Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός 

Η υλοποίηση των σπουδαίων σας σχεδίων μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη, αγαπητοί Κριοί! Κατ’ ακρίβεια, πρέπει να θέσετε εκ νέου όρια… Για να μην εξαντλήσετε τα αποθέματά σας, υλικά και ψυχικά. Είναι πιθανό να ανακαλύψετε ότι δεν λάβατε υπόψιν τον ρόλο των άλλων ή κάποιες λεπτομέρειες. Φροντίστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε τις ιδέες σας να κατασταλάξουν για λίγο. Στο μεταξύ ασχοληθείτε με δημιουργικά εγχειρήματα που θα σας αποσυμπιέσουν. Έτσι θα βρείτε και το κομμάτι-κλειδί που σας έλειπε!

Ταύρος

Δεν ξέρετε ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε πλέον, αγαπητοί Ταύροι; Ακολουθήστε το ένστικτό σας, για όσους κάνουν δηλώσεις και τάζουν – αλλά δεν πρόκειται να περάσουν στην πράξη. Να είστε προσεκτικοί με όσους βάζετε στον περίγυρό σας. Δεν χρειάζεστε άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας ή εκμεταλλεύονται την ανέλιξή σας. Μειώστε λίγο τον ενθουσιασμό σας και δείτε ρεαλιστικά την ουσία όσων σας προσεγγίζουν!

Δίδυμοι

Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Μήπως η πλάστιγγα έχει γείρει προς μία πλευρά, λόγω των πολλών σας υποχρεώσεων; Όταν νιώθετε εξουθενωμένοι ή οι δικοί σας άνθρωποι αρχίσουν τα παράπονα, έχετε το περιθώριο για διορθώσεις; Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας συγκρούονται σε ένα τετράγωνο, επηρεάζοντας τη σκέψη και την επικοινωνία σας. Γι’ αυτό καλείστε να κάνετε δίκαιη διανομή του χρόνου σας, με προτεραιότητα τον εαυτό σας. Μην παίρνετε το εργασιακό σας άγχος μαζί σας, αφότου σχολάτε… Φροντίστε να χειριστείτε όσα σας στενοχωρούν, πριν σας πνίξουν!

Καρκίνος

Ο καθένας μπορεί να παρεκκλίνει από την πορεία της ευημερίας, αγαπητοί Καρκίνοι. Το ζητούμενο είναι να το καταλάβει γρήγορα, πριν παρασυρθεί πολύ από καταστρεπτικούς πειρασμούς! Η ιδιοσυγκρασία σας λατρεύει όσες απολαύσεις έχει να προσφέρει η ζωή… Πόσο μάλλον αυτή την γιορταστική περίοδο, που βρίθει από δέλεαρ. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα εξάσκησης και διατροφής σας. Λίγες παρασπονδίες είναι αναμενόμενες – και να τις κάνετε χωρίς ενοχές!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, από τη μία πλευρά το φλερτ σας γεμίζει ενθουσιασμό… Από την άλλη, δεν πρέπει να χάνετε την αίσθηση του μέτρου. Δεν πρέπει να γίνετε απαισιόδοξοι για τις προοπτικές μιας προσέγγισης που σας ενδιαφέρει. Απλώς μην εστιάσετε μόνο σε όσα φαίνονται επιφανειακά. Καλό είναι να γνωστοποιήσετε το συναίσθημά σας, χωρίς να εκληφθείτε ως «λιγούρηδες». Όσο πιο δύσκολος στόχος είστε, τόσο πιο ποθητοί γίνεστε!

Παρθένος

Μήπως καταπιέζεστε για να ευχαριστείτε τους άλλους, αγαπητοί Παρθένοι; Μόνο κακό στον εαυτό σας κάνετε με αυτή την πρακτική! Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή, ανάμεσα στην ανάγκη σας για έκφραση και την υπερβολική ευγένεια. Μόνο τότε δεν θα χάνετε την ρεαλιστική εικόνα κάθε κατάστασης. Αναθεωρήστε τις πρακτικές σας, ώστε να αντιληφθούν και οι άλλοι ότι αποζητάτε ειλικρινείς και μεστές σχέσεις!

