Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Κριός

Στις 22 Απριλίου η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σας το εσόδων σας. Θα έχετε την ώθηση να κάνετε ρεαλιστικές κινήσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Αυτό σημαίνει ότι θα εξερευνήσετε νέες ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα είτε να διερευνήσετε πιθανές ευκαιρίες κέρδους. Οι κινήσεις έρευνας και δράσης που κάνετε, μπορούν να δώσουν έναν τόνο ανάπτυξης στον δρόμο σας.

Και έπειτα από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Οκτωβρίου, ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος στον 10ο οίκο σας της καριέρας σας. Αυτός θα σας ωθήσει να αντιληφθείτε πλευρές του εσωτερικού σας κόσμου και κίνητρα, που ίσως δεν νιώθετε άνετα να επεξεργαστείτε. Αλλά ξεκαθαρίζοντας τι σας οδηγεί να αναζητάτε την εξουσία – και ίσως λίγο πιο συγκεκριμένα, την αναγνώριση – μπορεί να οδηγήσει σε μια συνειδητοποίηση. Αυτή θα σας βοηθήσει να επουλώσετε παλιές πληγές και να θέσετε ένα πιο αποτελεσματικό σχέδιο σε εφαρμογή!

Ταύρος

Έχετε την ευκαιρία της χρονιάς για να επεξεργαστείτε νέους τρόπους που θέλετε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και να επιτύχετε τους στόχους σας: Στις 22 Απριλίου η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας! Από εδώ θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, ο οποίος αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού. Και με ένα τρίγωνο αρμονίας που σχηματίζει με τον επεκτατικό Δία στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας και της ανώτερης εκπαίδευσης, ξαφνικές ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν. Όσο πιο πρόθυμοι είστε τώρα να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, θα έχετε ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες!

Στις 26 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον τυχερό Δία στον 9ο οίκο της περιπέτειας. Τώρα θα αυξηθεί η τάση σας να ονειροπολείτε αλλά θα έχετε και έναν καταιγισμό ιδεών για μεγάλα σχέδια. Μόνο φροντίστε αυτές οι ιδέες να είναι όσο γίνεται πιο ρεαλιστικές, προκειμένου να βγει κάτι κερδοφόρο!

Δίδυμοι

Μήπως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να εξασκηθείτε σε τεχνικές αναπνοής, να διαβάσετε περιοδικά, να κάνετε πολύωρες βόλτες στη γειτονιά; Γενικά, ίσως κοιτάτε προς τα πίσω για να προχωρήσετε μπροστά στις 22 Απριλίου, όταν η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Αυτή είναι μια περίοδος χαλάρωσης και ανασκόπησης – αλλά δεν είναι περίοδος για ύπνο: Αυτά στα οποία καταλήγετε τώρα, θα σας βοηθήσουν να κάνετε δυναμικές κινήσεις στη συνέχεια. Τον επόμενο μήνα αναμένεται ο Ήλιος και οι άλλοι πλανήτες να ευθυγραμμιστούν στο ζώδιό σας!

Από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Οκτωβρίου, ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Θα απαιτήσει να κοιτάξετε με ψυχρή και σκληρή ματιά τις ρίζες των πιο στενών σας σχέσεων. Η διαίσθηση μπορεί να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Καρκίνος

Η επικοινωνία με νέους και παλιούς συναδέλφους και φίλους, σίγουρα βρίσκεται σε προτεραιότητα στο μυαλό σας στις 22 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Ζωηρές πνευματικές συζητήσεις θα διέπονται από περισσότερη λογική, θα βρείτε νέους τρόπους να συνεργαστείτε για να επιτύχετε έναν κοινό στόχο. Η ενίσχυση αυτών των σχέσεων θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόση υποστήριξη έχετε!

Στις 26 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα σχηματίσει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον τυχερό Δία στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Η ανταλλαγή πληροφοριών ή ο καταιγισμός ιδεών με έναν συνάδελφο ή ένα σημαντικό πρόσωπο, μπορεί να οδηγήσει σε φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια. Κάντε το καλύτερό σας, για να αναλάβετε περισσότερα από όσα φαίνονται λογικά και αποδεκτά για διαχείριση!

