Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα, έχετε πολλή ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τα έργα που έχετε αναλάβει… και πολύ λίγη υπομονή για τους αργοκίνητους ανθρώπους γύρω σας.

Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο των σχέσεων τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας. Μπορεί να αναπολείτε με νοσταλγία κάποιον από το παρελθόν.

Μπορεί συμπτωματικά να έρθετε σε επαφή μ’ αυτό το άτομο. Ίσως σας στείλει κάποιο μήνυμα στο διαδίκτυο. Λες και σκεφτόσασταν ο ένας τον άλλον ταυτόχρονα. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε, αν υπάρχει ακόμα φλόγα ανάμεσά σας που σιγοκαίει.

Στα μέσα της εβδομάδας, συγκεκριμένα την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ο Άρης στον Ζυγό, στον Οίκο της ισορροπίας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των χρημάτων. Την ίδια μέρα, συμβαίνει η νέα σελήνη στον Ζυγό. Μπορεί να κερδίσετε κάποια χρήματα από τη δουλειά σας ή από άλλες υποχρεώσεις. Μπορείτε επίσης να εξαγοράσετε λίγο από τον χρόνο σας, με χρήματα. Ίσως καταφέρετε να προσλάβετε κάποιον που θα σας βοηθήσει… είτε στο σπίτι είτε στην επιχείρησή σας.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, εστιάζετε στις μακροπρόθεσμες θετικές αλλαγές.

Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο της υγείας και της ευημερίας τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της προόδου. Μπορεί να επιστρέψετε σε μια υγιή συνήθεια που ακολουθούσατε παλαιότερα. Ίσως καλλιεργήσετε λαχανικά στον κήπο σας, ή ασχοληθείτε με την γυμναστική.

Μεσοβδόμαδα στις 6 Οκτωβρίου, ο Άρης στον Ζυγό, στον Οίκο της δουλειάς κάνει χιαστί με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της αυτοπεποίθησης. Την ίδια μέρα, συμβαίνει μια νέα σελήνη στον Ζυγό. Σας επηρεάζει μια ασυμβίβαστη ενέργεια σήμερα. Ίσως θελήσετε να πάρετε ρεπό ή να αποφύγετε άτομα που σας εκνευρίζουν. Συνήθως δεν στενοχωριέστε εύκολα, αλλά σήμερα οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, μπορεί να είναι πολύ εκνευριστικοί. Αν η πίεσή σας ανεβαίνει, θυμηθείτε να μετρήσετε ως το δέκα και να αναπνεύσετε. Ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Άρη στο Ζυγό στον Οίκο των συναδέλφων σας την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου. Κάποιος έρχεται να σας σώσει σήμερα. Ένας συνάδελφος μπορεί να είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει με ένα έργο. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ζητήσετε βοήθεια και να είστε πρόθυμοι να την εξετάσετε ανεξάρτητα από τη μορφή που θα έχει.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, οι εκρήξεις ενέργειας, σας οδηγούν σε διάφορες κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Εστιάστε σε έναν στόχο για να κάνετε πραγματική πρόοδο.

Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο του ρομαντισμού τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της περιπέτειας. Ο έρωτας θα επιστρέψει στη ζωή σας χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Μπορεί να είναι κάποιος που γνωρίζατε στο παρελθόν ή ένα άτομο που σας τον θυμίζει. Αν είστε ήδη σε σχέση, αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι ένας πειρασμός για εσάς.

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ο Άρης στον Ζυγό, στον Οίκο των παιδιών, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο του σκιώδους εαυτού σας. Την ίδια μέρα, υπάρχει μια νέα σελήνη στον Ζυγό. Σήμερα, είναι αρκετά εύκολο να μπερδευτούν κάποια σημάδια. Ένα ενοχλητικό όνειρο που πιθανότατα θα προκληθεί από το υπερβολικό βραδινό φαγητό. Σήμερα αναγνωρίστε ότι οι τυχαίες σκέψεις στα όνειρά σας είναι απλά ο τρόπος του εγκεφάλου σας, που καταγράφει ένα σενάριο.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, η ενέργεια εστιάζει στο σπίτι σας σαν βάση εκκίνησης για το μέλλον σας. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση!

Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των πόρων σας. Τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος, ίσως ξανασκεφτείτε την ιδέα πως το σπίτι σας θα μπορούσε να είναι ένας οικονομικός πόρος. Μπορεί να σκεφτείτε να νοικιάσετε ένα δωμάτιο ή να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση στο γκαράζ σας. Τώρα έχετε ένα σχέδιο και η τύχη είναι με το μέρος σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε.

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου ο Άρης στον Ζυγό, στον Οίκο των θεμελίων σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο του μέλλοντος. Την ίδια μέρα, υπάρχει μια νέα σελήνη στον Ζυγό. Σήμερα μπορεί να αναλογιστείτε το μέλλον σας. Θα σκεφτείτε πώς θα είναι η ζωή σας, σ’ ένα χρόνο από τώρα. Θα αναρωτηθείτε αν θα έχετε την ίδια δουλειά, την ίδια σχέση και τις ίδιες υποχρεώσεις. Μετά θα αναρωτηθείτε τι θέλετε να αλλάξετε. Μικρές αλλαγές σήμερα, μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια πολύ διαφορετική ζωή στο μέλλον!

