Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο, Παρασκευή 17 Μαίου

Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτοσκόπιο, Παρασκευή 17 Μαίου

Κριός

Σήμερα νιώθετε μια ακατανίκητη έλξη για τον/την σύντροφό σας. Ξεκινήστε τη βραδιά σας με λίγο σέξι χορό σε ένα μοντέρνο κλαμπ, και όταν φτάσετε σπίτι δοκιμάστε μερικές διαφορετικές κινήσεις.

Ταύρος

Αν αυτός/ή που κάνει συνήθως τα σχέδια στη σχέση σας είναι ο/η σύντροφός σας, σήμερα αλλάξτε τα πράγματα. Κάντε τους έκπληξη παίρνοντας πρωτοβουλία και σχεδιάζοντας μια μέρα γεμάτη διασκέδαση για τους δυο σας. Ποιος ξέρει, ίσως τελικά να σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο!

Δίδυμοι

Οργανώστε ένα διπλό ραντεβού με κάποιους φίλους σας με τους οποίους έχετε τις ίδιες απόψεις. Ένα δείπνο για τέσσερις μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να βάλετε καινούργια άτομα στη ζωή σας.

Καρκίνος

Ο/Η αγαπημένος/η σας εκτός από ένας/μία ρομαντικός/ή σύντροφος είναι και σπουδαίος/α φίλος/η. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να τους πείτε πόσα πολλά σημαίνουν για εσάς. Ξέρετε ότι είναι πάντα στο πλευρό σας.

Λέων

Παραδεχτείτε το, σας αρέσει να διαβάζετε τα κουτσομπολιά των διασημοτήτων στα περιοδικά στο γυμναστήριο. Προτού αρχίσετε να ζηλεύετε τη λαμπερή ζωή τους, θυμηθείτε ότι αυτό που έχετε με τον/την αγαπημένο/η σας μπορεί να μην είναι μαγικό όπως στις ταινίες αλλά είναι πραγματικότητα.

Παρθένος

Με τόσα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει να είστε οργανωμένοι για να κρατάτε υπό έλεγχο όλα όσα θέλετε να κάνετε. Συμβουλευτείτε τον/τη σύντροφο σας και δείτε πάλι μαζί όλα τα σχέδιά σας. Βεβαιωθείτε ότι κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος και μετά προχωρήστε χωρίς δισταγμό!

Ζυγός

Από τη στιγμή που σε γενικές γραμμές είστε χαρούμενοι στη σχέση σας, οι μικρές διαφωνίες που προκύπτουν πότε-πότε δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Να βλέπετε την ευρύτερη εικόνα και να μην δίνετε σημασία σε μικροπράγματα.

Σκορπιός

Σήμερα ρίξτε λίγο τους τόνους. Ίσως να θέλετε να περάσετε λίγο απαρατήρητοι. Αφήστε τον/την αγαπημένο/η σας να βρεθεί στο επίκεντρο, ενώ εσείς τους παρακολουθείτε από τα παρασκήνια.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα θα προκύψει στη ζωή σας μια δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε χιούμορ για να την ξεπεράσετε. Μπορεί να μη συμφωνείτε πάντα με τον/την αγαπημένο/η σας αλλά εφόσον μπορείτε να γελάτε με ό,τι και αν συμβεί, όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Σήμερα απλά δεν είναι η μέρα σας. Μέχρι το μεσημέρι μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να συρθείτε πίσω στο κρεβάτι σας και να ξεκινήσετε τη μέρα σας από την αρχή. Γιατί να μην περάσετε την ημέρα σας χαλαρώνοντας με τον/τη σύντροφό σας στο σπίτι;

Υδροχόος

Σας αρέσει να έχετε δίκιο – το ίδιο συμβαίνει και με τον/τη σύντροφό σας. Λοιπόν, πώς θα αποφύγετε να μπείτε σε ανταγωνισμό; Θα πρέπει να μάθετε πώς να συμβιβάζεστε. Μερικές φορές είναι καλύτερο να υποχωρείτε προκειμένου να κυλάνε ομαλά τα πράγματα στη σχέση σας.

Ιχθύες

Εάν σκέφτεστε τρόπους για να βελτιώσετε τη διατροφή σας, τι λέτε να ξεκινήσετε σήμερα; Ενημερώστε τον/τη σύντροφό σας για τα σχέδιά σας, ώστε να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Ακόμη καλύτερα, ενθαρρύνετε τους να το κάνετε μαζί.