Λέων

Επιθυμείτε να συζητήσετε με έναν ανώτερο την πιθανότητα να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες; Θέλετε να θέσετε μια πρόταση που θα μπορούσε να αποτελεί ευκαιρία να ανελιχθείτε επαγγελματικά; Καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν αυτόνομα γύρω στις 22 Απριλίου, με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σας της καριέρας!

Είναι καιρός να δείτε κάτω από την επιφάνεια των συνηθειών για την υγεία σας, να ανακαλύψετε τι πραγματικά δημιουργεί προβλήματα γύρω σας. Θα το απαιτήσει ο δυναμικός Πλούτωνας, που θα είναι ανάδρομος στον 6ο οίκο σας της ευεξίας από 25 Απριλίου έως τις 4 Οκτωβρίου. Μήπως τα κίνητρά σας φαντάζουν δυσνόητα ή μακρινά κατά κάποιον τρόπο; Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι παραγωγική για να ξεριζώσετε τα «ζιζάνια» από την αυλή σας. Να φυτέψετε νέους σπόρους, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω!

Παρθένος

Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις εκπληκτικές ευκαιρίες βελτίωσης και προώθησης της καριέρας σας: Στις 22 Απριλίου η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης και περιπέτειας. Μπορεί να αφορά μια απόδραση, είτε ένα μάθημα που μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά. Όσο καλωσορίζετε νέες εμπειρίες και πληροφορίες και απομακρύνετε τις δοκιμασμένες, οι γνήσιες πρακτικές μπορούν να αποδειχθούν διαφωτιστικές!

Από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Οκτωβρίου, ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Σας καλεί να αναλογιστείτε πού χωλαίνουν οι πιο κοντινές σας σχέσεις και τι σας δίνει απόλαυση. Εάν καταπιέζετε τις ανάγκες σας ή σπαταλάτε χρόνο σε ένα προβληματικό ρομάντζο, είναι ώρα να αλλάξετε τακτική για το καλό της συναισθηματικής σας ισορροπίας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να μελετήσει και έπειτα κάντε την κίνησή σας!

Ζυγός

Θα αναγκαστείτε να συνδεθείτε με κάποια άτομα που θεωρείτε σημαντικά ή αγαπημένα, σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο: Στις 22 Απριλίου η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Ανοιχτείτε και δείξτε τα πιο εγκάρδια συναισθήματά σας. Θα νιώσετε ότι μπορείτε να συζητήσετε τις πιο βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις, ώστε να πάτε τους δεσμούς σας στο επόμενο επίπεδο!

Από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Οκτωβρίου, ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας θα είναι ανάδρομο στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Τώρα πρέπει να κοιτάξετε ξανά τα θεμέλια των πιο στενών σας σχέσεων, όπως και όσα σας δίνουν την αίσθηση ασφάλειας!

Σκορπιός

Θα κάνετε καλά να ενώσετε δυνάμεις με έναν αγαπητό φίλο, ένα σημαντικό πρόσωπο ή έναν συνάδελφο γύρω στις 22 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας των συνεργασιών. Μπορεί να αντιμετωπίσετε από κοινού ένα ζήτημα που έχει προκύψει στη δουλειά, να αναπτύξετε μια επαγγελματική πρόταση ή να σχεδιάσετε την πορεία προς έναν κοινό στόχο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η συνεργασία θα επιτρέψει να διαπρέψουν τα ταλέντα του καθενός και θα αυξάνει τις πιθανότητες για επιτυχία!

Στις 26 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη και η ρομαντική Αφροδίτη κάνουν σύνοδο στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Τώρα θα αυξηθούν οι πιθανότητες να νιώσετε πιο συνδεδεμένοι και ρομαντικοί με το άλλο σας μισό ή το πιθανό ταίρι σας. Αν φανείτε πιο πρόθυμοι να μοιραστείτε την ψυχή σας, θα κερδίσετε μια ενισχυτική δόνηση διαρκείας!