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχει μια ενέργεια του τύπου «φρένο/γκάζι». Τα καταφέρνετε καλύτερα, όταν ξέρετε πότε να βγάλετε το πόδι σας από το γκάζι.

Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο της επικοινωνίας τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων. Υπάρχει θετική ενέργεια αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε σχέση. Μπορεί να είναι φιλική ή ερωτική. Αν θέλετε να βάλετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με κάποιον νέο. Θα λάβετε μια πολύ φιλόξενη απάντηση.

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ο Άρης στον Ζυγό, στον Οίκο των μεταφορών, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο της φήμης. Την ίδια μέρα, υπάρχει μια νέα σελήνη στον Ζυγό. Να είστε προσεκτικοί σήμερα με το παρκάρισμα, γιατί μπορεί να καταλήξετε με κλήση. Παρατηρήστε τα σημάδια, ειδικά τα προσωρινά. Η λανθασμένη ανάγνωση μιας ειδοποίησης θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε χαοτικές καταστάσεις. Κι αν είναι δυνατόν, μην μαλώσετε με τον γείτονα για το πάρκινγκ.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, δώστε προσοχή στην εσωτερική σας ενέργεια. Ξέρετε πότε μπορείτε να προχωρήσετε και πότε να κάνετε διάλειμμα.

Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο των χρημάτων, τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της εργασίας. Αυτή είναι μια πολύ τυχερή ενέργεια για να βρείτε καινούργια δουλειά ή να πάρετε μια καλύτερη θέση στην τρέχουσα εταιρεία σας. Ξεσκονίστε το βιογραφικό σας και υποβάλετε αίτηση για νέες θέσεις εργασίας. Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, σκεφτείτε να υποβάλετε αίτηση για θέσεις που δεν είχατε υποβάλλει προηγουμένως. Θυμηθείτε, πως η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα.

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ο Άρης στον Ζυγό, στον Οίκο της ιδιοκτησίας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των νομικών θεμάτων. Την ίδια μέρα, υπάρχει μια νέα σελήνη στον Ζυγό. Σήμερα η ενέργεια είναι λίγο προκλητική σε ό,τι αφορά τις γραμμές ιδιοκτησίας σας ή είναι απλά δύσκολο να πάρετε πίσω το χλοοκοπτικό σας από τον γείτονα που το δανείστηκε το περασμένο καλοκαίρι. Αποφύγετε καβγάδες και διαφωνίες σήμερα.. και μακριά από οποιαδήποτε νομική διαπλοκή.

Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα, βγαίνετε από το καβούκι σας. Στην πραγματικότητα…ανθίζετε!

Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της διασκέδασης. Ίσως έχετε εργαστεί πολύ σκληρά και τώρα νιώθετε μια συντριπτική επιθυμία να κάνετε κάτι διασκεδαστικό.

Ίσως δεν πήγατε διακοπές το καλοκαίρι και νιώθετε άσχημα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κλείσετε ένα ταξίδι ή τουλάχιστον να απομακρυνθείτε από τη δουλειά για μερικές ημέρες.

Στα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ο Άρης στον Ζυγό, στον Οίκο της προσωπικότητας και της προσωπικής σας εμφάνισης, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο της οικειότητας. Μια σεξουαλική συνάντηση μπορεί να σας εμπνεύσει την ξαφνική επιθυμία να διορθώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Μπορείτε να προσλάβετε έναν προσωπικό προπονητή ή να παραγγείλετε όργανα γυμναστικής. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε απλά να σβήσετε τα φώτα και να προχωρήσετε….

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, είστε σε επαφή με την πνευματική σας πλευρά. Οι άγγελοι σας καθοδηγούν.

Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο της διαίσθησης τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των προγόνων σας. Σήμερα, μπορεί να αισθανθείτε μια αγγελική παρουσία. Είναι μια καλή μέρα για να αναζητήσετε τα οράματά σας ή να καθίσετε και να θυμηθείτε συγγενείς που έχουν «φύγει». Ανάψτε γι’ αυτούς ένα κερί.

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ο Άρης στον Ζυγό, στον Οίκο του παρασκηνίου κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των συνεργασιών. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να συνεργαστείτε, αλλά σήμερα θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι παρέα με τις σκέψεις σας, μακριά από περισπασμούς. Μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο για να επεξεργαστείτε μερικά από τα μηνύματα που λαμβάνετε από το Σύμπαν. Δώστε λίγο χώρο στον εαυτό σας σήμερα.

Τοξότης

Οι παλιοί φίλοι επιστρέφουν και είναι πιθανές νέες σχέσεις. Είστε εξαιρετικά δημοφιλείς αυτή την εβδομάδα.

Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο της φιλίας τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της επικοινωνίας. Μπορεί να ακούσετε τα νέα ενός φίλου που ζει στην άλλη άκρη της χώρας (ή στην άλλη άκρη του κόσμου). Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε που μιλήσατε και ξαφνικά συζητάτε μαζί του, σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα. Καλό είναι να μάθετε πώς τα περνάει. Μπορεί μάλιστα να λάβετε μια πρόσκληση για να τον επισκεφτείτε.

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ο Άρης στον Ζυγό, στον Οίκο της τεχνολογίας σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο της εργασίας. Αυτή είναι μια δύσκολη όψη και μπορεί να απογοητευτείτε αρκετά με μια νέα πλατφόρμα λογισμικού στη δουλειά σας ή με κάποιον εξοπλισμό που απλά δεν φαίνεται να λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Όταν τελικά ειδοποιήσετε τον τεχνικό, το πρόβλημα θα λυθεί μαγικά από μόνο του. Όλα λειτουργούν καλά, αλλά τώρα δεν μπορείτε να βρείτε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή σήμερα.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν επιλογές και διαφορετικές κατευθύνσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε. Πρέπει να αναλάβετε το τιμόνι.

Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο των εργασιακών ευκαιριών, τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων. Αυτή η όψη έρχεται την κατάλληλη στιγμή αν ξεκινάτε καινούργια δουλειά ή αναλαμβάνετε ένα έργο. Είναι μια καλή μέρα για να ζητήσετε ηγετικό ρόλο ή να υποβάλετε αίτηση για μετάθεση σε διαφορετικό τμήμα.

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ο Άρης στον Ζυγό, στον Οίκο των ατόμων εξουσίας, κάνει χιαστί με τον ασυμβίβαστο Ουρανό στον Οίκο του ρίσκου. Ίσως νιώθετε πως ζείτε πολύ κάτω από τις δυνατότητές σας και είστε υπερβολικά προσεκτικοί. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάτι τολμηρό. Αλλά τη στιγμή που θα το κάνετε, κάποιο πρόσωπο κύρους θα προσπαθήσει να σας εμποδίσει. Το Σύμπαν σας έφερε μια δοκιμασία και σας ρωτά αν είστε πραγματικά αφοσιωμένοι στα σχέδιά σας.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, επιβεβαιώνετε ποιος είστε και σε τι πιστεύετε. Τώρα ξεκινά η περιπέτεια!

Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο της εκπαίδευσης τριγωνίζει τον Δία στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης. Θα έχετε την ευκαιρία να διδάξετε ή να δημοσιεύσετε κάτι. Αυτό μπορεί να συνδέεται με τη δουλειά σας και να δώσει πραγματική ώθηση στην καριέρα σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να μιλήσετε σε ένα συνέδριο ή να θεωρηθείτε ειδικοί στον κλάδο σας.

Στα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ο Άρης στον Ζυγό, στον Οίκο των κανόνων και των κανονισμών, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Μέρος της ζωής σας είναι να παραβιάζετε κανόνες, να διαταράσσετε κατεστημένα και να αμφισβητείτε προκαταλήψεις. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στο σπίτι σας. Μπορεί να λέτε στους γονείς σας ή σε άλλα μέλη της οικογένειας ότι θέλετε να ζήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Αυτό μπορεί να σημαίνει μετακίνηση, αλλαγή σχέσεων ή αλλαγή καριέρας.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχει θετική ενέργεια στα οικονομικά σας. Είστε στο ρεύμα της ευημερίας.

Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο των πόρων τριγωνίζει τον Δία στον Οίκο της πνευματικότητας. Αν ψάχνετε για δάνειο ή χρηματοδότηση, ήρθε η ώρα να βγάλετε λίγα «μαγικά» χρήματα. Οι άγγελοι και οι οδηγοί σας συγκεντρώνονται για να σας βοηθήσουν, αλλά πρέπει να κάνετε επίσημα το πνευματικό σας αίτημα. Αντί να συμπληρώσετε απλώς την εφαρμογή όπως όλοι, σκεφτείτε να ανάψετε ένα χρυσό κερί πρώτα για να δώσετε στην εφαρμογή σας, τυχερή ενέργεια. Ρίξτε λίγη κανέλα στο χαλάκι της εξώπορτας για να φέρετε θετική ενέργεια. Στη συνέχεια, συμπληρώστε την αίτηση και υποβάλετέ την.

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ο Άρης στον Ζυγό, στον Οίκο της επιβολής του νόμου, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των μεταφορών. Αυτή είναι μια δύσκολη ενέργεια σήμερα, ειδικά σε ό,τι αφορά την οδήγηση, το πάρκινγκ και όλα όσα σχετίζονται με τις μεταφορές. Μπορεί να πάρετε κλήση λόγω παράνομης στάθμευσης. Κρατήστε τα μάτια σας προσηλωμένα στον καθρέφτη σας, καθώς μπορεί να δείτε κάποια φώτα να αναβοσβήνουν σήμερα.