Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Θα λαχταράτε περισσότερο χρόνο μόνοι ή θα νιώθετε πιο μυστικιστικοί: Η ρομαντική Αφροδίτη περνά από τον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου. Θα έλκεστε από κρυφές σχέσεις ή ρομαντικές στιγμές που μοιάζουν παράνομες και από την υποσυνείδητη ψυχολογική έλξη του ταιριού σας. Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που τελειώνετε σχέσεις οι οποίες δεν σας εξυπηρετούν πλέον πνευματικά ή συναισθηματικά.

Και από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου ο Ερμής είναι στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Θα φέρει πολλές συνεργασίες και διαφάνεια σε σχέσεις με συναδέλφους και φίλους. Εάν περιμένατε το πράσινο φως για ένα επαγγελματικό ή προσωπικό πρότζεκτ, η ανταλλαγή ιδεών και η εύρεση τρόπων να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλο θα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία σας.

Ταύρος

Εάν είστε ελεύθεροι, περάστε χρόνο με παρέες και εμπλακείτε στην κοινότητά σας. Έτσι, θα μπορέσετε να συνδεθείτε με κάποιον ξεχωριστό όσο η Αφροδίτη περνά από τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου. Άλλος τρόπος που μπορεί να εκδηλωθεί αυτή η διέλευση: Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πρόοδο σε ένα δημιουργικό πρότζεκτ με τη βοήθεια συναδέλφων ή ανθρώπων στον κοινωνικό κύκλο σας.

Και στις 14 Ιανουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον ένατο Οίκο σας της περιπέτειας. Σας εμπνέει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με πιο αυθόρμητο και επιδεικτικό τρόπο. Παρ’ όλα αυτά, τα συναισθήματα αυτά σας κρατάνε σε ισορροπία και είναι αυθεντικά. Πρέπει να φανούν και να δώσουν αυτή την εντύπωση.

Δίδυμοι

Ενώ η κοινωνική Αφροδίτη περνά από τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου, θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί προς τους ανωτέρους σας. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε κάνοντας συναντήσεις, παρουσιάσεις, επαγγελματικές προτάσεις και περνώντας περισσότερο χρόνο με συναδέλφους. Αυτές οι κοινές εμπειρίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε κοινό έδαφος και να ανεβάσετε επίπεδο στο επαγγελματικό σχέδιό σας.

Και όσο ο Ερμής περνά από τον ένατο Οίκο σας από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου, θα λαχταράτε βαθιές, φιλοσοφικές συζητήσεις με φίλους. Θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο γύρω σας και να συνδεθείτε με τους άλλους με τρόπο που θα το προάγει αυτό.

Καρκίνος

Δεν θα νιώθετε ικανοποιημένοι από καθημερινές εμπειρίες στον έρωτα: Η ρομαντική Αφροδίτη περνά από τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου. Αντίθετα, θα θελήσετε να γραφτείτε σε μια τάξη που θα ενισχύσει τη γνώση σας πάνω σε ένα θέμα που σας συναρπάζει ή θα σχεδιάσετε ταξίδια που θα ανοίξουν τις πόρτες σε νέες και συναρπαστικές εμπειρίες. Μοιραστείτε αυτές τις αναζητήσεις με το ταίρι σας και θα νιώσετε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Ή, εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να οδηγηθείτε σε κάτι υπέροχο.

Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου, ο Ερμής περνά από τον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Σας ενθαρρύνει να μοιραστείτε τις σωματικές και συναισθηματικές ανάγκες σας με το ταίρι σας. Ξεκινήστε ένα διάλογο που θα σας φέρει πιο κοντά και θα βελτιώσει τη χημεία σας.

Λέων

Θα έχετε ενέργεια και συγκέντρωση για να καταφέρετε τους στόχους σας στη γυμναστική από τις 13 Ιανουαρίου. Τότε ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Σχεδιάστε το όραμά σας και το σχέδιο δράσης σας. Έπειτα, κάντε το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και θα νιώθετε ότι είστε στο σωστό δρόμο.

Και από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου, ο Ερμής περνά από τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Σας προκαλεί την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή έναν συνάδελφο. Πρέπει να συζητήσετε όλες τις ομαδικές σας προσπάθειες για να νιώθετε και οι δύο ότι μετράει η άποψή σας. Αυτό θα ενισχύσει τον δεσμό σας πολύ.

Παρθένος

Ενώ η ρομαντική Αφροδίτη περνά από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου, θα λαχταράτε χρόνο με το ταίρι σας. Ενδώστε σε αυτές τις ορμές και θα κάνετε το δεσμό σας πολύ πιο δυνατό πνευματικά και συναισθηματικά.

Ο Ερμής περνά από τον έκτο Οίκο σας της ευεξίας από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου, γεγονός που ενισχύει τις φυσικές τάσεις σας. Σχεδιάστε τα ραντεβού σας στους γιατρούς και εξερευνήστε νέους τρόπους γυμναστικής. Θα έχετε ορμή και συγκέντρωση για να καταφέρετε πολλά πράγματα, όπως και να μαζέψετε πληροφορίες για να φτιάξετε το τέλειο σχέδιο.

Ζυγός

Μπορεί να επικεντρώνεστε πολύ στα συναισθήματά σας και να θέλετε να τα μοιραστείτε με τους κοντινούς ανθρώπους σας από τις 14 Ιανουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη είναι στον δωδέκατο Οίκο σας και σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού. Μπορεί να ανακαλύψετε βαθιά ψυχολογικά μοτίβα ή πνευματικά θέματα και να νιώσετε ότι θέλετε να τα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας, ώστε να σας βοηθήσουν να τα κατανοήσετε καλύτερα. Βγάλτε τα από μέσα σας.

Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου ο Ερμής θα περνά από τον πέμπτο οίκο σας του έρωτα και θα προσθέσει μια παιχνιδιάρικη, γλυκιά νότα στον τρόπο που συνδέεστε με τους άλλους. Μπορεί να είστε πιο ερωτικοί στα μηνύματά σας προς το ταίρι σας ή να πέσετε με τα μούτρα σε ένα πρότζεκτ τέχνης για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Σκορπιός

Προετοιμαστεί για μια ιδιαίτερα σέξι και διασκεδαστική περίοδο με το ταίρι σας από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου. Τότε η Αφροδίτη περνά από τον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Θα τείνετε να βάζετε σε προτεραιότητα τη δική σας απόλαυση και αυτοέκφραση, πράγμα που θα οδηγήσει σε αυθόρμητες επαφές που θα αυξήσουν τη χημεία μεταξύ σας. Μπορεί συχνά να παρασύρεστε από τα βαθιά συναισθήματα, αλλά κάντε ό,τι μπορείτε για να κρατήσετε τις σχέσεις σας ελαφριές και ονειρικές τώρα για μια ανανεωτική αλλαγή στον ρυθμό σας.

Και από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου ο Ερμής θα είναι στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού. Θα ενισχύσει το ενδιαφέρον σας να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας. Σχεδιάστε διαδικτυακά ραντεβού, καλέστε συγγενείς για δείπνο το βράδυ του Σαββάτου ή σχεδιάστε μια οικογενειακή μάζωξη και θα ενισχύσετε τη σύνδεσή σας με τους αγαπημένους σας.

Τοξότης

Θα επικεντρωθείτε στο να κάνετε το σπίτι σας να είναι πιο ασφαλές και απολαυστικό αισθητικά: Η Αφροδίτη περνά από τον τέταρτο οίκο σας από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου. Ζητήστε από τους αγαπημένους σας να βοηθήσουν την προσπάθειά σας. Θα κάνετε την εμπειρία ακόμα πιο ικανοποιητική συναισθηματικά.

Έπειτα, θα νιώθετε τις δημιουργικές ορμές σας και αυτά που σας παθιάζουν σε αρμονία με το επαγγελματικό μονοπάτι σας από τις 14 Ιανουαρίου. Η διαισθητική Σελήνη στον δέκατο Οίκο σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον δεύτερο οίκο σας τους εισοδήματος. Μοιραστείτε ιδέες σας με προϊστάμενους και συναδέλφους και θα βάλετε τις βάσεις για κερδοφόρα πρότζεκτ.

Αιγόκερως

Κάνατε την πιο δύσκολη δουλειά που χρειαζόταν για να πετύχετε τους προσωπικούς στόχους σας; Θα νιώσετε επιτέλους ότι είναι ώρα να θερίσετε τους καρπούς των κόπων σας στις 13 Ιανουαρίου. Τότε ο Ήλιος και ο Κρόνος συναντιούνται στο ζώδιό σας. Αλλά εάν τεμπελιάζατε, η διέλευση μπορεί να λειτουργήσει ως υπενθύμιση: Να κάνετε τη δουλειά που πρέπει, να δεσμευτείτε στις φιλοδοξίες που είναι πραγματικά σημαντικές για σας.

Και από 16 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου ο Ερμής περνά από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα σας ωθήσει να εκμεταλλευτείτε τους πόρους και το δίκτυό σας για να κατανοήσετε καλύτερα τις λεπτομέρειες και να φτιάξετε ένα επαγγελματικό σχέδιο. Αυτές οι πληροφορίες θα σας ανοίξουν τα μάτια και θα ανοίξουν το δρόμο για μεγάλες ροές χρημάτων.

Υδροχόος

Η σύνδεση με φίλους και συναδέλφους πάνω σε θέματα δουλειάς θα εμπνεύσει περισσότερες συνεργασίες: Η Αφροδίτη περνά από τον δεύτερο οίκο σας από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου. Όντας πιο επικοινωνιακοί απ’ ό,τι συνήθως, θα έχετε ευκαιρίες για κέρδος. Απλώς βεβαιωθείτε ότι αυτές εναρμονίζονται με τις αξίες σας πριν τις αδράξετε.

Στις 14 Ιανουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ικανοποιητικό να μιλήσετε για τις φαντασιώσεις σας. Από 16 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας: Σας διευκολύνει περισσότερο να μοιραστείτε τις απόψεις σας. Όσο πιο πρόθυμοι είστε να εκφράσετε τις σκέψεις σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να ακουστείτε πραγματικά.

Ιχθύες

Θα νιώθετε ιδιαίτερα ονειροπόλοι και επικεντρωμένοι σε θέματα σχέσης και φροντίδας του εαυτού σας: Η ρομαντική Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου. Εάν θέλατε να κάνετε διακοπές μαζί με το ταίρι σας ή να σχεδιάσετε ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο με φίλους, αυτή η διέλευση θα θέσει τις βάσεις για χρόνο ανανέωσης και διασκέδασης.

Στις 14 Ιανουαρίου, η συναισθηματική Σελήνη είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Σχηματίζει αρμονική γωνία με τον τυχερό Δία στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Είναι η ιδανική περίοδος για να συνδεθείτε με το ταίρι σας, με αγαπημένους ή φίλους πάνω σε συναισθηματικά θέματα. Βρείτε χρόνο να απολαύσετε την παρέα τους και να χαλαρώσετε από την καθημερινότητα. Έπειτα, εκφράζοντας τα συναισθήματά σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε πιο συντονισμένοι απ’ ό,τι πιστεύατε.