Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός 

Μήπως έχετε έλλειμμα έμπνευσης τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Κριοί; Αν δεν την βρίσκετε μέσα από τη δουλειά ή την προσωπική σας ζωή, κάτι πρέπει να κάνετε επί αυτού. Στη δράση θα σας βοηθήσει μια θετική σύμπραξη του παθιασμένου Άρη με τον περιπετειώδη Δία. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην το παρακάνετε με τους πειραματισμούς. Να πάρετε τα ενδεδειγμένα ρίσκα που θα σας ωριμάσουν, χωρίς να μπλεχτείτε σε περίπλοκες καταστάσεις. Σας αναμένουν εξαιρετικά αποτελέσματα και γρήγορη προσέγγιση της γραμμής τερματισμού!

Ταύρος

Η διαίσθησή σας παίρνει τα ηνία των καταστάσεων, αγαπητοί Ταύροι! Ο Δίας της μεγέθυνσης φορτίζει υποστηρικτικά τον δραστήριο Άρη αλλά και την έκτη αίσθησή σας σε σχέση με τους υπόλοιπους στο περιβάλλον σας. Μέχρι και για τα πιο δύσκολα θέματα θα βρίσκετε λύσεις, γιατί θα είναι σαν να «διαβάζετε» τη σκέψη των άλλων και τις συγκυρίες. Αυτή η στήριξη και η κατανόηση, είναι στοιχεία που θα ενισχύσουν τους σημαντικούς σας

Δίδυμοι

Μην γίνετε πιεστικοί στην προσωπική σας ζωή, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο λάγνος Άρης συμπράττει με τον παρορμητικό Δία, καλώντας σας να ρισκάρετε λίγο με τον τζόγο της αγάπης. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι πρέπει να φανείτε πιο ελαστικοί στις προσεγγίσεις σας: Θα βρεθείτε ζευγαρωμένοι πριν το καταλάβετε! Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι θα νιώσετε την κατανόησή σας σε έξαρση: Με αυτήν ως όπλο, είστε σε θέση να ενδυναμώσετε τη σχέση σας σε βαθύτερα επίπεδα. Άρα αξιοποιήστε τη συγκυρία, γίνετε πιο ανοικτοί στην επικοινωνία!

Καρκίνος

Τα άστρα σας καλούν να επιστρέψετε στο τρένο της ευημερίας, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια σύμπραξη υποκίνησης ανάμεσα στον δραστήριο Άρη και τον Δία της επέκτασης, θα εμφυσήσει νέα πνοή στην καθημερινότητά σας. Ένα χαλαρωτικό μασάζ, η γιόγκα, μια φιλική συνάντηση, θα κάνουν θαύματα στην ψυχολογία σας. Φυσικά δεν πρέπει να αμελείτε την εξάσκησή σας και λίγη επιπλέον προσοχή στη διατροφή σας. Έτσι θα μπείτε σε μια καινούργια διαδρομή απόδοσης και θα ανακτήσετε τη δημιουργικότητά σας!

Λέων

Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή με εσάς πρωταγωνιστές, αγαπητοί Λέοντες! Έχετε τον ασυγκράτητο Άρη στο ζώδιό σας και τον φανταχτερό Δία στον θεατρικό 5ο Οίκο σας. Ανορθώστε τις επιλογές σας με άτομα που έχουν οράματα και φιλοδοξίες, για να διευρύνετε το κύρος σας. Αναδείξτε την ανωτερότητα σας με συνεργασίες αντί για ανταγωνισμούς. Έχετε την πιο ιδανική ευκαιρία να γνωστοποιήσετε τις ιδέες σας ή να «επιστρατεύσετε» νέους επενδυτές ή πελάτες!

Παρθένος

Ώρα για ξεκαθαρίσματα, αγαπητοί Παρθένοι! Όσα και όσοι έχουν κάνει πλέον τον κύκλο τους στη ζωή σας, πληγώνουν την αφοσιωμένη ιδιοσυγκρασία σας. Χρειάζεστε ανανέωση, θετική ενέργεια, καινούργιο περιβάλλον. Ο πολεμιστής Άρης και ο γενναιόδωρος Δίας, σας λένε να αποχαιρετίσετε δια παντός ό,τι δεν ανταποκρίνεται στο τωρινά δεδομένα σας. Δεν χρειάζεται να υπάρξουν μελοδραματισμοί, αυτές οι εξελίξεις απαιτούνται για το καλό όλων. Ωστόσο, μην κάψετε μόνιμα όλες τις γέφυρες… ποτέ δεν ξέρετε τι προκύπτει!

