις σας, αγαπητοί Τοξότες; Είναι καιρός να βάλετε ένα πρόγραμμα – και θα έχετε βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση: Η Σελήνη σχηματίζει μια αντίθεση, με τον Δία της επέκτασης στο ζώδιό σας. Δεν χρειάζεται να βρείτε δικαιολογίες, προτιμήστε να είστε ειλικρινείς για τη διάθεσή σας. Φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας την ανάπαυλα που έχετε ανάγκη, απομακρυνθείτε από άτομα και συγκυρίες που σας πιέζουν. Μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά που κάνετε τα πράγματα, προκειμένου να αποβάλετε από τη ζωή σας όσα σας μπλοκάρουν!

Αιγόκερως

Κάποιες τάσεις σας δεν τιμούν την αποδοτική ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό σας επισημαίνει μια αντίθεση του Δία της διεύρυνσης, με τη Σελήνη στον 6ο Οίκο σας του προγράμματος. Ίσως να προτιμήσετε να σπαταλήσετε χρόνο σε μικροπράγματα, προκειμένου να αποφύγετε κάποια σημαντικά θέματα. Όσο διασκεδαστική κι αν είναι η ψυχαγωγία, μην γκρεμίσετε όσα έχετε χτίσει με κόπο. Λίγη ψυχραιμία και δημιουργικός οραματισμός αρκεί, μέχρι να περάσει αυτή η δυσχερής ατμόσφαιρα

Υδροχόος

Αποφύγετε την υπερφόρτισή σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Τα ταίρι σας ή ένας στενός φίλος μπορεί να προκαλέσει τις αντοχές σας: Γι’ αυτό ευθύνεται μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Δία. Δεν θέλετε να σας περιορίσει ή να σας κατευθύνει κανένας, όσο κι αν κατανοείτε ότι ίσως παραμελείτε το εν λόγω άτομο. Γι’ αυτό τα άστρα συστήνουν να λειτουργήσετε με γνώμονα τη χρυσή τομή: Αν είστε ειλικρινείς με την ανάγκη σας για αυτονομία, θα αποδείξετε ότι δεν στερείτε από την άλλη πλευρά την προσοχή που δικαιούται!

Ιχθύες

Νιώθετε κάπως κυκλοθυμικοί, αγαπητοί Ιχθύες; Γι’ αυτό ευθύνεται μια σύγκρουση ανάμεσα στην «σπιτική» Σελήνη και τον φιλόδοξο Δία. Εκεί που ήσασταν βέβαιοι ότι είχατε καταλήξει σε όσους και όσα χρειάζεστε, μια φωνή μέσα στο κεφάλι σας ίσως να σας τρέψει αλλού… Μην προσπαθήσετε να επιλέξετε ανάμεσα στη χαλάρωση και το να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Προτιμήστε να επικρατήσετε των αρνητικών σκέψεων, με γνώμονα την περαστική φύση αυτής της ατμόσφαιρας!