Αστρολογία – Ζώδια: Ένας διαφορετικός Ιούλιος

Αστρολογία – Ζώδια: Ένας διαφορετικός Ιούλιος
Ζώδια Ιούλιος 2022 : Έρχονται αλλαγές , οπότε προετοιμαστείτε για ένα μέλλον που φαίνεται πολύ διαφορετικό!

Δεν υπάρχει ποτέ η κατάλληλη στιγμή για να συμβεί κάτι που θα αλλάξει τη ζωή μας, οπότε να έχετε κατά νου πως το μόνο πράγμα που ελέγχετε, είναι ο εαυτός σας! Το ωροσκόπιο του Ιουλίου είναι εδώ και οι πλανήτες ήδη πυροδοτούν το δράμα.

Μπορεί να νιώσετε πως βρίσκεστε στο έλεος του σύμπαντος – και η αλήθεια είναι, πως βρίσκεστε.

Μπορεί να νιώσετε το μεγάλο βάρος της μεταμόρφωσης αυτόν τον μήνα, καθώς το σύμπαν προσθέτει πολλά στο πιάτο σας. Προετοιμαστείτε να μεγαλώσετε με τρόπους που δεν είχατε φανταστεί, αφού ακόμη και τα πιο προσεκτικά σχεδιασμένα πλάνα δεν σημαίνουν τίποτα για τις παραξενιές του σύμπαντος! Ο μήνας ξεκινά με κάποιες έντονες πλανητικές αλλαγές. Ο Άρης, πλανήτης του θάρρους και της πεποίθησης, μετακομίζει στον υπομονετικό και πεισματάρη Ταύρο στις 5 Ιουλίου.

Αν κι αυτό μπορεί να επιβραδύνει την ορμή σας, σας προσφέρει παράλληλα τη σοφία να περιμένετε, μέχρι να είστε πραγματικά έτοιμοι για να κάνετε κάτι. Ο Ταύρος δεν είναι τόσο πεισματάρης όσο συνήθως, όταν πάρει μια απόφαση. Κι αν είστε έτοιμοι να μηδενίσετε έναν μακροπρόθεσμο στόχο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή!

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας και της εξυπνάδας γλιστράει επίσης στον ευαίσθητο και προστατευτικό Καρκίνο στις 5 Ιουλίου, κάτι που θα ανοίξει το δρόμο για πολλές εγκάρδιες συζητήσεις. Ωστόσο, σας αφήνει με την αίσθηση του φόβου της αμεσότητας… γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με τις παθητικές/επιθετικές αντιδράσεις! Αν και αυτές οι πλανητικές κινήσεις διαμορφώνουν το σκηνικό για μια πιο ήσυχη και ελαφρύτερη προσέγγιση στις διαμάχες, μια πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 Ιουλίου θα φέρει τον σάλο.

Επειδή ο Αιγόκερως είναι ένα πολύ εργατικό και αποφασιστικό ζώδιο, μπορεί να αντιμετωπίσετε με σκληρότητα τον εαυτό σας και να επικρίνετε γρήγορα τη δουλειά σας. Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος δεν θέλει να υποτιμήσετε τον εαυτό σας, αλλά να τον βελτιώσετε! Αυτή η πανσέληνος στον εργατικό και προσανατολισμένο στον στόχο Αιγόκερω, σας ζητά να ακολουθήσετε μια ώριμη προσέγγιση για την επίλυση των θεμάτων και την ολοκλήρωση των καθηκόντων σας.

Στις 17 Ιουλίου η Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης και του χρήματος, μπαίνει στον αγαπημένο και σεμνό Καρκίνο στις 17 Ιουλίου, δημιουργώντας την λαχτάρα της ασφάλειας τόσο στις σχέσεις σας, όσο και στα οικονομικά σας. Αφήστε πίσω τις ψυχρές και χωρίς συναισθήματα καταστάσεις… για χάρη μιας ερωτικής σχέσης που βασίζεται στην αγάπη, τη φροντίδα και την τρυφερότητα. Ωστόσο, καθώς ο Ερμής αρχίζει να περνά μέσα από τον περήφανο και επιδεικτικό Λέοντα στις 19 Ιουλίου, θα νιώσετε ένα κύμα πάθους και έμπνευσης να κυριεύει την καρδιά σας!

Καθώς ο επαναστατικός και καινοτόμος Ουρανός ενώνει τις δυνάμεις του με τον Βόρειο Δεσμό του Πεπρωμένου στις 31 Ιουλίου, μπορεί να βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας απίστευτα ανεξιχνίαστης αλλαγής! Μέχρι να πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 Ιουλίου, θα νιώσετε σπίθες να πετάνε στις δημιουργικές σας προσπάθειες, καθώς οι καλλιτεχνικοί σας χυμοί γίνονται πολύ πιο ισχυροί.

Τώρα είναι η ώρα να θέσετε προτεραιότητα στους στόχους σας, αφού έχετε αφήσει στην άκρη την εξυπηρέτηση των αναγκών των άλλων! Ο Λέοντας δεν αμβλύνει τη δική του λάμψη για να νιώθουν οι άλλοι πιο άνετα. Αντίθετα λάμπει χωρίς αναστολή, τυφλώνοντας όλους όσους τολμούν να ατενίσουν την αίγλη του. Στις 28 Ιουλίου ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης και της αισιοδοξίας, θα σταθμεύσει ανάδρομος στον ανταγωνιστικό και εγωκεντρικό Κριό.

Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πιο νευρικοί, καθώς ο τρόμος εισχωρεί στην προοπτική σας – όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαρκέσει για πάντα. Ο ανάδρομος Δίας σας εμπνέει ν’ αφήσετε τις εμμονές σας για την οποιαδήποτε αποτυχία και να τις αντικαταστήσετε με την επιθυμία να συνεχίσετε να προσπαθείτε! Όλα αυτά καταλήγουν σε μια σημαντική κορύφωση αυτό το μήνα.

Καθώς ο επαναστάτης και καινοτόμος Ουρανός ενώνει τις δυνάμεις του με τον Βόρειο Δεσμό του Πεπρωμένου στις 31 Ιουλίου, μπορεί να βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας απίστευτα ανεξιχνίαστης αλλαγής. Να είστε έτοιμοι να δείτε τις αλλαγές να κυματίζουν στους κοινωνικούς σας κύκλους – και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ευτυχώς, αυτή η αλλαγή φωτίζει επίσης τα αληθινά ταλέντα σας και φέρνει την επίγνωσή για τον βαθύτερο σκοπό της ψυχής σας! Εξάλλου, είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτό… κι όλοι έχουν κάτι πολύτιμο να φέρουν στο τραπέζι. Μην υποτιμάτε την ικανότητά σας να κάνετε τον κόσμο καλύτερο, γιατί είστε πολύ απαραίτητοι!