Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο

Κριός

Επαναξιολογήστε αυτά που ορίζουν μια σχέση ως ευτυχισμένη και αρχίστε να κάνετε επιλογές που θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στους συναισθηματικούς σας στόχους. Μην συμβιβάζεστε σε αυτά που θέλετε για τη σχέση σας.

 Ταύρος

Αισθάνεστε συναισθηματικά φορτισμένοι από τα τρέχοντα γεγονότα; Η ζωή έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Αλλά αυτή την εβδομάδα ίσως νιώθετε πιο μελαγχολικοί από ότι συνήθως, οπότε αναζητήστε παρηγοριά στον/στην αγαπημένο/η σας.

Δίδυμοι

Σήμερα παρατηρήστε τις εναλλαγές στη διάθεση του/της συντρόφου σας. Παρόλο που μπορεί να μην οφείλεται σε κάτι σοβαρό, καλό θα ήταν να το συζητήσετε μαζί τους και να εκφράσετε και οι δύο ανοικτά τα συναισθήματα σας.

Καρκίνος

Βάλτε ένα τέλος στην αναποφασιστικότητα. Φαίνεται σαν να μην μπορείτε να πάρετε μια συγκεκριμένη απόφαση με τον/την αγαπημένο/η σας και να την ακολουθήσετε μέχρι τέλους. Πριν δεσμευτείτε για κάτι, αξιολογήστε προσεκτικά όλες τις επιλογές σας.

Λέων

Δεν είναι πάντα το καλύτερο να έχετε τον τελευταίο λόγο. Βάλτε φρένο στον εγωισμό σας πριν τα σχόλιά σας σας κάνουν να παρεκτραπείτε εντελώς. Ο/Η σύντροφός σας δεν είναι εχθρός σας, οπότε κάντε ανακωχή πριν να είναι πολύ αργά.

Παρθένος

Στη σχέση σας κάνετε τις επιλογές σας με τη λογική ή με το συναίσθημα; Μπορεί να σας φαίνεται σωστό να ακολουθήσετε την καρδιά σας αλλά το μυαλό σας μπορεί να στέλνει αντιφατικά μηνύματα. Βασιστείτε στον νόμο των πιθανοτήτων. Ή παίξτε το κορώνα-γράμματα.

Ζυγός

Λένε ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, αλλά ευτυχώς για εσάς τα αποτελέσματα δεν θα είναι θανατηφόρα. Μάθετε τι συναρπάζει τον/τη σύντροφό σας και ξεκινήστε εκεί. Σχεδιάστε να εξερευνήσετε ένα νέο μέρος ή να κάνετε μια καινούργια δραστηριότητα σαν ζευγάρι. Ετοιμαστείτε για περιπέτεια.

 Σκορπιός

Όταν ο/η σύντροφός σας κάμπτεται από τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της ζωής, προσφέρετε τη δύναμή σας για να βγείτε και οι δυο σας από αυτήν την κακή διάθεση. Οι θετικές σκέψεις θα σας βοηθήσουν να επισπεύσετε τη διαδικασία.

Τοξότης

Έρχεστε εύκολα σε αμηχανία; Το να παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά έχει σαφή μειονεκτήματα, ειδικά όταν είστε εσείς ο ντροπαλός στη σχέση σας. Εξασκηθείτε στο να παίρνετε τα πράγματα πιο χαλαρά!

 Αιγόκερως

Οι φίλοι σας έχουν έναν περίεργο τρόπο να σας επαναφέρουν στην πραγματικότητα όταν παίρνουν τα μυαλά σας αέρα. Να το περιμένετε ακόμα περισσότερο τώρα που είστε παράφορα ερωτευμένοι. Και μην τους θυμώνετε όταν σας λένε ότι θα πρέπει γρήγορα να επανέλθετε στην πραγματικότητα.

 Υδροχόος

Ενδώστε στα βαθύτερα συναισθήματα σας για τον/τη σύντροφό σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσποιείστε ότι όλα είναι όπως πριν. Η καρδιά σας είναι έτοιμη να σκάσει και δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο για να τους εξηγήσετε γιατί συμβαίνει αυτό. Αρχίστε να μιλάτε.

Ιχθύες

Αν διαρκώς συμφωνείτε σε όλα όσα προτείνει ο/η σύντροφός σας γίνεστε το θύμα σε αυτή τη σχέση. Υπερασπιστείτε τις απόψεις σας και ξεκαθαρίστε τα πράγματα.