Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα, βλέπετε ευκαιρίες παντού. Υπάρχουν όμως πολλοί περισπασμοί στην πορεία. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 17 Οκτωβρίου με τον Ήλιο στον Ζυγό, στον Οίκο των σχέσεων που τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της φήμης. Μπορεί να θαμπωθείτε από ένα ζευγάρι ωραία μάτια κι ένα βλέμμα που σας υπνωτίζει.

Υπάρχουν όμως εμπόδια σ’ αυτή τη σχέση. Ίσως δεν είστε ελεύθεροι για να συνεχίσετε τη σχέση, ή ίσως πρόκειται για έναν σταρ του κινηματογράφου μπροστά στην οθόνη σας. Σήμερα, μπορεί να βιώσετε έναν φανταστικό έρωτα. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ζυγό. Τώρα η επικοινωνία γίνεται πιο εύκολα, ειδικά με φίλους, επιχειρηματικούς συνεργάτες και μέλη της οικογένειας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αγοράσετε εκείνα τα όμορφα παπούτσια που θαυμάζατε!

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, η ικανότητα λήψης αποφάσεων μπαίνει στο παιχνίδι. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιτρέψετε τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 17 Οκτωβρίου με τον Ήλιο στον Ζυγό, στον Οίκο των προσπαθειών, που τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της εκπαίδευσης. Μπορεί να είστε απογοητευμένοι από το χρόνο που χρειάζεστε για να μάθετε μια καινούργια δουλειά. Έχετε ξεχάσει όμως, πως όταν ήσασταν νεότεροι δεν είχε σημασία πόσο καιρό σας έπαιρνε κάτι τέτοιο?

Ήσασταν όμως αποφασισμένοι να καταλάβετε τα πράγματα. Γι’ αυτό, προσελκύστε τη θετική ενέργεια από το παρελθόν, για να σας βοηθήσει μ’ αυτό το έργο. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Το πρόγραμμά σας αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Κάποιες δραστηριότητες τώρα υποχωρούν. Τις τελευταίες εβδομάδες, έχετε ελέγξει πολλά πράγματα από τη λίστα σας και τώρα τα πράγματα ηρεμούν.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, θα σας κυριεύσει παθιασμένη ενέργεια… και θα είναι πολύ διασκεδαστικό! Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 17 Οκτωβρίου με τον Ήλιο στον Ζυγό, στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, που τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της οικειότητας. Σήμερα ο έρωτας, μπορεί να ανατρέψει τον κόσμο σας. Θα υπάρχει τόση αισθησιακή ενέργεια και τόσο πάθος, που δεν θα έχετε μυαλό ν’ ασχοληθείτε με τίποτα άλλο.

Όλα αυτά μπορεί να συνδέονται με κάποιον που μόλις γνωρίσατε και δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε απ’ αυτόν – ειδικά επειδή συνεχίζει να στέλνει μηνύματα και να σας καλεί. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Τώρα η επικοινωνία – ειδικά με τα παιδιά – προχωρά πολύ πιο ομαλά. Μια διαφωνία φαίνεται να διαλύεται. Μια κλήση ή ένα μήνυμα που περιμένατε από τα παιδιά σας ή τους νεότερους συγγενείς, εμφανίζεται μαγικά στο τηλέφωνό σας.

Καρκίνος

Αυτό που αρχικά θα σας φανεί δύσβατο θα εξομαλυνθεί και θα μετατραπεί, σε μια καλή ευκαιρία, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της οικογένειας τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στον Οίκο των σχέσεων. Πιθανόν να ανησυχείτε, επειδή πρόκειται να γνωρίσετε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας στην οικογένειά σας. Μπορεί να βιώνετε όμως μια ένταση με τους συγγενείς…αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση.

