Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

 Κριός

Στις 15 Ιουνίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον μετασχηματιστικό Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συγκρουστείτε με έναν ανώτερό σας. Απαιτείται από εσάς να σκεφτείτε πώς θα χειριστείτε καλύτερα την εξουσία. Στη συνέχεια μπορεί να αναζητήσετε χρόνο για να επανασυνδεθείτε με τα αγαπημένα σας άτομα, καθώς δεν είχατε τελευταία την ευκαιρία.

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής, από τις 17 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου. Επικοινωνήστε έστω με σύντομη κλήση, είτε απολαύστε την παρέα των δικών σας με μια βόλτα το σαββατοκύριακο. Η ενίσχυση των πιο στενών σχέσεων, μπορεί να σας δώσει ανακούφιση αυτή την περίοδο. Στις 21 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου πέφτει στην ίδια ζώνη. Το γεγονός σας προτρέπει να σκεφτείτε τρόπους για να αλλάξετε την οπτική και τον τρόπο ζωής σας, ώστε να έχετε καλύτερη ισορροπία σε όλους τους τομείς.

Ταύρος

Στις 17 Ιουνίου θα λαχταράτε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, να δοκιμάσετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Η συναισθηματική Σελήνη και ο ανατρεπτικός Ουρανός κάνουν σύνοδο στο ζώδιό σας και έρχονται τα πάνω κάτω: Από μια αίτηση για νέα δουλειά, τον πειραματισμό στο προσωπικό σας στυλ ή την έκφραση συναισθημάτων με τους αγαπημένους σας… Όλα μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε απελευθερωμένοι και δυνατοί.

Από τις 18 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, ο πληροφοριοδότης Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Το γεγονός ίσως λειτουργήσει ως εμπόδιο στην υλοποίηση κοντινών ταξιδιών, στις καθημερινές υποχρεώσεις και στις περισσότερες αλληλεπιδράσεις σας. Θα γίνει πιο εμφανές προς ή με αδέρφια και γείτονες, γι’ αυτό πάρτε βαθιά ανάσα και στραφείτε στην ασφάλειά σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε μόνο να χαμογελάσετε και να αξιοποιήσετε τον χαρακτηριστικό διπλωματικό σας τρόπο!

Δίδυμοι

Από τις 17 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, θα είναι έξυπνο από μέρους σας να γυρίσετε στο σχεδιαστήριο για τα έσοδά σας: Ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά, θα είναι ανάδρομος στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Καθετί παλιό μπορεί να ανανεωθεί, με νέα οπτική και ενέργεια που θα αποφέρει τις ανταμοιβές που αξίζετε. Στις 19 Ιουνίου, η συναισθηματική Σελήνη και η τρυφερή Αφροδίτη κάνουν σύνοδο στο ζώδιό σας. τώρα θα ενισχυθεί η επιθυμία να μοιραστείτε όσα έχετε στην καρδιά σας με τους αγαπημένους σας.

Στις 21 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου συμπίπτουν στην ίδια ζώνη. Μαζί σας προτρέπουν να ξεκαθαρίσετε τυχόν εργασιακές δεσμεύσεις, που δεν αντανακλούν τις αξίες σας. Είναι ώρα να ξεφορτωθείτε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, να προχωρήσετε με έναν τρόπο που θα κατανοείτε τον εαυτό σας!

Καρκίνος

Από τις 18 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, μπορεί να αποτελέσει πρόκληση το να πείτε την αλήθεια: Ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και στον 1ο οίκο σας του Εγώ. Στα θετικά της συγκυρίας είναι μια ευκαιρία για διερεύνηση, αναθεώρηση και βελτίωση του τρόπου που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στον κόσμο. Μπορεί να είναι ώρα να ανανεώσετε τις επαγγελματικές κάρτες ή την επαγγελματική σας σελίδα στο διαδίκτυο, είτε να ξανασκεφτείτε την καριέρα των ονείρων σας.

