Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Πόσο συντηρητικοί μπορείτε να γίνετε, αγαπητοί Κριοί; Ακούγεται ως οξύμωρο σχήμα, ωστόσο αυτό σας επιβάλει το πλανητικό σκηνικό. Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη και τον δομημένο Κρόνο, σας συνιστά να προτιμήσετε τις δοκιμασμένες πρακτικές. Οι προσωπικοί σας στόχοι έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν διεύρυνση του οπτικού πεδίου: Αυτό αφορά εξίσου τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας όσο και την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Χρειάζεστε ένα οργανωμένο σχέδιο, πειθαρχία και συνέπεια για να αρχίσετε να κάνετε τα βήματα που λαχταράτε!

Ταύρος

Η ελαστικότητα είναι το κλειδί της προσέγγισής σας, αγαπητοί Ταύροι! Είναι καιρός να βρείτε τον τρόπο να απελευθερωθείτε από τα δεσμά που σας καταπιέζουν. Ακόμα και αισθήματα που κρατούσατε κλειδωμένα για καιρό, θα βγουν στην επιφάνεια. Γι’ αυτό χρειάζεστε δημιουργικές και καινοτόμες πρακτικές στην έκφρασή τους. Η στήριξη από ανθρώπους που εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και τα βήματα που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια!

Δίδυμοι

Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Έχετε έτοιμη τη στρατηγική σας για επέκταση των ονείρων σας και θα αρχίσετε πλέον να την βάζετε σε εφαρμογή. Σε αυτό θα σας ενισχύσει μια ευαίσθητη γωνία της Σελήνης με τον οξυδερκή Κρόνο στον τομέα σας του ενστίκτου. Όσα περισσότερα επενδύετε στην προσωπική σας εξέλιξη, τόσο περισσότερα θα βλέπετε να σας αποδίδουν σε ευτυχία και ισορροπία. Βγείτε από το καβούκι σας, αναζητήστε τη μάθηση και την εξερεύνηση καινούργιων δεξιοτήτων. Μην αρκεστείτε στην ονειροπόληση, περάστε στην πράξη χωρίς να θέσετε κανένα όριο!

Καρκίνος

Να μην σας φοβίζουν οι κάθε είδους «κλίκες», αγαπητοί Καρκίνοι! Θα ξεπεράσετε τις αναστολές σας αν διατηρήσετε την εστίασή σας. Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, σας ωθεί να κάνετε ατομικές προσεγγίσεις και να κερδίσετε συμμάχους. Μην γίνετε παραπάνω από όσο πρέπει πιεστικοί, τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους υπόλοιπους. Η διαύγεια της σκέψης θα σας βοηθήσει να μην παρεκκλίνετε της πορείας σας!

Λέων

Σε ποιο στάδιο της ανέλιξής σας θεωρείτε ότι βρίσκεστε, αγαπητοί Λέοντες; Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ακόμη δρόμο να διανύσετε και δεν πρέπει να αρκεστείτε στην εικόνα των πραγμάτων. Ακούστε με προσοχή και εμπιστευθείτε τους δικούς σας ανθρώπους, σας κατευθύνουν να βουτήξετε στην ουσία των πραγμάτων. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τολμήστε να κάνετε τις συζητήσεις που αποφεύγετε για καιρό. Τα λόγια θα έχουν επιπλέον βαρύτητα, το βλέμμα σας θα μπορεί να δει και τις κρυμμένες αλήθειες!

Παρθένος

Να βάλετε την σαμπάνια στον πάγο αλλά μην βιαστείτε να την ανοίξετε, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη συμπράττει με τον ακέραιο Κρόνο, καλώντας σας να είστε αισιόδοξοι αλλά με σύνεση. Θα νιώσετε να αυξάνετε ο παράγοντας δέσμευσης και αφοσίωσης στα ζητούμενά σας – κάτι που έτσι κι αλλιώς αποζητάτε. Ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και απαιτήστε το ίδιο από τους άλλους. Φροντίστε μόνο να το κάνετε με ευγένεια, γιατί η δική σας ειλικρίνεια δεν πρέπει να τρομάξει την άλλη πλευρά!