Είναι δύσκολη μέρα για να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους θέματα. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να διορθώσετε κάποιες ζημιές στο σπίτι. Αυτές οι δουλειές θα είναι πιο διασκεδαστικές από το να προσπαθήσετε να φέρετε κοντά, αντίθετες δυνάμεις σήμερα. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Θα φτάσουν κάποια νέα για μια κατοικία. Μπορεί να σημαίνει ότι η προσφορά σας για την αγορά της, έγινε αποδεκτή. Μπορεί επίσης να λάβετε έγκριση για ανα-χρηματοδότηση του σπιτιού σας… ή η αίτησή σας για ενοικίαση του χώρου σας να παίρνει τώρα το πράσινο φως.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, η ζωή σας μπορεί να πάρει νέα τροπή. Βρίσκετε τον καλύτερο δρόμο. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, με τον Ήλιο στον Ζυγό, στον Οίκο της επικοινωνίας που τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στον Οίκο της εργασίας. Είναι πολύ εύκολο να χάσετε σημαντικές επιχειρηματικές επικοινωνίες σήμερα.

Παρόλο που μπορεί να ακολουθείτε την πολιτική απενεργοποίησης του τηλεφώνου σας τα Σαββατοκύριακα και να μην ελέγχετε το email σας… σήμερα επιδιώκετε να παραμείνετε σε επαφή. Μια χρονικά ευαίσθητη ευκαιρία, έχει δρομολογηθεί. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Τώρα η επικοινωνία ρέει πιο εύκολα. Μπορεί να έχετε αλλάξει τηλέφωνο ή το Wi-Fi σας να λειτουργεί ξανά. Επιπλέον σε λίγες ημέρες, θα προχωρήσετε στην αγορά των καινούργιων ηλεκτρονικών που θέλατε.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, οι κίνδυνοι και τα οφέλη είναι στο μενού. Θα είναι μια συναρπαστική εβδομάδα! Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό, στον Οίκο των χρημάτων, τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο του ρίσκου. Θα ανοίξετε το πορτοφόλι σας για να στοιχηματίσετε. Πιθανόν να σκέφτεστε μια επένδυση που δεν είναι για όσους έχουν αδύναμη καρδιά.

Μπορεί να πλημμυρίζετε από μηνύματα αστρονομικών κερδών, αλλά να είστε προσεκτικοί για να μην τοποθετήσετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας, σε μια ασταθή επένδυση σήμερα. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Κάποια καθυστερημένα χρήματα καταφτάνουν. Μπορεί να τα περιμένατε αρκετό καιρό και τώρα φαίνεται πως έφτασαν ως δια μαγείας. Το πρόβλημα λύθηκε.

Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα, πιθανόν να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Μπορεί να είναι η αρχή για κάτι μεγάλο! Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να νιώσετε πιο δυνατοί καθώς είστε έτοιμοι να αντισταθείτε σε κάποια μέλη της οικογενείας σας.

Νιώθετε αρκετά αποφασισμένοι να ζήσετε τη ζωή που θέλετε και δεν είστε πρόθυμοι να αφήσετε τους άλλους να σας εμποδίσουν τώρα. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο. Ξαφνικά οι άνθρωποι θα συμφωνούν μαζί σας. Αυτοί που στέκονταν εμπόδιο στο δρόμο σας τώρα χωρίζουν, για να περάσετε, όπως έκανε η Ερυθρά Θάλασσα για τον Μωυσή. Όλοι φαίνεται να χειροκροτούν τις επιλογές σας. Τώρα, μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, έχετε πρόσβαση σε νέα δυναμική. Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε αυτόν τον λόφο. Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου ο Ήλιος στον Ζυγό, στον Οίκο της διαίσθησης, τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της επικοινωνίας. Σήμερα, θα λάβετε μηνύματα από το Σύμπαν με τη μορφή ζώων. Μπορεί να εντοπίσετε έναν γκρίζο λύκο στον δρόμο σας ή να παρακολουθήσετε ένα γεράκι να περνάει από το αυτοκίνητό σας τόσο χαμηλά που η σκιά του να καλύψει το καπό.

Η γάτα σας μπορεί να σας φέρει δώρο ένα ποντίκι για να σας δείξει πόσο εύκολο είναι να πάρετε αυτό που θέλετε. Σήμερα, προσέξτε για διαφόρων ειδών ενδείξεις. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ζυγό. Η επικοινωνία γίνεται ευκολότερη. Ξαφνικά οι άνθρωποι φαίνονται λιγότερο μαχητικοί και προθυμότεροι να βοηθήσουν. Και επιτέλους… φτάνει ένα μήνυμα από το άτομο που σας ενδιαφέρει!