Από τις 20 Ιουνίου θα λάβετε τόνωση στην αυτοπεποίθησή σας, με τον Ήλιο στο ζώδιό σας για έναν μήνα! Και στις 21 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου συμπίπτουν στο ζώδιό σας. Μαζί σας παροτρύνουν να ξεκαθαρίσετε την κατεύθυνση που θα πάρετε, προκειμένου να κάνετε πραγματικότητα τα μακροπρόθεσμα όνειρά σας!

Λέων

Από τις 17 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, ίσως νιώσετε ότι πρέπει να κινηθείτε υπογείως: Ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Διαθέστε χρόνο για διαλογισμό, καταγραφή των σκέψεών σας, συζητήσεις για τους στόχους σας με φίλους και τους αγαπημένους σας. Η απόφαση για καθοριστική δράση μπορεί να φανεί δυσκολότερη από το συνηθισμένο, καθώς η σκέψη σας θα είναι θολωμένη. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί, δώστε στη διαίσθηση και όχι στο μυαλό σας το πάνω χέρι!

Στις 21 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου συμπίπτουν στην ίδια ζώνη σας. Μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε ή τα βαθύτερα συναισθήματά σας, για ένα εντελώς νέο κεφάλαιο που διαβλέπεται… Αλλά αντί να δράσετε άμεσα, το να επεξεργαστείτε τις αποκαλύψεις σας μπορεί να αποτελεί τώρα πιο δυναμική κίνηση!

Παρθένος

Στις 17 Ιουνίου, η συναισθηματική Σελήνη και ο ονειρικός Ουρανός κάνουν σύνοδο στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Μαζί σας ωθούν να συμμετάσχετε σε ένα μάθημα, είτε να μπείτε σε ένα πρότζεκτ που σε άλλη περίπτωση δεν θα δίνατε σημασία. Δώστε στο ένστικτό σας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας τώρα! Στη συνέχεια επανεκτιμήστε την προσφορά σας στους άλλους: Μήπως νιώθετε ότι δίνετε χρόνο και ενέργεια σε φίλους και συναδέλφους, χωρίς να λαμβάνετε εσείς πολλά;

Από τις 17 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά θα είναι ανάδρομος στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Τώρα μπορεί κάποιοι συνεργάτες ή πλατωνικές σχέσεις από το παρελθόν, να επανεμφανίζονται από το πουθενά… Προσπαθήστε να κρατήσετε τους δικούς σας στόχους και επιθυμίες σε προτεραιότητα στο μυαλό σας!

Ζυγός

Στις 19 Ιουνίου η καρδιά σας μπορεί να σας οδηγήσει σε στιγμές ικανοποίησης, με τους αγαπημένους ή το άλλο σας μισό. Η συναισθηματική Σελήνη θα βρεθεί σε σύνοδο με την κοινωνική Αφροδίτη που σας κυβερνά, στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Ένας νέος τρόπος που βλέπετε ή βιώνετε τον κόσμο μαζί, μπορεί να ενισχύσει τους δεσμούς σας!

Από τις 20 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας της καριέρας: Θα είναι ένας πολλά υποσχόμενος μήνας για να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Μάλιστα στις 21 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου συμπίπτουν σε αυτό τον οίκο σας. Πρόκειται για μια τολμηρή και συναρπαστική ευκαιρία, για να αλλάξετε το επαγγελματικό σας μονοπάτι ή να θέσετε νέο σχέδιο σε δράση. Όσο είστε ανοιχτοί στην αλλαγή και παραμένετε στο προσκήνιο, θα λάβετε ανταμοιβές και αναγνώριση ειδικά από τους ανωτέρους σας!

Σκορπιός

Οι δεξιότητες που έχετε και θέλετε να βελτιώσετε, θα αποτελέσουν το καλύτερο μέσο για να επωφεληθείτε από τις 17 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου: Ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς στόχους, δώστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας… Μπορείτε να μάθετε να προοδεύετε, με τρόπο που να σας εξυπηρετεί μακροπρόθεσμα.

Στις 21 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου συμπίπτουν στην ίδια ζώνη. Αυτή είναι τέλεια ευκαιρία να αναλογιστείτε τις επιτυχίες σας και να σκεφτείτε τα επόμενα βήματά σας. Το να αλλάξετε την οπτική σας, θα είναι το κλειδί για την επιτυχία!

