Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις, 28/10 – 03/11

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός

Μπορεί να νιώθετε ότι μιλάτε διαφορετική γλώσσα από το ταίρι σας από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής είναι ανάδρομος στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Μην προσπαθείτε να χαρτογραφήσετε μαζί νέα εδάφη… Μείνετε σε αυτά που ξέρετε ήδη ότι σας συνδέουν και θα μπορέσετε να κρατήσετε την αρμονία στη σχέση σας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Από την 1η Νοεμβρίου έως τις 25, η καλλιτεχνική Αφροδίτη περνά από τον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Σας εμπνέει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας σε δημιουργικές προσπάθειες που σας εκφράζουν, να ψάξετε εμπειρίες που διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Αγκαλιάστε την ευκαιρία για ταξίδια ή για ομιλίες με ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο, καθώς θα σας προσφέρουν πολύτιμη νέα οπτική.

Ταύρος

Στις 30 Οκτωβρίου ο Ερμής της επικοινωνίας και η ρομαντική Αφροδίτη, θα συναντηθούν στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Να περιμένετε μια όμορφη σύνδεση ανάμεσα σε μυαλό και καρδιά. Αυτό που θέλετε να πείτε και αυτό που νιώθετε, θα είναι συντονισμένα. Θα σας επιτρέπουν να εκφραστείτε ανοιχτά στο ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό.

Στις 3 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Περιμένετε ασταθείς διαθέσεις και παρορμητικότητα στη δουλειά. Αν νιώθετε περιορισμένοι από τους προϊστάμενούς σας, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αντισταθείτε. Καλύτερα να το σκεφτείτε καλά πριν κάνετε μια κίνηση, που μπορεί τελικά να μετανιώνετε.

Δίδυμοι

Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να μείνετε στο κανονικό σας πρόγραμμα: Ο Ερμής της επικοινωνίας γυρίζει ανάδρομος στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας, από 31 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου. Μείνετε ανοιχτοί σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής ή σε διαφορετικούς τρόπους και θα νιώθετε λιγότερο αγχωμένοι.

Η ρομαντική Αφροδίτη περνά από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων από την 1η έως τις 25 Νοεμβρίου. Θα λαχταράτε περισσότερο χρόνο με τον ταίρι σας. Πέρα από διασκεδαστικές, ερωτικές εμπειρίες που χτίζουν τη σχέση σας, τώρα είναι ιδανική στιγμή για να λύσετε συναισθηματικά θέματα που δεν έχετε εκφράσει. Προσπαθήστε να ανοιχτείτε και να ακούτε το ταίρι σας, έπειτα βρείτε μαζί ένα σχέδιο. Θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό να νιώθετε ότι κάνετε πρόοδο μαζί σαν ομάδα.

Καρκίνος

Ο Ερμής της επικοινωνίας και η Αφροδίτη των σχέσεων θα είναι στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα στις 30 Οκτωβρίου. Μπορείτε να περιμένετε μια σέξι και διασκεδαστική διάθεση. Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδανική για φλερτ, έξυπνες συζητήσεις και απρόοπτη διασκέδαση με κάποιον ξεχωριστό. Όσο πιο διεγερτική διανοητικά είναι η δραστηριότητα, τόσο πιο αξέχαστη θα σας μείνει και θα δέσει τη σχέση σας.

Από την 1η έως τις 25 Νοεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη περνά από τον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Σας εμπνέει να βρείτε φίλους που θα σας ακολουθήσουν, στους φιλόδοξους στόχους σας για άσκηση. Αποζητήστε τη σύνδεση με ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους για την υγεία σας: Όχι μόνο σας κάνει να νιώθετε ότι έχετε ευθύνη απέναντί τους, μπορεί να σας δώσει και παραπάνω κίνητρα.