Ζυγός

Μήπως στρέφεστε σε ανθυγιεινές επιλογές όταν σας κατακλύζει το άγχος, αγαπητοί Ζυγοί; Αυτές περιλαμβάνουν εδέσματα γεμάτα ζάχαρη, που με μαθηματική ακρίβεια θα σας επιφέρουν τελικά κόπωση και εξάντληση! Αντί να καταναλώνετε τέτοια σκουπίδια, πάρτε βαθιές ανάσες. Το οξυγόνο θα καθαρίσει το μυαλό και θα τονώσει την καρδιακή σας λειτουργία. Δέκα αργές εισπνοές, είναι αρκετές για να επανέλθει η απαραίτητη ισορροπία. Μειώστε τους παλμούς σας, κάντε ένα διάλειμμα με διαλογισμό ή μια συνεδρία γιόγκα. Και κυρίως, μην φορτώνεστε τα προβλήματα άλλων!

Σκορπιός

Ποιες σοβαρές υποχρεώσεις θέλετε να αποφύγετε για να ονειροπολήσετε, αγαπητοί Σκορπιοί; Ξέρετε ότι τα χρονικά όρια πιέζουν… Αλλά αν δεν καταφέρνετε να ξεκινήσετε, ελέγξτε τις στρατηγικές των προσεγγίσεών σας. Ενίοτε, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι παίρνετε τα πάντα πολύ προσωπικά και όχι πρακτικά. Η οργάνωση των σκέψεών σας και η προσοχή στον τρόπο που θα τις εφαρμόσετε, μπορούν να σας βοηθήσουν να χαράξετε ένα πιο αποδοτικό πρόγραμμα!

Τοξότης

Θα βάλετε πρώτα την οικογένεια ή τον εαυτό σας, αγαπητοί Τοξότες; Με τον Ερμή στα εδάφη σας, διχάζεστε όσο αφορά τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσετε! Η ανάγκη σας για λίγη χαλάρωση, θα απαιτήσει τον ποιοτικό χρόνο που διεκδικούν οι άνθρωποι που αγαπάτε. Έχει φτάσει η στιγμή να ξεκαθαρίσετε την ευρύτερη εικόνα: Εξουθενωμένοι δεν θα προσφέρετε κάτι σε κανέναν – ούτε καν στον εαυτό σας. Πάρτε τη σωστή απόφαση!

Αιγόκερως

Χρειάζεστε νέα οπτική στη διαχείριση των αναγκών σας και των αναγκών των άλλων, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ένα άτομο του στενού σας κύκλου θα προσπαθήσει να σας γεμίσει ενοχές, προκειμένου να ακούσετε το δακρύβρεχτο δράμα του. Αλλά εσείς οφείλετε να θέσετε τα όριά σας. Αν θέλετε να απομονωθείτε, να το κάνετε. Και αν θέλετε υποστήριξη, στραφείτε σε έναν πραγματικά υποστηρικτικό ώμο!

Υδροχόος

Μην μείνετε απένταροι για να συμπορευτείτε με άλλους, αγαπητοί Υδροχόοι! Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο να μην αντέχει ο προϋπολογισμός σας τα δικά τους σχέδια. Αν δεν θέλετε να είστε τελείως απόντες, να μετάσχετε μέχρι εκεί που φτάνει τα πορτοφόλι σας. Αν τελικά γίνει μια μικρή παρέκκλιση, φροντίστε να ισορροπήσετε τον προγραμματισμό σας από άλλους τομείς δαπανών!

Ιχθύες

Πιστεύετε ότι έχετε τα φόντα να είστε εξαιρετικοί ηγέτες, αγαπητοί Ιχθύες; Ίσως να σας διέπουν κάποιες ανασφάλειες, που ίσως οδηγήσουν στην απώλεια σημαντικών ευκαιριών! Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, όσον αφορά τη ζωή σας και την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Ξεκολλήστε από τις προκαταλήψεις σας περί ανεπάρκειας των ικανοτήτων σας. Στήστε ένα αποδοτικό σχέδιο και αρχίστε να διεκδικείτε τις πτυχές της ζωής που οδηγούν στην επιτυχία!