Τοξότης

Από τις 18 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, μπορεί να δυσκολευτείτε να μοιραστείτε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος, στον 8ο οίκο σας των συναισθημάτων και της σεξουαλικής οικειότητας. Αυτή η μάχη μπορεί να σας εμπνεύσει να προσπαθήσετε να λέτε την αλήθεια σας με πιο ειλικρινή και ευχάριστο τρόπο. Αν δώσετε προτεραιότητα στις φυσικές σας ανάγκες καθώς επουλώνετε παλιές συναισθηματικές πληγές, θα λειτουργήσει πραγματικά μεταμορφωτικά.

Στις 19 Ιουνίου, η συναισθηματική Σελήνη κάνει σύνοδο με την ρομαντική Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας: Θα νιώσετε πιο αρμονική και ευχάριστη την ατμόσφαιρα στους στενούς δεσμούς σας. Απολαύστε τη συγκυρία με παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με τον σύντροφό σας, είτε φλερτάροντας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτή την περίοδο είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί.

Αιγόκερως

Από τις 17 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας: Μπορεί να απογοητευθείτε, αν νιώσετε ότι μιλάτε διαφορετική γλώσσα από το άλλο σας μισό, έναν αγαπημένο φίλο ή έναν συνάδελφο. Η σύγχυση κυριαρχεί. Σκεφτείτε να βάλετε τα κίνητρά σας στο παρασκήνιο, είτε να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας για να επιτύχετε έναν κοινό στόχο. Παράλληλα, η συναισθηματική Σελήνη στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο που σας κυβερνά στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Οι δοκιμασμένες και ειλικρινείς προσεγγίσεις στη δουλειά, μπορούν να αποφέρουν επιπλέον εισόδημα.

Στις 21 Ιουνίου, η συναισθηματική Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου συμπίπτουν στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Θα δίνεται πράσινο φως για να οραματιστείτε τον καλύτερο τρόπο προόδου με το άλλο σας μισό ή έναν αγαπημένο φίλο. Θα ρωτήσετε – και θα λάβετε ξεκάθαρη απάντηση – για το πώς να επέλθει μεγαλύτερη ισορροπία και πληρότητα στον δεσμό σας.

Υδροχόος

Από τις 17 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου θα εμπνευστείτε για να αναθεωρήσετε την προσέγγιση της φυσικής σας κατάστασης, της υγιεινής διατροφής ή την καλύτερη ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 6ο οίκο σας της ευεξίας. Η επεξεργασία και οι συζητήσεις με τους αγαπημένους και τους φίλους σας, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Στις 21 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου συμπίπτουν την ίδια ζώνη και σας προσφέρουν μια ιδιαίτερα ισχυρή στιγμή: Το σύμπαν απομακρύνει τις συνήθειες που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, σας κατευθύνει προς έναν τρόπο ζωής που μπορεί να αυξήσει την ζωτικότητά σας. Θα ωφεληθείτε αν κάνετε αυτές οι αλλαγές, με μικρά και αποδοτικά βήματα!

Ιχθύες

Από τις 17 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Η συγκυρία μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο ή να καθυστερήσει τα αυθόρμητα, παιχνιδιάρικα σχέδιά σας με αγαπημένους και φίλους σας. Από τις 20 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου, και ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα διασχίζει τον 5ο οίκο σας. Γι’ αυτό παραμείνετε δημιουργικοί και ανοιχτοί σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ώστε να ακολουθήσετε τη ροή και να ανοίξετε χώρο για μεγάλη χαρά!

Στις 21 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου συμπίπτουν στην ίδια ζώνη. Μαζί σας ωθούν να αποκτήσετε καλλιτεχνική φωνή, που θα μεταφέρετε στις σχέσεις και στη δουλειά σας με αυτοπεποίθηση και χωρίς ενδοιασμούς. Έτσι θα αξιοποιήσετε τη δύναμή σας για να δημιουργήσετε το μονοπάτι για το ιδανικό σας μέλλον.