Λέων

Από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου, ο Ερμής της επικοινωνίας θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής: Μπορείτε να βάλετε κάτω από το μικροσκόπιο το προσωπικό σας μονοπάτι, όπως και τις στενότερες σχέσεις σας. Κάντε συζητήσεις για συναισθηματικά θέματα που έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα, αναθεωρήστε σχέδια που έχουν να κάνουν με τη ζωή σας στο σπίτι. Η διέλευση αυτή είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να δώσετε διαύγεια στους στόχους και τους δεσμούς σας.

Η προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη, περνά από τον πέμπτο οίκο σας του έρωτα από την 1η έως τις 25 Νοεμβρίου. Η όρεξή σας για μαγεία με το ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό, θα αυξηθεί. Αφήστε τον χρόνο που περνάτε μαζί να κυλήσει οργανικά και παρασυρθείτε!

 Παρθένος

Στις 30 Οκτωβρίου, ο Ερμής και η Αφροδίτη ζευγαρώνουν στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Η περιέργειά σας και η δίψα για διανοητικά διεγερτικές στιγμές με το ταίρι σας, αυξάνονται. Η συζήτηση με δημιουργικές ιδέες, θα λειτουργήσει ως προκαταρκτικό παιχνίδι αλλά και θα δυναμώσει την πνευματική και συναισθηματική σας σύνδεση.

Ο Ερμής της επικοινωνίας αναδρομεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου. Μπορεί να νιώθετε συγχυσμένοι από παράξενα μηνύματα και συζητήσεις… Είτε ότι κάνετε πολλά διαφορετικά πράγματα και πρέπει συνέχεια να προσαρμόζετε το πρόγραμμά σας. Θέστε ως προτεραιότητα τη φροντίδα του εαυτού σας, για να μείνετε σταθεροί.

Ζυγός

Ο Ερμής της επικοινωνίας αναδρομεί, στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου. Μπορεί να είστε γεμάτοι σύγχυση για θέματα δουλειάς ή χρημάτων. Θα πρέπει να ελέγχετε διπλά κάθε είδους έγγραφα όπως αποδείξεις, μισθούς και τιμολόγια. Παράλληλα, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να επιστρέψετε στον σχεδιασμό προσπαθειών που είχατε βάλει σε παύση.

Από 1η έως 25 Νοεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Από εκεί αυξάνει την ανάγκη σας για κοινωνικότητα, με το ταίρι σας ή κάποιον ξεχωριστό. Σχεδιάστε εξόδους που θα σας επιτρέψουν να περνάτε χρόνο με διαφορετικούς ανθρώπους και να δικτυώνεστε, ενώ θα απολαμβάνετε και τις στιγμές σας ως ζευγάρι.

Σκορπιός

Στον επίκεντρο μπαίνει το πώς παρουσιάζετε και πώς βλέπετε τον εαυτό σας: Ο Ερμής της επικοινωνίας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, από 31 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου. Θα κοιτάτε συνειδητά την εικόνα σας και τις σχέσεις που νιώθετε ότι σας προσδιορίζουν. Δουλέψτε πάνω στη γνώση για τον εαυτό σας και σκεφτείτε πώς συνδυάζεται με την παραγωγικότητα, στις βλέψεις σας για το μέλλον.

Η Αφροδίτη περνά από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, από την 1η έως τις 25 Νοεμβρίου. Θα θέλετε να συζητήσετε με φίλους και συναδέλφους τις πιο κερδοφόρες ιδέες σας. Δίνετε έμφαση στη συνεργασία, ειδικά με ανθρώπους που νιώθετε κοντά σας. Σκεφτείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους για να υλοποιήσετε τους πιο φιλόδοξους οικονομικούς στόχους σας.

Τοξότης

Σας περιμένει μια έκπληξη, με τη ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας από την 1η έως τις 25 Νοεμβρίου. Η ατμόσφαιρα θα αυξήσει την όρεξή σας να φροντίσετε τον εαυτό σας, με μασάζ, ταξίδια ή εξωτικά γεύματα με το ταίρι σας. Ενδώστε στην ανάγκη σας για περιπέτεια και πολυτέλεια και θα νιώσετε χαρούμενοι.