Ζυγός

Μειώσετε τον παράγοντα της υπερβολής, αγαπητοί Ζυγοί! Η ορμητική αλλά και ευαίσθητη διάθεσή σας, μπορεί να σας ωθήσει να πείτε πράγματα που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε. Να είστε σε ετοιμότητα να κάνετε παύσεις, χωρίς να φτάσετε στο σημείο να σιωπήσετε. Επιστρατεύστε την πειθαρχία σας για να μην χάσετε το κοινό σας πρόωρα: Κάντε το για όσους θέλουν να εκφράσουν και τη δική τους οπτική επί των πραγμάτων!

Σκορπιός

Νιώθετε ότι δυσκολεύεστε να εισακουστείτε, αγαπητοί Σκορπιοί; Όσο οξύμωρο κι αν σας φανεί, θα το πετύχετε αν επιλέξετε να ακούτε περισσότερο! Αν και μοιράζεστε σχεδόν τα πάντα με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος, πρέπει να κρατάτε και για τον εαυτό σας κάποια πράγματα. Είναι άλλο να είστε ειλικρινείς και ανοικτοί, άλλο να εκθέτετε και την παραμικρή λεπτομέρεια επί παντός επιστητού. Όχι μόνο δεν ενδιαφέρουν, χάνουν και οι άλλοι τον χρόνο τους χωρίς να εκφράζονται οι ίδιοι!

Τοξότης

Ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα. Αγαπητοί Τοξότες, πρέπει να επιστρέψετε στην προσωπική σας ευημερία! Οι ενεργειακές σας δεξαμενές χρειάζονται φόρτιση, από βιταμίνες και επιπλέον ύπνο. Το άγχος καταπιέζει το ανοσοποιητικό σας, καθώς δεν έχετε καμιά πρακτική αποσυμπίεσης στην καθημερινότητά σας. Βγάλτε από τη ζωή σας συνήθειες και άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας. Προσέξτε τη διατροφή σας, βάλτε την εξάσκηση στο ημερήσιο πρόγραμμα και σύντομα θα νιώσετε να βρίσκετε ξανά την ισορροπία σας.

Αιγόκερως

Χαρείτε την προβολή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Γι’ αυτήν φροντίζει μια αρμονική όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο της αυτοπεποίθησης που σας κυβερνά. Αν είχατε χάσει την κατεύθυνσή σας τον τελευταίο καιρό, βρίσκετε το κύρος και τον προσανατολισμό σας. Είστε πιο κοντά στον τερματισμό απ’ όσο νομίζετε, τώρα που θα πάψετε να αμφιβάλετε για την πρόοδό σας. Αρκεστείτε στο να υλοποιείτε και να διεκπεραιώνετε, με εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας!

Υδροχόος

Όρια, αγαπητοί Υδροχόοι! Ακόμα και με τους δικούς σας ανθρώπους, πρέπει να θέσετε μια απόσταση ασφαλείας. Αυτή θα σας δείξει πόσο υγιείς είναι οι σχέσεις σας. Μήπως κάποιοι είναι υπερβολικά απαιτητικοί από εσάς ή φέρονται ύπουλα; Ήρθε η στιγμή να μιλήσετε. Οι ξεκάθαροι όροι είναι προτιμότεροι, από την δική σας προσπάθεια να αλλάξετε τη δυναμική των καταστάσεων. Μην αφήνετε άλλα περιθώρια, ποτέ δεν θα είναι «μόνο αυτή η φορά»!

Ιχθύες

Σας αρέσει να έχετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η συνεργατική ατμόσφαιρα που επικρατεί, θα σας επιτρέψει τώρα να επιλέξετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Πρέπει να βγάλετε τα ροζ γυαλιά και να κοιτάξετε ρεαλιστικά: Ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι σας και ποιοι αξίζουν να υπάρχουν στο περιβάλλον σας; Ακόμα κι αν σας δυσαρεστήσουν κάποιες «απώλειες», σκεφτείτε πόσο περίσσευμα χρόνου και ενέργειας θα έχετε για όσους αξίζουν της προσοχής σας!