Τοξότης

Ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στον 2ο οίκο σας του οικογενειακού εισοδήματος από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Οκτωβρίου. Τώρα πρέπει να συντονιστείτε με τα υποβόσκοντα κίνητρά σας: Έτσι θα αδράξετε συγκεκριμένες ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα ή να αφιερώσετε χρόνο σε μια συγκεκριμένη δουλειά. Εάν νιώσετε ότι η ώθησή σας δεν συνάδει με τις αξίες σας, μπορεί να θέλετε να το ξανασκεφτείτε. Αν αναθεωρήσετε, θα μπορέσετε να στήσετε ξανά τα επόμενα βήματα για την επαγγελματική σας πορεία… Και θα βγείτε πιο δυνατοί από αυτό!

Στις 26 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη και η ρομαντική Αφροδίτη κάνουν σύνοδο στον 7ο οίκο σας των συνεργασιών. Μαζί θα δημιουργήσουν το πλαίσιο για μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή με το άλλο σας μισό ή το επίδοξο ταίρι σας. Θα επωφεληθείτε αν αγκαλιάσετε τη συναισθηματική ευαισθησία σας και αφήσετε τη στιγμή να εξελιχθεί φυσικά!

Αιγόκερως

Οι γλυκές ευκαιρίες να συνδεθείτε με το άλλο σας μισό ή με έναν αγαπημένο σας, αφθονούν γύρω στις 22 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού! Και χάρη στο αρμονικό τρίγωνό της με τον τυχερό Δία στο ζώδιό σας, θα νιώθετε ασφαλείς και αισιόδοξοι. Τώρα θα επιθυμείτε περισσότερο να εκφράσετε αυτά που έχετε στην καρδιά σας… Και αυτό μπορεί να ενισχύσει όλους τους δεσμούς της ζωής σας!

Αργότερα ο δυναμικός Πλούτωνας θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σας, από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Οκτωβρίου. Θα κάνετε καλά να είστε ξεκάθαρα ειλικρινείς με τον εαυτό σας… Ειδικά όσον αφορά την ανάγκη σας να πετυχαίνετε και να αποζητάτε την αναγνώριση. Πρέπει να έχετε καλύτερη κατανόηση των κινήτρων σας. Όχι μόνο θα συνδεθείτε καλύτερα με τον εσωτερικό σας εαυτό, θα ανοίξετε τον δρόμο για προσωπική ανάπτυξη και μεταμόρφωση!

Υδροχόος

Το να θέσετε σε νέο πλαίσιο τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας στο σπίτι, έρχεται φυσικά γύρω στις 22 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής! Τώρα πρέπει να αξιοποιήσετε την διαίσθησή σας, για να εξερευνήσετε ποιες πτυχές σας δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας. Έτσι θα μπορέσετε να ενισχύσετε αυτή την αίσθηση στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο επικοινωνίας με τους συγγενείς σας, κοντινούς ή μακρινούς. Επίσης να ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθητική του σπιτιού σας, ώστε να αντανακλά το δικό σας στυλ!

Στις 26 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα δημιουργήσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον διεκδικητή Άρη στο ζώδιό σας, που θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας. Θα νιώθετε πιο ζωντανοί και έτοιμοι να αδράξετε οποιαδήποτε ευκαιρία, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να αυτοεκφραστείτε!

Ιχθύες

Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να νιώθει ιδιαίτερη περιέργεια… Να θέλετε να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για κάτι που σας ενδιαφέρει γύρω στις 22 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας! Είναι εξίσου πιθανό να επικοινωνείτε με φίλους και συναδέλφους για να ανταλλάξετε ιδέες, είτε να απαντάτε σε πληθώρα ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Με το να παραμένετε απασχολημένοι στη συγκέντρωση περισσότερων πληροφοριών, μπορείτε τώρα να ανοίξετε δρόμο για εκπληκτικές συνεργασίες στη συνέχεια!

Στις 26 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη και η ρομαντική Αφροδίτη κάνουν σύνοδο στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Μαζί αυξάνουν τις πιθανότητες για πιο ιδιαίτερες, ήρεμες και αρμονικές στιγμές με τους αγαπημένους σας. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία, με το να ετοιμάσετε ένα αξέχαστο δείπνο για την οικογένειά σας που θα μαγειρέψετε εσείς. Είτε κάντε μια απογευματινή βόλτα με το ταίρι σας ή έναν αγαπημένο φίλο!