Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο

Κριός

Δεν θα χρειαστεί να κουραστείτε πολύ για να φέρετε το πάθος στη σχέση σας απόψε. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα ενθουσιαστεί και μόνο που θα σας δει. Μόλις φτιάξετε ατμόσφαιρα, θα μπορείτε να συνεχίσετε όλη νύχτα.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ανυπόμονοι για κάτι που θέλετε να συμβεί στη σχέση σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε επειδή πολύ σύντομα θα προκύψουναλλαγές. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: Θα σας αρέσει αυτό που θα συμβεί.

Δίδυμοι

Μη φοβάστε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας στον/στην αγαπημένο/η σας. Μόλις ξεπεράσετε το αμήχανο κλίμα, θα διαπιστώσετε ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε αυτό που θέλετε αν το ζητήσετε ξεκάθαρα.

Καρκίνος

Ανυπομονείτε να φτάσετε στα καλά σημεία, αλλά το να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Απόψε, αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν αργά με τον/την αγαπημένο/η σας. Η προσμονή θα δώσει μια νέα διάσταση στην ικανοποίηση σας.

Λέων

Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε κάνει μεγάλα σχέδια για απόψε. Όταν είστε με τον/την αγαπημένο/η σας, μπορείτε να περάσετε καλά κάνοντας σχεδόν ο,τιδήποτε. Ακόμη και ένα χαλαρό βράδυ βλέποντας ταινίες θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι ξεχωριστό.

Παρθένος

Ο/Η αγαπημένος/η σας έχει σχέδια για απόψε, και εσείς έχετε άφθονη ενέργεια για να διαθέσετε. Μπορεί να δυσκολευτούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας, οπότε δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματός τους και περάστε όμορφα.

Ζυγός

Αυτό που υπάρχει πρωτίστως στο μυαλό σας σήμερα είναι η σχέση σας. Βγάλτε από το πρόγραμμά σας ο,τιδήποτε δεν περιλαμβάνει εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Δημιουργήστε λίγη μαγεία!

Σκορπιός

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια νέα αρχή. Αφήστε τις απογοητεύσεις του παρελθόντος στο παρελθόν. Το μέλλον είναι δικό σας και μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως θέλετε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Τοξότης

Προσθέστε λίγη περιπέτεια στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Αντί να κάνετε τα πράγματα με τονπαλιό καλό τρόπο, κάντε μερικές αλλαγές. Όταν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας βάζετε τους κανόνες, δεν υπάρχουν όρια.

Αιγόκερως

Ίσως χρειαστεί να αναβάλλετε κάτι που περιμένατε με ανυπομονησία. Αν κάνετε μερικά «καυτά» σχέδια με τον/την αγαπημένο/η σας για απόψε θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την απογοήτευσή σας.

Υδροχόος

Δώστε προσοχή σε τυχόν μοτίβα που βλέπετε να σχηματίζονται στη σχέση σας. Αν βρεθείτε να κάνετε τις ίδιες κακές επιλογές ξανά και ξανά, σταματήστε και αναρωτηθείτε τι συμβαίνει.

Ιχθύες

Ψάξτε έναν τρόπο να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε μια δυνατή εμπειρία για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Όταν εστιάζετε την προσοχή σας αποκλειστικά ο ένας στον άλλο, μπορείτε να φτάσετε σε νέα επίπεδα οικειότητας.