Ζυγός

Βλέπετε ποιοι τομείς της ζωής σας δεν έχουν την εξέλιξη που θέλετε, αγαπητοί Ζυγοί! Έχει φτάσει η στιγμή να τους αλλάξετε, όπως απαιτεί ένα σπάνιο τρίγωνο ανάμεσα στον ορμητικό Δία και τον ατομιστή Άρη. Η διάθεσή σας είναι αυτή που θα αλλάξει πλέον, προκειμένου να πάρετε ξανά τα ηνία της καθημερινότητάς σας. Ερευνήστε τις εναλλακτικές σας, μιλήστε με ειδικούς, ζητήστε στήριξη από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Η συνειδητοποίηση των προβληματικών σημείων, είναι το πρώτο βήμα για την επίλυσή τους!

 Σκορπιός

Αγκαλιάστε τις μεγαλεπήβολες ιδέες σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια σύμπραξη του πολεμιστή Άρη με τον Δία της τύχης, θα σας γεμίσει θάρρος για να ξεπεράσετε κάθε είδους αναστολή σας. Χωρίστε τα φιλόδοξα σχέδιά σας σε πιο μικρά και εφικτά βήματα: Έτσι θα μπορείτε να κάνετε κάθε είδους ελιγμούς όπου χρειαστεί. Καθορίστε εξαρχής τον προορισμό σας και καθορίστε τις πιο σημαντικές κινήσεις. Αυτή η διαδικασία θα σας κάνει πιο ενθουσιώδεις για τις μεγάλες επιτυχίες που σας αναμένουν!

Τοξότης

Επαναλάβετε, αγαπητοί Τοξότες: Τα πάντα είναι εφικτά! Ένα σπουδαίο σας όνειρο μπορεί να πάρει σάρκα και οστά εδώ και τώρα. Ο κόσμος σας επεκτείνεται συνεχώς, από τον Νοέμβριο του 2018 που πέρασε ο Δίας στο ζώδιό σας. Παρόλο που ο κυβερνήτης σας κινείται ανάδρομος, αυτή η μέρα μπορεί να αποδειχθεί η πιο τυχερή σας ως τώρα! Η σύνοδος του Δία με τον ανατρεπτικό Άρη, μπορεί να σας ξεσηκώσει από κάθε ζώνη βολής σας. Είστε έτοιμοι για εμπειρίες που αλλάζουν ζωές, ακόμα και για περιπέτειες στο εξωτερικό!

Αιγόκερως

Τα χρήματα μπορεί να φυτρώνουν στα δέντρα, αν ξέρετε πού να κοιτάξετε και πώς να τα κραδαίνετε! Αγαπητοί Αιγόκεροι, ο ευέλικτος Άρης σχηματίζει μια αίσια όψη με τον Δία της αφθονίας. Αυτή θα σας δώσει το θάρρος να κάνετε σημαίνουσες κινήσεις. Φροντίστε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να αντανακλούν την προσωπικότητά σας. Αναδιοργανώστε τον στενό σας κύκλο, κρατώντας ανθρώπους που είναι υποστηρικτικοί και θετικοί. Μέσα από εκεί θα κερδίσετε ισχυρούς νέους συμμάχους, που θα στηρίξουν τα μεγάλα οράματα.

Υδροχόος

Μην μένετε στα κοινωνικά μηνύματα που σας προβληματίζουν, αγαπητοί Υδροχόοι! Κινηθείτε αυτόνομα και δυναμικά, όπως αρέσει στην περιπετειώδη ιδιοσυγκρασία σας. Ο ορμητικός Άρη συμπράττει με τον Δία της διεύρυνσης στη ζώνη σας της επικοινωνίας. Μήπως κάποιες χειραψίες δεν είναι όσο θερμές θα θέλατε, ένα ραντεβού να μην έχει την εξέλιξη που περιμένατε; Τα άστρα σας συμβουλεύουν να «διαβάζετε» προσεκτικά τον κάθε χώρο, για να αποσπάτε τα πιο θετικά στοιχεία του. Αν αφήσετε λίγο περιθώριο σε πρόσωπα και πράγματα, θα ωριμάσουν προς την κατεύθυνση που θέλετε!

Ιχθύες

Το συναίσθημα πλανάται στην ατμόσφαιρα, αγαπητοί Ιχθύες! Μην επεκτείνετε τη μοναξιά σας, αναμένοντας από άλλους να κάνουν κινήσεις προσέγγισης. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, φορτίστε τις συναισθηματικές σας μπαταρίες με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Αυτή η τρυφερότητα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, για να γίνει πόλος έλξης επιπλέον όμορφων ανθρώπων. Μείνετε μακριά από δράματα, μην αναζητάτε τρόπους να διορθώσετε προβληματικές καταστάσεις. Αλλάξτε τη στρατηγική σας και δεν αποκλείεται να συναντήσετε τον έρωτα πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε!