Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτική Σελήνη – Δεν έχει σύνορα η αγάπη

Αστρολογία – Ζώδια: Ερωτική Σελήνη – Δεν έχει σύνορα η αγάπη
Ερωτική σελήνη 21-23/02

Κριός

Με τα αστρολογικά αυτήν την εποχή, να σας στέλνουν τις καλύτερες τους όψεις, εσείς θα έχετε αυτόν που θέλετε, μέσα στην αγκαλιά σας.

You and Me – Κρυφές καταστάσεις

Ταύρος:

Μόνο για μόνιμες και σοβαρές σχέσεις είστε εσείς. Αυτό το έχει ήδη καταλάβει και το ταίρι σας, που επιθυμεί μέσα στην Άνοιξη να κάνετε και κάτι πιο δεσμευτικό επάνω σας.

You and Me – Έξυπνες επικοινωνίες

Δίδυμοι:

Έχετε πολύ κόσμο που σας αγαπάει δίπλα σας, και αυτό είναι κάτι που σας ανεβάζει την διάθεση. Οι έρωτες θα σας παρουσιαστούν από τον Μάρτιο.

You and Me – Εργασία και χρήμα

Καρκίνος:

Τα λόγια κάποιων είναι παραπλανητικά και μάλλον θέλουν πρώτα να μάθουν τις δικές σας σκέψεις και προθέσεις …και μετά να κάνουν βήματα.

You and Me – Αισθηματικές εξελίξεις

Λέων:

Είστε μέσα σε πολλές και βαριές σκέψεις για το τι πρέπει να κάνετε μέσα σε αυτόν τον δεσμό, που δεν σας αποδίδει πια αυτά που σας αξίζουν.

You and Me –Παρήγορες κουβέντες

Παρθένος:

Μην μπλέκεστε με το παρελθόν του ανθρώπου σας. Δεν σας αφορά εν πρώτοις και σε δεύτερο βαθμό δείχνετε πάρα πολύ ανασφαλείς.

You and Me – Αυταρχικές συμπεριφορές

Ζυγός:

Υπάρχουν κάποια νέα πρόσωπα, που κινούνται στον κοινωνικό σας χώρο που θα σας κάνουν κάποια ερωτικά ανοίγματα….διαφορετικά από κάθε άλλη φορά.

You and Me – Λογική και έρωτας

Σκορπιός:

Μην σκορπίζετε τους λόγους και την ενέργεια σας, σε άτομα και καταστάσεις, που δεν έχουν κάτι σημαντικό να προσφέρουν σε επίπεδο αγάπης.

You and Me – Επικοινωνίες από το παρελθόν

Τοξότης:

Μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα, στην ζωή του ανθρώπου σας, που σας καθυστερούν από τις κοινές σας δράσεις, αλλά είναι μόνο προσωρινά.

You and Me – Εμμονές και αυταπάτες

Αιγόκερως:

Μην ζητάτε εξηγήσεις, για το παρελθόν. Τα αστρολογικά σας δίνουν την εύνοια τους, για να στρώσετε το παρόν σας με ευκολία.

You and Me – Αυτοπεποίθηση και σιγουριά

Υδροχόος:

Αν υπάρχουν κάποια άτομα, που ζηλεύουν οι μπλοκάρουν την αισθηματική σας σχέση, ίσως και να έχει έρθει η ώρα για να τα απομακρύνετε.

You and Me – Εύνοια αισθηματική

Ιχθείς:

Βλέπετε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα από την μεριά του ανθρώπου σας, για να κάνετε το επόμενο επίσημο βήμα. Μην τον πιέζετε παραπάνω.

You and Me – Επιτυχίες οικονομικές