Στις 3 Νοεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Αυτή η όψη δημιουργεί μια αίσθηση ανησυχίας, όσο αφορά το πρόγραμμα άσκησής σας. Θα θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο – αλλά καλύτερα να κάνετε έρευνα πριν το ξεκινήσετε.

Αιγόκερως

Ο Ερμής της επικοινωνίας θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης, από 31 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου: Μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως, με πρόσωπα από το παρελθόν… Ή να πέσετε με τα μούτρα σε ένα ομαδικό έργο, που μέχρι τώρα ήταν σε παύση. Αυτή η διέλευση θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ξανά τη δύναμη της συνεργασίας και θα βελτιώσει το ομαδικό πνεύμα σας.

Από την 1η έως τις 25 Νοεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη περνά από τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας: Στέλνει τις πιο στενές σας σχέσεις στα βάθη. Θα απολαύσετε μυστικά ραντεβού με το ταίρι σας ή ανταλλαγή σέξι μηνυμάτων. Θα νιώσετε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι τώρα, αν μοιραστείτε τις πιο βαθιές επιθυμίες σας με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Στις 31 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Δία στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης: Θέτει τον τόνο για χαρούμενες, εορταστικές εκδηλώσεις με φίλους, γείτονες ή συναδέλφους. Νιώθετε ικανοποιημένοι να συνδέεστε με άλλους, ενώ παράλληλα εκφράζετε δημιουργικά τον εαυτό σας.

Ο Ερμής της επικοινωνίας θα είναι ανάδρομος στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας, από 31 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου. Μπορεί να πέσετε πάνω σε εμπόδια στις βλέψεις σας για το μέλλον ή σε μια συναρπαστική επαγγελματική ευκαιρία. Επίσης, σημαντικές καθυστερήσεις ή τεχνικά προβλήματα, μπορεί να σας δυσκολεύουν να δείτε καθαρά τη διαδρομή. Μείνετε όσο μπορείτε σε αυτά που ξέρετε ήδη ότι είστε καλοί. Πλησιάστε ίσως τους προϊστάμενους σας και ζητήστε μια εκτίμηση των δεξιοτήτων σας. Στο τέλος θα λάβετε την αναγνώριση που αξίζετε.

Ιχθύες

Στις 30 Οκτωβρίου, ο Ερμής της επικοινωνίας και η Αφροδίτη των σχέσεων, ζευγαρώνουν στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Προκαλούν την επιθυμία σας να βιώσετε εμπειρίες που σας ανοίγουν τα μάτια και διευρύνουν τους ορίζοντές σας μαζί με κάποιον ξεχωριστό. Μην αγνοείτε τα όνειρά σας ή τις φαντασιώσεις, που σχετίζονται με ταξίδια ή μια ευκαιρία για μάθηση. Αντίθετα, εκφράστε τα – ακόμα και μόνο γράφοντάς σας για την ώρα. Αυτό μπορεί να τα μετατρέψει σε γλυκιά πραγματικότητα.

Έπειτα, μπορείτε να εκθέσετε τις μεγάλες ιδέες σας σε προϊστάμενους. Η καλλιτεχνική Αφροδίτη περνά από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας, από την 1η έως τις 25 Νοεμβρίου. Το πάθος και η δημιουργικότητά σας είναι σχεδόν απτά… Και ενθαρρύνουν όσους είναι σε θέσεις εξουσίας να νιώσουν καλά στο να σας δώσουν πράσινο φως για τις πιο φιλόδοξες προτάσεις σας. Μπορεί να νιώθετε ενθουσιασμένοι στην ιδέα να συμπεριλάβετε συναδέλφους, όπως και να ξεκινήσετε ομαδικά έργα.