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, αισθάνεστε έντονο το αίσθημα της φιλανθρωπίας. Είστε δώρο για τον κόσμο. Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της φιλίας, τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των οικονομικών σας. Ένας φίλος μπορεί να σας ζητήσει δάνειο για τη νέα του επιχείρηση. Όμως η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για επενδύσεις.

Ενημερώστε αυτό το άτομο ότι θα λάβετε υπόψη σας, όσα σας είπε. Πάρτε το χρόνο σας για να το εξετάσετε. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ζυγό. Σήμερα μπορεί να ξέρετε ακριβώς τι να πείτε στον φίλο σας για να διατηρήσετε τη φιλία σας, χωρίς να εμπλακείτε στα επαγγελματικά του σχέδια.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, έχετε ενέργεια. Είστε έτοιμοι να φορέσετε τη στολή του Σούπερ ήρωα. Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό, στον Οίκο της φήμης τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, αυτό που δημοσιεύετε θα το δουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι από ό, τι συνήθως. Μπορεί να είναι μια συναρπαστική προοπτική, αλλά χρειάζεται κάποια προσοχή.

Αυτή η ισχυρή όψη είναι σαν να προσπαθείτε να ελέγξετε έναν πυροσβεστικό σωλήνα που εκτοξεύει νερό με τεράστια πίεση. Φαίνεται πως θα μπορούσε να σας σηκώσει από το έδαφος και να σας πετάξει μακριά. Επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας και φροντίστε να είναι αναζωογονητικά και γεμάτα έμπνευση. Μην είστε αμφιλεγόμενοι σήμερα. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ζυγό. Τελικά έρχεται ένα μήνυμα από τον προσωπάρχη. Οι φήμες απαντώνται με γεγονότα. Τώρα βλέπετε τι πραγματικά συμβαίνει στην εταιρεία σας.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, είστε περισσότερο συνδεδεμένοι με το Σύμπαν. Ακολουθείτε το ρεύμα. Την Κυριακή 17 Οκτωβρίο, ο Ήλιος στον Ζυγό, στον Οίκο της φιλοσοφίας, τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της πνευματικότητας. Σήμερα, μπορεί να νιώσετε την ενέργεια που ενώνει όλα τα έμβια όντα. Μπορεί να δείτε σημάδια στον ουρανό καθώς τα σύννεφα κινούνται μαζί και χωρίζουν για να φανερωθεί ο ήλιος.

Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να νιώσετε τον μεγαλύτερο σκοπό σας και να αναγνωρίσετε πως κινείστε στη σωστή κατεύθυνση. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ζυγό. Τώρα η επικοινωνία με ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα ή έναν δάσκαλο μπορεί να προχωρήσει. Μπορεί να λάβετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με κάποιο φοιτητικό δάνειο. Το ίδιο και ο/η συγκάτοικός σας στον κοιτώνα. Τα πράγματα καλυτερεύουν.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, οι δυνατότητες ανοίγουν σαν στρείδι που εμφανίζει μαργαριτάρι. Ήρθε η ώρα να κάνετε καταδύσεις για μαργαριτάρια. Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου ο Ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο των πόρων σας, τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στον Οίκο των χρημάτων που προέρχονται από την καριέρα σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ανατρέξετε στον ιστότοπο της εταιρείας σας αναζητώντας ευκαιρίες, όπως αγορές μετοχών της εταιρείας ή έκπτωση στην ασφάλισή σας.

Αν η εταιρεία σας δεν διαθέτει τίποτε από αυτά, ενημερώστε το βιογραφικό σας και δημοσιεύστε το για μια καλύτερη δουλειά. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ζυγό. Πληροφορίες σχετικές με ένα δάνειο ή μια χρηματοδότηση έρχονται τώρα. Υπάρχει ακόμη λίγη γραφειοκρατία, αλλά τώρα μπορείτε να δείτε τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προχωρήσετε… είτε με αυτό τον οργανισμό… είτε με αυτόν τον τύπο δανείου.